Originally posted by polinaki1983
Quote:
Originally posted by loukouloukou
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αχ σε ευχαριστώ, ήδη πιστεύω τα πάω πολύ καλά. 46 μέρες από 125 έπεσα στα 110.7 . Αυτό είναι θαύμα για τα δικά μου δεδομένα!!!!
Αυτό είναι το δέυτερο μου βαριατρικό χειρουργείο λουκουλουκου μου, και το 4 χειρουργείο γενικός. !!!!!
Εχω ένα πάθος με τα χειρουργεία!
και λεφτά απ οτι βλέπω!!!!!!!!φτου φτου φτου μην σε ματιάσω!!!!!και εγώ καισαρική έχω κάνει και αφαίρεση χολής! αλλά αυτή η κοιλιοπλαστική με πέθανε! εγώ που αντέχω τους πόνους λιποθύμησα 2 φορές.μια μέσα στο νοσοκομείο που μου έκαναν αμέσως παυσίπονη ένεση και μια στο σπίτιο που κουβαλούσα πάνω μου 2 σωλινάκια για να φεύγει το αίμα και τα υγρά από την κοιλιά που τα κρατούσαν 2 ράμματα. έπρεπε να κοιμάμαι ανάσκελα όπου τεντωνόταν οι κοιλιά και τα ράμματα (78 για την ακρίβεια) και έβαζα μαξιλάρια να σηκώνομται τα πόδια. να μην πω για την τουαλέτα!τις πρώτες φορές!!!!Δουλεύω σε γραφείο και πήγα μετά από 1 μήνα. Την έκανα σε μεγάλο νοσοκομείο, οπού την γιατρό μου την πέτυχα εδώ μέσα να διαφημίζεται. πλήρωσα 4,500 ευρώ τα ράμματα φαίνονται και στις άκρες -΄στο πρώτο και τελευταίο ράμμα- έχει αφήσει γωνίες. -αν καταλαβαίνεις. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ..
έχω κάνει κοιλιοπλαστική και σε καταλαβαίνω.ΣΦΑΔΑΖΑ απο τους πόνους!!!ούτε στην γέννα μου τέτοιο πράγμα!!!!
Κοιλιοπλαστική και πόναγες? Οσους έχω ακουσει δεν πονάνε!!!!
εκανα δακτύλιο, έκανα κεσαρική, έκανα σμίκρηνση και ανόρθωση στήθους, και τώρα αφέρεση δακτυλιδίου και σληβ!!!!!
Και ακολουθούν βραχιονοπλαστική, ακόμη μια κεσσαρική (ελπίζω), κοιλιοπλαστική, και μάλλον γοφοί.!!!! Εχω μέλλον ακόμα!
χαχαχχα