Quote:
Originally posted by BARB3
γραψτε τιποτε
http://web562.webbox666.server-home....tsoureki16.jpg
Kαλό Πάσχα! Πάρα πολύ καλό το Πάσχα φέτος κι ας ήρθε καλοκαιριάτικα! :)
Printable View
Quote:
Originally posted by BARB3
γραψτε τιποτε
http://web562.webbox666.server-home....tsoureki16.jpg
Kαλό Πάσχα! Πάρα πολύ καλό το Πάσχα φέτος κι ας ήρθε καλοκαιριάτικα! :)
Αλαλούμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε περιμένω στο τσατοδωμάτιο με το δικηγόρο σου!
Γεια σου ρε Ναντινάκι! Τι πάθατε Θεσσαλονίκη? Πνιγήκατε? Γι' αυτό παίρνω την πεθερά μου και δεν απαντάει?
...Οι πεθερες δεν εχουν αναγκη...ασε να πνιγουν και μερικες να καθαριζει ο τοπος
!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by lidal
Γεια σου ρε Ναντινάκι! Τι πάθατε Θεσσαλονίκη? Πνιγήκατε?
Ναι! Χαμός χθες!΄Ηταν τέλεια!
Συναυλία κεραυνών,βροντών,καταιγίδω ν και δε συμμαζεύεται!
Κόπηκε και το ρεύμα και θυμηθήκαμε αλλοτινές εποχές με κεριά...
Να μιλάς στο τηλέφωνο με αγαπημένα πρόσωπα
και ν'ακούς μόνο τον ήχο της βροχής στα κάγκελα!
Δυστυχώς,ο ...πολιτισμός επέστρεψε σύντομα...
Το μόνο που μετανιώνω ήταν που άραξα σπίτι
και δεν πέρασα μιά βόλτα κάτω από το μπαλκόνι της Πέννυ,
ν'αρπάξω κανά καλούδι από κείνα τα ωραία της!
Αυτό θα σου το θυμίσω χρόνια μετά όταν θα γίνεις κι εσύ με το καλό!Quote:
Originally posted by XENIA!
...Οι πεθερες δεν εχουν αναγκη...ασε να πνιγουν και μερικες να καθαριζει ο τοπος
!!!!!!!!
Ελπίζω να μην εύχονται έτσι και για μένα οι σύντροφοι των παιδιών μου....... αν και τα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!
Είπα να τα διαβάσω όλα, για να μη χάσω τίποτα, αλλά δεν μπόρεσα, έχω να μπω μέρες και έχω χάσει τεύχη?. Διάβασα αρκετά όμως και σας βρίσκω όλες στο τσακίρ κέφι?. Μπράβο κορίτσια?. Μου φτιάξατε τη ψιλοχαλασμένη μου διάθεση?.
Τρελοκόριτσο νομίζω ότι είσαι μια χαρά, με νέο τρελό αμόρε απ? ότι είδα, και έτοιμη για μακρινά μέρη?.. Γιατί πήρες όμως πάλι τα κιλά που είχες χάσει?.θα σε μαλώσω !!!
Αυτό για την αδελφοποίηση δε το έχω καταλάβει γιατί δεν τα διάβασα και όλα, κάποιος να μου το εξηγήσει?..παρακαλώ !
Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό, και περνάω και μία φάση με πολλά νεύρα, εκνευρίζομαι γρήγορα, μια ψιλοκαταθλιψούλα την έχουμε? κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις για όλα (και αυτό είναι το χειρότερο) και σκέφτομαι μήπως ευθύνονται τα χάπια?. Δεν ξέρω μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι μπορεί να φταίνε αυτά. Από την άλλη αγόρασα το τελευταίο μου κουτί και όταν τελειώσει δεν θα ξαναπάρω για πολύ καιρό?.. ελπίζω ότι κάτι θα γίνει και θα χάσω λίγα κιλάκια μέσα στο καλοκαίρι γιατί αυτή η στασιμότητα ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΕΙ !!!!!!!!!! ʼλλο ένα καλοκαίρι χωρίς μπικίνι?. Εντάξει δεν είναι και τρομερό υπάρχουν και χειρότερα απ΄ αυτό?.σίγουρα πράγματα στον κόσμο μας? αλλά εμάς μας ενοχλεί πάντα η δικιά μας στραβή τρίχα..
Barb7489327, βλέπω μπροστά γιατί εκεί θα φτάσει ο αριθμός σου σε λίγο? μια χαρά τα πας, ζηλεύω το κέφι σου και την αισιοδοξία σου, πέτα λίγο και απ? εδώ στα κάτω μέρη.
Γλυκοφατσουλίνα πότε θα έρθεις Αθήνα, δεν μπορώ να περιμένω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα είδα ότι με κάλεσες στο τσατ.... διάβασα τα κείμενα σας.... που είσαι τώρα έφυγες ?
Α, ευχαριστώ και για την πληροφορία για τον ποιητή.
Έλα!Πάμε άλλη μία!Όλα τα μωρά στην πίστα!Σας περιμένω για ένα γρήγορο!ʼτιμες,πλανεύτρες γυναίκες!
Quote:
Originally posted by NADINE
Το μόνο που μετανιώνω ήταν που άραξα σπίτι
και δεν πέρασα μιά βόλτα κάτω από το μπαλκόνι της Πέννυ,
ν'αρπάξω κανά καλούδι από κείνα τα ωραία της!
Πριν τον κρεμάσω από το μπαλκόνι.. του εξήγησα τις επιλογές του! Του είπα για τον πρασινομάτη, και ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί είναι να περάσεις από κάτω να τον πιάσεις! Αυτός έχει και έναν ξάδελφο που τον ψήνω για τη Μπαρμπ, κάνει και καλό παρκέ απ'ότι άκουσα! :)
Μεγάλη πλάκα έχετε!
Τι να κάνω lidal μου.. πρέπει να τις αποκαταστήσω όλες!! :)
Nαι,ωραίος είσαι!Μου δείχνεις τα μπράτσα και τη ρώμη σου τώρα που μόλις καθάρισα τα μπάζα!
Όταν σε χρειαζόμουν αποτριχωνόσουν κι έβγαζες τα φρύδια σου!ʼντρες σου λέει μετά!
Μία δουλειά είστε ικανοί να κάνετε(άντε..εννίοτε κα δύο!)κι όλο λουφάρετε όταν έρθει η στιγμή του δια ταύτα!
ʼσε που δε θέλω άντρες που παρακαλάνε να τους διαλέξω,έχοντας ανασφάλεια στο βλέμμα
και αφήνουν σαφή υπονοούμενα ότι θα πάρουν όλη την ομάδα R...Γλύψιμο στον πρόεδρο;Δε θα πάρω,ευχαριστώ!!
Εγώ είμαι πιστή και αφοσωμένη στον άντρα,που ξέρει να ιεραρχεί και να κάνει θυσίες για τη γυναίκα που αγαπά!
Αυτόν που ξέρει ποιός είναι,τι θέλει,τι πρέπει να κάνει να το αποκτήσει,πώς να το εκτιμήσει στην πορεία και να το διατηρήσει!
Και τώρα με συγχωρείτε....Αλλάζω πλευρό γιατί πιάστηκα λιγάκι!
Στείλε μου το link γι αυτό το όνειρο.. γιατί δεν το βρίσκω! Και αν φτάσεις πρώτη.. κράτα μου και μένα ένα σε μελαχροινό!!!
Dream on!!! ;)
Όταν λες "όλες" φαντάζομαι αναφέρεσαι σ'όλες μου τις προσωπικότητες ή στο ότι στα ασανσέρ λογίζομαι για δύο άτομα...Quote:
Originally posted by pennyV
Τι να κάνω lidal μου.. πρέπει να τις αποκαταστήσω όλες!! :)
Γιατί δε νομίζω να υπάρχει άλλη στην ομάδα αναποκατάστατη!Ούτε η Μπαρμπ για την οποία ψάχνεσαι...
Κι έχω παράπονα από το γραφείο σας"Βρες άντρα ακόμα κι εσύ!Μπορούμε ό,τι δε μπορείς!"
γιατί με ξεπετάτε με δύο παλιοφωτογραφίες(εκ των οποίων η μία ασπρόμαυρη)ενώ σε άλλα μου στέλνουν dvd...ολοκληρωμένα...
Αν επιθυμείτε να συνεχιστεί η συνεργασία μας...Δέχομαι και επίδειξη...τάπερ στο σπίτι...
Μα το είχα και το έχασα,λέμε,επειδή πιάστηκα και άλλαξα πλευρό!Quote:
Στείλε μου το link γι αυτό το όνειρο.. γιατί δεν το βρίσκω! Και αν φτάσεις πρώτη.. κράτα μου και μένα ένα σε μελαχροινό!!!
Dream on!!! ;)
Αλλά δεν αγχώνομαι!Τι σας πληρώνω εσάς άλλωστε;
Για τη Μπαρμπ έδωσα έμφαση στο παρκέ!! Και επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά το ρητό.. "δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις.. υπάρχουν μόνο πονηρά μυαλά"!! Αμέσως το μυαλό σου στο κακό.. είμαστε σοβαρή εταιρία εμείς! Σπίτια δεν χαλάμε!
Ναι,ναι...Σπίτια δε χαλάτε,αλλά δε φτιάχνετε κιόλας!Quote:
.. είμαστε σοβαρή εταιρία εμείς! Σπίτια δεν χαλάμε!
Κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για γραφείο συνοικεσίων,ξέρετε...
http://www.lovebridge.gr/images/bigpic5.jpg
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!! Γραφείο συνοικεσίων
κυλισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι που λενε? τετοιο διδυμο γινατε. μου αρεσει που γραφετε και στα δυο θεματα. επιτελους βλεπουμε action και χαιρομαστε.
δεν θα σχολιασω τιποτε αλλο. θα παρω τον ξαδερφο του τυπου με τα κινεζικα τατουαζ κατω αριστερα οπως κοιτατε για το παρκε (δεν εχω και σανιδια-κατι ηξερε ο αντρας μου και βαλαμε παντου πλακακια!!!) να τον βαλω να κανει καμια αλλη δουλεια και να ψαξω να δω που ακριβως εχει αυτος τατουαζ ενω η nadine θα ψαχνει τον τυπο να δει που τελειωνει το κινεζικο-λετε να εχει καμια κλιση προς δεξια ας πουμε?
τελος παντων. πεννυ, εναν για παρκε και οχι μονο θελει και η basia. για τα πονηρα μυαλα, το οχι μονο παει στο και ολες τις αλλες δουλειες του σπιτιου (και οτι προκυψει φυσικα)
αλαλουμακι, κρατα γερα και κανε για μια ακομη φορα την προσπαθεια σου. δεν νομιζω να φταινε τα χαπια στα ψυχολογικα σου. η πιεση που εχεις στην δουλεια ειναι-ζοριζεσαι, σε καταλαβαινω. ενω εγω τα εχω γραμμενα ολα μεχρι να γινει κανενα μπαμ-εκει να δεις ψυχολογικα μετα που θα εχω.
και για οσους καταλαβαινουν, το παρακατω σχολιο
οσο για το τσουρεκακι, θα αναφερω οτι η φωτο δεν ειναι αληθινη αν και του μοιαζει-τα αυγα περισσευουν και ειναι καλοφουσκωμενο αυτο. μαλλον καποιος καταβροχθιζε το αληθινο οσο εγω εψαχνα κοσμο πρωι-πρωι. το επομενο πασχα τωρα αληθινη φωτο.
τελος θα ζητησω απο την κυρια προεδρο να στειλει λιγη απο την αισιοδοξια και απο το κεφι μας στο αλαλουμακι που τα χρειαζεται.
το ιδιο και στο μαρικακι που μπηκε χθες, διαβασε αρκετη ωρα, δεν εγραψε τιποτε και βγηκε.
χαμενα κορμια, να μπαινετε και πρωι. οχι σημερα, ουτε την επομενη βδομαδα-να γυρισω απο τις διακοπες μου πρωτα.
χενια, για την δικη σου πεθερα, εχεις μια ψηφο και απο μενα. ας πνιγουν μερικες να καθαρισει ο τοπος να κανουμε και κανενα γαμο της προκοπης....
Είμαι 34 χρονών και ξεκίνησα με τα reductill αρχές Φεβρουαρίου!έχω ύψος
1,72 και είμουν 87 κιλά...έχασα 16 κιλά τώρα πια είμαι 71 κιλά και θέλω να
χάσω ακόμα 6 .Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους πάντως σε εμένα μια
χαρά πήγαν όλα!γυμναστήριο λόγω δουλειάς δεν πήγα αλλά
προσπαθούσα και ακόμα το κάνω να περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ!
Ok μου την κόψαν την όρεξη αλλά έκανα και δίαιτα και υπήρχαν φορές
που πεινούσα σαν τρελή αλλά πείσμωσα και σκεφτόμουν τα χρήματα
που έδωσα για να αγοράσω τα χάπια και έλεγα στον ευατό μου ότί
είναι κρίμα από τον θεό να πηγαίνουν τζάμπα λες και έχω χρήματα με την σέσουλα!
Τώρα είμαι super και νιώθω τόσο ωραία με τον ευατό μου αξίζει πάντως!
Ούτε παρανέργειες είχα ούτε τίποτα άλλο!
Μπράβο βρε baltafan μου δίνεις κουράγιο
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Μπράβο σου baltafan ! Μακάρι να μην με πείραζαν και μένα ρε γμτ.....
bravo baltafan!sou emeine i oura mono!!!makari na ta katafero ki ego!!!kai oles mas!!!
Κορίτσια όλα καλά θα πάνε
μην το βάζετε κάτω είναι κρίμα να μπαίνουν εμπόδιο τα κιλά
που είναι στο χέρι μας να τα χάσουμε!υπομόνη θέλει και πείσμα
τίποτα άλλο!τα ριμάδια δυστύχως όσο μεγαλώνουμε χάνονται αργά
και υπήρχαν και φορές που δεν έχανα καθόλου μέσα στην εβδομάδα
αλλά δεν το έβαζα κάτω όλα μέσα στο μυαλό είναι...
το απίθανο με τα χάπια είναι ότι στενευείς ,χάνεις πόντους γιατί
όπως είπα και πριν γυμναστική δεν έκανα καθόλου
μόνο περπάτημα και αυτό όχι κάθε μέρα
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!!όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε
προς μελη ομαδων, κομματων κλπ και οχι μονο. σας φιλω και παω για βουτιες. τα λεμε δευτερα 29 ιουνιου και αν δεν απαντησω τιποτε εκεινη την ημερα θα ειναι γιατι θα διαβαζω ολη μερα οσα εχετε γραψει
baltafan, υποκλινομαι. εγω εκανα ενα χρονο να χασω 12 κιλα με τα Reductil. Μπραβο σου.
BARB μου καλη ξεκουραση και κανε και καμμια βουτια και για μας
Basia σκετη κουκλα σε βλεπω. με ολη τη σημασια της λεξης. εγω εβαλα το μαγιω μου οπως βλεπεις. εγραψα και το illusions για να το θυμαμαι που και που οτι δεν ειμαι ετσι
Μπαρμπούνι μου,να περάσεις τέλεια στις διακοπούλες σου!
Μια βουτιά κάνε και για μένα,σε παρακαλώ,μαζί με το άλλο μου παράγγελμα!
Σε περιμένουμε πίσω πώς και πώς!Φιλάκια πολλά και σ'όσες τσούπρες εκεί συναντήσεις!
http://3.bp.blogspot.com/_5S-vBmj8wf...027e9e6f_o.jpg
ετσι θα γινεις σε πολυ λιγο ομως..........
οσο για μενα αυτο το μινι να βαλω και υστερα δεν θα ξαναγκρινιαξω για τις δουλειες :)
θα φοραω το μινι και θα τις κανω, και αν θελει ο αντρας μου ας μην με βοηθαει.............
θα σας γραφω εγω τα νεα της barb απο εδω στον δικο μου υπολογιστη!
σε περιμενω να ερθεις,να κανουμε καμμια βουτια με αυτα τα θεικα κορμια μας και ασε τις αλλες να ζηλευουνε!
...την δευτερα εχω ρεπο...δευτερα και τριτη ειναι ιδανικες μερες για μενα να σε συναντησω....ενταξει barb? σε περιμενω!
φιλακια..καλο ταξιδι...και θα προσπαθησω να σε ενημερωσω για τις προσφορες που υπαρχουν εδω στα ντοπια καταστηματα για να μην νιωθεις εξω απο τα νερα σου!!!!
Nadine θέλω αυτή τη θάλασσα εδώ και τώρα! Να μπω μέσα σήμερα και να βγω Κυριακή απόγευμα!
thanks
ξενια, παντως Lidl εχετε και 2 αν θυμαμαι καλα. το εχω ψαξει
αφηστε με να φυγω
ναι 2 εχουμε...
baltafan,καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Κρίμα που δεν είχαμε βρεθεί και νωρίτερα,τότε που ξεκίνησε η ομάδα μας δυναμικά...
Κρίμα για μας,γιατί εσύ μια χαρά τα κατάφερες!Ελπίζω να φτάσεις μέχρι τέλους στο στόχο σου
και το αποτέλεσμα να διατηρθεί ισόβια,μαζί με την καλή σου διάθεση!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια!