καλησπερα, καλη βδομαδογυμναστικη να εχουμε!!
σημερα 30' εργοδυναμικο ( κωπηλατικο το λεω εγω βεβαια) και 60' πιλατες
Printable View
καλησπερα, καλη βδομαδογυμναστικη να εχουμε!!
σημερα 30' εργοδυναμικο ( κωπηλατικο το λεω εγω βεβαια) και 60' πιλατες
50΄διάδρομος και 10' ελλειπτικό
30΄ελλειπτικο, 30΄διαδρομος, 1 ωρα εντονη αεροβικη αλλου ειδους :P
Καλησπερα!
Πρωινο: βρωμη (380)
Δεκατιανο: καπουτσινο (80)
Μεσημεριανο: σαλατα (460), μπισκοτο (100) νεκταρινι (50) καφες (57)
Βραδυνο: γιαουρτι 0% (75) και 2 αχλαδια (100)
Συνολο 1302 θερμιδες
Βρε παιδιά....ένας φίλος μου σήμερα με μπέρδεψε πολύ...σχετικά με το θέμα της γυμναστικής....
εγώ δεν έχω αρχίσει ξανά γυμναστήριο για να χάσω 15 κιλά που θέλω...αλλά έχω ξεκινήσει διατροφή που είναι το βασικότερο κομμάτι συνήθως για να χάσεις κιλά...
πιστεύω η πλειοψηφία εδώ έχουμε μια καλή ενημέρωση για τα θέματα του τύπου...τι κάνουμε με τι άσκηση,αν καίμε λίπος ή όχι κλπ
νόμιζα λοιπόν διότι το έχω διαβάσει από παντού..έχω ακούσει γιατρούς να λένε ότι καις λίπος με την αερόβια άσκηση..που δεν πρέπει απαραίτητα να είναι έντονη αλλά να έχει ένα μέτριο βαθμό και να έχει διάρκεια....έτσι καις λίπος...
στην δικιά μου περίπτωση το λίπος επικεντρώνεται στα πόδια και την λεκάνη δεν έχω πάχος στην κοιλιά ελάχιστο δηλαδή.....
αλλά ο καλός μου φίλος που πάει χρόνια γυμναστήριο και έκανε και χρόνια αθλητισμό...τώρα κάνει γράμμωση, μου είπε ότι για το λίπος που έχω εγώ που είναι κυρίως στα πόδια...πρέπει να κάνω διάδρομο με ένταση,αυξομειώσεις ταχύτητας...μπορεί η θερμίδες συνολικά που θα κάψω να είναι λίγο λιγότερες αλλά έτσι θα κάψω λίπος...ότι για να κάψω λίπος πρέπει να υδρώσω πολύ.....γιατί λέει δεν το έχω στην κοιλιά..που όση γυμναστική και να κάνεις δεν φεύγει αν δεν αλλάξεις την διατροφή...
αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα λιώσω στο γυμναστήριο????
:puzzled::puzzled::puzzled:
30' διαδρομο ( αργο- γρηγορο περπατημα και τρεξιμο εναλλαξ) κοιλιακοι- ραχιαιοι, ασκησεις με βαρη για ποδια και χερια
1 ωρα pilates
1 ωρα περπατημα
βρε πηνελοπη, τι ειχε μεσα η σαλατα κ ειχε 460 θερμιδες?Quote:
Originally posted by penelope1985
Καλησπερα!
Συνολο 1302 θερμιδες
:shocked2:
βασικα εγω εχω διαβασει και τις 2 εκδοχες-οτι δλδQuote:
Originally posted by asi
Βρε παιδιά....ένας φίλος μου σήμερα με μπέρδεψε πολύ...σχετικά με το θέμα της γυμναστικής....
εγώ δεν έχω αρχίσει ξανά γυμναστήριο για να χάσω 15 κιλά που θέλω...αλλά έχω ξεκινήσει διατροφή που είναι το βασικότερο κομμάτι συνήθως για να χάσεις κιλά...
πιστεύω η πλειοψηφία εδώ έχουμε μια καλή ενημέρωση για τα θέματα του τύπου...τι κάνουμε με τι άσκηση,αν καίμε λίπος ή όχι κλπ
νόμιζα λοιπόν διότι το έχω διαβάσει από παντού..έχω ακούσει γιατρούς να λένε ότι καις λίπος με την αερόβια άσκηση..που δεν πρέπει απαραίτητα να είναι έντονη αλλά να έχει ένα μέτριο βαθμό και να έχει διάρκεια....έτσι καις λίπος...
στην δικιά μου περίπτωση το λίπος επικεντρώνεται στα πόδια και την λεκάνη δεν έχω πάχος στην κοιλιά ελάχιστο δηλαδή.....
αλλά ο καλός μου φίλος που πάει χρόνια γυμναστήριο και έκανε και χρόνια αθλητισμό...τώρα κάνει γράμμωση, μου είπε ότι για το λίπος που έχω εγώ που είναι κυρίως στα πόδια...πρέπει να κάνω διάδρομο με ένταση,αυξομειώσεις ταχύτητας...μπορεί η θερμίδες συνολικά που θα κάψω να είναι λίγο λιγότερες αλλά έτσι θα κάψω λίπος...ότι για να κάψω λίπος πρέπει να υδρώσω πολύ.....γιατί λέει δεν το έχω στην κοιλιά..που όση γυμναστική και να κάνεις δεν φεύγει αν δεν αλλάξεις την διατροφή...
αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα λιώσω στο γυμναστήριο????
:puzzled::puzzled::puzzled:
1)σημασια δεν εχει η ενταση αλαλ η διαρκεια κ
2)οτι ειναι καλυτερα να ειναι διαφορετικα τα επιπεδα της εντασης (δλδ εκει που κανεις διαδρομο με Α ενταση για 1-2 λεπτα τη δυναμωνεις πολυ κ μετα την ξαναφερνεις στην προτεραια (!!!) κατασταση!!)
αλλα οτι αλλιως καιγεται το λιπος της κοιλιας, αλλιως του λιπος του κ@λου πρωτη φορα το ξανακουω :O
Quote:
Originally posted by smart
βρε πηνελοπη, τι ειχε μεσα η σαλατα κ ειχε 460 θερμιδες?Quote:
Originally posted by penelope1985
Καλησπερα!
Συνολο 1302 θερμιδες
:shocked2:
2 ντοματες (70) 2 λουκανικα λαιτ (114)1 αυγο βραστο (80) 70γρ φετα λαιτ (130) και 3 μικρα παξιμαδακια σικαλεως (73)
30 λεπτά βάρη, 45 λεπτά διάδρομος, 5 λεπτά ελλειπτικό..!
χαχαχαχχα:spin::spin::spin:Quote:
αλλα οτι αλλιως καιγεται το λιπος της κοιλιας, αλλιως του λιπος του κ@λου πρωτη φορα το ξανακουω :O
όντως...
ίσως στο ένα σημείο βοηθά πιο πολύ ίσως πιο άμεσα γυμναστική...και στο άλλο η διατροφή...τι να σου πώ...
πάντως κι εγώ αυτά που είπες και εσύ ξέρω γενικά ναι...
Χθες 1 ώρα κολυμβηση - 2000μ!
Καλημέρααα :P
Αφού δεν βλέπω να πέφτουν τα κιλά είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά περπάτημα μπας και δω διαφορά σε πόντους τουλάχιστον!!!
Χθες 1η μέρα και για αρχή έκανα 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα! Θα το συνεχίσω γαι μια εβδομάδα και την ερχόμενη θα τα κάνω 50 τα λεπτά...
'Αντε να δούμε...τι διαφορά θα δούμε!!! :smilegrin:
θα δεις σιγουρα τη διαφορα , πιστεψε με!!
εγω το καλοκαιρι που εβγαζα βολτα το σκυλο επαθα την πλακα μου απ τα αποτελεσματα!!!
διαφορα σε 3-4 μερες-ηταν μεγαλη η βολτα ,ομολογω!
καλημέρα ..
και εγώ θέλω γυμναστική αν και προς το παρων ψάχνομαι να δω το τελικό μου πρόγραμμα και αν και πότε θα προλαβαίνω έστω 2 φορές την εβδομάδα!!
πέρυσι έκανα και είχα δει τρελή διαφορά!!!
τι να κάνω όμως που να είναι και ευχάριστο..
και πρέπει να βρω καπου κοντα μην με τρώει το πήγαινε έλα!!
10' διαδρομο
10' ελειπτικο
10' ποδηλατο
διαφορα βαρη (εχω σταματησει το κυκλικο και τωρα εχω 2 διαφορετικα προγραμματα εναλλαξ)
9 σετ κοιλιακους (πλαγιους και κανονικους)
ραχιαιους
50' περπατημα
2 ωρες αεροβικη διαφορων ειδων
Quote:
2 ωρες αεροβικη διαφορων ειδων
Πως αντεξες?
χθες δεν εκανα γυμανστικη.. ειπα να χαλαρωσω λιγο πιαστηκα πολυ την προηγουμενη φορα απο τις ασκησεις στα ποδια.... και ημουν και αδιαθετη ...
αλλα σημεραο μως δυναμικα ξανα... αεροβια ασκηση και πιλατες!!
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ (με το ζορι σημερα, καμια διαθεση)
10' διαδρομος
10' ποδηλατο
διαφορα βαρη
9 σετ κοιλιακους κανονικους και πλαγιους
1 ώρα power yoga νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά.. Το βράδυ χορό μια ωρίτσα και αν έχω κέφια πιο αργά το βράδυ ένα dvd διάρκειας μισής ώρας
και χθες γυμναστικη ( 25' διαδρομο + 60' πιλατες) αλλα ευχομαι και σημερα να παω.. 30' αεροβικη+ 60' κοιλιακους+ βαρη
Χτες:cardio σε έντονους ρυθμούς κάνα μισάωρο,όλο το πρόγραμμα για ώμους και πλάτη με βάρη και τροχαλία,περιφέρειες τροχαλία και μετά στρέτσινγκ.Κάνα δίωρο στο σύνολο.
Παιδιά, πεινάτε μετά τη γυμναστική? Εμένα με πιάνει μια πείνα... Χθες, έφαγα ένα πιάτο σούπα με μοσχάρι και λαχανικά και ένα μήλο. Πού να με πάρει ο ύπνος.. Σηκώθηκα το τέρας και έφαγα στις δύο τα ξημερώματα τρεις πηρουνιές μακαρόνια και ένα παξιμάδι. Αυτό είναι καινούριο κόλπο. Πριν ξεκινήσω γυμναστήριο, αν έπεφτα στο κρεβάτι, βιδωνόμουν εκεί. Μήπως νομίζω ότι προσπάθησα πολύ και μου αξίζει κάτι παραπάνω?
Σημερα pilates
Quote:
Originally posted by Ava
Παιδιά, πεινάτε μετά τη γυμναστική? Εμένα με πιάνει μια πείνα... Χθες, έφαγα ένα πιάτο σούπα με μοσχάρι και λαχανικά και ένα μήλο. Πού να με πάρει ο ύπνος.. Σηκώθηκα το τέρας και έφαγα στις δύο τα ξημερώματα τρεις πηρουνιές μακαρόνια και ένα παξιμάδι. Αυτό είναι καινούριο κόλπο. Πριν ξεκινήσω γυμναστήριο, αν έπεφτα στο κρεβάτι, βιδωνόμουν εκεί. Μήπως νομίζω ότι προσπάθησα πολύ και μου αξίζει κάτι παραπάνω?
Nαι παντα. Για αυτο δεν εχω ποτε λεφτα μαζι μ οταν παω γυμναστηριο...
Βοηθάει και το γεγονός ότι είμαι η πιο χοντρή στο τμήμα. Εκεί μέσα δε βλέπεις κοπέλα άνω των εξήντα κιλών. Οπότε.. Πάντως, ενώ ξέρω τι υπαγορεύει η λογική, ενώ γνωρίζω πως ένα υπέρβαρο άτομο που γυμνάζεται είναι πιο άξιο συγχαρητηρίων από ένα άλλο, που το κάνει καθαρά για λόγους ναρκισισμού και πάλι νιώθω άσχημα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Κοιτάω όλες τις κοπέλες στην κοιλιά, στον πωπό, στα μπράτσα, όχι τίποτε άλλο, θα νομίσουν ότι είμαι και από τις άλλες (για να το πω κομψά). :smilegrin:
και εγω πεινσουα... αλλα κανονιζω πια να πηγαινω γυμναστηριο μετα την δουλεια.. οποτε ειμαι μονο με το πρωινο και δεκατιανο (ενα ποτηρι γαλα δλδ,ενα κουλουρι θεσσαλονικης και ενα φρουτο) .. οταν γυρνω κατα τις 6 σπιτι μετα τη γυμναστηριο δλδ τρωω το μεσημεριανο μου .. κατα τις 9 το βραδυνο μου και εχω περιθωριο και για ενα φρουτο πριν τον υπνο..
να πω την αληθεια πηγα σε διαιτολογο και μου εδωσε ενα μπουσουλα... γιατι δυστυχως και εγω ειχα μεταμεσονυχτιες αμαρτιες..
Quote:
Originally posted by Ava
Βοηθάει και το γεγονός ότι είμαι η πιο χοντρή στο τμήμα. Εκεί μέσα δε βλέπεις κοπέλα άνω των εξήντα κιλών. Οπότε.. Πάντως, ενώ ξέρω τι υπαγορεύει η λογική, ενώ γνωρίζω πως ένα υπέρβαρο άτομο που γυμνάζεται είναι πιο άξιο συγχαρητηρίων από ένα άλλο, που το κάνει καθαρά για λόγους ναρκισισμού και πάλι νιώθω άσχημα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Κοιτάω όλες τις κοπέλες στην κοιλιά, στον πωπό, στα μπράτσα, όχι τίποτε άλλο, θα νομίσουν ότι είμαι και από τις άλλες (για να το πω κομψά). :smilegrin:
Ε οχι Ava μου. Οι ανθρωποι που πανε και γυμναζονται σκληρα καθε μερα οχι γιατι το χρειαζονται αλλα επειδη ειναι τροπος ζωης δεν ειναι ναρκισοι... Μην τρελαθουμε κιολας... Εγω οταν παω και κανω pilates ειμαι συχνα απο τις πιο αδυνατες αλλα ειναι κατι πολυ γυμνασμενες νοικοκυρες που αν και δεν εχουν τελειο σωμα εχουν τελειως ευλυγιστο σωμα και κανουν παπαδες... Αρα δεν ειανι ολα θεμα κιλων....
Υπάρχουν και οι νάρκισσοι.Αλλά ο καθένας ό,τι κάνει το κάνει για πάρτη του,οπότε...δε με νοιάζει για ποιο λόγο το κάνει ο καθένας,αρκεί να εγώ να το κάνω για το σωστό(για μένα).Υποκειμενικά όλα.
Χτες δεν έβγαλα πρόγραμμα.Μόνο διάδρομο για είκοσι λεπτά σε μέτρια ταχύτητα,κοιλιακοί,ραχιαίο ι και περιφέρειες με τροχαλία.Ημέρα ξεκούρασης.Έχω δύο την εβδομάδα.
χθες απουσια απο το γυμανστηριο .. το βραδυ ειχα ξενυχτισει για την διπλωματικη μου .. ειχα κοιμηθει μολις 4 ωρες .. ο πρωι δουλεια.. ασε που ημουν πιασμενη και απο την προηγουμενη μερα απο το γυμανστηριο ... και σημερα δλδ ακομη πονανε τα χερια μου ..
αλλα σημερα θα παω .. εστω πιο χαλαρα..
καλημέρα ...
αύριο πάω να γραφτω γυμναστήριο έστω 2 φορές την εβδομάδα!!
7-8 μια ωρίτσα ..κάτι να κάνω ..έτσι ώστε αν τρωω να μην νιώθω τόσες τύψεις!!
Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Δεν έθεσα δύο κατηγορίες, υπέρβαροι και εντάξει άτομα, αδύνατοι και ωραιοπαθείς. Αυτό που ήθελα να πως είναι πως σε κάθε γυμναστήριο υπάρχει μία μερίδα ωραιοπαθών ατόμων, που τη στιγμή που γυμνάζονται, αντί να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν, καμαρώνουν τα ποντίκια τους και χαμογελούν αυτάρεσκα. Μη μου πείτε πως δεν τους έχετε συναντήσει ποτέ, είναι οι συνήθεις ύποπτοι κάθε γυμναστηρίου. Ευτυχώς, όμως, η μεγαλύτερη μερίδα είναι αυτών που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για το σώμα και την υγεία τους και σ' αυτή την κατηγορία υπάγομαι κι εγώ.
Σημερα yoga! Τελεια!
ισα ισα που το να καμαρωνεις οσα χτιζεις σου δινει δυναμη να συνεχισεις, δεν εχει σχεση μεσενα,Quote:
Originally posted by Ava Αυτό που ήθελα να πως είναι πως σε κάθε γυμναστήριο υπάρχει μία μερίδα ωραιοπαθών ατόμων, που τη στιγμή που γυμνάζονται, αντί να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν, καμαρώνουν τα ποντίκια τους και χαμογελούν αυτάρεσκα.
δεν το κανουν καν για σενα για να τους δεις, ειναι η δικια τους στιγμη.
εκτος βεβαια αν αναφερεσε σε κατι π@π@ρες που υπαρχουν παντου κ πανε για γκομενες. (οι οποιοι συνηθως δεν εχουν ποντικια κ κατι αλλο χαμηλα)
επισης ενα tip αν θες το ακολουθεις, οταν αρχισεις κ συ να κοιταζεσαι στον καθρεφτη θα δεις μεγαλη βελτιωση στην αποδοση σου, θα εχεις κινητρο κ επιβραβευση,
θα μου πεις εχεις κ σπιτι καθρεφτη, εμ δεν ειναι το ιδιο.
εκει που νιωθεις το σωμα σου να τα δινει ολα κ να καιγεται ειναι ολα τα λεφτα να κοιταχτεις κ να δεις ποσα εχεις κανει.
Κ τοτε παιρνεις λιγες ανασες κ συνεχιζεις...
εγω δε γραφω τοσο καιρο τη γυμναστικη μου αλλα γυμναζομαι καθημερινα ή περιπου καθημερινα.
σημερα 60 αεροβια στους 160 παλμους σταθερα, ειμαι κομματια, μη παει κ αρρωστησω...
Τωρα δεν τον βγαζεις εξω τον σκυλακο;Quote:
θα δεις σιγουρα τη διαφορα , πιστεψε με!!
εγω το καλοκαιρι που εβγαζα βολτα το σκυλο επαθα την πλακα μου απ τα αποτελεσματα!!!
διαφορα σε 3-4 μερες-ηταν μεγαλη η βολτα ,ομολογω!
Καλησπερα!
Χτες και σημερα κανονικα προγραμμα με διαδρομο, ελειπτικο, βαρη, κοιλιακους και ραχιαιους.
τελικα δεν αρρωστησα αλλα αδιαθετησα, εχω να γυμναστω με βαρη απο την πεμπτη.
παω γυμναστηριο σφαιρα...πηγα κ το πρωι αλλα δεν ειχα ορεξη κ εφυγα.