Quote:
Originally posted by sabb
Κανείς δεν είναι καλύτερος από κανένα..
Στην αρχή της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, κανείς δεν έχει κανένα περίσσιο δικαίωμα σε σχέση με κάποιον άλλον, κι ούτε λιγότερη υποχρέωση , έναντι τρίτων και κυρίως έναντι του εαυτού του.
Δεν μιλησα για δικαιωματα.Αν μιλησα για δικαιωματα διορθωσε με.
Η Ισονομία είναι μια έννοια που πάνω της δομήθηκε ολόκληρος ο δυτικοευρωπαικός πολιτισμός από τη γαλλική επανάσταση ακόμη.
αυτο δεν σημαινει πως καποιος μεσα στην ισονομια δεν ειναι καλυτερος απο καποιον αλλον;
Όταν μιλάνε δύο και πετάγεσαι εσύ για να μιλήσεις για καμένες λάμπες, είναι ή όχι εμπάθεια ? Ποιον διδάσκεις με μια ανόητη παρέμβαση που δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό υπόβαθρο ?
Αυτον που αναφερεται σε κατι που δεν ξερει καν τι ειναι.Συγκεκριμενα μιλουσαμε για φως και εσωτερικη λαμψη :)
Εσύ σε ποιον τομέα θεωρείς τον εαυτό σου καλίτερο ?
στη ζωγραφικη ειμαι καλυτερος απο την αδερφη μου
Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλίτερος από σένα σε όποιον τομέα κι αν διαλέξεις..
συμφωνω απολυτα,αν βρεις ενα σημειο σε ολα μου τα ποστ που να λεει πως ειμαι καλυτερος απο καποιον αλλον να μου το τριψεις στα μουτρα
Ποιος σου είπε πως εσύ δεν ενοχλείς και κρίνεις τους άλλους ? Πως μπορώ εγώ να πω πως δεν έχω ενοχλήσει ή πως είμαι αλάθητος ?
κρινω οσους κρινουν,ειδικα οσους κρινουν ειρωνικα μπας και καταλαβουν πως με τον τροπο τους ππληγωνουν κοσμο,αλλα πουυυυυυ να το καταλαβουν αυτο.
Δεν μιλάμε αν κατάλαβες καλά για το ποιος είναι καλίτερος στο τάβλι...Μιλάμε για το ποιος είναι εντάξει τόσο πολύ με τον εαυτό του, που ανέχεται στωικά την όποια ενοχλητική συμπεριφορά...
και εμεις ανεχομαστε \"στωικα\" καποιες ενοχλητικες συμπεριφορες απλα πρεπει να καταλαβουν οι \"ενοχλητικοι\" οτι ενοχλουν και να το διορθωσουν,αλλα πουυυυυυυυυυυυυ
Μια συγγνώμη να ζητούσες θα ήταν αρκετή ..Και φυσικά όχι από μένα...Απ\' όσους αναγκάζονται να διαβάζουν την έκφραση άλογης αντιπάθειας. Μόνο απ\' αυτούς....
συγνωμη πραγματικα σε ολους που αναγκαζονται να διαβαζουν αυτη την αντιπαραθεση,και σε σενα σαμπ για το θρεντ