Εχθες ήθελα κάτι γλυκό κ παριγοριτικο
Έπεσα πάνω στο ΤHE FAMILY STONE
Εντάξει είναι το family goal μου.. μελλοντικά,όταν τα παιδακια μου θα έχουν μεγαλώσει, χριστουγγενιατικη ζέστη ταινία αμερικανια αλλά τρυφερή με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς
Printable View
Εχθες ήθελα κάτι γλυκό κ παριγοριτικο
Έπεσα πάνω στο ΤHE FAMILY STONE
Εντάξει είναι το family goal μου.. μελλοντικά,όταν τα παιδακια μου θα έχουν μεγαλώσει, χριστουγγενιατικη ζέστη ταινία αμερικανια αλλά τρυφερή με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς
Είδα μια πολύ όμορφη ταινιούλα animation, το The Breadwinner(2017),για μια κοπέλα που μεγαλώνει στο Αφγανιστάν το 2001 επί καθεστώτος Ταλιμπάν και αναγκαζεται να κόψει τα μαλλιά της και να ντυθεί αγόρι για να προσφέρει τα απαραίτητα για την οικογένειά της.
https://www.youtube.com/watch?v=SnpBc8YvGpk
And just like that, όλη την σειρά..πολύ μου άρεσε <3 ❤️
παιδια εγω ειδα παλι μια πορνοταινια δεν θα σχολιασω το σεναριο αλλωστε δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια λιγο πολυ τα γνωστα,
αλλα η ηθοποιος ηταν πολυ ωραια για αυτο την κατεβασα για να την ξαναδω και να περνω ιδεες οχι βεβαια οτι θα γινω σαν εκεινο τον μαυρο προς το τελος της.........
στην δεύτερη σαιζόν θα παίζει πάλι η Σαμάνθα; κι εγώ θέλω να τη δω για τη πλάκα των παλιών καιρών που χαζεύαμε τις πρωταγωνίστριες στις υπέροχες ζωάρες τους και λέγαμε, να, αυτά είναι προβλήματα.
Harley, αν το δεις, επειδή θα μπεις στο νήμα κάποια στιγμή, ελπίζω να είσαι καλά και να την παλεύεις.
Άντε να βγεις να ξαναπούμε για ταινίες, και πολλά άλλα. Να πάνε όλα ζάχαρη εύχομαι!
Ευχαριστώ για τις προτάσεις των ταινιών. :)
Κορίτσι όχι...η Σαμανθα δε παίζει μόνο εμφανίζεται λιγάκι (λένε πως ήταν μαλωμένη με τις άλλες, δεν τις πηγαινε )
...αλλά είναι πολύ καλή η δεύτερη σειρά αλήθεια δεν της το είχα... αχχχχχ και ο Εινταν...το αγόρι μου... αχ να τέτοιον άντρα θέλω για σπίτι πολλά ζηταω? ..
Καλός ο Μίστερ Μπιγκ αλλά σαν τον Ειντανννννννννν ..κανεις!!!! Τυχερή η Καρυ
χα χα.
το είχα ακούσει κι εγώ, ήταν πολύ στριμένες οι σχέσεις τους.
από ταινίες αυτή που μπορω να προτείνω είναι ο Χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, νορβηγική, σύγχρονη, βατή, όμορφη, απλή.
Γλυκές ταινίες παρηγοριάς για χφρεσκοχωρισμένους πειτε..<3
Ο χειρότερος είμαι εγώ έτσι λένε όλοι δείτε την ταινία να μας πείτε
Είδα στο σινεμά το ''poor things'' του Λάνθιμου. Πολλά μηνύματα η ταινία για το πως οι κοινωνίες μας, μας διαμορφώνουν και μας γαλουχούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κλασικός σοκαριστικός Λάνθιμος (όχι όμως λόγω γυμνού) με μπόλικο γυμνό, ίσως σε αυτήν την ταινία να το παράκανε και λίγο... ο νοών νοείτο... γενικά το γυμνό δεν είναι και πολύ του γούστου μου αν και το καταλαβαίνω. Η Έμμα Στόουν έδωσε ρέστα, αν και ο Λάνθιμος κυριολεκτικά την ''ξεζούμισε'' στην ταινία. Φωτογραφία σκηνικά άριστα. Να την δείτε ακόμη και αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες του Λάνθιμου.
https://www.youtube.com/watch?v=RlbR5N6veqw
α τί ωραία!
Ειδα την ταινιαρα Io capitano.
https://www.imdb.com/title/tt14225838/
Πολυ δυνατο για το θεμα της μεταναστευσης.Η ταινια βεβαια σταματαει εκει που αρχιζουν αλλα εγκληματα (βλελε Πυλος).Για μενα δεκαρι σε ολα
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο Playstation είναι το uncharted. Είδα τυχαία σήμερα ότι υπάρχει και σε ταινία. Την έχει δει κάποιος; Αξίζει;
καλή φαίνεται και το Ιο καπιτάνο!