Originally Posted by
ronpoly53
Πάντως,απο ότι διαβάζω εδώ μέσα,πολλοι συνάνθρωποι μας παιδεύονται με τις αρρυθμίες,ιδιαίτερα νέες και νέοι.Εγώ τώρα στην ηλικία των 53 που είμαι το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και καταλήγω στο συμπέρασμα οτι είναι καθαρά ψυχολογικό,θέμα μυαλού,όλα στο μυαλό μας είναι και ιδιαίτερα οταν ζεις σε μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα,τι περιμένεις;αγχος για το μεροκάματο,μποτιλιάρισμα,α τμ/κή ρύπανση,ακτινοβολία wifi κλπ,όλο και κάποιο κουσούρι θα μας βγεί.Το θέμα είναι το κουσούρι αυτό να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ανώδυνο.Μιλάμε και παραπονιόμαστε εμείς για αρρυθμίες και πανικοβαλλόμαστε,τι να πουν άλλοι συνάνθρωποι μας που ειναι χειρότερα απο εμάς;καρκινοπαθείς,νεφροπα θείς,τυφλοί,παραπληγικοί και πάει λέγοντας.Εγώ προσωπικά λέω Δόξα τω Θεώ που μου έτυχε το λαχείο της αρρυθμίας το οποίο ειναι ελεγχόμενο με χάπια,καλώς ή κακώς παρά να μου τύχει το λαχείο του τυφλού,του καρκινοπαθή κλπ.Και στο φινάλε με τις αρρυθμίες ο Θεός σε προειδοποιεί να λάβεις τα μέτρα σου και να προσαρμοστείς αναλόγως,άλλους δεν τους προειδοποιεί καθόλου και τους παίρνει μια και έξω,χωρίς προειδοποιηση(τροχαια,εγκε φαλικά κλπ).Υστερα απο το επεισόδιο των αρρυθμιών και της μισολυποθυμίας που είχα,κάθε πρωί τώρα που ξυπνάω και σηκώνομαι απο το κρεβάτι λέω μέσα μου:<<Δόξα τω Θεώ,όρθιος πάλι,σε ευχαριστώ Θεέ μου που με άφησες να ζήσω και σήμερα,να μεγαλώσω τα παιδιά μου,8 και 11 ετών.Αν είναι να μου στείλεις πάλι αρρυθμίες,δεν πειράζει,καλοδεχούμενες,θα μάθω να ζώ με αυτές>>