Originally Posted by
george1520
Έγιναν και συζητήσεις μέσω μηνυμάτων.. Είναι πολλά και αν αρχίσω να λέω δημόσια θα γίνει χαμός... Με ενόχλησε που πήρε ένα τοσο λεπτό θέμα για να κερδίσει κάτι...
το καταλαβα απο την πρωτη στιγμη, αλλα θα ετρωγα μεγαλο κραξιμο αν ελεγα κατι, με τοση συγκινηση που υπηρχε.. περα απο αυτο ομως, ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει προβλημα. απλως ειναι αλλο. δεν ειναι αυτο που ελεγε. δεν ξερω ποιο, φυσικα. επομενως, εφοσον υπαρχει προβλημα, παρ τ αυγο και κουρεφτο...
Δεν έχω το τηλέφωνο του.. Αν πάρω τηλέφωνο σπίτι του και τον ζητήσω ούτε καν θα πάει το μυαλό του σε αυτό.. Νομιζει ότι δεν θυμάμαι, ότι ήμουν μικρός όταν έγινε ότι έγινε και τώρα δεν θυμάμαι.. Δεν ξέρω γιατί δεν μου απευθύνει τον λόγο όμως. Αν πιστεύει ότι δεν θυμάμαι γιατί δεν μου μιλά?
επειδη δεν ειναι σιγουρος.
Το άλλο που σκέφτομαι, αντε τον παίρνω τηλέφωνο, αντε το σηκώνει και του λέω ότι του λέω, νομίζω ότι μετά θα είμαι χάλια εγώ. Αν κάνω αυτή την κίνηση νομίζω ότι ανοίγω μια πόρτα που δεν ξέρω τι θα αντικρυσω.. Θα παραδεχτώ σε αυτόν ότι "με βίασε" αλλά και σε εμένα.. Είναι σαν και παλεύουν μέσα στο μυαλό μου 2 άνθρωποι ο ένας είναι η πραγματικότητα και ο άλλος αυτός που δεν θέλει να την δει.. Έχω ανάγκη όμως να ξεπεράσω όλο αυτό που έγινε αλλά το φοβάμαι.
δεν θα το παραδεχτεις. θα πεις "σε ακουω καθε πρωι που χαριεντιζεσαι με τον πατερα μου. κοψε τις κουβεντες και φροντισε να μην σε βλεπω μπροστα μου γιατι θα τα πω ολα στους γονεις μας" και δεν θα δωσεις καμια εξηγηση για τα λογια σου. αν μαλιστα σε πιεσει θα του το κλεισεις.