Δεν είμαστε ιδιαίτεροι, έχουμε πέσει στο διπλανό αυλάκι...
Printable View
Ναι κι εγώ πίκρα αισθάνομαι και λύπη για τον εαυτό μου αλλά τι μπορώ να κάνω.... Τόσα χρόνια, τόσους άντρες γνώρισα κανείς δεν βρέθηκε να με αγαπήσει...
Όσο για τους πόνους δεν παίρνεις οστεοφλέξ ή να κάνεις ένα κρύο μπάνιο όπως σου είχα πει και παλαιότερα; Καλή ανάρρωση Κύκνε μου! Ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα!
Εγώ έκανα τώρα ένα κρύο ντουζ να ξεπονέσουν τα γόνατα μου. Δεν ξέρω γιατί πονούν παχιά δεν είμαι... Τέλος πάντων. Από Δευτέρα θα έρθει η θεία μου να μας φέρει τα προσκλητήρια και έχω άγχος για τον γάμο που θα πάω γιατί από την μία χαίρομαι κι από την άλλη ζηλεύω...
μήπως είσαι πολλή ώρα όρθια;
Και εγώ το ξέρω ότι θα μείνω μόνος μου στην ζωή, χωρίς κοπέλα το έχω πάρει απόφαση.
Νομίζω είμαστε στην κατηγορία των ανθρώπων που είτε θα κάνουν κάτι ξεχωριστό στην ζωή τους,είτε θα τα σκατώσουν...Ενδιαμεση λύση δεν υπάρχει.
Γενικά οι άνθρωποι ιδιαίτερων ανησυχιών ακόμα και αν πετύχουν,την έχουν δύσκολα στην ζωή τους...Οπως οι καταραμένοι ποιητές ένα πράγμα.
Δεν είναι εύκολο να βρεις κοπέλα, ίδιος εάν είσαι ντροπαλός σαν εμένα. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με γυναίκα!!
Υπομονή σε όλους προτείνω.
Ίσως λέω, ίσως , κάποτε γίνουμε καλά .
Τώρα αν θα έχουμε γεράσει αυτό είναι άλλο θέμα ΧΑ ΧΑ .
Χαρούμενο το μήνυμα σου αλλά η ψυχική ασθένεια που έχω εγώ δεν γιατρεύεται (σχιζοσυναισθηματική διαταραχή). Πράγμα που σημαίνει ότι πάντα θα τα κάνω σκατά στις σχέσεις μου, καλά όσο για να κάνω παιδί το έχω αποφασίσει από 25 χρονών ότι δεν πρόκειται να κάνω και ξέρεις για εμάς τις γυναίκες δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο να το σκεφτόμαστε. Οπότε μια συζυγική ζωή για εμένα πάει περίπατο πριν καν αποφασίσω. Αλλά όχι πως υπάρχει και υποψήφιος :Ρ Θα ήθελα να κάνω μια οικογένεια εγώ, ο άντρας μου, ένας σκύλος και μια γάτα! Ενώ οι υγιείς τι ωραία που τα καταφέρνουν... Μερικοί κάνουν και 2 γάμους κι εγώ κανέναν :Ρ
Καλημέρα παιδιά!
Τι κάνετε; Εγώ δεν νιώθω πολύ καλά ψυχολογικά, ίσως φταίει κι ότι δεν κοιμήθηκα πολύ καλά...
Πάντως βλέπω ότι αρκετοί έχουμε θέμα με τις ερωτικές μας σχέσεις...
Με την υπομονή δεν γινεται τίποτα...κανω 10 χρόνια υπομονη και βελτίωση δεν είδα...Και άλλα 30 να περιμένω τίποτα δεν θα γίνει...Δυστυχώς θέλει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αλλάξουμε πράγματα...Θέλει πολλή προσπάθεια την οποία δεν είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε.
παρηγοριά στον άρρωστο, που λένε.
έχω σιχαθεί τον κόσμο.
Και εγω την ημέρα περνάω δύσκολα γι'αυτό και προτιμώ να κοιμάμαι την μέρα και να είμαι ξύπνιος το βράδυ.
Είμαστε αιχμάλωτοι του φόβου...Το αντίθετο του φόβου είναι η ελευθερία της ψυχής...Να δω πότε θα την κατακτήσω...Την λιγουρεύομαι:p
Νιώθω πόνο γιατί σκέφτομαι τον Γιάννη μου και που θα έχει πάει διακοπές σε κάποιο νησί με την κούκλα κοπέλα του και θα περνούν τέλεια ενώ εγώ είμαι μόνη με μόνη σκέψη την υπέροχη φάτσα του που δεν μου ανήκει.
Αντι να σκεφτεις τι μουν"""ρα εισαι και τετοια..
Το ξερω ειναι δυσκολο..Αλλα τα λαθη μπορουν να μας κανουν καλυτερα ατομα.
Οτι μαλακια εχεις κανει στην προηγουμενη σου σχεση δε γυρναει πισω.Μη το ξανακανεις.Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και εχεις και τον αδερφο σου που σ αγαπαει και τον αγαπας.
Αιντε ρε χαρλευ μη βαλτωνεις ετσι..
Ξερω ναι.Ο ανεκπληρωτος λιγοτερο ποναει.Εχει και το ρομαντισμο του.Χιλιες φορες ανεκληρωτος,παρα προδωσιες και πουστιες.
Ζηλευω τον εαυτο μου πριν 10 χρονια,που ερωτευωμουν καθε μερα χωρις προσδοκιες
.
Τωρα ομως ειμαι αυτος που ειμαι.Ειμαι ξεκαθαρος και θελω μονο αληθειες
Καλημέρα HarleyQuinn & Sumac...
Πώς είστε σήμερα; Εγώ προς το παρόν τουλάχιστον νιώθω λίγο πιο ήρεμη απ' το συνηθισμένο, μακάρι να κρατήσει αυτή η αίσθηση γαλήνης...
Δεν ξέρω ποιο είδος έρωτα πονάει περισσότερο, πάντως σίγουρα κι ο ανεκπλήρωτος πονάει πολύ γιατί οι αναμνήσεις δεν εξαφανίζονται ξαφνικά με το χωρισμό κι είναι στιγμές που σου έρχονται στο μυαλό και τρελαίνεσαι για όσα έζησες μ' αυτόν τον άνθρωπο, για όσα του έδωσες υπερβαίνοντας τα πρέπει σου... Εγώ τουλάχιστον το βίωσα κι έτσι...
Και HarleyQuinn, θα σου βάλω πάλι ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που το είχα κιόλας αφιερώσει σ' εκείνον κυρίως για το στίχο "μου ζητάς να σκοτώσω την αγάπη που σου ΄χω" αλλά και για τον τίτλο του...
https://www.youtube.com/watch?v=McWrZtCvw8A
Ευχαριστώ Κύκνε μου όντως μου αρέσει πολύ! Σου έγραψα και στο άλλο θέμα χωρίς να δω αυτό, σου λέω κι από εδώ καλημέρα και να έχεις μια όμορφη μέρα <3 Και μου έβαλες την αγάπή μου χα χα
Εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς προτιμάς αλλά θα σου αφιέρωνα τα δεύτερα κλειδιά
https://youtu.be/f8EciURuUF8
Εμένα είναι αυτό από Ζουγανέλη. Πεθαίνω!
https://youtu.be/bPNHS8VHUfY
Πάντως το κοινό είναι οτί αγαπάμε Ζουγανέλη χα χα :)
Νιώθω πολύ χάλια... Καταραμένες ορμόνες!
"Δε μ' ακούει κανένας απόψε
και τίποτα δε με βοηθάει"...
https://www.youtube.com/watch?v=grlU6T9-Ud8
Mou έχουν τύχει όλα τα στραβά στην άδεια μου. Μια με πονούσαν τα γόνατα μου κι έκανα κρύα ντουζ, μία μου έκλεψαν το κινητό στην παραλία, μία με πονούσε το δόντι μου κι έπαιρνα 2 panadol extra μαζί για να μου περάσει. Στο διάλο ποιος με μούτζωσε; Τώρα είμαι καλά.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κι εγώ δεν μπορώ να βρω έναν άνδρα που να μην με λέει ''μαλάκα'' λες και είμαι φίλος του κι όχι κοπέλα του ή κάποιον παχουλό, ποτέ δεν μου την έχει πέσει παχουλός...έστω κάποιος να με αγαπήσει. Τόσο αποκρουστική είμαι πια; Εδώ οι ναρκομανείς τα φτιάχνουν μεταξύ τους και είναι χάλια. Εγώ δεν μπορώ να βρω έναν νορμάλ να με θέλει. Παράπονο.
Και εμένα με πονάει το γόνατο έχω χονδροπαθεια, δεν ήξερα ότι βοηθάει το κρύο νερό!!
Χαρλευ μαναρα μου εγω σε γουσταριζω ποικολοτροποσ και ανυπερθετοσ
Ανδρεα αλλαξε ο καιροσ γι αυτο πονασ το λενε ολεσ οι γιαγιαδεσ για ρωτα να δεισ