τελικα η παχυσαρκια επηρεαζει τη γονιμοτητα;
Printable View
τελικα η παχυσαρκια επηρεαζει τη γονιμοτητα;
Μιτσοκολακι μου τι κανεις?
Δεν πειραζειιιιιιιι οπως πολυ καλα ειπες το μπεμπε θ΄λει να σε βρει ακομη πιο αδυνατη,ακομη πιο κουκλα κι απο κουκλα που εισαι,οσο για το αμωρε ειναι τοσο γλυκουλης που θα σε καταλαβει οπως παντα φιλακια πολλα και καλο και απολαυστικο*&^%%$#$#@@!!*
Bad girl μου ξεκινηστε απο τωρα,να χαρειτε την καθε στιγμη γιατι το μωρακι δεν ερχεται οποτε το θελουμε.Αν προσεξεις και λιγο στην εγκυμοσυνη ολα καλα θα πανε,εγω δυστυχως ημουνα πολυ παχια,αλλα δεν πηρα ουτε γραμμαριο εχασα 16 κιλα μεχρι να γεννησω,πρωτη φορα ειχα χασει τοσα κιλα τοσες διαιτες μια ζωη και δεν ειχα αδυνατισει τοσο,αφου βλεπω τις φωτο απο την εγκυμοσυνη μου και εμενα τωρα και βλεπω την διαφοραμαφου τα ξαναπηρα η μουλαρα:sniffle:
Οσο για τον θηλασμο,εγω που δεν ηθελα να θηλασω κοριτσακια μου γλυκα και ελεγα οτι θα το προσπαθησω επειδη πρεπει γιατο παιδι και αν δεν μπορεσω δεν θα σκασω,εγω νομιζω πως ειχα το θεμα να απογαλακτιστω,οχι η Αννουλα μου 21 μηνες παρακαλωωωω
απο εκει που κοροιδευα τις αλλες μανουλες και δεν ηθελα
ειναι το πιο τρυφερο πραγμα.
Φιλια σε ολες σας μανουλες και μελουσες μανουλες και γρηγορα!!!
χαχαχαχα προφανως σου επετρεπε το καπνισμα ή εστω τα ναρκωτικα? εισαι δυναμη!!!Quote:
Originally posted by angel79
και πίστεψε με είναι το μεγαλυτερο δλωρο που μπορείς να κάνεις στην ψυχούλα αυτή. Φαντάσου ότι εμένα επειδή είχε πολλούς κολικους ο μπέμπης, ο παιδίατρος μου είχε κόψει όλα τα γαλακτοκομικά, όλα τα ψάρια, πολλά λαχανικά και το χοιρινο.... και όλο αυτό το όμορφο το κράτησα 3 μήνες.... ελεγες?????
Adaμαντια μου θα τα χασεις. μην αγχωνεσαι!!!
ωραια μου δινεις κουραγιο πολυ...αλλα δε βαζω ακομη μπρος...
οσο για τη γονιμοτητα πιστευω επηρεαζει αφου το παχος απο μονο του διαταρασσει και τα ορμονικα κτλ...
ειμαι και εγω στην φαση που θελω να κανω παιδακι παρα πολυυυυυυ. Ειμαι 2 χρονια παντρεμενη και ολο ανεβαλα την εγκυμοσυνη λιγο γιατι ηθελα να χαρουμε την ξεγνοιασια και τα ταξιδια με τον αντρα μου και λιγο για να χασω τα παραπανισια κιλα. Τα ταξιδια και την ανεμελια τα χαρηκα αλλα κιλα δεν εχασα. Μάλιστα εβαλα και μερικα... Και τωρα εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι ειμαι και 33 ετων . Πιεζουν και οι παππουδες που θελουν εγγονακι οποτε καταλαβαινεται...
Και εγω νομιζα οτι αμεσως θα μεινω εγκυος. Αλλα δεν ειναι ετσι. Οποτε καλυτερα οσες θελουμε παιδακι να ξεκιναμε νωριτερα γιατι ετσι ειμαστε και εμεις πιο χαλαρες.
πελαγια κι εγω μια απο τα ιδια!Ειμαι 33 και ακριβως 2 χρονια παντρεμενη, το ανεβαλα για να ζησω με τον αντρα μου στιγμες ξεγνοιασιας και τωρα που το επιθυμω πολυ δεν ερχεται...Εχω αρχισει και αγχωνομαι γιατι τα χρονια περνανε.Ξεκιναω διατροφη για να βοηθησω την κατασταση που μπλοκαρουν τα παραπανω κιλα μου κι ελπιζω μες τη χρονια να φανω τυχερη!Το ιδιο ευχομαι και σε σενα!
πωπω κ μεις του χρονου θα ειμαστε 2 χρονια παντρεμενοι και θα ειμαι 33, τυχαιο?
καλο κουραγιο κοριτσια, προσεξτε οι διατροφες να εχουν μεσα πολυ πρασιναδα και φολικο οξυ αφου το κυνηγατε...και 3 μηνες πριν ισως πρεπει να αρχισετε κ συμπληρωμα φολικου (ο γιατορς θα σας τα πει).
πελαγια αν επιτρεπεται ποσα κιλα εισαι? γιατι κ γω στα 80 αυτο ελεγα, οτι θελω να χασω κ να ευχαριστηθω το γαμο μας κ μετα μωρο, και τελικα εβαλα κιλα...τωρα τρεχω παλι...
τιποτα από τα δυο κοπελια.... υπομονή και πίσμα... ξεχασα να σου πω ότι ο γιος μου είναι τεμπέλης και τελικα εβγαζα το γαλα με θηλαστρο....Quote:
Originally posted by badgirl11
χαχαχαχα προφανως σου επετρεπε το καπνισμα ή εστω τα ναρκωτικα? εισαι δυναμη!!!Quote:
Originally posted by angel79
και πίστεψε με είναι το μεγαλυτερο δλωρο που μπορείς να κάνεις στην ψυχούλα αυτή. Φαντάσου ότι εμένα επειδή είχε πολλούς κολικους ο μπέμπης, ο παιδίατρος μου είχε κόψει όλα τα γαλακτοκομικά, όλα τα ψάρια, πολλά λαχανικά και το χοιρινο.... και όλο αυτό το όμορφο το κράτησα 3 μήνες.... ελεγες?????
όσο για την γονιμότητα και παχυσαρκία τι να πω??? και εγω τα χω τα κιλά μου και ο αντρας μου ακόμα περισσότερο... και ο μπεμπης ήρθε χωρις καν να το προσπαθήσουμε!
angel εισαι οντως αγγελος...
κοριτσια ειμαι τρελα χαρουμενη, ειχα την ιδεα να αρχισω μπανια νωρις φετος οπως παλια, κ προτεινα του συζηγου να παμε καπου παραθαλασσια διακοπες μετα Πασχα να κανω κ μπανια...τσεκαρα κ την περιοδο κ δε θα εχω 1 εβδομαδα μετα το πασχα...
θα γινει κολαση σας λεω...εκεινος δεν κανει μπανια κ ειδικα τετοια εποχη αλλα του αρεσει να με βλεπει!
Θα βαζω κ λαδακι κ θα μαυρισω, ποια ταυλανδη κ κουραφεξαλα, το πρωι σεξ-καφες-μπανιο-λαδια για μαυρισμα, το μεσημερι σιεστα και το βραδυ ταβερνες με ρακες! αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχ
και το πιο ωραιο ειναι οτι εχει καποιες απιθανες ξαδελφες ρεθυμνο, ελπιζω να ειναι εκει τοτε...
Ηρακλειο ειχαμε παει προπερσυ, κ πεταχτηκαμε ρεθυμνο, φετος θα κανουμε το αντιστροφο!
ειμαι ε ν θ ο υ σ ι α σ μ ε ν η !!! παω για ελεγχο ορμονων θυροειδους (που στανταρ θαμααι καλα το νιωθω) και αρχιζω μπανιαααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααα αεραααααααααααααααααααα
α α α α και φυσικα ο στοχος μου ειναι να χωρεσω στο περσινο μαγιο μεχρι Πασχα! δεν ειναι τοσο θεμα λιπους θελω να ελπιζω αλλα και υγρων...
Bad μου δεν ηθελα να σε τρομαξω και ολες δεν ειμαστε το ιδιο. Απλα αν μονο για τα κιλα καθυστερεις την αποκτηση παιδιου μην το κανεις. Το παιδι δεν ερχεται παντα οταν και οποτε το θελουμε. Εγω τωρα θελω να κανω παιδι και δεν εχω υπομονη να περιμενω, λες και τι παιδι θα ερθει οταν το θελω εγω. Και σκεφτομαι οτι επρεπε να βαλουμε μπρος πιο μπροστα προτου αρχισω να αγχωνομαι. Ασε που μετα απο καθε επαφη με τον αντρα μου σκεφτομαι αν εμεινα εγκυος και αντε μετα να απολαυσεις κατι...Ευτυχως που ο αντρας μου οπως και οι περισσοτεροι αντρες ειναι χαλαρος και γελαει μαζι μου.
σε καταλαβαινω αλλα ειμαι σε τοσο αλλη φαση...θελω να γινω οπως ημουν κ ακομα καλυτερη αν προλαβω...
Αδαμαντουλα μου τι κανεις καρδουλα????Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Μιτσοκολακι μου τι κανεις?
Δεν πειραζειιιιιιιι οπως πολυ καλα ειπες το μπεμπε θ΄λει να σε βρει ακομη πιο αδυνατη,ακομη πιο κουκλα κι απο κουκλα που εισαι,οσο για το αμωρε ειναι τοσο γλυκουλης που θα σε καταλαβει οπως παντα φιλακια πολλα και καλο και απολαυστικο*&^%%$#$#@@!!*
Bad girl μου ξεκινηστε απο τωρα,να χαρειτε την καθε στιγμη γιατι το μωρακι δεν ερχεται οποτε το θελουμε.Αν προσεξεις και λιγο στην εγκυμοσυνη ολα καλα θα πανε,εγω δυστυχως ημουνα πολυ παχια,αλλα δεν πηρα ουτε γραμμαριο εχασα 16 κιλα μεχρι να γεννησω,πρωτη φορα ειχα χασει τοσα κιλα τοσες διαιτες μια ζωη και δεν ειχα αδυνατισει τοσο,αφου βλεπω τις φωτο απο την εγκυμοσυνη μου και εμενα τωρα και βλεπω την διαφοραμαφου τα ξαναπηρα η μουλαρα:sniffle:
Οσο για τον θηλασμο,εγω που δεν ηθελα να θηλασω κοριτσακια μου γλυκα και ελεγα οτι θα το προσπαθησω επειδη πρεπει γιατο παιδι και αν δεν μπορεσω δεν θα σκασω,εγω νομιζω πως ειχα το θεμα να απογαλακτιστω,οχι η Αννουλα μου 21 μηνες παρακαλωωωω
απο εκει που κοροιδευα τις αλλες μανουλες και δεν ηθελα
ειναι το πιο τρυφερο πραγμα.
Φιλια σε ολες σας μανουλες και μελουσες μανουλες και γρηγορα!!!
ναι τι να κανουμε τωρα θα το παμε σιγα σιγα με το αμορε, μου στεναχωρηθηκε την προηγουμενη φορα αλλα τι να τον κανω τι! με κοιταει και με αυτα τα πρασινα ματια και τι να κανω η γυναικααααααα
κοριτσακι μου εσυ ολα καλα??? η μικρουλα σου?? φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και καλημερα σε ολες τις τσουπρες!!!
γεια σας κοριτσαρες τι μου κανετε?
ψαχνω να βρω τελευταιο μου μηνυμα να δω σε ποσες μερες ειχα την απωλεια...ειμαι πλεον 88 κιλα!
χωρις διαιτα χωρις τιποτε,
καθημερινες νηστειες IF, ετρωγα ο,τι ηθελα κ μετα το εραβα.
Στην αρχη εκανα ενα ωραιοτατο υπερφαγικο (ειχαμε παει κ ταξιδι για θεμα υγειας κ ξεσπασα)
επισης καπνισα και τα απειρα τσιγαρα, μετα απο μονο του το σωμα μου δε ζητουσε χαζοτροφες...
Σημερα με εδειξε 88.6 για την ακριβεια
αλλα τι να το κανω που καπνιζω παλι + δεν γυμναζομαι? Τα εφτυσε για αλλη μια φορα το χερι μου λογω χειρωνακτικης εργασιας και απο καυσεις πλεον 0.
Δειλα δειλα αρχιζω απο αυριο περπατημα και ο,τι γινεται με τα ποδια, για ελλειπτικο ουτε λογος, πονα το χερι...
μες τη βδομαδα παω σε ορθοπεδικο και αν αυριο δε δουλευω θα κανω ωραιοτατο λιφτινγκ στο κρεβατι!
Σημερα εφαγα βλακειες αφου ηταν μερα ζυγισματος και ειδα το 88 κ μετα σαβουρωσα βλακειες.
Οποτε αυριο οχι ζυγισμα :D