Καλημέρα κι από μένα.
Printable View
Καλημέρα κι από μένα.
νατ καλημερα!
με την καλυτερη των διαθεσεων,ειλικρινα σου μιλαω,εχω μια απορια εδω και παρα πολυ καιρο.
δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση ποτε μαζι σου,σωστα?πολλες φορες αυτα που λες με αντιπροσωπευουν κιολας!θα σου πω ομως τι με προβληματιζει.
ειμαι εδω σχεδον 3 μηνες.τα 2/3 εκ των οποιων σε βλεπω να μπαινεις και να γραφεις σε θεματα μονον οπως αυτο.
μου προκαλλει εντυπωση επομενως το γεγονοσ οτι ενω βρισκεσαι σε εναν διαδυκτιακο τοπο ψυχολογικης υποστηριξης η χρησιμοτητα σου καθε αλλο παρα αυτη ειναι...
φιλικα, melene:)
Είμαι αντίθετη σε κάθε υπόνοια διαγραφής μέλους.
Οπως είπα και χτες, έστω και αν ο πάνος δεν αρέσει σε κάποια μέλη, εμένα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν. Σε πολλά διαφωνώ μαζί του. Σε άλλα συμφωνώ.
Πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι έχει τελικά δικιο σε διάφορα που λέει έστω και αν ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο.
Γμτ, αυτή η ποικιλία δεν σας αρέσει? Πώς τους θέλετε όλους?
Κομμένους και ραμένους από τον προκόύστη? Από τη μηχανή του κιμά? Τέλος πάντων, δικαίωμά σας.
Αλλά έχω και εγώ δικαίωμα να ακούω τις απόψεις του πάνου.
Πόσο μάλλον που εκφράζονται χωρίς επιθετικότητα και ύβρεις. Γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πάνος υβρίζεται και χλευάζεται 100 φορές και ανταποδίδει σκασμένος πια 5. Και υβρίζεται στο όνομα της προστασίας του φόρουμ.
Εαν διαγραφεί σας ενημερώνω ότι θα ακολουθήσω.
Θα νοιώσω ότι επειδή ο πάνος δεν άρεσε σε μια ομάδα, η ομάδα αυτή μου φόρεσε τα γούστα της καπέλο.
Μου στέρησε κάποιες γνώσεις που ήθελα να έχω.
Φέρθηκε απάνθρωπα σε έναν συμφορουμίτη, γιατί τα προβλήματά του, δεν έμοιαζαν με αυτά της πλειοψηφίας.....
Θα νοιώσω ότι πρέπει να συμμετέχω σε μια παράσταση υποκρισίας.
οπου τα ΙΔΙΑ άτομα που χλευάζουν τον πάνο που έχει καρκίνο στο ουροποιητικό σύστημα και αποδίδουν εκεί την διαφορετικότητά του, συσχετίζοντάς την ειρωνικά με την έλλειψη σεξ,
τα ίδια αυτά άτομα, είμαι υποχρεωμένη να τα βλέπω να \"υποστηρίζουν\" με ψυχοπόνια άλλους πονεμένους σε άλλα θρεντς.
Αυτο είναι για μένα η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.
Nature,πώς να τα ξέρω τα του καλοκαιριού;Πρέπει να ψάξω πίσω στο χρόνο για να έχω το δικαίωμα να κρίνω μια κατάσταση όπως τη βλέπω τώρα;Καταλαβαίνεις φυσικά,πως με το σκεπτικό αυτό,το συγκεκριμένο νήμα αφορά μόνο τα παλιά μέλη,και αφήνει τα νέα στην άκρη.Αν κρίνω από το τι έχω διαβάσει ήδη,δε θέλω να μάθω άλλα,ούτε με αφορούν.Έχετε διαμορφώσει ένα κλίμα βασισμένο σε περσινά ξινά σταφύλια,παλιότερες διαφορές,συμμαχίες-κόντρες-συμπάθειες-εχθρότητες,που ένα νέο μέλος αδυνατεί να τις καταλάβει,αλλά και γιατί να το ενδιαφέρουν θα σημειώσω.Δεν ήξερα πριν μπω στο forum πως πρέπει πρώτα να μελετήσω ιστορία.Ίσως η αιτία να βρίσκεται απλά στο ότι κάποιοι παραγνωριστήκατε.
Νικο καλημεραQuote:
Originally posted by NikosD.
Πάνο,
η προσωπική αλληλογραφία, εξορισμού αποτελεί κάτι στο οποίο δεν μπορώ να παρέμβω. Δεν το έκανα ακόμη κι όταν είχα πληροφορίες για ιδιαίτερα ευτράπελες καταστάσεις που συνεβησαν μέσω u2u.
Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή \"της μαύρης λίστας\" στην οποία μπορείς να συμπεριλάβεις τα ονόματα από τα οποία δεν θέλεις να λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα.
Έτσι αυτοπροστατεύεσαι και διαφυλασεις την ηρεμία σου.
Από κει και πέρα, η ελαστικότητα των ορίων μέσα στο φόρουμ δεν οφείλεται σε έλλειψη κανονισμού λειτουργίας. Κανόνες υπάρχουν και μάλιστα πολύ σαφείς. Προφανώς και επιδέχονται βελτίωσης, δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι να τηρούνται οι κανόνες από τα μέλη και τη διαχείριση.
Ισως να ανοίξουμε μια ψηφοφορία. Εάν το 60-70% των μελών συμφωνήσει σε μια \'κατά γράμμα\' τήρηση τους, τότε καμιά αντίρρηση να αρχίσουμε τον αποκλεισμό χρηστών από το φόρουμ.
ΥΓ. Μάλιστα, για να μη φανεί αυθαίρετος ο οποιοσδήποτε αποκλεισμός, μπορούμε να αναρτήσουμε ενα θέμα/μια λίστα που θα εξηγεί ακριβώς τον κανονισμό που παραβιάστηκε από το κάθε μέλος.
χαιρομαι ιδιατερα που παιρνεις θετικη κλιση σχετικα με το πρωτο σταδιο της λυσης για καθε προβλημα που ειναι φυσικα ο εντοπισμος και η αξιολογηση του.
Σεβομαι επισης απολυτα το θεωρητικο πλαισιο στο οποιο θες να παραμεινει η λειτουργια του φορουμ για να μην μειωθει η ωεφλιμοτητα του σχετικα με την δυνατοτητα προβολης των προβληματων και αντιστοιχα η αισθηση της ανακουφισης που ασυνειδητα εστω συχνα επιφερουν στον πασχοντα η στον προβληματισμενο ανθρωπο...Συμφωνω απολυτα με οσα σκεφτεσαι ....
Μια μικρη παρενθεση μονο σχετικα παλι με τα γιου του...
το προβλημα δεν ειναι να βαλεις καποιον σε μαυρη λιστα σε μια ανοιχτη πλατφορμα επικοινωνιας οπως ενα φορουμ!
Απλα δεν απαντας πια σε κανενα εκτος αν υπαρχει καποιο απο την διαχειρηση !
ο κινδυνος ειναι η συσταση ομαδων με στοχο αλλους χρηστες !
αν δηλαδη το σημερινο καθεστως της παιδειας μας και τα κοινωνικα στερεοτυπα εχουν κρατησει το σεξ σαν θεμα ταμπου , αγνοωντας την συγχρονη ψυχιατρικη σκεψη , καθε αναφορα εστω στην σεξουαλικη ζωη καποιου προκαλει μοιραια την απορριψη του , απο αυτους που θελουν να παραμεινει εκτος φορουμ γιατι ενοχλουνται και στην ιδεα ακομα να συζητησουν παρομοια θεματα , αγνοώντας προφανως την μειζονα σημασιας τους για την θεραπεια των ασθενων .
Ακομα πιο σημαντικο ειναι το γεγονος οτι ενα ατομο με κοινωνικη απομονωση , παλι λογων στεροτυπων , αν συνδεει την σεξουαλικη του ικανοποιηση απαραιτητα με μια μακροχρονια σχεση η γαμο συσωρευει νοσηρο δυναμικο ασυνειδητο επιβαρυνοντας την ψυχικη του υγεια και θα πρεπει να μπορει οποιος γνωριζει την ψυχαναλυση και την σημασια της σεξουαλικοτητας στην ψυχικη υγεια να μπορει να συνιστα στον πασχοντα την ικανοποιηση της σεξουαλικοτητας του χωρις ταμπου και εμποδια , αν πχ αφορα θεματα οπως η ομοφυλοφιλια η οι προγαμιαιες σχεσεις ....
Ολα αυτα ειναι κατανοητο πως προκαλουν τους πιο συντηρητικους φορουμιτες , οι οποιοι καθιστανται λεια σε αυτους οι οποιοι θελουν να απομακρυνουν απο το σαιτ οσους τα υπερασπιζονται ...
Η μαυρη λιστα δυστυχως δεν μπορει να εχει επιδραση στο φορουμ το οποιο μονο θεωρω προσωπικα τουλαχιστον σαν το μεγιστης ωφελιμοτητας εργαλειο προκειμενου να αλλαξουν αυτα τα στερεοτυπα και να απελευθερωθει το ατομο , απο ιδεες και νοοτροπιες , βλαπτικες για την ψυχικη του υγεια
Αν εννοιεις οτι η διαχειρηση θα αξιολογει και θα επιχειρηματολογει σε καθε επικειμενη παραβαση του κανονισμου , νομιζω οτι θα αποκτησει θεραπευτικη χροια τοσο για τον ιδιο οσο και για τα μελη που πιθανον να εγκλωβιζονται απο προσωπικες σχεσεις που ναπτυσονται μεσ γιου του ,
πισω απο μια στερετοτυπη αντιληψη και το στηριζω απολυτα σαν λυση για την ομαλη συνεχεια της λειτουργιας του φορουμ
Λογικά θάπρεπε να σε αφήνει πιο αδιάφορη το θέμα και να μην αναλώνεσαι σ\' αυτό.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Nature,πώς να τα ξέρω τα του καλοκαιριού;Πρέπει να ψάξω πίσω στο χρόνο για να έχω το δικαίωμα να κρίνω μια κατάσταση όπως τη βλέπω τώρα;Καταλαβαίνεις φυσικά,πως με το σκεπτικό αυτό,το συγκεκριμένο νήμα αφορά μόνο τα παλιά μέλη,και αφήνει τα νέα στην άκρη.Αν κρίνω από το τι έχω διαβάσει ήδη,δε θέλω να μάθω άλλα,ούτε με αφορούν.Έχετε διαμορφώσει ένα κλίμα βασισμένο σε περσινά ξινά σταφύλια,παλιότερες διαφορές,συμμαχίες-κόντρες-συμπάθειες-εχθρότητες,που ένα νέο μέλος αδυνατεί να τις καταλάβει,αλλά και γιατί να το ενδιαφέρουν θα σημειώσω.Δεν ήξερα πριν μπω στο forum πως πρέπει πρώτα να μελετήσω ιστορία.Ίσως η αιτία να βρίσκεται απλά στο ότι κάποιοι παραγνωριστήκατε.
Δικαίωμά σου φυσικά.
Και το λογικά στην αρχή εννοώ σύμφωνα με τη δική μου λογική, για να μην παρεξηγούμαι.
Μελέν,Quote:
Originally posted by melene
νατ καλημερα!
με την καλυτερη των διαθεσεων,ειλικρινα σου μιλαω,εχω μια απορια εδω και παρα πολυ καιρο.
δεν εχω ερθει σε αντιπαραθεση ποτε μαζι σου,σωστα?πολλες φορες αυτα που λες με αντιπροσωπευουν κιολας!θα σου πω ομως τι με προβληματιζει.
ειμαι εδω σχεδον 3 μηνες.τα 2/3 εκ των οποιων σε βλεπω να μπαινεις και να γραφεις σε θεματα μονον οπως αυτο.
μου προκαλλει εντυπωση επομενως το γεγονοσ οτι ενω βρισκεσαι σε εναν διαδυκτιακο τοπο ψυχολογικης υποστηριξης η χρησιμοτητα σου καθε αλλο παρα αυτη ειναι...
φιλικα, melene:)
όταν βλέπω να εκτελείται ένας άνθρωπος,
η ψυχολογία μου δεν είναι σε κατάσταση τέτοια ώστε να κουβεντιάσω άλλα θέματα. Οπως έγραψα και πριν το βρίσκω υποκρισία. Προσωπική μου άποψη και στάση ζωής.
Παρόλα αυτά όταν το θέμα είναι κάτι που το ξέρω καλά συμμετέχω. Α! και μη ξεχνάς ότι δεν έχω πολύ χρόνο σαν εργαζόμενη μητέρα...
Φιλικά
Επειδη μπενω σε αρκετα forums μπορω να σας πω τι κανουν τα αλλα forums.
Αμα βρισεις, αμα εχεις μη αποδεκτη συμπεριφορα ακομα και αμα κανεις διαφημιση, τρως infractions, αναλογα με το ποσα infractions (προειδοποιησεις) εχεις μετα σου κανουν και ban.
Καλη και η δημοκρατια αλλα δεν λειτουργει παντα.
Quote:
Originally posted by Mariah
Επειδη μπενω σε αρκετα forums μπορω να σας πω τι κανουν τα αλλα forums.
Αμα βρισεις, αμα εχεις μη αποδεκτη συμπεριφορα ακομα και αμα κανεις διαφημιση, τρως infractions, αναλογα με το ποσα infractions (προειδοποιησεις) εχεις μετα σου κανουν και ban.
Καλη και η δημοκρατια αλλα δεν λειτουργει παντα.
τα αλλα φορουμς ειναι αλλα φορουμς.
Εδω ειναι συγκεκριμενο φορουμ και δεν εμπιπτει σε αυτες τις κατηγοριες που αναφερεσαι.
Φυσικα ειμαι σε μελος σε καποιο τετοιο φορουμ, αλλα εκει η φιλοσοφια ειναι αλλη, οπως και το πιο βασικο η θεματολογια.
Και το τελευταιο,
επειδη υπαρχει παρεξηγηση,
δεν υπαρχει κανενα θεμα δημοκρατιας αλλα διαφορετικης φιλοσοφιας του φορουμ.
Για ποιους χτυπάει η καμπάνα άραγε?Quote:
Originally posted by nature
Οπως είπα και χτες, έστω και αν ο πάνος δεν αρέσει σε κάποια μέλη, εμένα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν. Σε πολλά διαφωνώ μαζί του. Σε άλλα συμφωνώ.
Πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι έχει τελικά δικιο σε διάφορα που λέει έστω και αν ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο.
Κομμένους και ραμένους από τον προκόύστη? Από τη μηχανή του κιμά? Τέλος πάντων, δικαίωμά σας.
Πόσο μάλλον που εκφράζονται χωρίς επιθετικότητα και ύβρεις. Γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πάνος υβρίζεται και χλευάζεται 100 φορές και ανταποδίδει σκασμένος πια 5. Και υβρίζεται στο όνομα της προστασίας του φόρουμ.
Θα νοιώσω ότι επειδή ο πάνος δεν άρεσε σε μια ομάδα, η ομάδα αυτή μου φόρεσε τα γούστα της καπέλο.
Φέρθηκε απάνθρωπα σε έναν συμφορουμίτη, γιατί τα προβλήματά του, δεν έμοιαζαν με αυτά της πλειοψηφίας.....
οπου τα ΙΔΙΑ άτομα που χλευάζουν τον πάνο που έχει καρκίνο στο ουροποιητικό σύστημα και αποδίδουν εκεί την διαφορετικότητά του, συσχετίζοντάς την ειρωνικά με την έλλειψη σεξ,
τα ίδια αυτά άτομα, είμαι υποχρεωμένη να τα βλέπω να \"υποστηρίζουν\" με ψυχοπόνια άλλους πονεμένους σε άλλα θρεντς.
Nature, εσύ μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντιδράνε όταν προσβάλλονται (λίγο αφύσικο δεν είναι..) αλλά μάλλον επανεξετάζουν την λέξη υποκρισία σε ένα πλαίσιο ισοαξίας..
Ίσως να έχεις διαβάσει κάτι που είχε γραφτεί προ καιρού εδώ. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν πως θα πάνε στον πάτο και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους πιο πολλούς μπορούν.
Αισθάνομαι πως υποκρισία είναι να βρίσκεσαι στον πάτο με τα \"απόβλητα\" και να νομίζεις πως βρέθηκες εκεί επειδή είσαι καθαρίστρια..
Επιφυλάσσομαι για την ελαφρότητα της ισότιμης επικοινωνίας για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Ο πάτος μπορεί να εμφανιστεί για όλους αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια ιδέα για τον εαυτό τους. Ούτε βέβαια θα υπάρχει τυφλή βοήθεια. Επιλέγει ο καθένας όταν και όσο μπορεί. ..
μια μικρη μονο παρενθεση ..Quote:
ο πανος ειχε καρκινο στο ουροποιητικο συστημα !
τον αφαιρεσε και παρακολουθειται στενα απο τους θεραποντες γιατρους του , αλλα σχολειται με την σεξουαλικοτητα απο 14 ετων παιδι σαν ανθρωπος και απο τα 23 σαν ψυχολογος αναγκαστηκα μαζι της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα φυση θα μου πεις οτι αν διαβασουμε μαζι ολα τα βιβλια της γενικες παιδειας στην Ελλαδα και δεν βρουμε λεξεις οπως π Δαρβινος , Φρουντ , σεξουλαικοτητα , Ακρωτηρι θηρας , Προιστορικο μουσειο , κλπ ειναι σαν ν μην υπαρχουν για τους περισσοτερους φορουμιτες ετσι ?
εδω λοιπον καλειται το φορουμ σαν διαχειρηση να παρεμβει και οχι μονο οι πιο φωτισμενοι απο τους χρηστες οπως εσυ για να υπερασπιστουν οχι τον πανο αλλα την επιστημονικη αληθεια του 21 ου αιωνα σε μια ομαδα χρηστων με αυξημενη πιθανοτητα στον παραλογισμο , που οποια οφελιμοτητα θα αξιολογηθει τελικα με το κατα ποσο μπορει να αλλαξει μυαλα πανω στα θεματα που συζητουνται εδω μεσα !
δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι λεγοντας αυτος που εκτελειται γιατι δεν εχω κατσει να διαβασω.
οπως και να χει υπαρχει αυτος που εκτελειται απο τη μια και αυτος που χρειαζεται αμεσα τη βοηθεια μας.αυτος εννοω που ανοιγει ποστ με τιτλο SOS η δεν αντεχω αλλο..αυτοι κατα τη γνωμη ειναι πολλοι πιο σημαντικοι απο ενα ατομο το οποιο επεσε \'\'θυμα\'\' στο διαδυκτιο.
οι αλλοι υποφερουν στην πραγματικη τους ζωη,εκει εξω.για αυτο και εγω σαν σταση ζωης εχω να ασχολουμαι με την δευτερη κατηγορια και να δινω ενα χερι βοηθειας παρα να κανω τον συνηγορο.
οπως και να χει σεβομαι αυτο που μου λες και χαιρομαι που δεν το πηρες στραβα και μου απαντησες η γνωμη μου ομως ειναι μιας και ειμαι και στο καταλληλο θεμα πως για να επιτευχθει η ευημερια αυτου του φορουμ που τοσο αγαπαω θα πρεπει ολοι μας να κανουμε αυτο για το οποιο εχουμε ερθει , να υποστηριζουμε και να λαμβαννουμε υποστηριξη και οχι να υπερασπιζομαστε τον αδικημενο.θα τα καταφερει!το πολυ πολυ σβηνει τον υπολογιστη του και τελος οι αλλοι ομως?
αν δεν φευγω με τα τερατα και τη μιζερια που συναντω καθημερινα ειναι επειδη υπαρχει αυτη η δευτερη κατηγορια..
και κατι ακομα.δεν εχω μπλεχτει πουθενα θα το εχεις παρατηρησει.δεν ειναι θεμα οτι ειμαι χαμηλων τονων η δεν θελω να παρω θεση ειναι απλα επειδη το βρισκω ανουσιο,επειδη ασχολουμε με αυτα που πρεπει και ετσι δεν εχω μπλεχτει,δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο που καποιος εκτελειται..μαλλον αυτος πηγε και προκαλλεσαι το εκτελεστικο αποσπασμα(ολα αυτα μεταφορικα-δεν ξερω καν σε ποιο ατομο αναφερεσαι-)
Quote:
Originally posted by krino
το καλοκαιρι ειναι γνωστο το τι θεση πηρε ο καθενας.
Συνοπτικα αν θες οσοι μιλησαν για διαγραφες κακως μιλησαν.
Θα μπορουσαν να απευθυνθουν απευθειας στον αντμιν και να ειχε ληξει εκει το θεμα.
Αντιθετα απο τοτε αρχισαν να στηνονται τα ιδιοτυπα δικαστηρια.
Συμφωνώ.
μα εσυ ηδη προχωρησες σε σειρα μετρων χωριςνα ξερεις τι θα κανουν τα προηγουμενα.
Χωρις απο την αλλη να εχεις υποψη σου γιατι φορουμ μιλαμε.
Ειναι γεγονος οτι αυτο κανενα δεν εχει απασχολησει.
Ουτε εσενα, ουτε την weird ουτε κανενα.
Ναι, ακριβώς, πρότεινα μια σειρά μέτρων και δεν έμεινα στο ένα, ακριβώς γιατί βλέπω το τέλμα στο οποίο έχουμε φτάσει! Ακριβώς γιατί έχω άποψη για το τι φόρουμ μιλάμε Κρίνο, όποια άποψη δεν ταυτίζεται επακριβώς με τη δικιά σου δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί τη σωστή και μη εξαιρετέα άποψη.
το θεμα της ψηφοφοριας το θεωρω μια ακομα κινηση του αντμιν να φυγουν απο πανω του οι ευθυνες του.
Αναζητα το αλλοθι για μια διεξοδο προς μια ατελεσφορη κατευθυνση.
Οσο με αφορα αυτο το αλλοθι δεν προκειται να το δωσω σε κανενα.
Κάτσε, ο Νίκος κι εγώ μιλήσαμε για ψηφοφορία κάποιων πιο ειδικών κανόνων χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιβάλει κάποια επιπλέον μέτρα, απλά θέλει και τη δική μας δέσμευση ώστε αυτά να είναι αποδεκτά. Ξέρεις, αν κάτι το \"υπογράφεις\", αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι και πιο δεσμευμένος να το τηρήσεις και όχι να σφυρίζεις αδιάφορα περιμένοντας το σκούντημα της διαχείρισης.
Βέβαια, ακόμα κι αν το \"υπογράψεις\", πάλι μπορεί να συμβεί αυτό και τότε, ναι φυσικά και θα πρέπει να επέμβει η διαχείριση.
Τώρα, αν εννοείς για το θέμα της ψηφοφορίας για τον αποκλεισμό μελών, έχεις δίκιο, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι θεμιτό τελικά και εφαρμόσιμο. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα μας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και άλλωστε εμείς δεν είμαστε οι τέλειοι που μπορούμε να κρίνουμε και να ψηφίζουμε τον αποκλεισμό των άλλων.
Δηλαδη να στησω μια αλλου τυπου αρενα (οπως αυτη που κλειδωσαν οι διαχειριστες) και εκει να μαζευεται η συγκλητος για να τοποθετουν αναλογα τον αντιχειρα τους εαν θα φανε τα λιονταρια η οχι τον μονομαχο.
Μαζευτειτε οσοι θελετε, οσοι διψατε για αιμα,
αλλα εμενα να με αφησετε μακρια απο τετοια αιμοδιψη σεναρια.
Εγω θα συνεχισω να κανω οτι εκανα συνειδητα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα.
Ειναι θεμα ηθικης μου και ιδεολογιας μου οσο και αξιοπρεπειας μου, να εχω τις αποψεις που εχω.
Και επειδη τις εχω υπερασπιστει επαξια πανω απο 20 χρονια,
δεν σκοπευω να αλλαξω τακτικη σημερα για χαρη ενος φορουμ.
Έχεις δίκιο.
σου επα οτι διαφωνω ως προς την λογικη που βαζεις.
Δεν ξερω αν εχει νοημα να το επεκτεινω μονο και μονο για να σου αποδειξω οτι εχεις αδικο.
Παρολα αυτα αν το νομιζεις σκοπιμο μπορω να το κανω.
Όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας που λέγαμε και ο αποκλεισμός μελών από το διαχειριστή με τον οποίο συμφωνείς Κρίνο, τιμωρία είναι. Οπότε, σύμφωνα με τη δική μου λογική, συμφωνείς ότι και η τιμωρία έχει την αξία της, σε συγκεκριμένες στιγμές, με συγκεκριμένο τρόπο.
ας του παρει και το μαχαιρι και τις πετρες και το τσεκουρι αν χρειαστει.
Ειναι σαφες οτι εφοσον σεβεται τους κανονες του φορουμ, ας εχει και κανονια.
Συμφωνώ και επαυξάνω, αφού κάποια μέλη δεν μπορούν να συμμαζέψουν τους εαυτούς τους. Τελικά χρειαζόμαστε τους αστυνόμους, λυπηρό μεν, αναγκαίο δε, εκεί που φτάσαμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι μας θα αλωνίζουμε πλέον και θα περιμένουμε τα πάντα από τον αστυνόμο, σαν να βρισκόμαστε σε αναμορφωτήριο, ας βάλει ο καθένας παράλληλα με την πιο προσεγμένη διαχείριση, ένα όριο στο πως μιλάει εδώ μέσα.
συμφωνω ως προς τα δραστικα μετρα.
Μονο που για μενα τα \"δραστικα μετρα\" ειναι να μην αφηνεται το φορουμ στην τυχη του.
Και ενα παραδειγμα πολυ προχειρο, ηταν το θεμα του καλοκαιριου που καποιοι την επεφταν στον πανο και αναγκαστηκα (οπως και αλλοι 2 χρηστες) να λενε στους υπολοιπους αφηστε τον καθε πανο να πει την γνωμη του.
Αυτο ηταν δουλεια του αντμιν και οχι δικη μου.
Η αυτορυθμιση δεν λειτουργησε γιατι δεν θα υπηρχαν ατομα που να δειχνουν κατανοηση σε τετοια ζητηματα.
Αντιθετα αρχιζαν να βαζουν ζητηματα απο το πουθενα περι διαγραφων.
Εκει επρεπε να παρεμβει ο αντμιν και να πει στους μεν που ηθελαν διαγραφες,
να μας κανουν την χαρη και αν υπηρχε θεμα με τον καθε πανο, να του εφιστησει την προσοχη σε ποιο σημειο ειναι λαθος με βαση το κεντρικο πνευμα του φορουμ.
Εαν γινονταν ολα αυτα, τοτε εφοσον συνεχιζαν αυτες οι φωνες, δεν ειχαν αλλο δρομο ειτε να αποδεκτουν την ολη κατασταση ειτενα αποχωρησουν.
Αντιθετα τιποτα απο αυτα δεν εγινε και ετσι σιγα σιγα οι φωνες αυτες αποκτησαν προσωπο και ετσι φτασαμε στο σημερα....
Κι εδώ με βρίσκεις σύμφωνη.
εσυ που ανηκεις βινς?Quote:
Originally posted by vince
Για ποιους χτυπάει η καμπάνα άραγε?Quote:
Nature, εσύ μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντιδράνε όταν προσβάλλονται (λίγο αφύσικο δεν είναι..) αλλά μάλλον επανεξετάζουν την λέξη υποκρισία σε ένα πλαίσιο ισοαξίας..
Ίσως να έχεις διαβάσει κάτι που είχε γραφτεί προ καιρού εδώ. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν πως θα πάνε στον πάτο και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους πιο πολλούς μπορούν.
Αισθάνομαι πως υποκρισία είναι να βρίσκεσαι στον πάτο με τα \"απόβλητα\" και να νομίζεις πως βρέθηκες εκεί επειδή είσαι καθαρίστρια..
Επιφυλάσσομαι για την ελαφρότητα της ισότιμης επικοινωνίας για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Ο πάτος μπορεί να εμφανιστεί για όλους αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια ιδέα για τον εαυτό τους. Ούτε βέβαια θα υπάρχει τυφλή βοήθεια. Επιλέγει ο καθένας όταν και όσο μπορεί. ..
καποτε γυρισες μονος σου πισω και μου ζητησες συγνωμη γιατι εκανες λαθος εκτιμηση
θυμασαι γιατι σου ειπα οτι δεν την δεχομαι?
Δεν ξερεις ουτε συ εμενα , ουτε εγω εσενα ...
Για ποιον πατο μιλας λοιπον και πως προσδιριζεις την δικη σου θεση αναλογικα με αυτον ?
Τι ειναι πατος και τι κορυφη?
Οι καθαριστριες απο οτι λες ειναι πατος ετσι?
γιατι καθαριζουν τις βρωμιες των αλλων ?
Να μια αιτια για την οποια σε ενα δικο μου φορουμ θα ειχες παρει ηδη την πρωτη θεραπευτικη απαντηση!
Λαθος κανετε κυριε βινς !
Στην σημερινη κοινωνια αν η καθαριστρια αγορασει ενα τυχερο λαχειο αυριο γινεται κορυφη και μπορει απο πατος να βρεθει στην κορυφη χωρις να το αξιζει !
Το συστημα αξιολογησης της ειναι σαπιο και αφερεγγυο....
Ειτε σαν πατος ειτε σαν κορυφη
Γιατι το μονο κριτήριο σημερα ειναι το κατα ποσο εχει γεματο πορτοφολι .....
Ουτε ποια ειναι , ουτε τι εκανε κακο γι να ειναι αυτη καθαριστρια και εσω να μπορεις να την βαζεις στον πατο!
Αρα το επιχειρημα σου ειναι ρατσιστικο κοινωνικα και χρηζει της δεουσας απαντησης απο ενα εικονικο κοσμο που προσπαθει να αλλαξει σετεροτυπες αντιληψεις εδω μεσα !
krino μπορει να εχει διαφορετικη θεματολογια αυτο το φορουμ, αλλα πιστευω πως καποιοι κανονες θα πρεπει να υπηρχαν.
Εδω βριζομαστε και σφαζομαστε και δεν γινεται τιποτα πλεον.