Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Πάνο, κοιταξε να δεις.
έχεις ένα πτυχίο ψυχολογίας και παραθέτεις επιστημονικά τις απόψεις σου ως ειδικός του χώρου. Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι, πόσο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτό εδώ συνεπάγεται μια αυξημένη ανάγκη για προσοχή, όταν χρησιμοποιείς ειδικούς όρους( και δεν αναφέρομαι σε κάθε ατάκα και σε κάθε σου πείραγμα), αν και δεν μιλάς επιστημονικά αλλά απλά ως Πάνος.
Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι το χρησιμοποίησες μεταφορικά, χωρίς ωστόσο να παύω να πιστεύω ότι ήταν άστοχο.
Οσο για το χαοτικά, εμ μου κόλλησε σαν όρος και τον κράτησα. Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω τα γραπτά σου, αφού έτσι μου φάνηκαν από ένα σημείο και μετά.
Μπορεί να μην με κατηγόρησες για τηλεδιάγνωση, γιατί εγώ άλλο όρο συναφή δεν χρησιμοποίησα αλλά με είπες χουκ, ε??
Κι εγώ θέλω να την χαλαρώσω την συζήτηση.
Μου φαίνεται οτι η μεταξύ μας σύγκρουση, είναι αναπόφευκτη ωστόσο.
Τι να κάνουμε, μερικοί άνθρωποι, απλά δεν κολλάνε που λένε.
Οπότε το πρόβλημα σου τώρα είναι παντελώς άσχετο με αυτό το θρεντ έτσι? Πάλι σου ήρθε εκείνο το προηγούμενο θρεντ? Αυτό είναι το πρόβλημα πάλι?
Το \"Χαοτικό\" δεν σ\'\'αρεσε εσένα αλλά παρ\'ολα \"σου κόλλησε και το κράτισες για μένα\"...Weird αυτό δεν ακούγεται τόσο καλό!
Αυτό για το hook δεν το κατάλαβα.Προφανως και ήταν αστείο, δεν πιστεύω ότι το θεωρείς και αυτό τηλεδιάγνωση
Όσο γι αυτό που λες, οχι δεν χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να συγκρούονται, αλλά εσένα προφανώς σ\'αρέσει!
Δεν νομίζω οτι είναι άσχετο το θέμα που μόλις θίχτηκε με το γεγονός οτι θεώρησα άστοχο το να εφαρμόσεις ένα πείραμα δια του διαδικτύου. Αστοχη και η αρχικη σου ενέργεια, που ξεκίνησε την γνωριμία μας, άστοχη και η πιο πρόσφατή σου ενέργεια, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον.
Ναι, το χαοτικό που είπες, μου φάνηκε πως τάιριαζε πιο πολύ με τα δικά σου κείμενα, παρά με τα δικά μου! Και στο λέω ειλικρινά. Και φυσικά δεν μου άρεσε όταν μου το είπες, όπως βλέπω οτι δεν άρεσε και σε σένα. Αν και πίστευα οτι θα το έπαιρνες πιο χαλαρά.
Ναι, το χουκ, ήταν αστείο.
Θεωρώ οτι μέχρι ένός σημείου, συγκρουόμασταν ελεγχόμενα και ανταλλάσαμε οπτικές έτσι.
Μόνο που καμιά φορά περνάμε στην άσχημη σύγκρουση, κι αυτή, δεν μου αρέσει.