Καλά βρε μωρό μου αλήθεια μου αρρώστησες?
Παίρνεις και αντιβίωση?
Δεν το πιστεύω!
Printable View
Καλά βρε μωρό μου αλήθεια μου αρρώστησες?
Παίρνεις και αντιβίωση?
Δεν το πιστεύω!
ʼσε,καρδούλα μου!Πολύ ταλαιπωρήθηκα με την ιγμορίτιδα μου,που ενεργοποιήθηκε!
Έχασα το Μουσείο Ακρόπολης,τις βόλτες μου,τις συναντήσεις με φίλους,την καλή μου διάθεση κι ενέργεια...
Έπαιρνα claritine,που μου έφερναν υπνηλία,depon κι ό,τι άλλο είχα,αλλά τελικά μόνο αντιβίωση πιάνει!
Και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να δίνεις συνέχεια μπουνιές στα μάτια και το μέτωπο σου,να τρέχει νερό η μύτη
και να αναπνέεις μόνο από το στόμα,που σημαίνει πως πρέπει να το διατηρείς συνέχεια...ελεύθερο...'Ασε πίκρα...
Και τώρα που γινόμαστε καλά,είμαστε μόνες στη Θεσσαλονίκη...Αχ!ʼτιμες,τι μου κάνατε!Έχε χάρη που σας έχω αδυναμία!
Ταλαιπωρήθηκες τσουρέκι μου και δεν ήμουν και γω μαζί σου!
Όμως... κατά τα άλλα πως πήγε η συνάντηση?
Πως νοιώθεις? Τι έγινε??
Αγάπη,σου τηλεφώνησα να σου τα πω,αλλά δε μου το σήκωσες!
Δε θα κάτσω να γράψω εδώ όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...
Πάντως ήταν ασύλληπτα φυσικά όλα,σαν από πάντα...Απίστευτο!
Πάρε με όποτε μπορέσεις τηλέφωνο να μιλήσουμε με την άνεση μας!
Πάω τώρα να κάνω μπάνιο,να ετοιμαστώ,που έχω ψυχολόγο το μεσημέρι...
Φιλάκια πολλά σ'όλες τις τσούπρες!Να σας προσέχετε και να χαμογελάτε!
Βάζουμε μεγάλο κόκκινο Χ στο φόβο,τολμούμε και μοιράζουμε χαμόγελα!
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
Στίχοι/Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Λέω θα ζήσω πίσω θ΄αφήσω αυτή τη στιγμή
λέω τραγούδι για ένα λουλούδι για μιαν αφορμή
λέω θ΄αντέξω κι αν μείνω απ΄έξω κι αν έρθει βροχή
λέω να στείλω στο φόβο το φίλο ένα κόκκινο χι
Εχω δυο χαμόγελα άνθη του καλού
το ένα είναι για σένα το άλλο του Θεού
έχω δυο χαμόγελα σε παρακαλώ
όλα μοιάζουν ρόδινα όταν σε φιλώ
Λέω να πιάσω πηλό και να πλάσω μια μπάλα μικρή
για παιχνιδάκι να παίζει λιγάκι η σκέψη η γκρι
λέω να ζήσω με κάτι να λύσω αυτή τη σιωπή
ίσως το χάπι που λένε αγάπη μπορεί να το πει
Εχω δυο χαμόγελα άνθη του καλού
το ένα είναι για σένα το άλλο του Θεού
έχω δυο χαμόγελα σε παρακαλώ
όλα μοιάζουν ρόδινα όταν σε φιλώ
Αχ!Ο έρωτας και το Παρισάκι μου,εκεί ψηλά στη Μονμάρτη!
μμμμμμμμμμμμμμμ
Σαν καλά να τ' ακούω τα πράγματα!!!!!!!
Καλός την και ας άργησε, τι κάνεις μικρό μου, ακόμα κρυωμένη είσαι ? Το Κεφαλάρι δεν το ξέρεις αλλά ότι έχει Τερκενλή στο Χαλάνδρι το ξέρεις, που ούτε εγώ δεν το ξέρω. Οσο τώρα για το κρεβάτι που έμεινες όλο το ΣΚ, ας βήξω χαλαρά, γκουχου, γκουχου?. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ !!!!!!!!
Θα το φτιάξω και εγώ το γιαούρτι, αλλά βρε μπαρμπουνάκι θα βάλεις το γιαούρτι με το κακάο πάνω στη σαλάτα ? μπλιαχ μου κάνει !!!!!!!
Λιντάκι, σε καταλαβαίνω με τη γυναίκα γιατί και εγώ που έψαχνα τον Οκτώβριο μου είχαν σπάσει τα νεύρα...
Δηλώνω και 2η επιτυχημένη μέρα.... πόσες είπαμε 45 ? ΟΚ το έχουμε κορίτσια.....
βρε, βρε ποια μας θυμηθηκε.....
καλως τηνε κι ας αργησε....
και δεν λεει λεπτομερειες. ας βηξω κι εγω με νοημα να συμπαρασταθω στο αλαλουμακι.....
εχε χαρη που ειναι μεσημερι και ξερω οτι πας ψυχολογο αλλιως θα σου τηλεφωνουσα να μαθω ποσο χαλια περασες στο κρεβατι ολο το τριημερο.....
περαστικα σου ειπα? δεν σου ειπα. περαστικα λοιπον. και ναι, εχεις δικιο. ειναι δυσκολο να πρεπει να αναπνεεις απο το στομα ειδικα οταν το εχεις απασχολημενο με αλλες ασχολιες....
με το sleeve πηρες καμια αποφαση??
καλημερα ειπα? δεν ειπα? καλημερα σε ολες.
καλα, μολις επαθα μια φλασια βασια. κοιτουσα το ημερολογιο του μαρτιου που ξεκιναει δευτερα και τωρα μολις καταλαβα οτι μεγαλη πεμπτη ειναι 1 απριλιου που κλεινεις τα βιβλια. που να σε βολεψει.....Εγω νομιζα οτι το πασχα ηταν 7 απριλιου....και τα μυαλα στα καγκελα....
αλαλουμακι μου, οχι, σαλατα με σοκογιαουρτι δεν πανε. πρωτα σαλατα και απο πανω το γιαουρτι. ομως σαλατα με σοκογκομενο αντε εστω τσιχλογκομενο κατι γινεται.
λιντα ασε κατω τη φωτογραφια. η ναταλια σε εμενα την εστειλε. αν τη χορτασω, θα σου δωσω λιγη. προς το παρων, δικη μου....
αλεξανδρα μου ευτυχως που μας θυμασαι εστω και για λιγο. γιατι εμεις παλι τα βρωμισαμε ολα. αν και αυτες τις μερες δεν ειχαμε πολυ κινηση αλλά ριξε απο το ενα αφρολουτρο, πιξε απο το αλλο, χαλια τα καναμε παλι
νεκταρινι μου αντε να σαραντησεις λοιπον να σε δει ο σποτακος με το φορεμα να παθει....
οσο για εμενα, ε κατι εφαγα χθες. ειχα τη τσιχλα, την εβγαζα, δοκιμαζα και ξανα τσιχλα...αννεζινα μου αθεραπευτη ειμαι....
Καλό μεσημέρι σε όλες τις κούκλες (μεσημέρι μπαίνω σήμερα γιατί τώρα μαζεύτηκα ας όψεται ο ήλιος που με ξεμυάλισε κι έκανα όλες μου τις εξωτερικές δουλιές σήμερα από Αθήνα μέχρι Πειραιά)
κορίτσια μύρισε άνοιξη εκεί έξω, οι βιτρίνες έχουν βάλει ανοιξιάτικα άλλος ένας λόγος να κόψουμε την μάσα..
εγώ κορίτσια πήρα παράδειγμα από την κόρη μου έχασε 7,5 κιλά σε 4 βδομάδες με διατροφή από την ενδοκρυνολόγο της !!! την θαυμάζω, και παίρνω κουράγιο να κάνω κι εγώ την διατροφή μου..
από δευτέρα έκλεισα πάλι ραντεβού στην διαιτολόγο μου γιατί μόνη μου δεν λέει σχεδόν υποσιτίζομαι πάλι και χαίρι δεν θα δω στο τέλος.
ΝΑΤΑΛΙΤΣΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ!!! σε πείραξε φαίνεται το κλίμα της πόλης μας ή έκανες τίποτα ΠΟΝΗΡΟ και πούντιασες??????
όσο για το μουσείο της Ακρόπολης άλλος ένας λόγος να ξανακατέβεις Αθήνα, να πάμε παρέα.
αλαλουμάκι μπράβο έτσι συνέχισε ...
λήδα μου φιλιά πως πάς ???μην αγχώνεσαι για την κοπέλα στο τέλος θα βρεις την καλύτερη
μπαρμπουνίτσα μου όχι δεν είσαι αθεράπευτη, δεν υπάρχει είμαι αθεράπευτη δούλεψε το καλά στο μυαλό σου πρώτα ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!
νεκταρίνι , αλεξάνδρα φιλάκια πολλά
όσο για τον ΜΙΚΥ ΡΟΥΡΚ δεν μου αρέσει σας τον χαρίζω εμένα ο μόνος άνθρωπος στην γη που θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι μαζί του είναι ο ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ αλλά τωρα πάει γέρασε κι αυτός
να είστε όλες καλά φιλάκια πολλά
καλως το ναταλακι το χαρουμενο,
χαιρομαι που ολα πηγαν καλα στην Αθηνα,
οι αρρωστιες μεσα στην ζωη ειναι, θα περασει, τωρα που αρχισες και αντιβιωση ολα καλα,
εγω πολυ δουλεια, τρεχω να προλαβω, μπαρμπουνακι ξυπνητουρια, 4/4 ειναι το Πασχα, ασε θα σκασω,
την αλλη βδομαδα θα κανονισουμε καμμια συναντηση?, στον γνωστο παιδοτοπο, να βολευει και την Πενυ μιας και θα δυσκολευεται πλεον στις μετακινησεις.
φιλακια σε ολα τα κοριτσια
εγω ποτε δεν λεω οχι σε καφεδες και μαλιστα με τετοια παρεα.
ναταλια? ελα για μια φορα ακομη και ασε κατα μερος τισ βεροιωτισες να λενε οτι θελουν
σαββατο 27 που ειναι και σημαδιακη μερα για το mitsokolo?
α, δεν σας ειπα. σημερα μου ηρθε επισκεψη εκεινη η αγγλιδα που ταχα θα αδυνατιζαμε παρεα....ε, ουτε εκεινη αδυνατισε ουτε εγω αλλά μου εφερε το pedometer και τσαγακια διαφορα detox και δεν συμμαζευεται. της υποσχεθηκα να ειμαι παλι 84 το πασχα. οποτε εχω διπλη υποσχεση τωρα και ελλαδα προς εσας και προς αγγλια.....
Με την βιασύνη μου να μάθω το πρωί που την είδα μέσα,
ξέχασα να σας καλημερίσω... Καλά τώρα άστο, φτάσαμε στο απόγευμα...
Γεια σου αλαλουμάκι : και για μένα χτες ήταν μια καλή μέρα, οπότε προχωράμε!
Γεια σου Αννάκι : Για την κοπέλα που λες, στο τέλος αν δεν βρω άλλη, θα "λουστώ" αυτή που έχω, σαν να εκπαιδεύεται τις τελευταίες μέρες, τι να κάνουμε???
Υπάρχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να ασχοληθούμε, τα πράγματα με την κρίση έχουν σφίξει πολύ και μας επηρεάζουν όλους!
Μπαρμπουνάκι μου γεια σου και σένα, μια χαρά θα τα πάμε, θα τα φτάσεις και τα 84 και μπορεί και τα 80.
Φαντάσου ότι εγώ είμαι 85 (δεν αλλάζω όμως το τικεράκι για να με φτιάχνει!) και έχω σκοπό μέχρι το Πάσχα να πάω 79...
Μακάρι να τα καταφέρω, τι να πω, θα προσπαθήσω όμως σκληρά και με διατροφή που κάνω και με το γυμναστήριο που πάω μίνιμουμ 3-4 φορές την εβδομάδα...
Αχχχχχχχχχχχχχχ
Αννεζίνα, στείλε μας τη διατροφή της κόρης σου, 7.5 σε 4 εβδ. είναι ότι χρειάζομαι... Πεινάω τώρα και έφαγα ένα πορτοκάλι ...
και ο καφες κοβει την πεινα μου φαινεται. δοκιμαστε και πειτε μου.
Yes, Παμε γερα για το πασχα. αν δε χασουμε πως θα φαμε?
Ναι ρε ʼννα για στείλτην.... είναι ότι μας χρειάζεται!!!!!!
Έλα φανταστική Αννούλα σε παρακαλούμε, σε ικετεύουμε!