Kυνικος ειναι ο ανθρωπος που ξερει την τιμη των παντων και την αξια του τιποτα.
Printable View
Kυνικος ειναι ο ανθρωπος που ξερει την τιμη των παντων και την αξια του τιποτα.
"I 'd rather be hated for what I am than loved for what I am not.."
It is all amazing!
Τον χορτασμένο άντρα μην τον φοβάσαι
Παλεύονται τα κύματα?
We are born alone, we live alone, we die alone.
Alone, always alone. Even when we fuck, we are alone. Alone with our flesh, alone with our life, which is like a tunnel, impossible to split. Older we are, lonelier we feel, against memories of a whole life destroyed as one goes along. Life is like a tunnel. And everybody's got his own. And at the end of the tunnel, there's not even a light. There's nothing.
Kανενας μας δεν μενει παρθενος σε αυτη τη ζωη,η ζωη μας πηδαει ολους..
It is a comfort for hart and the braine,
and therefore to have it is not in vaine.
λολ, άθλιε τρωγλοδύτη!
Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Στο χαλασμένο τηλέφωνο μια λέξη ξεκινάει με μια έννοια και καταλήγει με χίλιες.
Ένας τρελός είναι ένα show από μόνος του αλλά πολλοί τρελοί είναι απλά ένα στατιστικό.
το αλογάκι της παναγίας είναι δω, είσαι δω αλογάκι να δούμε ποιος θα καβαλήσει ποιον on the edge of the sea?
lawyers are blind, not justice
Συνεχίζω λοιπόν.
Η πραγματικότητα δεν βρίσκεται στο μέλλον αλλά στο παρελθόν.
hard or soft flesh, all bleed
"Η επιτυχία είναι κτηνωδία. Επιτυχία σε κάθε μορφή. Στην πολιτική, στην θρησκεία, στις τέχνες, στις επιχειρήσεις. Το να είσαι επιτυχημένος, προϋποθέτει να είσαι άσπλαχνος." -Κρισναμούρτι
"Ο ερωτας ειναι σαν τις ψηλες γοβες.. Σε πολλους αρεσουν, αρκετοι τις δοκιμαζουν, λιγοι ομως καταφερνουν να τις περπατησουν, κι αν τα καταφερουν, σιγουρα πονανε...."
Πολλες φορες απεναντιας η υπερμετρη ευτυχια οταν συνδυαζεται κ με εξουσια, επιφερει εντελει τη μεγαλυτερη δυστυχια σε εναν ανθρωπο.. το "φαινεσθαι" κ το επιφανειακο δεν μπορει να υπερκαλυψει το "ειναι" κ το ουσιαστικο...
Καμια φορά αυτό το "ειναι" μου τη σπάει τόσο πολύ και λέω να πάει να γαμηθεί, με κουρασε, δεν μπορω-δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί του!
(τι αίσιόδοξη και θετική που ειμαι σήμερα, εε;)
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που όταν πέσει το μόνο που θα βρει ανθρώπους να πατάνε πάνω του.
Can you dance? That is the question.
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most"
Σε καταλαβαίνω ρε φίλε. Και γω χθες πήδηξα , πάλι εδώ είμαι σήμερα.
με τη διαφορα οτι δε ψαχνω να πηδηξω απλα, αλλα κατι σοβαροτερο. το πηδημα το βρισκεις ευκολα, πας και στο μπουρδελο και πληρωνεις αν δε σου βγαινει στη τελικη. το να πηδηξεις και το μυαλο της αλλης, και να σου ταιριαζει κι ολας ωστε να αντεξετε μαζι ειναι το θεμα...
Όποιος έχει την τιμή του ξέρει να κρύβει την ντροπή του καλά.
(από ένα τραγούδι)
If you do not love me I shall not be loved. If I do not love you I shall not love.
Samuel Beckett
Η οικονομία εξαρτάται από τους εγκληματίες, τους κλέφτες και τους απατεώνες και είμαι περήφανος γι'αυτό.
Kingpin
Τον μοναδικό καλό άνθρωπο που γνώρισα θέλησα να τον σκοτώσω.
Kingpin
"If you love me fuck me. If you hate me FUCK YOU!!"
"The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them in the impossible" - Arthur C. Clarke
Η εταιρία ηλεκτρισμού, η τηλεφωνική εταιρία, η ανάκριση, το δικαστήριο, ο φίλος μου, το κορίτσι μου, όλοι τους δούλευαν μαζί. Όλοι τους ήθελαν να καταστραφώ.
Daredevil
Οι γυναικες ειναι πολυ εξυπνες διοτι μεταδιδουν στους ανδρες την ψευδαισθηση οτι ειναι εξυπνοτεροι!