σωστα ετσι ειναι..στο χερι μας ειναι και μονο...:-))
Printable View
σωστα ετσι ειναι..στο χερι μας ειναι και μονο...:-))
migg μου, στειλε αυτο το κατιτις που σε πιανει απο κει που ρθε! ειναι φυσιολογικο μετα απο τετοια προσπαθεια μερικες φορες να λυγιζουμε και να βλεπουμε τον στοχο να φανταζει λιγο μακρινοςαλλα καλο ειναι αυτες τις στιγμες να κοιταμε και λιγο πισω να βλεπουμε τι εχουμε καταφερει... αλλωστε δεν στερουμαστε και πολλα... υπαρχουν τοοοσες συνταγες που μπορουν να μας βοηθουν να ξεχναμε οτι κανουμε διαιτα. θες αλμυρο, θες γλυκο, τα παντα υπαρχουν σε dukan εκδοχη...
το ζορι ειναι οταν μας πιανει ανυπομονησια και κολλαει η ζυγαρια. ομως ξερουμε καλα οταν επιμεινουμε θα ανταμοιφθουμε! κανονας στην dukan. εναν ολοκληρο μηνα επαιζα πανω-κατω στο ιδιο κιλο κρατιομουν με τα δοντια να μην τα παρατησω και τελικα ανταμοιφθηκα χανοντας τον επομενο 8 κιλα! τελικα την καθε δυσκολια μονο σαν προκληση πρεπει να την κοιταμε...
βαλε λοιπον κατω τις φωτογραφιες σου του πριν και μετα και φαντασου και αυτην του πιο μετα που σιγουρα θα ακολουθησει. και μην ξεχνας οτι αποτελεις προτυπο για πολλους εδω μεσα (και οχι μονο φανταζομαι...) οποτε δεν χωραει κανενας δισταγμος...:love:
να σαι καλα λορα μου...σημερα ειμαι καλυτερα...θα τα καταφερουμε.....
Καλα η migg είναι πρότυπο θελησησβυπιμονης κ επιμονης.
σ ευχαριστω χρυσα μου...πρεπει επιτελους να κανω κατι για τον εαυτο μου...
Τελικά η ducan είναι πιο καλή δίαιτα; Τι λέτε; Ποιες οι διαφορες. Σίγουρα είναι θέμα τι σου ταιριάζει. Κ οι δυο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα;
κοιτα..εμενα μου ταιριαζει πιο πολυ η ντουκαν γιατι μπορω να φαω γιαουρτι,και κανω και γλυκακια με το γιαουρτι και την βρωμη....και με τις δυο ειχα και εχω αποτελεσμα ομως...
καλημερα! εγω επειδη οταν ακουω απεριοριστα το περνω τις μετρητης με την ατκινς ανεβαινα θερμιδικα λογω λιπους και εχανα παααρα πολυ αργα... χωρια που με τρομαζει η διαδικασια της κετωσης... με την ντουκαν παλι οσο κι αν φαω χανω. και εχω περισσοτερες επιλογες για γλυκακια οπως ειπε και η προλαλισασα...
Εμενα μου εκατσε τελικα η Ντουκαν γιατι η ατκινς ειχε πολλες λιχουδιες(τυρια κιτρινα,μπεικον) και δεν μπορουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου και εχανα αργα.Με την ντουκαν που ειναι ολα απαχα και να φαω κατι παραπανω δεν εγινε κατι.Επισης σημαντικος παραγοντας για μενα ειναι και η συντηρηση της Ντουκαν,δεν θελω να φανταστω τον εαυτο μου ολη μου τη ζωη να μετραω τα μαρουλια για να μην ανεβουν οι ημερησιοι υδατανθρακες.
καλημερα :roll:
κι εγω δεν μπορω να ψειριζω τις θερμιδες...ποσες εχει εκεινο,ποσες το αλλο...
σαν να εισαι μανιακος....:o
εγω θελω να τρωω και να μη σκεφτομαι τη καθε μπουκια
ασε τωρα με τη κριση
σε λιγο ουτε διαιτες δε θα θελουμε
θα κανουμε τη διαιτα της ...πεινας:P
DESTINITY 22 ksekina me atkins kai meta apo 2 vdomades sunexise me dukan...kali tixi
Με ατκινς - 7 σε απο 23/7.
Εγω ξεκινησα με ατκινς και συνεχισα με ντουκαν.Κυριως γιατι ειναι πιο υγιεινη απο την ατκινς.Εσυ θα δεις πια σε βολευει πιο πολυ.Πχ εγω αρχισα να χανω με ατκινς αλλα επειδη ειχε πολλα κιτρινα τυρια,κρεμα γαλακτος μπεικον κοκ δεν μπορουσα να συμμαζευτω.Ολο λιχουδιες εφτιαχνα και κολλουσα.Με την ντουκαν επειδη ειναι ολα απαχα οσο και να "ξεφυγεις" δεν χαθηκε και ο κοσμος.Ασε που βαριομουνα να μετραω υδατανθρακες.Οσο για τη βρωμη, επειδη εγω ημουν παντα φιλος της βρωμης,κουακερ δεν ειχα προβλημα.Μπορεις να το φας σαν ποριτζ,κρεπα ή μαφιν(αν θες να φας γλυκακι).Επισης στην ατκινς δεν επιτρεπεται το γαλα και το γιαουρτι το οποιο για μενα ειναι πολυ μεγαλο μειον, στην ντουκαν επιτρεπεται ομως.Η ντουκαν ειναι "δυσκολη" η πρωτη φαση γιατι ειναι μονο πρωτεινη αλλα μετα οταν μπεις στη 2ερη φαση εισαι οκ.Ξαναλεω οτι αυτα ειναι γουστα και υπαρχουν καποιες που ειναι αρκετα ευχαριστημενες και αλλες που τα παρατησαν γιατι δεν τους ταιριαζε.Καλη επιτυχια οτι και να αποφασισεις.
Destinity22 καλησπερα! απο το ποστ σου μαλλον λειπει ο βασικος λογος ανησυχιας σου... τσεκαρε το γιατι με ενδιαφερει αμεσα αφου ειμαι απο τις πρωτες που ακολουθησαν την διαιτα dukan απο την αρχη του χρονου... ειμαι ηδη στην προσυντηρηση κι εχοντας ακολουθησει παλιοτερα ανεπιτυχως την ατκινς εχω να πω οτι καμια σχεση μεταξυ των 2! μπορει μεν να ειναι και οι 2 πρωτεινικες αλλα η ατκινς προσκυνα το λιπος ενω η dukan το απαγορευει δια ροπαλου... επιπλεων η atkins βασιζεται στο να φερει τον οργανισμο σε κατασταση κετωσης με την ληψη μονο ελαχιστον γραμμαριων υδατανθρακων ενω η dukan ακομα και στην 1η φαση οπου απαγορευονται τα λαχανικα οι υδατανθρακες απο τα γαλακτοκομικα και το πιτουρο ξεπερνα τα 120 γρ ανα ημερα.
για να περασουμε στην δικη μου περιπτωση ενιωσα μια αδυναμια μετα τα 20 πρωτα χαμενα κιλα την οποια την ξεπερασα με πολυβιταμινες. κακοσμια στο στομα υπηρχε αλλα πιστευω οτι ευθυνεται και το τσιγαρο γι αυτην. για την δυσκοιλιωτητα βοηθαει απιστευτα το πιτουρο, μπορω να πω οτι ρυθμιστηκε το χρονιο προβλημα που ειχα. και να τελειωσω με το οτι η dukan ηταν και ειναι η μοναδικη διαιτα που καταφερα να ακολουθησω τοσο καιρο και οχι μονο δεν με εχει κουρασει αλλα εχω αποφασισει καποια στοιχεια της να τα ακολουθω για παντα. οπως το πιτουρο , τα χαμηλα λιπαρα και πολλες πολλες απαιχτες συνταγες... εμενα μου αλλαξε την ζωη.
καλημερα! και καλη επιτυχια! φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθησω οπου μπορω απλα δεν τα παω και πολυ καλα με τα u2u msn καπου το χανω... γιατι να μην τα λεμε στο τοπικ για την dukan http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=4742 ωστε να βοηθιομαστε ολοι μαζι?