Quote:
Originally posted by eleni1201
anastasia, εγώ πήρα τα λιποτοξ τον χειμώνα, χάπια και φακελάκια μαζί. έκανε κάποια δουλεια, αλλά με 600 θερμίδες την μερα ποιος δεν κάνει??? γενικά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά, αναλογικά με τα χρήματα που πλήρωσα... Περίμενα κάτι πιο αποτελεσματικό. Τώρα είμαι στην δεύτερη εβδομάδα με το κιλοκιλερ. όταν τα πήρα δεν περίμενα και κάτι μαγικό, ούσα απογοητευμένη από τα λιποτοξ που τόσο διαφημίζουν, ενώ τα κιλοκίλερ και πολύ φθηνά και ελάχιστοι τα γνωρίζουν... Παρ'ολα αυτά μου έδωσαν ανάσα, είμαι στην 10η μέρα κι έχω χάσει 3,6 κιλά. Το καλό μου τζην επιτέλους μου ξαναμπαίνει και βλέπω ξεφουσκωμένη την κοιλιά μου και μειωμένη κυτταρίτιδα. Με 1200 θερμίδες παράλληλα και 3 λίτρα νερό... Δεν είδα άλλα κορίτσια τόσο ευχαριστημένα με το κιλοκίλερ, γι' αυτό δεν ξέρω τι να σου πω αν δηλαδή είναι θέμα οργανισμού ή όντως πολυ αποτελεσματικά τα κιλοκιλερ... Εμένα μου έφτιαξαν πολύ την διάθεση σε μια περίοδο που είχα χάσει κάθε ελπίδα!
σε ευχαριστώ ελένη για τις πληροφορίες!έχω ένα κουτί lipotox ακόμα, και σκέφτομαι όταν τελείωσει να δοκιμάσω και το kilokiller! όταν το κάνω θα σας ενημερώσω για τις διαφορές και τα αποτελέσματα!