προβληματικη παντως σιγουρα.
Printable View
προβληματικη παντως σιγουρα.
μπλιαααχχχ,,,στην παραλια βλεπεις σαγιοναρα που σου ερχεται να πνιγεις,,,,και κοντο σορτσακι ασορτι,,,παναγιαααα μου,,,καπακι τηλεφωνο η μαμαααα να ρωτησει το μπουλι αν κοιμηθηκε καλα,,,,,,,,,,,,,,,τα νευρα παστιτσιο!!!!!!!
δεν εχει να κανει με τον ερωτα, αλλα με την επιβολη ;)Quote:
Originally posted by lucifer
τελικα ποσο ΑΝΕΡΑΣΤΗ πρεπει να ειναι μια γυναικα που αντι να θελει εναν αντρα για γκομενο θελει το γιο της για αντρα?
\"εισαι εξαρτημα μου και θα εισαι για παντα εδω για να με υπηρετεις!!!\"
θελει καποιον να ελεγχει?
οκ
Καλή πεθερά είναι η ανύπαρκτη πεθερά... ;) ... αν γίνει ριάλιτυ με άντρες που μεγάλωσαν στο ορφανοτροφείο, βλέπω να υπάρχουν συμμετοχές μέχρι και απ\' το εξωτερικό, λολ!
:D
θελει να ειναι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ακου και μενα,,,η μανα του δικου μου του καθαριζει τα παπουτσια οταν ερχεται!!!!χαχαχαχα,,,του λεει τι να πει στον διοιηκιτη του νοσοκομειου,ειναι παλια καραβανα,,,τον καθοδηγει κανονικα,,,κι αυτο το ουφο την ακουει σα θεο,,,
Δεν ξέρω αν η κάλτσα με την σαγιονάρα (αν και αρχικά είχα το σανδάλι στο μυαλό μου) προϋποθέτει να είναι γκέυ ο άλλος. Ποτέ δεν έκατσα να ασχοληθώ με το θέμα απλά το βρίσκω αηδιαστικό. Ας μιλήσουν οι αρμόδιοι (φαντάζομαι θα υπάρχουν και σε φορουμ ψυχολογίας).Quote:
Originally posted by Alobar
Αυτό δεν είναι σαγιονάρα. Είναι γκέϊσσα - γκέουλας στη νέα ταινία του Ταραντίνο καλέ... :P ...Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δεν έχεις δει τις γιαπωνέζες γκέισες πως είναι? Σκέψου ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά με πιο χοντρό πόδι και τρίχες να πετάγονται προς τα έξω... βασικά μου έρχεται αηδία και μόνο που το σκέφτομαι.Quote:
Πώς μπαίνει η σαγιονάρα στο δάχτυλο με την κάλτσα παρέα;... :D ... μή χειρότερα!... πρόσφατα είδα έναν με σανδάλια και λουριά δεμένα ως το γόνατο. Αυτός μάλλον ξέφυγε απ\' τους 300...Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Απαράδεκτη η εξέλιξη της μόδας που θέλει τον άντρα να φοράει σαγιονάρα. Σκέψου μια μέρα να δεις τον άντρα των ονείρων σου, να είναι όλα τέλεια, όλα όπως τα θες εκτός από ένα.. να φοράει σαγιονάρα (και με την κάλτσα κιόλας)... :D λολQuote:
Originally posted by elena72
να μην φοραει σαγιοναρα
:P
και μια που το αναφεραμε.
αξιοζηλευτο προσον ενος ανδρα:
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ!
Αυτή δεν είναι μάνα, αυτή είναι ο Βασιλάκης Καϊλας απ\' το \'λουστράκο\'...Quote:
θελει να ειναι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ακου και μενα,,,η μανα του δικου μου του καθαριζει τα παπουτσια οταν ερχεται!!!!χαχαχαχα,,,του λεει τι να πει στον διοιηκιτη του νοσοκομειου,ειναι παλια καραβανα,,,τον καθοδηγει κανονικα,,,κι αυτο το ουφο την ακουει σα θεο,,,
σωστο!!!! πολυ σωστο! :D:DQuote:
Originally posted by Remedy
Ονειροπλασμένε πλάκίτσα έκανα. Εκτός αν υπάρχει \'ο ψυχαναγκασμός της σαγιονάρας\' και μπει κι αυτό στο DSM.
:P :P
χεχε αληθεια σου λεω,,,περνει υφος ενοχλημενο,,το παιδι βλεπει τοσο κοσμο,,,τα παπουτσια του μονο φαινονται,,,κι ομα της λεω να τα κανει μονος του τα καθαριζει αυτη,,,παλια εφερνε και το αγαπημενο του φαγητο,,παλιες καλες εποχες,,,δεν μαγειρευα τοτε,,ειχαμε αυτη!!!!Quote:
Αυτή δεν είναι μάνα, αυτή είναι ο Βασιλάκης Καϊλας απ\' το \'λουστράκο\'...Quote:
ονειροπλασμενος εχεις τοσο δικιο,,,μιλαμε για αηδια,,,ξενερωμα κανονικο,,
Άμα μου χαλάσει το φουρνάκι θα μου τη δανείσετε;...
:P
Όχι, όχι!! Να μην έχει ΑΝΑΓΚΗ από μητέρα, αλλιώς....μαντέψτε από ποια θα ζητήσει τις μητρικές φροντίδες...χεχεQuote:
Originally posted by lucifer
σωστο!!!! πολυ σωστο! :D:DQuote:
Originally posted by Remedy