το να βγει απο το σπίτι του και την ασφάλεια του είναι κάτι σπουδαίο, και δεν με νοιάζει πραγματικά κι εγώ θα γελούσα απο μέσα μου, νομίζω. όμως πιο πολύ θα τον παραδεχόμουν.
Printable View
το να βγει απο το σπίτι του και την ασφάλεια του είναι κάτι σπουδαίο, και δεν με νοιάζει πραγματικά κι εγώ θα γελούσα απο μέσα μου, νομίζω. όμως πιο πολύ θα τον παραδεχόμουν.
Μόνο ενα κρασακι αυτη την ώρα αν είχα, για να ξεχαστω. Για να μην φεύγει απ το νου κάτι σημαίνει με έβλαψαν. Κι οσο πιο πρόσφατο ειναι τόσο το χειρότερο. Και τις τεχνικές χειρισμού της σκεψης τις ξέρω.
Σκέφτομαι ότι όταν κλαδευω, τσαπιζω, ξεχορταριαζω, ποτίζω είναι η καλύτερη μου... Ηρεμεί το μυαλό μου, ξεχνάω τα πάντα. Είναι ένας μικρός κήπος με βότανα κυρίως... δεντρολίβανα, ριγανες, λεβάντες, μέντες και άλλα, έρχεται και καμιά μέλισσα καμιά φορά και πιάνουμε κουβέντα...
Θέλω ένα τηλεκοντρόλ να σταματάω το χρόνο, να πατάω το pause όταν το έχω ανάγκη, να σκέφτομαι, να αποφασίζω, να χαλαρώνω, καί νά πατάω το Play όταν είμαι έτοιμη.
κι εγώ τρελλαίνομαι να ασχολόμαι με το χώμα. βρίσκω το κέντρο μου, αποφορτίζομαι, είμαι παρόν στη ζωή μου.
Σκέφτομαι ότι έχει γεμίσει το φόρουμ υποχόνδριους....Αλλοι τους πονάει το αυτί,άλλοι έχουν εκτακτες και φοβούνται μην πάθουν καρδιά,άλλοι έχουν παλινδρόμηση...Τελικά ο φόβος έχει κατακλύσει τον κόσμο.
Θα παρετε κι επιδομα κ θα δουλεψετε προετοιμαστειτε το θεμα εκλεισε
Η γύρω μου μου όλο μου λένε παντρεψου κάνε οικογένεια, δεν είμαι αντίθετος σε κάτι τέτοιο, αλλά η πιθανότητα να συμβεί φαντάζει στο μυαλό μου πολύ μικρή. Θέλεις του ότι δεν είμαι κοινωνικός, είμαι ντροπαλός, η τό ότι δεν έχω κάποια επαγγελματική αποκατάσταση ή και τα ψυχολογικά μου. Τα χρόνια περνάνε εκεί που δεν το καταλαβαίνεις, σε λίγες μέρες θα κλείσω τα 37 και επίσης το παράξενο είναι ότι από της παρέες μου κάνεις δεν είναι παντρεμένος, ούτε καν σε σχέση.
Ανδρεα καποιοι παντρεμενοι δε δουλευουν σε σενα φταιει λιγο η ψυχολογια σου που δεν σε συγκινουν τα λεφτα εγω εχω αλλαξει 8 δουλειεσ γενικα σου λειπει το πατημα στην πραγματικοτητα ωστε να κανεισ αυτα που χρειαζεται
Τα ενεργειακα ποτα ελληνικησ παραγωγησ και τα γλυφοκουτια στισ μερεντεσ σασ φαγανε μονο ρεντ μπουλ κ νουτελα απο εδω κ μπροσ
Θέλω τόσο πολύ να πάω σε ψυχολόγο, αλλά θέλει χρήματα και δεν είναι μόνο για μια φορά θέλει χρόνο!
Εδώ δύσκολα για δωρεάν, ακόμα πιο δύσκολα για ιδιώτη.
Σκέφτομαι πως αν η ζωή είναι ενα δώρο, θέλω να βρω το στρουμφάκι που έβαλε στο δικό μου αυτό το πράμα και να του κάνω και εγώ μια πλάκα.
φυσικά η ζωή δεν είναι δώρο, με αυτή την έννοια. δεν δωρίζεται πρακτικά. δεν ανταλλάσεται.
Σκέφτομαι πως κάθομαι εδώ και σας διαβάζω πίνοντας τις μπυρίτσες μου και έχοντας πιει τα φάρμακα μου, έχω κάνει ένα κεφάλι... Αχ... Κάνω και το τσιγάρο μου... Πόσο πιο ωραία στιγμή...
Επίσης σκέφτομαι πότε όλοι αυτοί οι ψυχίατροι, οι ψυχοθεραπευτές και οι ψυχολόγοι που με παρακολοθούν θα με κάνουν άνθρωπο.
Να πάτε ρε παιδιά άμα νιώθετε ότι θελετε. Υπάρχουν λυσεις .Πέρα από τους δημόσιους φορείς που είναι δωρεάν ,υπάρχουν και ιδιώτες που κατανοούν το οικονομικό ζήτημα και προσαρμόζουν τις τιμές ανάλογα.
Επίσης η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι πιο οικονομική και βοηθάει εξίσου σε ορισμενες περιπτώσεις.
Αν το θέλετε κυνηγήστε το. Απευθυνθείτε σε ειδικούς και ρωτήστε.
Στο μεταξυ μου αρέσει που γράφω ... κυνηγήστε το ..κάντε το...και στην πραγματικότητα πιο αναβλητικος άνθρωπος από εμένα ,δεν παίζει να υπάρχει.
φιλικη συμβουλη.
εαν δεν βρεις μια γυναικα που θα μπορει με το εισοδημα της να συνεισφερει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στις οικονομικες αναγκες μιας οικογενειας μην νυμφευτεις ποτε σου.
βεβαια εαν αντεχει η καμπουρα σου να επωμισθεις εσυ ολες τις οικονομικες ευθυνες αντεχεις και σου αρεσει..... ΝΑΙ ΚΑΝΤΟ!!
Ειμαι 10 χρονια χωρισ χαπια οι γιατροι μαθανε τα κολπα μου ρωτηστε ενημερωθειτε νομιζω οτι βγαλανε κ εμβολιο απο μενα η γενικα νομιζω βγαλανε εμβολιο για τισ ουσιεσ εγω πινω 4 φραπεδακια σκετα τη μερα κ καμια 25αρια τσιγαρα στριφτα
χα χα όντως στους άλλους δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές! σε εμάς πάλι, αστα βραστα.
ένα χαριτωμένο κουιζάκι να περάσει η ώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=MmfO4ELJDCc&t=10s
εγώ είχα την απάντηση c, τί πιο σύνηθες.
Ωραίο τεστ! Εμένα μου βγήκε το d!
Εμένα μου βγήκε το Α κι έπεσε εντελώς μέσα!
Όντως νιώθω φόβο συχνά καθώς κι αμφιβολία/ες...
Όντως ωραίο τεστ...
νομίζω πως είναι μια αρχή, κάτι να δουλέψει κανείς και με τον θεραπευτή του ίσως όχι το ίδιο το τεστ, αλλά μια διαπίστωση.
πχ θέλεις να αλλάξει αυτό; γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει;
γι αυτό τα παρακολουθώ αυτά πιο πολύ, για αντιπαράθεση.
Εμένα μου βγηκε d. (Το e μετα από κάποιο σημείο σταμάτησα και να το ακούω.)
Ωραία ιδέα user και ωραίο θέμα για να δουλέψει κάνεις.
πραγματικά, μακάρι να ήμασταν σε θέση να διαχειριστουμε τα θέματά μας.
όσο δεν μπορούμε πάντα θα μένει κάτι ανολοκλήρωτο. και αυτό με θλίβει.
Σκέφτομαι ότι έχω 4-5 μήνες μπροστά μου να κάνω μια πρόοδος σε όλα τα θέματα που με απασχολούν.
Αν δεν τα καταφέρω είμαι άξιος της μοίρας μου.
Η πρόοδος ας είναι και 10%, θα είναι υπέρβαση.
Ποια είναι τα θέματα που σε απασχολούν player;Είναι σημαντικό να βάζεις μικρούς στόχους που μπορείς εύκολα να πετύχειςπχ
να χάσω 2 κιλά και όχι 10
να μιλήσω για κάποια δουλειά χωρίς ο στόχος να είναι να την πάρεις
ξεκινά από σήμερα.
Δυστυχώς τα θέματα που με απασχολούν είναι πολλά, όπως για παράδειγμα το θέμα της δουλειάς, το θέμα του τεράστιου άγχους όλη μέρα , το θέμα της κατάθλιψης και γενικότερα το θέμα του μέλλοντος μου και πολλά άλλα.
Βέβαια και το θέμα των κιλών με απασχολεί, το χάπι μου άνοιξε την όρεξη και έχω φτάσει 95 κιλά , αλλά σιγά σιγά θα τα χάσω.
Ισχύει αυτό με τους στόχους θέλει μικρούς στόχους κάθε φορά.
Είναι ιδέα μου ή έχει γεμίσει το φόρουμ bot ή δεν ξέρω τι άλλα spam είναι αυτά... Γράφει κανένας άνθρωπος το θέμα του να βοηθηθεί και παίρνει απάντηση ό,τι να 'ναι. Ας πούμε ένα αγγλικό bot έγραφε σε κάποιο άτομο με ένα θέμα υγείας να πάει σε ornithologist, οκ μπορεί βέβαια μετά να κελαηδαει η να κακαριζει καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις :p
Φαντάζομαι είναι δύσκολο να ελεγχθεί κάτι τέτοιο και γενικά σε πολλά social media υπάρχει αντίστοιχο θέμα, στο Ινσταγκραμ πχ σε πρήζουν συνέχεια με τα NFTs και άλλες μουφες...
Ουτε μερα ούτε νύχτα ηρεμώ.
Δεν μπορω να αντιδρασω όπως πρέπει όταν δέχομαι προσβολες. Η συμπεριφορά μου ειναι παντα η ίδια. Επειτα με πιανει μεσα μου ενα εντονο απωθημένο, η σκέψη μου δεν ήρεμα, επειδή δεν αντεδρασα όπως έπρεπε. Ο τροπος που συμπεριφέρομαι είναι οπως μια αυτοματοποιημενη κίνηση. Πασχιζω να το διορθωσω. Η ζημιά μου έγινε και μου έμεινε.
Σκέφτομαι αν θα πάψω ποτέ να φοβάμαι ότι θα πάθω κακό... Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα όσον αφορά αυτό το κομμάτι...
Είναι κάτι που θα συζητήσω στην επόμενη συνεδρία μου γιατί με κάνει κι υποφέρω... Είχε καιρό να συμβεί σε τόσο έντονο βαθμό και νόμιζα πως ήμουν καλύτερα αλλά μάλλον έκανα λάθος...