Quote:
Originally posted by RainAndWind
Adzik,όταν ενοχοποιούμε συνεχώς τον εαυτό μας,θα κλαίει και θα ξανακλαίει,θα χτυπιέται κάτω μέχρι να πάρουμε το μήνυμα.Ας δούμε τι λες,που θέλει αλλαγή για να πάψεις να νιώθεις ενοχές.Φωνάζω,κάνω κακό στον άνθρωπό μου και μετά κλαίω,μετανιώνω.Λοιπόν,για να το ξέρεις,κανένας ποτέ δεν πέθανε από τη φωνή ενός άλλου.Είναι ενήλικας ο σύντροφός σου,διαλέγει να είναι μαζί σου,με τις φωνές σου-προσωρινά-και με τα όλα σου.Είμαι λυπημένη και κουρασμένη.Να ξελυπηθείς και να αποφορτιστείς.Κάτσε και συζήτησε με τον εαυτό σου να δεις πού ακριβώς οφείλεται αυτός ο θυμός.Για να νιώθεις θυμωμένη,από κάπου έρχεται αυτό,δεν ξυπνάμε ένα πρωί και λέμε,τι καλά,ας θυμώσω λίγο πάλι σήμερα.Τι είναι άλυτο στη σχέση σας και σου βγαίνει σε επιθετικότητα;Προσωπική μου άποψη,ίσως έμαθες μια ζωή να φταίει η Adzik για όλα.Το δείχνει ακόμη και πως τον θυμό σου τον βλέπεις σαν ένα κακό συναίσθημα.Κανένα συναίσθημα δεν είναι κακό,όλα κάτι θέλουν να μας πουν και σε κάτι μας χρησιμεύουν.Χρησιμοποίησε αυτό που σου λέει ο θυμός σου,πως κάτι στη ζωή σου,στη σχέση σου,σε σένα,δεν πάει καλά και πως πρέπει να το φτιάξεις.Και απόδωσε ευθύνες,δίχως να φοβάσαι να το κάνεις.Μήπως παίζει αυτό το σκεπτικό\"πάλι εγώ φταίω,όλα εγώ τα κάνω\"μέσα σου τραμπολίνο;Kαι συζητήστε,ανοιχτά και ψύχραιμα,πώς μπορείτε να φτιάξετε πράγματα στη σχέση σας,ξανά.Αν υπάρχει κάποιο παρελθόν που σκοτεινιάζει,πρέπει να βγει ο θυμός,αν δε βγει,τότε η Adzik θα πρεσσαριστεί πέραν των ορίων της.Σοφό συναίσθημα ο θυμός.Βαλβίδα εκτόνωσης και φίλος μας αν τον δούμε έτσι.Δες τον θυμό σου σαν έναν άνθρωπο.Ρώτα τον,τι θέλεις να μου πεις φίλε;
...Ρειν μου.. τοτε ηταν απλοσ θυμοσ...τωρα ειναι η κουραση..στην οποια συναιβαλε ολοσ αυτοσ ο θυμοσ.. η πιεση αυτου...και δεκαδεσ αλλα πραγματα...