Εγω εχω ακριβως τη συνταγη του παστιτσιου απ'τη διατολογο μου..
Και γενικως τις ποσοτητες τις ξερω απο κεινη..
Δεν ειναι δυσκολο παντως!
Printable View
μπορεις να μας τη γραψεις?Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Λοιπον, 1 φλ. μακαρονια εχει (περιπου 45-50 γρ. μακαρονιου,βγαινουν 1 φλ.)
120 γρ. κιμα ωμος που βγαινει μια χαρα ποσοτητα για το μικρο ταψακι το αλουμινενιο,δλδ σκεπαζεται το μακαρονι.Τον φτιαχνω με 1 κ.γλ. λαδι και τον μαγειρευω κανονικα
μετα φτιαχνω απο τον φακελο της μπεσαμελ,ακριβως το μισο με 1 π.γαλα 1,5% και βγαινει κ η αυτη υπεραρκετη (8 κ.σ. περιπου)
Απο πανω 15 γρ. τυρακι τριμενο
γιουπι εχω ολα τα υλικα εκτος απο καροτο. παω να παρω! :DQuote:
Originally posted by onelifeonechance
http://www.radicio.com/%CF%83%CE%BF%...A%CF%8E%CE%BD/
Φαινεται νοστιμη,αυριο θα τη δοκιμασω!Οτι πρεπει για τις κρυες μερες!
:wow:Quote:
[i]Originally posted by click[/αλλα σημερα κουτιζα :wow::wow::P
κουτιζωQuote:
Originally posted by lessing
:wow::wow::wow:Quote:
[i]Originally posted by click[/αλλα σημερα κουτιζα :P
κουτιζεις
κουτιζει
κουτιζουμε
κουτιζετε
κουτιζουν
Ξεκουτισε γιατι σε θελω φρεσκια στην Αθηνα οχι κουτιασμενη!
κουτιασμενος-κουτιασμενη-κουτιασμενο(το)
μπαρμπι αμα δοκιμασεις να φτιαξεις καμμια πιτα ή κατι τελοσπαντων με καλαμποκαλευρο ριξε κανενα review να ξερουμε πως πηγε!
Σουπιτσα λαχανικων πεντανοστιμη!!
Εβαλα καροτακι, λιιιγο κολοκυθι,λιιιγη πορτοκαλι πιπεριτσα, κρεμμυδακι φρεσκο,πρασο,σελινο,πατατο� �λα, κυβο λαχανικων και 1 κ.σ. λαδι
Στο τελος τα αλεσα τα υλικα και εγινε βελουτε..
Παιδια ηταν πεντανοστιμη αν και μου επεσε πολυ πιπερι και εκαιγε λιγο παραπανω!
αχ ωραιότατη βγήκε. Γιάμι. Με λίγο παξιμαδάκι ότι πρεπει
Λοιπον,βαζεις το λαδακι και ολα τα υλικα μαζι εκτος την πατατα,να σοταριστουν λιγο,κανενα 10λεπτο.
Επειτα προσθετεις το ζωμο των λαχανικων (δλδ σε 1 λιτρο εγω διελυσα 1 κυβο) και τις πατατες σε κυβους.Σιγοβραζεις.Οταν μαλακωσει η πατατα, σβηνεις το ματι, συρωνεις τα υλικα ολα απο τη σουπα,τα αλεθεις στο μπλεντερ και επειτα τα ξαναβαζεις στη σουπα και πισω στο ματι για να παρουν μια βραση που λεμε!
Ε ετσι ελεγε η συνταγη,μπορεις να βαλεις λιιιγο νερακι στον πατο και να τα σωταρεις με νερο κ στο τελος προσθεσε το λαδι!
Tιποτα ομορφο μου κοριτσακι! :)
Φταξαμε με τη μανα μου την κολοκυθοπιτα με τη βρωμη κ μου αρεσε παρα πολυ κ νοστιμη κ ελαφρια.Γεμιση:Βραστη πορτοκαλια κολοκυθα με φετα λαιτ.Πανω κατω στο ταψι βρωμη-σλουρπ!
Επισης:Αλευρι καλαμποκιου-ωραιο ζωντανο κιτρινο χρωμα-το χτυπαμε με ενα αυγο κ γαλα κ το ριχνουμε με μια κουταλα στο αντικολητικο τηγανι αλειμμενο με ελαχιστο λαδακι.Μολις ροδισει γυριζουμε απο την αλλη .Για γεμιση:εγω προσωπικα εβαλα δαμασκηνα με γιαουρτι 2%στραγγιχτο κ λιγο μελι.Η μαννα μου ζαμπον τυρι μιλνερ κ λαχανικα.
Tελεια λεσσινγκ!