Ο ωραίος και η ωραία........
Printable View
Ο ωραίος και η ωραία........
Καλημέρα!
Είναι κανείς απ' τους γνωστούς εδώ;
Καλημέρα! Κικιρίκουυυυ! Ξύπνησε κανείς;
Καλημέρα παιδιά, είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε;
Δεν νιώθω καλά, σήμερα ξύπνησα με έντονο τρέμουλο και χρειάζομαι κάποιον για συμπαράσταση...
καλημερα κυκνε γιατι εχεις τρεμουλο σε πιασε πανικος; μπορωνα σουπωμια προσευχη οχι χριστιανικη μια απλη για να ηρεμεις....εγω πηγα σε μια δουλεια σημερα πρωτη μερα και αρπαχτηκα με το αφεντικο και εφυγα το στανιο μουμεσα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν μπορω να κρατησω υπευθυνα μια δουλεια παροεμητικα κατι κανω και φευγω η βαριεμαι η δεν ξερω και εγω τι αλλο...τεσπα το μεσημερι θα παω να δω μια αλλη σε περιπτερο
Δεν ξέρω γιατί...έτσι ξύπνησα χωρίς να νιώθω άσχημα ψυχολογικά, περίεργο πρώτη φορά μου συμβαίνει να τρέμω τόσο πολύ ενώ νιώθω σχετικά καλά...
Τι δουλειά ήταν αυτή που πήγες και γιατί τσακώθηκες αν επιτρέπεται; Ρωτάω μήπως βρούμε τι φταίει...
Καλή επιτυχία στην δουλειά με το περίπτερο...ψυχραιμία κι ηρεμία!
ευχαριστω πολυ....λατζα ηταν πηγα εκει και επλενα με εναν αλλον και σε μια στιγμη δεν εκανα κατι γιατι δεν υπηρχε και ηρθε το αφεντικο και μου λεει εσυ τι καθεσαι ετσι ρε; ανε τραβα δουλευε ε και εγω του πα αφου δεν εχει τιποτα ρε τι να κανω; ε και εφυγα μετα ετσι στα καλα καθουμενα γενικα εχω προβλημα με τις δουλειες δεν καθομαι πολυ καιρο ξερεις και τι αλλο; επειδη επινα ναρκωτικα κιολας για χρονια νομιζω ο εγκεφαλος δεν εχει ερθεια στα νορμαλ του ακομα ειδικα σε ενδορφινες γιατι δεν περνω ευχαριστηση και κουραζομαι σωματικα γρηγορα ενω δεν ημουν ετσι τωρα με το περιπτερο μακαρι να γινει ειναι νυχτερινη δουλεια με καλα λεφτα
ε ναι καλη φαση ειναι η μουσικη εμενα μαρεσει οταν παω για τρεξιμο....τωρα με το περιπτερο ελπιζω να μην πανε πολλα ατομα γιατι ειναι νυχτερινο ωραριο ετσι ωστε να με παρει
Εμένα πάλι δεν μ' αρέσει το τρέξιμο :p Και γενικά αλλά μ' ενοχλεί κι όταν ιδρώνω, το σιχαίνομαι!
Τώρα σκέφτομαι τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει αλλά μου έχει αφήσει κληρονομιά (μετά την κηδεία πήρα σπίτι μου κάποια από τα πράγματα της και τα ξεσκόνισα κι αυτά τώρα και στεναχωριέμαι καμιά φορά που είναι τα μόνα που έχω από εκείνη, μακάρι να ζούσε, μου λείπει...)
ετσι ειναι βρε κυκνε αλλοι ερχονται αλλοι φευγουν τιποτα δεν μας ανηκει δεν ειμαι και ο καταλληλος για να σου απαντησω σαυτο το θεμα
δυο φορες εχω κανει μπανιο μεχρι τωρα αντε γεια ειναι
Εν τω μεταξύ ράντισε ο πατέρας μου τα λουλούδια κι η μυρωδιά ήρθε μέχρι μέσα και ζαλίζομαι τώρα...
Παιδιά, αγχώθηκα για κάτι αν κι όχι κάτι τραγικό αλλά τώρα έχουν μουδιάσει οι παλάμες μου...είναι κανείς εδώ να μου μιλήσει μήπως και νιώσω καλύτερα;
Εγώ...Τι κάνεις κύκνε? Πέρασε και η ώρα τώρα.....
Δεν πειράζει cube, κάλλιο αργά παρά ποτέ... :) Μόλις ξύπνησα, έπεσα να ξαπλώσω μπας κι ηρεμήσω κι αυτό το κατάφερα αλλά νιώθω αρκετά μελαγχολική και βασανίζομαι...ίσως δεν μου έκανε και τόσο καλό η αλλαγή περιβάλλοντος (έλειψα δυο μέρες στο χωριό μου, που εκεί συναντιόμουν με τον πρώην μου και μου επανέφερε αναμνήσεις αυτό που με έκαναν να μου λείπει ακόμα πιο πολύ)...
Πότε γύρισες?
Και πήγες μόνη σου ?
Και δεν πήγες για μπάνιο δηλαδή?
Καλημέρα, ξύπνησε κανείς; Εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη αλλά παράλληλα κι ένα τσίτωμα και δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο κι αυτό είναι ταλαιπωρία...
Τι εγινε βρε Κυκνε , παλι πρωινα ξυπνητυρια ? μαστιγα εχει καταντησει ο υπνος σου , απο ευχαριστηση , ελαβες αυτο το λινκ που σουστειλα ? ειχε ενδιαφερον ?
Καλημέρα Macgyver...η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα νωρίς χθες, ίσως να φταίει κι αυτό...
Δεν μπόρεσα να διαβάσω ακόμα το link γιατί δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ αλλά έχω κρατήσει το μήνυμα, σ' ευχαριστώ! :)
Άσχετο αλλά θέλω να κάνω μπάνιο (στη μπανιέρα, όχι στη θάλασσα) και δεν μπορώ γιατί πονάω, κάηκα από τον ήλιο και προχθές που έκανα με πονούσε ακόμα και το σφουγγάρι πάνω στο δέρμα μου...τσουρουφλίζει ο ήλιος...
Εγω απο χθες ειμαι περιεργα, δεν ξερω τι ακριβως ειναι και τι παιζει, βαριεμαι να κατσω να το αναλυσω να του δωσω τιτλο, ονομα, ορολογια, θελω απλα να τελειωσει ο μηνας αυτος.
Παντως κυκνακι μου ειναι απολυτα φυσιολογικο οταν δεν εχουμε ξεπερασει συναισθηματικα καποιον και παμε στα μερη που ειχαμε ζησει στιγμες ακομα και χρονια να εχουν περασει να νιωθουμε νταουν. θυμαται ο νους και η καρδια βλεπεις.
Υπομονή cc μου και τελειώνει σε λίγες μέρες...
Αχ, δεν φαντάζεσαι πόσο ανακουφίζομαι και πόσο χαίρομαι που με καταλαβαίνει κάποιος γιατί νόμιζα πως εγώ είμαι περίεργη που δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι μου και θα μείνω χωρίς ιδιαίτερα μπάνια φέτος ενώ έχω την ευκαιρία...
Διστάζω να μιλήσω γι' αυτό ακόμα και στον αδελφό μου γιατί φοβάμαι πως ίσως δεν με καταλάβει και θα ντραπώ σ' αυτή την περίπτωση...Πάντως χάρηκα που τον είδα (ήρθε νωρίτερα πριν φύγει για τη δουλειά κι ήμασταν και μόνοι μας ήσυχα) ακόμα κι αν δεν του το είπα αυτό... :) Τώρα όμως που είμαι πάλι μόνη μου νιώθω κι εγώ πάλι νταουν...
και να μεινεις χωρις μπανια τι εγινε; εγω ενα εχω κανει τον φεβρουαριο νυχτα κιαυτο γιατι ειμαι φρενοβλαβης αλλα δεν νομιζω να κανω και κανενα αλλο
Σου περασε το ψυχο σωματικο ; κανε μια κουβεντα για αυτο τη τεταρτη γιατι εχει καιρο που σε απασχολει το συναισθηματικο κεφαλαιο και αξιζει να κουβεντιασεις για αυτο.
Καλημέρα cc...
Χθες ξάπλωσα γιατί δεν άντεχα άλλο και τελικά μου πέρασε αλλά τώρα και πάλι δεν νιώθω πολύ καλά λόγω άγχους...προσπαθώ να βρω την ψυχολόγο μου για να συνδυάσω το ραντεβού μας μ' αυτό στον οδοντίατρο αύριο αλλά το κινητό της είναι κλειστό κι αγχώνομαι που δεν μπορώ να ξέρω αν γίνεται γιατί αλλιώς πρέπει να κατέβω δυο φορές κέντρο και δεν έχω καμία διάθεση ειδικά μ' αυτή τη ζέστη...ελπίζω να με πάρει σύντομα και να βολεύει...
Ναι, θα μιλήσω σίγουρα γι' αυτό το κομμάτι γιατί με βασανίζει πολύ...