Απο ποια ηλικια τα παιδια να πηγαινουνε στην δουλεια?Δεν εννοεις φανταζομαι απο μικρα
Printable View
Απο ποια ηλικια τα παιδια να πηγαινουνε στην δουλεια?Δεν εννοεις φανταζομαι απο μικρα
Δεν είπα εγώ να πάνε στη δουλειά, είπα ότι εμείς πρέπει να πάμε στη δουλειά..
Δεν ειδα το \'μ\'.
Οκ, καλύτερα να σβήσουμε τα μηνύματα, γιατί υπάρχουν και κακοπροαίρετοι Μαρία.
Την αποψη τους λενε η οποια δεν ειναι συμφωνει παντα μαζι μας.Καλη καρδια:P
... στο πρότερο θρεντ με το δίχρονο, η δική μου οπτική - εφόσον τίθεται η οπτική ως βάση - δεν είχε να κάνει με το ότι \'εκνευρίστηκα\' επειδή δικαιολογείται ένας φόνος ανυπεράσπιστου - να το τονίσουμε; - παιδιού από τα... νεύρα του πατέρα του, αλλά η ευκολία κατά την οποία διατυπώνονται τέτοιες απόψεις. Διότι ναι μεν υπερασπίζομαι τον πατέρα και δε θεωρώ ότι πρέπει να πεθάνει, τιμωρηθεί έστω, για αυτό, αλλά δε με νοιάζει κιόλας που ο ίδιος αφαίρεσε μια ζωή χωρίς επίσης να έχει το δικαίωμα. Το θεωρώ ευνόητο ας πούμε... παρακάτω ακούω ότι σιγά τί έπαθε κάποιος/α που βιάστηκε, μια χαρά, ο βιαστής ήταν σε στιγμή αδυναμίας μωρέ, χεστήκαμε για τον βιασμένο - ο οποίος μπορεί μέχρι και να πεθάνει από κάτι τέτοιο, να έχει παιδιά και να πέσει σε κατάθλιψη και να μη μπορεί να τα φροντίσει, να χάσει τη δουλειά του, να πα και να πηδήξει απ\' την ταράτσα - αλλά είναι κι αυτό θέμα οπτικής...Quote:
Originally posted by weird
Ετσι είναι, μπορεί καποιος πανω στα νεύρα του, να θέλει να καθαρίσει τον άλλο... επειδή δεν αντέχει το γάβγισμα ή το κλάμα...Quote:
Originally posted by libpa
Όχι δεν το \'χω ξανανιώσει αυτό μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Α, και σε κάτι σκυλιά που γαβγίζουν όλη μέρα... Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω ποτέ, αλλά σίγουρα δεν θα καταλήγαμε κάπου αν το κάναμε αυτό, θα μας σκοτώνανε κι εμάς :)Quote:
Originally posted by mariafound
Πολυ ακραια θεση Λιμπα αλλα κ ενδιαφερουσα.Υποστηριζεις οτι θα μπορουσαμε να σκοτωναμε οποιον μας ενοχλει η καταλαβα λαθος?
Αλλά αν σκοτώναμε έτσι απλά, καήκαμε...
Φαντάζομαι αυτό που εννοούσες, είναι οτι μπορείς να δεις το θέμα και απο μια άλλη οπτική, απο την οπτική του πατέρα που ίσως να μην άντεχε αλλο το παιδί του.
Συμφωνώ οτι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε γονείς και το θεωρώ δύναμη να το δει αυτό κανείς στον εαυτό του.
Κι άμα δε μου γουστάρουνε και τα σκυλιά στο δρόμο που γαβγίζουνε, τους ρίχνω μια στην κεφάλα επειδή με ενοχλήσανε... αλλά εν τω μεταξύ, ο κόσμος είναι κακός και δεν υπάρχει \'τέλεια\' κοινωνία γιατί δε με αποδέχονται οι άλλοι και χάθηκε η... καλοσύνη. Έ τελικά έχετε δίκιο... αφού είναι θέμα οπτικής. Διότι δε ξέρω πώς είναι να σε βιάζουν, να σου χτυπάνε το κεφάλι επειδή γαύγισες ή έσκουξες, να είσαι αδύναμος και ανυπεράσπιστος, να πονάς και να είσαι μόνος... ξέρω όμως ότι υπάρχει πολύ κακία σε αυτό τον κόσμο αλλά άμα κάτι με ενοχλήσει θα του πάρω τη ζωή...
... ειλικρινά πάω πάσο... αλλά την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την έλλειψη σεβασμού απέναντι στα ζώα κι όλα τα υπόλοιπα επειδή έτσι μου γουστάρει, εγώ ως \'κακία\' θα συνεχίσω να τα εκλαμβάνω... ευχαριστώ...
Ναι αλλά επειδή ο τρόπος που τη λένε δεν είναι και ο καλύτερος, χλευάζουν και σχολιάζουν άσχημα, καλύτερα να τα σβήσουμε δεν συμφωνείς;Quote:
Την αποψη τους λενε η οποια δεν ειναι συμφωνει παντα μαζι μας.Καλη καρδια:P
Δεν νομιζω οτι χλευαζουν ,την γνωμη τους λενε.Κ ο σχολιασμος μια αποψη ειναι.Καλυτερα να κανουμε συζητηση παρα να μιλαμε μονοι μας,συμφωνεις?
Είναι μια άλλη οπτική όπως το είπες κι εσύ. Εγώ δεν επιτίθομαι χωρίς λόγο όπως κάνεις εσύ, τουλάχιστον έχω καλύτερη συμπεριφορά. Άμα δεν μπορείς να δεχτείς και το διαφορετικό, δεν σου φταίω εγώ. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να χάσει κάποιος την δουλειά του ή τη ζωή του επειδή τον βιάσανε. Εξάλλου κι εγώ ανυπεράσπιστη είμαι. Όσο για τ\'άλλα, ναι δεν έχω υπομονή και δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογούμαι γι\'αυτό. Αυτό το κάνουν αυτοί που κάνουν και πράξεις στα δικαστήρια. Οκ?Quote:
Originally posted by Alobar
[
... στο πρότερο θρεντ με το δίχρονο, η δική μου οπτική - εφόσον τίθεται η οπτική ως βάση - δεν είχε να κάνει με το ότι \'εκνευρίστηκα\' επειδή δικαιολογείται ένας φόνος ανυπεράσπιστου - να το τονίσουμε; - παιδιού από τα... νεύρα του πατέρα του, αλλά η ευκολία κατά την οποία διατυπώνονται τέτοιες απόψεις. Διότι ναι μεν υπερασπίζομαι τον πατέρα και δε θεωρώ ότι πρέπει να πεθάνει, τιμωρηθεί έστω, για αυτό, αλλά δε με νοιάζει κιόλας που ο ίδιος αφαίρεσε μια ζωή χωρίς επίσης να έχει το δικαίωμα. Το θεωρώ ευνόητο ας πούμε... παρακάτω ακούω ότι σιγά τί έπαθε κάποιος/α που βιάστηκε, μια χαρά, ο βιαστής ήταν σε στιγμή αδυναμίας μωρέ, χεστήκαμε για τον βιασμένο - ο οποίος μπορεί μέχρι και να πεθάνει από κάτι τέτοιο, να έχει παιδιά και να πέσει σε κατάθλιψη και να μη μπορεί να τα φροντίσει, να χάσει τη δουλειά του, να πα και να πηδήξει απ\' την ταράτσα - αλλά είναι κι αυτό θέμα οπτικής...
Κι άμα δε μου γουστάρουνε και τα σκυλιά στο δρόμο που γαβγίζουνε, τους ρίχνω μια στην κεφάλα επειδή με ενοχλήσανε... αλλά εν τωμεταξύ, ο κόσμος είναι κακός και δεν υπάρχει \'τέλεια\' κοινωνία γιατί δε με αποδέχονται οι άλλοι και χάθηκε η... καλοσύνη. Έ τελικά έχετε δίκιο... αφού είναι θέμα οπτικής. Διότι δε ξέρω πώς είναι να σε βιάζουν, να σου χτυπάνε το κεφάλι επειδή γαύγισες ή έσκουξες, να είσαι αδύναμος και ανυπεράσπιστος, να πονάς και να είσαι μόνος... ξέρω όμως ότι υπάρχει πολύ κακία σε αυτό τον κόσμο αλλά άμα κάτι με ενοχλήσει θα του πάρω τη ζωή...
... ειλικρινά πάω πάσο...
Διάβασες τι έχει γίνει ή έτσι τα λες;Quote:
Δεν νομιζω οτι χλευαζουν ,την γνωμη τους λενε.Κ ο σχολιασμος μια αποψη ειναι.Καλυτερα να κανουμε συζητηση παρα να μιλαμε μονοι μας,συμφωνεις?
Τα διαβασα ολα απο την αρχη.Διαφωνησαν μαζι σου κ αναψαν λιγο τα αιματα .αλλα νομιζω οτι αυτο το ξεκαθαρισαμε.Δεν γινεται ολοι να συμφωνουν μαζι μας,δεν σημαινει οτι ειναι κακοι.Εγω δεν το βλεπω ετσι:(
Δλδ είδες όλα αυτά που είπαν και δεν θεωρείς ότι είναι κακοί; Μάλιστα. Ποιοί είναι κακοί κατά τη γνώμη σου;Quote:
Τα διαβασα ολα απο την αρχη.Διαφωνησαν μαζι σου κ αναψαν λιγο τα αιματα .αλλα νομιζω οτι αυτο το ξεκαθαρισαμε.Δεν γινεται ολοι να συμφωνουν μαζι μας,δεν σημαινει οτι ειναι κακοι.Εγω δεν το βλεπω ετσι:(
καλως το παιδι ,κοιτα ποιος μιλαει ?????Quote:
Originally posted by krino
λοιπον διαφωνω (οσο μπορω να διαβασω) με τις αποψεις τις Lipba,
αλλα βρισκω χειριστο την ψιλη πλακουλα οπως παιχτηκε χθες για μια περιπου ωρα.
Λυπαμαι που δεν το ειχα δει χθες γιατι θα ειχα γραψει νωριτερα.
Βρηκατε μερικοι χωρο και χρονο για να σπασετε την πλακιτσα σας μεχρι να σας πιασει το πρωτο χασμουρητο και να πατε για υπνο.... ενδιαφερον ε?
Ατζικ περα απο τους γνωστους εξυπνακιδηδες,
προστεθηκες και εσυ στο κλαμπ....
Παλιοτερα, οταν ησουν βουτηγμενη στα σκατα σου, ουτε που σου περισευε χρονος για αστεισμους.....
Τωρα να υποθεσω οτι εισαι καλυτερα?
Η να υποθεσω οτι ειναι χιουμορ να γινεται καποιος αλλος σκατα?
Απαντω γενικα.Οσο παραβιαζουν την θεληση,το σωμα κ την ψυχη καποιου.Αλλα ειναι πολυ μεγαλο θεμα με πολλες προεκτασεις ,θα το αναλυσουμε αλλη φορα.
μαλιστα οτι πεις :D:D:D:DQuote:
Originally posted by krino
επειδη στο θεμα πεσιματος, εχω μακραν πειρα,
εγραψα τα παραπανω.
Συγχιζομαι αρκετα οταν βλεπω κορακια, να βρισκουν θυμα για κανουν την πλακιτσα τους....
Δυστυχως πλεον οι θεοφανιες και λοιπες κυρατσες δεν μου κανουν την ... τιμη να την πεσουν,
γιατι βαρεθηκαν να τρωνε τα μουτρα τους και βρισκουν νεα θυματα, σιγουρα ευαλωτα....
Υποτιθεται οτι εδω μεσα ειναι φορουμ ψυχολογιας και υποστηριξης (υποτιθεται παντα ομως ε?)
οποτε το να θες σπασεις την ανια σου κανοντας δουλεματακι, δεν εχει νοημα για τον εδω χωρο.