ποτε θα σταματησει η απεργια ξερεις? ελπιζω οχι σε 9 μηνες :lol: :lol: :lol:
Printable View
ποτε θα σταματησει η απεργια ξερεις? ελπιζω οχι σε 9 μηνες :lol: :lol: :lol:
αν θυμαμαι καλα ανανεωσαν για 7-8 Φλεβαρη δυστυχως...
εντιτ: σε 9 μηνες θα απεργουν οι μαιευτηρες μουαχαχαχαχαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol:
mitsokolo soy stila u2u...!!!
ψιτ!!!καλέ μη μου στεναχωριέσαι!το πολύ-πολύ να πάμε μαζί,να κάνω κ μια επανάληψη να τα έχω κ πιο πρόσφατα για το χειρουργείο :tumble::tumble:Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Σκεφτομαι,οτι δεν εχω κανεναν την Πεμπτη που θα παω Πατρα και με εχει παρει απο κατω,δεν θα το αφησω ετσι ομως θα παω!!!!!!!!!!!!1
Απο εκει που θα ειχα παρεα,τωρα ξαφνικα δεν ξερουν και δεν μπορουν ε και να μαθουν δεν θελω!!!!:sniff::sniff:
καλησπερα απο την ηλιολουστη Θεσσαλονικη!
κανει απιστευτες μερες! ας τις απολαυσουμε!!!!!!!!!:smirk::bigsmile:
πεινάω.......
πάλι θα φάω:mad:
Σκεφτομαι πως θα πάρω τον εργαλάβο τηλέφωνο και θα του βρίσω και την μάνα.....
τι επαθες Πωλινακι μου ?
xaxaxa ax polinaki dose m to til tooy ,,otan exw neyra na ton penw k egw...xaxaxaxaxa tilefono !!!1
σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα να πάω να φτιαξω μία ωραιότατη ομελέτα με κουνουπιδάκι και ντοματουλα :D
Είχαμε προβλημα με το πιεστικό του νερού, συνεχώς σταματούσε και δεν έστελνε νερό στο σπίτι πάνω, και έστειλε το γαιδούρι τον υδραβλικό του το Σάββατο να μου το φτιάξει, και άλλος μ@λ...ς αυτός, έκλεισε το νερό που πηγαίνει στο ντεπόζητο για να μπορέσει να κάνει την δουλιά του και δεν το άνοιξε ποτέ ξανά. αποτέλεσμα? Μετά από αρκετά πλυντήρια που έβαλα στο Σαββατοκυρίακο, και μπανια που κάνα και οι 3 μας, σήμερα έμεινα μέσα στο μπάνιο με τισ σαπουνάδες και χωρίς σταγόνα νερό. Και το αποκορύφωμα? ΜΟΝΗ μου σπίτι! και να προσπαθώ να δω τί θα κάνω, βγήκα από το μπάνιο με τις σαπουνάδες, πήγα πάτησα το κουμπί του πιεστικού, πιστεύοντας πως και πάλι το πιεστικό δεν δούλεβε και συνίθως έτσι ξεκινούσε, ξαναμπένω στο μπάνιο, νερό τίποτα!!! Εγώ να κρυοπαγιάζω και σαπουνάδες παντού!!!!! Παίρνω την μαμά μου τηλέφωνο, έρχετε, επι 15 λεπτά προσπαθούσαν να δουν τι συμβαίνει και δεν έρχετε νερό. Τελικά? Το ντεπόζυτο ΑΔΙΟ!!!!!!! Και γιατί? επηδή το γαιδούρι ΞΕΧΑΣΕ να ανοίξει την παροχή νερού! Πήγε κάτο στο σπίτι της, μου ζέστανε λίγο νερό και μου εφερε να ξεπλυθώ. Τον βρίζεις λοιπόν ή δεν τον βρίζεις τον εργολάβο? Από την στιγμή κιόλας που ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει κάνει πολλές τέτιες μαλακιες μεστο σπίτι και είπα πως δεν τον θέλω, αλλά δεν έχουν άλλο λέει. Αποφάσισα λοιπόν πως δεν θα του πληρώσω το οφοιλόμενο ποσό που του χρωστάω. τελείωσε. Κιας πει οτιδήποτε. Εγώ είμαι που είμαι άρρωστη, αύριο να δούμε πόσο πιο χάλια θα είμαι......
ox bre polinaki perastikoulia.......ontos gaidouri o tipos.......
Αν αρρωστήσω πιο πολύ, θα του στείλω τις αποδείξεις του γιατρού και των φαρμάκων πάντος.
Περαστικα Πωλινακι.Κριμα να ταλαιπωρεισαι εξαιτιας αλλων,ελεος με την ανευθυνοτητα τους μερικοι!
Σκεφτομαι οτι ο καιρος ειναι τελειος και πως θα ειναι ετσι για καμια 10αρια μερες ακομη και μου φτιαχνει η διαθεση!
Επισης εχω λιγα νευρα γιατι με κρεμασε μια φιλη που θα μου εκοβε εισιτηρια αλλα τελικα,μονο στον εαυτο μας πρεπει να βασιζομαστε!
ά γειά σου!:thumbup:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
αλλα τελικα,μονο στον εαυτο μας πρεπει να βασιζομαστε!
δυστυχώς... :thumbdown: είναι κάτι τέτοιες στιγμες που το συνειδητοποιώ κ γω....κ γρρρ.....
και με το δικιο σου!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αν αρρωστήσω πιο πολύ, θα του στείλω τις αποδείξεις του γιατρού και των φαρμάκων πάντος.
πωλινα περαστικουλια :)
One, τακτοποιηθηκε τελικα?>
δε θελουμε αναβολες ;)
μην αρχισετε να μας λετε για την αθηνα παλι................
με 3 εγκεφαλικα ειμαι, δε θελω τεταρτο...
Πωλινα πανω του!!!
ααααααα!!!
εγω απλα ειπα για τα εισητηρια!!
δεν ειπα ττπ αλλο...:smirk:
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ολόκληρο το σύμπαν, με μια μηδαμινή εξαίρεση, αποτελείται από άλλους (John Andrew Holms)
"Αν βρεις άνθρωπο που να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε από το μυαλό του"
αχ νιωθω μια κουλτουρα, κολλητικο ειναι?
να φυλαγεσαι ρε!!
τοσες ιωσεις....
Quote:
Originally posted by click
Είναι καλό να θυμόμαστε ότι ολόκληρο το σύμπαν, με μια μηδαμινή εξαίρεση, αποτελείται από άλλους (John Andrew Holms)
"Αν βρεις άνθρωπο που να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε από το μυαλό του"Βαθυ!Το αλλο με το συμπαν το ξερεις;
αχ νιωθω μια κουλτουρα, κολλητικο ειναι?
οτι η βλακεια ειναι απειρη ενω το συμπαν δεν ειμαστε σιγουροι?Quote:
Originally posted by lessing
Βαθυ!Το αλλο με το συμπαν το ξερεις;
το συμπαν ειναι απειρο
μα η λεσσιγκ δεν το ξερει
κ εψαχνε το συνορο
να φτιαξει ενα παρτερι !!
Οταν θελεις παλι κατι παρα πολυ......το συμπαν........τι κανει το συμπαν;ολο το συμπαν;
οτι και καλα συνομωτει?Quote:
Οταν θελεις παλι κατι παρα πολυ......το συμπαν........τι κανει το συμπαν;ολο το συμπαν;
οκ, αλλα πού κολλαει με τα αλλα quotes? :smirk:
μπερδεψες τα παρτερια με τα μαδερια
ε, ο,τι εχει κανεις, καλο ειναι !!
Τα εισιτηρια σημερα ή αυριο σμαρτακι..
RED ALLLLLLLERTTTTT!!!!!
Ειναι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιον να το πω ή που να το γραψω..Μoυ εκανε friend request sto facebook ενας πρωην μου που ας μην θυμαμαι καλυτερα με τί τροπο ειχαμε χωρισει..:grind::flaming::mad:
καλως τα δεχτηκες Σκαρλετ :P και μενα κατι τετοιο επαιξε χαχαχα
Σκευτομαι να κανω εκδρομουλα στα χιονια, εκπληξη στο αμορε για την επετειο
εδω¨ http://aromadryos.gr/el/prices/
:dork:
Απαιτουμε να μαθουμε για τι εισιτηρια μιλατε!Για συναυλια;Για ταξιδι;Ξεφουρνιστε τα ωρε!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Τα εισιτηρια σημερα ή αυριο σμαρτακι..
RED ALLLLLLLERTTTTT!!!!!
Ειναι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιον να το πω ή που να το γραψω..Μoυ εκανε friend request sto facebook ενας πρωην μου που ας μην θυμαμαι καλυτερα με τί τροπο ειχαμε χωρισει..:grind::flaming::mad:
Ασχετο αλλα δεν μπορω να μην πω:2 ειναι οι δρομοι:Η του κανεις απορριψη η τον δεχεσαι για να τον βρισεις με την ησυχια σου κακιιιιιιιιααααααααα;Μαλλ� �ν πεξτο κυρια κ μην το αποδεχτεις!:smirk:
καλα ωρε λεσσιγκ!!1
που ζας?
δε θα ειναι η One αθηνα το σκ οεο οεο οεο?
;)
σκέφτομαι οτι νιώθω τετράπαχη....οτι δε μπορώ να κουνηθώ, οτι θα κάνω μπάμ...
οτι δε μου κάνουν τα ρούχα γενικά είμαι τσίτα, κ νιώθω πατσόχοντρη κοινώς:mad:
To mono pou skeftomai tis teleytaies meres einai...to xeirourgeio mou....to perimenw pws k pws.... kai apo fobo:barfy:...kai apo xara:bouncing:..anameikta synais8hmata:eureka:...to kako einai oti den pernane oi meres:grind:.......san na exei kollhsei to hmerologio!:barfy:
αχ βρε ελενακι... τι ταυτιση σκεψεων... στη νυστα :P
πολλλη νυστα ομως :(
ελενη θα σε κουράσει περισσοτερο το ιντερνετ..
την παπια?????Quote:
γαμ... :D
χα.. μπα δεν είναι χειρότερα σιγουρα οχι!
απλά αν κάτσεις λίγο κ ξεκουραστείς (όχι να κοιμηθείς) ε είναι καλύτερα.
αλλά καταλαβαίνω γιατί κ γω στην εξεταστική έτσι κάνω, απλά το ίντερνετ "ξεκουράζει" κ "χαλαρώνει" με έναν τρόπο τύπου "ξεσκάω".