koritsia moy sos...ayrio einai i parastash perimenw periodo k i koilia m ftanei ston theo....kanena tip ksefouskwmatos?????plzzzzzzzzzzzzzzzz swste meeeeee :no:
Printable View
koritsia moy sos...ayrio einai i parastash perimenw periodo k i koilia m ftanei ston theo....kanena tip ksefouskwmatos?????plzzzzzzzzzzzzzzzz swste meeeeee :no:
Ναι ναι εχω πολυ καλη πεθερα το ξερωωωω!!!!:bouncing::bouncing::bouncing:
Δημητρα μου καλη επιτυχια στην παρασταση σου.Μην δινεις σημασια στο φουσκωματακι σου,θα χορεψεις τοσο τελεια που δεν θα φαινεται καν αυτο κανεις δεν θα δινει σημασια στην πρισμενη σου κοιλουμπινιτσα οπως λεει και η Αννουλα μου!!!Φιλακια πολλαααα!!!
καλη επιτυχια...φιλια..
αδαμαντια μου δεν θα με πειραζε αληθεια μα ειναι τοσο μα τοσο στενο το φορεμα..... αυτο μου ειπε κ η αδερφη μου οτι θα χορευω και κανεις δεν θα κοιταει την κοιλια μ ....λες???? :puzzled: μακαρι......θα σας ενημερωσω αυριο....σας ευχαριστω και φιλια πολλα πολλααααααααααααααααααααα ααααααααα
κοριτσαρες μου τι κανετε????πως τα πατε????/ εγω χορεψα , οι φωτογραφιες απαθανατησαν την τερααααστια κοιλια μου εκεινη την μερα αλλα εγω το καταευχαριστηθηκα..... :bouncy: μετα πηγα 4 μερες χανια με τον καλο μου εφαγα παγωτα κρεπες κτλ κτλ ξανανεβηκα στα 89.5 αλλα ξεκιναω αυριο παλιιιιιιι.........σιγα τα αυγα φιλεναδες μου...... ακομα αδιαθετη ειμαι στην 3η μερα οποτε ελπιζω κ λιγο στο ξεφουσκωμα απο εκει..... ευχηθειτε μου καλη αρχη μου και παλι......και πειτε μου και τα νεακια σας... :D
αντε δημητρουλα καλη αρχη λοιπον..αφου το ευχαριστηθηκες και πηρες δυναμεις ολα καλα...εμεις εδω..τα ιδια...στον αγωνα...χαχαχαχα
εσενα μιγκακι μου μια χαρα σε βλεπω στον αγωνα σου....σε περιμενω εδω 8-9 κιλα πιο κατω να κατεβουμε μαζι....γτ εγω το εχω παρει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ χαλαρα!!!!!
το παλευω οσο μπορω..δεν μπορω να κανω διαφορετικα....
μια χαρα εισαι κοπελαρα μου....τι? σαν και μενα την αχρηστη 1 μηνα 2 κιλα???? φτου φτου μην σε ματιασω :grin:
ε οχι και αχρηστη....εστω και δυο με τρια κιλα το μηνα μακαρι να τα χαναμε παντα...το σωστο απο οτι ξερω ειναι 4 κιλα το μηνα...
ναι αυτο ειναι το σωστο δικιο εχεις...εγω μαλλον παραβιαζομαι να τα ξεφορτωθω κ μαλλον μ ακουσανε γτ ενω χτεσ ημουν 89.5 σημερα εδειξε 88.4 :D
ουαουυυυυ..τελεια..αντε..καλ ες κατηφορες..
καλε τι αυπνιες ειναι αυτες μιγκακι μ???ναι αλλαξα και το τικερακι μ.... σ ευχαριστωωωωωωωωωωω.......ελ� �ιζω ν συνεχιστουν
ελα 20 κιλακια θελουμε(περιπου)..βαστααααα αααα
βασταωωωωωω !!! σημερα 87.9 ξυπνησα και μιλαμε γ τρελααααααααα κεφιαααααα :smilegrin:;):smilegrin:;)
απο 88.5 χτες....τελειααα!!!!!!!!
αντε μπραβο..πηρες μπρος...
Καλημέρα σε όλους σας...
εχω ξεκινήσει Ατκινς εδώ και 10 μερες με απώλεια 3,5 κιλά...
κάτι που είναι γενικά απογοητευτικό μάλλον σε σχέση με άλλους...αλλά εχω δυστυχώς δυσκοιλιότητα κάτι που έιχε να μου συμβεί πολύ καιρό...
Εχετε να μου προτείνεται κάτι?
Επίσης υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να ελέγξω εαν είμαι σε κέτωση?
Κάπου διάβασα κάτι με ¨στικς¨ που μετράνε τα ούρα...που μπορώ να τα βρώ???
έχω να χάσω 30 κιλάκια και λέω να παρατείνω τη διατροφή των 2 πρώτων εβδομάδων αλλη μία...
έχει κανείς άποψη επ αυτόυ???
καλή συνέχεια σε όλους σας:smug:
mariao welcome.Στη πρωτη φαση μπορεις να μεινεις μεχρι να χασεις τα κιλα,δεν ειναι υποχρεωτικο να μεινεις 2βδομαδες.2βδομαδες ειναι για οσους θελουν να χασουν σχετικα λιγα κιλα.Τα κετοστιξ τα βρισκεις στο φαρμακειο.Οσο για τη δυσκοιλιοτητα τι να πω.Ευτυχως δεν μ τυχε οσο εκανα ατκινς.Δοκιμασε ταχινι αν θες.Προσοχη με τους υδατανθρακες ομως.
ευχαριστώ πολύ τα ζητάω "κετοστικς"?
:yes:Quote:
Originally posted by mariao
ευχαριστώ πολύ τα ζητάω "κετοστικς"?
γεια σου μαρια και καλως ηρθες...μπραβο για την μεχρι τωρα απωλεια σου...τα κετοστικς τα ζητας στο φαρμακειο εκει ξερουν...ειχα και εγω προβλημα με την τουαλετα οσο εκανα ατκινς και το καταπολεμησα με κατι φακελακια φυτικα (τα πηρα απο το φαρμακειο)που δεν τα συνηθιζει ο οργανισμος και εστρωσα...
Migg ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και δηλώνω το θαυμασμό μου!!!
πως εχασες βρε θηρίο τόσα κιλά??? έχεις κάνει και κάποια επέμβαση , παιρνει τιποτε χαπια βοηθητικά η μονο με διατροφή?
Οπως και να χει μπράβο σου!!!!
να σαι καλα...τα εχασα μονο με διατροφη..δεν εχω παρει χαπια ποτε...ουτε καν γυμναστικη..πολυ λιγο περπατημα..αλλα εχω δρομο μπροστα μου ακομα...στα 147 ξεκινησα διατροφη σε διαιτολογο και εφτασα 130..εκανα ενα μεγααααααααααλο διαλειμμα και ξεκινησα στα 130 ατκινς μεχρι τα 108 περιπου...αλλα επειδη μου ελειπε πολυ το γιαουρτι στα 108 το γυρισα σε dukan οπου και συνεχιζω...θεληση να υπαρχει και ολα γινονται....
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by migg
θεληση να υπαρχει και ολα γινονται....
γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...ο υπαλληλος εκει ειναι και γυμναστης και διατροφολογος...οταν του ζητησα την γνωμη του για μενα και τον ρωτησα αν οντως μπορω να παω στα 70(εκτος οτι οταν με ειδε μου λεει δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...βοηθαει και το υψος) μου ειπε για δυο περιπτωσεις που ειχε αναλαβει σε δυο κοπελες που ηταν πανω απο 180 κιλα...και αν τις δεις δεν θα τις γνωρισεις..μου τις εδειξε σε φωτο..πριν και μετα...ασε...με διατροφη και γυμναστικουλα ολα γινονται...οι κοπελες εχουν παει 60 και 75 κιλα αντιστοιχα(με το υψος τους)και ειναι κουκλαρες..δεν πιστευες οτι θα ηταν πανω απο 180 κιλα...
που ειναι αυτος ο υπεροχος γυμναστης?????? τον θελωωωωωωω!!!! εγω και σημερα 87.9 σταθερηηηηη!!!!! μαρια καλως ηρθες!!! μιγκ μου καλη τι κανεις?????
Καλησπέρα migg!!! Αλήθεια λες? Κράτησες μήπως στοιχεία του? Αν θέλεις στείλε μου σε μηνυματάκι. Εγώ προσπαθώ επίσης με διατροφή να χάσω τα κιλά που έχω, έχω πάει σε διάφορους διατροφολόγους χωρίς θεαματικά αποτελέσματα... Συγχαρητήρια για τη δική σου προσπάθεια, είσαι σούπερ!! :thumbup:Quote:
γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...ο υπαλληλος εκει ειναι και γυμναστης και διατροφολογος...οταν του ζητησα την γνωμη του για μενα και τον ρωτησα αν οντως μπορω να παω στα 70(εκτος οτι οταν με ειδε μου λεει δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα...βοηθαει και το υψος) μου ειπε για δυο περιπτωσεις που ειχε αναλαβει σε δυο κοπελες που ηταν πανω απο 180 κιλα...και αν τις δεις δεν θα τις γνωρισεις..μου τις εδειξε σε φωτο..πριν και μετα...ασε...με διατροφη και γυμναστικουλα ολα γινονται...οι κοπελες εχουν παει 60 και 75 κιλα αντιστοιχα(με το υψος τους)και ειναι κουκλαρες..δεν πιστευες οτι θα ηταν πανω απο 180 κιλα...
Γεια σου migg μου.Το χω σημειωσει το ροφημα που μ πες και σκεφτομαι να το παρω. Να σε ρωτησω ομως, μηπως ρωτησες αν ειναι "safe" να περνουμε πρωτεινες?Φοβαμαι μη μου αλλαξει κατι στο σωμα μου,μηπως κανει μονο για αυτους που κανουν βαρη,μην βαλω βαρος κτλ.Αν ειναι "επικυνδυνο" δλδ.Quote:
γεια σου sourkouna μου...ενα θα σας παω παιδια...πηγαινω σε ενα μαγαζι με αθλητικα προιοντα και εχω ξεκινησει εδω και δυο μερες να πινω ροφημα πρωτεινης που γινεται σαν milkshake και μ αρεσει πολυ...
σημερα 87.8 αντε να παει 87.5 να αλλαξω το τικερακι μου....εσεις κουκλες μου???πως τα πατε????
μπραβο δημητρουλα...συνεχισε ετσι....σουρκουνα μου ειναι εντελως ακινδυνο γιατι ρωτησα και τον διατροφολογο και τον γιατρο μου...ειναι καθαρη πρωτεινη,φολικο οξυ,ασβεστιο και πρασινο τσαι....
και μιγκ μου τι κανει αυτο το ροφημα????εννοω πως ακριβως βοηθαει?????
κοιτα εχει πολλα τετοια ροφηματα και ο αντρας μου παιρνει που και που και δοκιμαζω...βασικα το πινω επειδη ειναι πρωτεινουχο,εχει φολικο οξυ,ασβεστιο και μου φερνει πολυ σαν γευση στο milkshake...αντι να τρωω στα ενδιαμεσα μ αρεσει να το πινω γιατι νοιωθω φουσκωμενη και νοιωθω οτι ηπια κατι γλυκο....και πινω και δυο ποτηρια γαλα την μερα (ποτε δεν επινα το λευκο γαλα)....
καταλαβα...αν θελει ομως γαλα εγω που κανω ατκινς δεν μπορω :flaming: κριμααααα.......
καλημερα..τωρα ειδα το μηνυμα σου...σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια...λογω οικονομικης στενοτητας δεν μπορω να με αναλαβει αλλα μονο και μονο πηγαινοντας να παρω την πρωτεινη ο ανθρωπος μου μιλαγε κανα διωρο και μου ελεγε συμβουλες...μια φορα τον ειδα και τον συμπαθησα αμεσως...δεν τον ξερω..μονο το μικρο του ξερω και το καταστημα που δουλευει..σου στελνω σε μηνυματακι..φιλια..Quote:
Originally posted by mendom76
Καλησπέρα migg!!! Αλήθεια λες? Κράτησες μήπως στοιχεία του? Αν θέλεις στείλε μου σε μηνυματάκι. Εγώ προσπαθώ επίσης με διατροφή να χάσω τα κιλά που έχω, έχω πάει σε διάφορους διατροφολόγους χωρίς θεαματικά αποτελέσματα... Συγχαρητήρια για τη δική σου προσπάθεια, είσαι σούπερ!! :thumbup:Quote:
μπορεις να βαλεις νερο αντι για γαλα απλα δεν ειναι ακριβως ιδια η γευση...εμενα μ αρεσει γιατι μοιαζει πολυ με milkshake με το γαλα...Quote:
Originally posted by dimitroula22
καταλαβα...αν θελει ομως γαλα εγω που κανω ατκινς δεν μπορω :flaming: κριμααααα.......
λες να το δοκιμασω??? αλλα κ παλι εγω με τοσο που εχει κοπει η ορεξη μου μηπως κανω κακο στη διαιτα????
μην σε παρω στο λαιμο μου..ρωτα καλυτερα ενα γιατρο να σαι σιγουρη...
θα ρωτησω τον μπαμπα κ αν ειναι θα σ πω να μ πεις λεπτομερειες.....ρε κοπελα μου τωρα ειδα το τικερακι σου φτου μην σε ματιασω κιολας...σε λιγο μαζι θα κατεβαινουμε μονο που εσυ με την φορα που εχεις συντομα θα σαι πιο κατω...ρε μιγκ μου μιας κ εχασεσ τοσα κιλα με χαλαρωση πως τα πας???γτ ενα αγχος το εχωωωωω.......
ωραια....εχω πολυ χαλαρωση στα ποδια...εκει που γινεται χαμος ομως ειναι στα μπρατσα...ασε...