Θοδωρη σε ευχαριστω πολυ πιστευω μερα με την μερα οτι θα νιωθω πιο δυνατη.με βοηθησε πολυ που τα μοιραστηκα μαζι σας.
Printable View
Θοδωρη σε ευχαριστω πολυ πιστευω μερα με την μερα οτι θα νιωθω πιο δυνατη.με βοηθησε πολυ που τα μοιραστηκα μαζι σας.
ποια συμπτωματα της συμπεριφορας σας ,σας επεισαν οτι ειστε αλκοολικοι και ζητησατε θεραπεια μονοι σας?μετα απο ποσα χρονια χρησης αλκοολ γινεσαι αλκοολικος?σταματαω κατα διαστηματα ενα το πολυ δυο μηνες και μετα παλι το βραδακι ενα η δυο τρια ποτηρια κρασι.Ανησυχω μηπως πηγαινω για εξαρτηση ,δεν ξερω ,μπορω να σταματησω νομιζω οποτε θελω,μπορω?
με επεισε προσωπικα οτι δεν επινα για να διασκεδασω επινα για να μπορω να λειτουργω σαν υποκαταστατο φαρμακου,δεν μπορουσε ο οργανισμος μου χωρις αυτο και απο την ωρα π ξυπνουσα το σκεφτομουνα σαν να ταν το νοημα της ζωης μου.οσον αφορα τα χρονια εξαρταται.δεν νομιζω οτι το να πινεις ενα ι δυο ποτηρια τη μερα σε κανει αλκοολικη.
ειναι κι αυτο μια απο τις παραλογες φοβιες μου!Thanks
katerinaki καθολου παραλογη φοβια αυτη...
Ειναι ο Φοβος στην συγκεκριμενη περιπτωση ενας καλος \"οδηγος\"
Ειναι απο της περιπτωσεις που ο φοβος \"χρειαζετε\" μπορει να γινει ενας καλος \"βοηθος\" \"φιλος\"
Το να προσεχεις ειναι πολυ καλο και να εχεις τετοιες ανυσιχιες..
Αρκει βεβαια να μην φτασει αυτος ο φοβος να γινει εμμονη τοσο ωστε να σε φτασει σε σημειο να μην μπορεις να λειτουργησεις μεσα στην μερα σου να σε παραλυει δηλαδη...
..................
Αισθανομαι οτι ζωντας τοσο καιρο διπλα σε εναν ανθρωπο εξαρτημενο μου δημιουργηθηκε η ιδεα οτι ισως φταιω εγω για ολα και ισως εγω τον οδηγω στο ποτο.
οχι βεβαια, αυτο αποκλειεται.Quote:
Originally posted by maria02
Αισθανομαι οτι ζωντας τοσο καιρο διπλα σε εναν ανθρωπο εξαρτημενο μου δημιουργηθηκε η ιδεα οτι ισως φταιω εγω για ολα και ισως εγω τον οδηγω στο ποτο.
απλα ισως δεν τον βοηθας και να βγει, απο αγνοια...
κι οταν λεω \"βοηθας\" εννοω να του κοψεις τις \"χαρες\" να μη κανεις οτι δεν βλεπεις, να αποφασισεις αν μπορεις η πρεπει να εισαι διπλα σε εναν τετοιον ανθρωπο εαν δεν αποφασισει ο ιδιος να αλλαξει την οπτικη του...
δεν μπορει να το κανεις αυτο, κανεις μας δεν μπορει. ο ανθρωπος εχει την ευθυνη του εαυτου του. ακομα κι αν τη μεταθεσει αλλου, κι αυτο δικη του ευθυνη ειναι...Quote:
Originally posted by maria02
καλησπερα σε ολους.αρχισα σημερα δουλεια στο γραφειο του παρετα μ,σημερα χαλαρα μονο πρωι και αυριο πρωι απογευμα:):)νιωθω πολυ ομορφα,εχω αρχισει να ονειρευομαι και παλι,να βαζω στοχους,ν χαιρομαι,να νιωθω την καθε στιγμη εστω και αν ειναι στιγμη μελαγχολιας,στεναχωριας αγχους, να τη βιωνω με ολο μ το ειναι χωρις να προσπαθω να ξεφυγω..
να εχουμε ολοι ενα υπεροχο απογευμα παιδια:)ηθελα να παω για ψωνια αλλα βρεχει:(
καλη αρχη γλυκια μου:)
ευχαριστω κουκλιτσα μ:-)
Μαρία, γεια από μια συνονόματη. Θα σου πω μόνο ποιά η \'μαγεία\' του ίντερνετ. Να βλέπεις κομμάτια σου σε άλλους, κι αυτοί σε σένα. Πες πως με αφορά η ιστορία σου απ\' τη μεριά του εθισμένου. Ήταν ο πιο σημαντικός άντρας που πέρασε απ\' τη ζωή μου. Και τον ευχαριστώ που με... έδιωξε. Αν δεν είχε γίνει έτσι, ίσως να έπινα ακόμη. Αυτό ήταν το \'δώρο\' απ\' τον χωρισμό. Τον ευγνωμονώ σήμερα. Μη φορτωθείς ευθύνες που δε σου αναλογούν. Οφείλεις να είσαι καλά για να είναι καλά κι ο άλλος που είναι μαζί σου. Δε θέλει να είναι καλά, και σου είναι ξεκάθαρο. Το \'δε μπορώ\' είναι κάτι που καταρρίπτεται καθημερινά από ανθρώπους που τα βάζουν με βουνά. Και πίστεψέ με, δε \'παίζει\'... Ολγάκι καλή αρχή!
:)
ωραια νεα Ολγα, Ολγακι:)Quote:
Originally posted by olgaki82
καλησπερα σε ολους.αρχισα σημερα δουλεια στο γραφειο του παρετα μ,σημερα χαλαρα μονο πρωι και αυριο πρωι απογευμα:):)νιωθω πολυ ομορφα,εχω αρχισει να ονειρευομαι και παλι,να βαζω στοχους,ν χαιρομαι,να νιωθω την καθε στιγμη εστω και αν ειναι στιγμη μελαγχολιας,στεναχωριας αγχους, να τη βιωνω με ολο μ το ειναι χωρις να προσπαθω να ξεφυγω..
να εχουμε ολοι ενα υπεροχο απογευμα παιδια:)ηθελα να παω για ψωνια αλλα βρεχει:(
καλη νεα αρχη κ ξεκινημα νεων περιπετειων:)
HPΘE H ΩPA NA APXIΣOYN NA ΣE ΦOBOYNTAI TA ΠPOBΛHMATA ΣOY :-)
`kalimera mas euxomai oloys olopsixa na exoyme mia iperoxi mera me autoys tous stixous apo ena tragoydi p m xei meinei kai tous eixa grapsei:)
smile without a reason why
love as if you where a child
smile,no matter what they tell you
dont listen to a word they say
cause life i beatiful that way
tears, a tidal wave of tears
light,that slowly disappears
wait before you close the curtain
there is still another game to play
and life is beatiful that way.................:):)