Σε σημάδεψε αυτή η "'έξαψΗς"!
Φωτιά και λάβα η Εξαψάβα!
Printable View
Σε σημάδεψε αυτή η "'έξαψΗς"!
Φωτιά και λάβα η Εξαψάβα!
Καλημέρα Ντεζιρένιες!
εγώ εδώ στο σπίτι της αφής παίζω με την κυρία Μαριλού και μαζεύουμε τις μύξες τις χεχεχεχε. Μαγειρεύουμε δημητριακά στην κουζίνα της και ζωγραφίζουμε την Νταίζη και τον Ντόναλντ, βλέπουμε και παιδικά ταυτόχρονα! Η ώρα του παιδιού ένα πράμα! Ευτυχώς είναι καλύτερα σήμερα.
Ναταλάκι μου με το καλό να φτάσεις στην Θεσσαλονίκη και να ετοιμαστείς για να υποδεχτείς τις κοκόνες μας! Αβάκι εύχομαι να μην αρρωστήσεις αν και δεν το νομίζω γιατί απλά τώρα δεν προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις! Έχεις δουλειές και ετοιμασίες :lol::lol:! Μην ξεχάσεις να πακετάρεις στις βαλίτσες και τα καλά εσώρουχα :lol:
Αυτή η "έξαψΗς" όχι μόνο με σημάδεψε, αλλά σε πληροφορώ ότι την τραγουδούσα και στον ύπνο μου! Και ξέρεις και ποιος άλλος ήταν δίπλα μου, ε? Εσύ, που σε είχα σύρει με το έτσι θέλω στο όνειρό μου! Ήθελες δεν ήθελες, έγινες τραγουδιάρα, αοιδός ή αλλιώς αηδός! (από το αηδία)...
Καλημέρα Eli μου! Τα καλά εσώρουχα δεν ταιριάζουν με τις μύξες...
Εύχομαι τα κορίτσια μου να μη γίνουν μυξομαζώχτρες! Τα προορίζω για άλλα, μεγάλα και σπουδαία, όχι να ξεπέσουν κι έτσι!
Το πολύ πολύ να σε νταντεύουν άσχημα θα σου πέσει; χιχιχιχι
καλημερα ντεζιρενιες μου!!
επιτέλους κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες. Χαμός!!!!
Χαίρομαι που γύρισε το Ναταλάκι στον Οικο της και που θα συναντήσει τις χαρές τις σύντομα. Μην νιώθεις ενοχή αγάπη μου, να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς , θα το θέλει και η μαμα αυτό, θα σε βλέπει και θα χαμογελά με κάθε σου χαμόγελο. Και ο μπαμπάς θα χαρεί ειδικά όταν γυρίσεις ανανεωμένη και γεμάτη από αγάπη και γέλια. Γιατί οι γονείς υποφερουμε περισσότερο όταν το παιδί μας δεν είναι καλά και ας είμαστε εμείς όπως είμαστε και χαιρόμαστε διπλά και τριπλά όταν καταφέρνει το παιδί μας μετά από κάτι τόσο τραγικό να χαμογελά ξανά, ένας καημός λιγότερος. Σκέψου το λίγο...
Πωλινάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ για την οικογενειακή σας θαλπωρή και ηρεμια!! Τα άλλα όλα θα τα ξεπεράσεις είσαι αγωνίστρια εσύ. Κάνε τα δέοντα και θα δεις ότι θα φτιάξουν και οι εξετάσεις. Χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και δεν είχες την ευκαιρία πριν με την δουλειά να κάνεις. Μην μελαγχολείς άδραξε την ευκαιρία.
Μανατζίνα μου ταπερτζίνα μου ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά !!!!
Αβουλίνι και Γλαύκη αχ σας ζηλεύω που θα μαζευτείτε όλες στην πόλη του Βορρά , να περάσετε καταπληκτικά και ανυπομονώ και εγώ να σας δω και να τα πούμε ιντερνετικά.
Μπρεικ μου τα έμαθα τα δικά σου από Ελι. Καλά δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. ΚΟυφάθηκα.
Καλως το νέο μέλος Αννα20, για έλα και εσύ να γίνουμε πιο πολλές.
Τέλος αγαπημένη Γιωτούλα μου ,έχω πάθει στερητικό σύνδρομο πότε θα σε δώ να μου περάσει??? θα το ρίξω στα γλυκά στο τέλος. Ελπίζω η μανούλα να μην πονά τόσο τώρα και να είστε σε καλή φάση.
τα δικά μου τώρα τα ψιλομάθατε.
Τέλειο το πάρτυ του Σαββάτου , έγινε του παιδιού το πανυγήρι το Σάββατο, αλλά το κακόμοιρο το Μαριλενακι αρρώστησε με πυρετο και συνάχι από το Σάββατο βράδυ. Η Κυριακή ήταν ψιλοδραματική με 39,5 ακατέβατο και χθες πάλι σχεδον 39. Σήμερα μέχρι στιγμής πάμε καλά , αλλά φοβαμαι το βράδυ γμτ. Τεσπα αυτά να είναι μόνο ιωσούλες που περνάνε. Αλλά να πω και εγώ τον πόνο μου.
Το καλό ήταν ότι δεν πήγα χθες δουλειά και κάθησα όλη μέρα μαζί της. Περάσαμε πολύ όμορφα , πέξαμε όλα τα παιχνίδια και κάναμε πολλές αγγαλίτσες. Το κάτσιασα το παιδί για την ακρίβεια. Επίζω να την σκαπουλάρω και να μην κολλήσω και εγώ.
Σας χρωστάω φωτο από τις τούρτες δεν το ξεχνω απλά από την δουλειά δεν μπορώ πρεπει να καταφέρω να κάτσω στο pc του σπιτιου αν καταφέρω να συκώσω τον αντρα μου απο την καρέκλα. Ελπίζω απόψε να μπορέσω. όσες έχουν φεις θα δούνε και εκεί νομίζω ο σύζυγος έχει βάλε φωτό από το πάρτυ του παιδικού.
Πολλές καλημέρες ή μάλλον καλησπέρες κι από μένα. Εδέησε και ξύπνησα! Για την ακρίβεια με ξύπνησε ο γάτος μου που προσπαθούσε να βολευτεί κοντά στη μούρη μου και με γαργαλούσε με τα μουστάκια του.
Ναταλία μου σου εύχομαι να έχεις καλό ταξίδι. Εγώ δεν οδηγώ γιατί φοβάμαι οπότε δεν μπορώ να σου πω και καμιά χρήσιμη συμβουλή επί του θέματος. Συμφωνώ μαζί σου ότι οι ψυχές των ανθρώπων δεν χάνονται και είναι πάντα μαζί μας γιατί πιστεύω ότι η αγάπη είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στη ζωή μας, κι όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη δεν μπορεί απλά να εξατμίζεται με τον χαμό των ανθρώπων, αντιθέτως πιστεύω ότι τους δένει για πάντα όπου και όπως και να είναι. Δεν πρέπει να νοιώθεις τύψεις και άβολα επειδή θα περάσεις λίγες μέρες ξένοιαστες γιατί και η μανούλα σου δεν θα το ήθελε αυτό. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι βέβαια, αλλά στο ενδεχόμενο ότι όντως η μητέρα σου είναι δίπλα σου και σε βλέπει, πως θα ένοιωθε αν εσύ σταματούσες να ζεις τη ζωή σου και να χαίρεσαι τις μικρές χαρές της; Να σου πω και κάτι αστείο. Η μητέρα μου έχει ιδιοπαθή τρόμο στα χέρια, δεν είναι πάρκινσον αλλά τα χέρια της τρέμουν αρκετά ιδιαίτερα το αριστερό ίσως γιατί είναι και αριστερόχειρας. Της κάνω πλάκα λοιπόν και της λέω μαμά θα φτιάξω πίτσα, έρχεσαι να μου απλώσεις με το τρεμάμενο χέρι σου το τυρί;;;; Ή κάτι πιο πικάντικο, της λέω ότι έχεις ωραίο και σταθερό τρέμουλο στο χέρι σου και ένας έξυπνος άντρας θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του και να περάσει ωραία........!! :lol: Εύχομαι να έχει ροή και ασφάλεια ο δρόμος σου για τη Θεσσαλονίκη και να περάσετε υπέροχα γιατί το αξίζετε όλες. Φιλάκια.
Για δες καιρό που διάλεξε η ʼβα ν'αρρωστήσει...........Σου εύχομαι γρήγορα εξαψοπεραστικά σου!! Μην ανησυχείς ʼβα, θα πάνε όλα καλά και θα περάσετε υπέροχα ακριβώς όπως το έχετε σχεδιάσει.
Εσύ μυξοζουμπανίτσα κράτα γερά τα τείχη του κάστρου!! Δεν γίνεται ν'αρρωστήσεις κι εσύ γιατί μετά ποιός θα κουράρει τους ασθενείς σου;;;;
Κατερίνα κι εγώ ανυπομονώ να σε γνωρίσω. Δεν ξεχνώ την πρώτη μέρα του χειρουργείου που με πήρες τηλέφωνο και ήταν πράγματι βάλσαμο στον πόνο μου η γλυκιά και γεμάτη ενδιαφέρον φωνή σου. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα το μπουμπουκάκι σου.
Μάλλον προβλέπεται και η σημερινή μέρα δύσκολη για τη Γιώτα μας. Για να μη μας καλημέρισε φαίνεται ότι συναγωνίζεται το Βέγγο στο τρέξιμο.........
Ρώτησα, έμαθα, έδρασα! Πήρα και διάλυμα για γαργάρες. Διώχνει τα μικρόβια σε χρόνο ρεκόρ! Μόλις έκανα και τη γαργάρα (έλα, δώσε κι άλλα φάρμακα στο λαό)! Έπειδή δε μπορούσα να κρατήσω το κεφάλι ανάποδα, χωρίς να πνιγώ, το μισό το κατάπια! Νιώθω τόσο έξυπνη, όσο η Ιωαννίδου στην ταινία, που λέει για την τσίχλα "την κατάπια"!
http://www.youtube.com/watch?v=6gTuEd21E0g
Δε γελώ ποτέ με ασθένειες, αλλά Τζίνα μου, φοβερό το σκηνικό με το τρεμάμενο χεράκι της μαμάς! Μου θυμίζει την "πολίτικη κουζίνα", όπου μία κυρία που έχει πάρκινσον, αναλαμβάνει να κρατάει στη μαγειρική τα μπωλ και να ανακατεύει τα υλικά.
Καλησπέρα σας!!!!
Ναταλάκι μου, θα ξαναρωτήσω, κατά δω πότε θα έρθεις? :(:(
Και κορίτσια, ακόμη περιμένω τις φώτο.... Με ξεχάσατε....
Πωλίνα μου έχεις δίκιο με την πρώτη ευκαιρία πισιου θα σου στείλω κάποιες που έχω εγώ. Όσο για Κύπρο δεν προβλέπετε για εμάς κανένα ταξίδι τους επόμενους μήνες , ουτε στο χωριο μας να φανταστείς λόγω οικονομικών στενοτήτων. Μακάρι να μπορούσαμε και δεν έχω πάει ποτέ Κύπρο.
Πωλίνα πότε θα κάνεις την αυχενική διαφάνεια? εκεί υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να δειτε και φύλο αν είναι ευνοική η στάση.
Πριν 10 μέρες κουρεύτηκα και έχω τέτοια νεύρα που από τότε έχω να κοιταχτώ στον καθρέφτη!!! Προσπαθούσα καιρό να μακρύνω τα μαλλιά μου όπου είχαν φτάσει αισίως πιο κάτω από τους ώμους και πηγαίνοντας στην κομμώτρια της είπα να τα φιλάρει λίγο για να πάρουν όγκο επειδή είναι σγουρά, κι αυτή μου τα έκοψε αρκετά κοντά!!! Μόλις μου τα στέγνωσε και τα είδα μου ήρθε ντουβουρτζάς! Και τι να της πω; Τώρα βράζω στο ζουμί μου μέχρι να ξαναμακρύνουν πάλι.:flaming:
αχ τζίνα μου πως σε καταλαβαίνω και εγώ πρέπει να παω να κουρευτω και ολο το τρεναρω γιατι φοβαμαι μην μου τα κάνουν καρε!
Αχ, μακάρι να μου τα άφηνε κι εμένα καρέ! Όμως μπροστά τα έχει κόψει πιο κοντά απ'ότι τα πίσω. Αυτή η κομμώτρια έδινε πάντα στα μαλλιά μου ωραίο σχήμα, δεν ξέρω τώρα τι την έπιασε! Όταν πας για κούρεμα να είσαι πολύ ακριβής στο τι θέλεις να σου κάνουν και κράτα για εκφοβισμό κι ένα μαχαίρι στο χέρι σου! :lol:
Καλησπέρα και από εμένα! Αχ Τζίνα μου πόσο σπαστικό είναι αυτό με τους κομμωτές που όταν πιάσουν ψαλίδι στο χέρι τους τους πιάνει μία χαρά να κουρέψουν όσο όσο! :grind: Και εγώ είχα κακή εμπειρία την τελευταία φορά που μου τα πετσόκοψε η κομμώτρια μου τα μαλλιά μου και από τότε δεν τολμάω να κουρευτώ αν και χρειάζομαι επειγόντως ένα φιλάρισμα στο μαλλί μου που έχει μακρύνει πολύ και πλέον δεν στρώνει όπως θέλω...Αν και να πω την αλήθεια σε αυτές τις φάσεις που μακραίνει τόσο πολύ μου αρέσει πάρα πολύ και μετά πάω να το φρεσκάρω και πάντα το μετανιώνω γιατί μου το κοντένουν πολύ γκρρρρρ. Εγώ είχα κοντά μαλλιά για πάρα πολλά χρόνια και αγορέ και καρέ και τώρα που τα έχω μακρύνει βγάζω το άχτι μου!
Και πόσο τσαντίζομαι όταν μου λένε, εντάξει μωρέ μαλλί είναι θα ξαναμακρύνει! Αφού είχε μακρύνει ήδη, τώρα πάλι φτου κι απ'την αρχή!
Επέστρεψες στην οικία σου Eli ή αδερφοεργάζεσαι ακόμα;
αδελφοεργαζεται διότι εγω είμαι ακόμη στη δουλειά!
ο.κ. :lol::lol::lol:
Έχω βάλει μία χοιρινή πανσέτα να ψήνεται. Ταράτσα θα την κάνω πάλι!!! Μ'αρέσει αφάνταστα που μαγειρεύω μικρές ποσότητες και ξεμπερδεύω πιο γρήγορα από το να μαγείρευα κανονικές ποσότητες. Οπότε λέω ή να μην ξανακαλέσω φίλους μου για φαγητό ή να τους πείσω να κάνουν όλοι sleeve!!:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: ναι ναι ελάτε να μοιραστούμε μία πανσέτα!
Έχω βάλει την μικρή για ύπνο και έχω πάρει θέση στον καναπέ με μαξιλάρι και κουβέρτα ;)
και εγώ θέλωωωωω, και πανσετα και καναπεεεε
Ωραιότατα! Εγώ κάθομαι σε καρέκλα, μπροστά από το laptop, στην οποία έχω ρίξει ένα λεπτό πάπλωμα κι όταν κάθομαι το τυλίγω γύρω μου συν το αερόθερμο βέβαια. Το χαμένο λίπος μου μέσα!
Ωραίο σκηνικό, να τρώμε πανσέτες ή ότι άλλο βρε αδερφέ επί του κανα......πέως!!:lol::lol:
Κατερινακι μου 15 του μηνα εχω την αυχενικη διαφανεια αλλα δεν χρειαζομαι κανεναν υπερυχο και κανενα γιατρο να μου πει για να ξερω τι ειναι, ηδη ξερω πως ειναι κοριτσακι! Μην ρωτησεις πως, απλα το ξερω απο την πρωτη στιγμη που εγινε η συλληψη!
Κοριτσια εγω εχω την καλυτερη κομμωτρια! Οταν παω για κοψιμο, οτι και να της πω ξερεις πως θα κοψει μονο 1 δακτιλο απο το πιο μακρυ σημειο και απο πανω ας τα φιλαρει οσο θελει! Μονο τελευταια φορα που μου τα ειχε καψει μια αλλη αναγκαστηκε να μου τα κοψει αρκετα ( ηταν κατω απο την μεση και τα κοψαμε μεχρι εκει που ειναι το σουτιεν) και μου λεει απο μωρο που σε ξερω πρωτη φορα που σου κοβω τοσο μαλλι.
κορίτσια, είπα "αλεύρι" και τσουπ βρήκα ποιος με γυρεύει! Ποιός με γυρεύει , οέο? Το Ιπποκράτειο! Με πήραν σήμερα το πρωί για να μου πουν ότι αύριο στις 7.30 το πρωί να είμαι εκεί για να μου βγάλουν την ομορφούλα τη χολή μου...Καλά, τους λέω, πιο αργά δεν μπορούσατε να μου το πείτε! Ούτε 12 ώρες δεν μου δίνετε να προετοιμαστώ ψυχολογικά και πρακτικά! Δλδ, αν είχα παιδιά, σκυλιά και γατιά , πως θα τακτοποιούσα τις εκκρεμότητές μου? Λεπτομέρειες!
Η μαμά θα είναι στην επίβλεψη ανιψιών και ξαδερφιών, ευτυχώς μεγάλο το σόι μου, η αδερφή μου στο πλάι μου όπως πάντα και εγώ με το δισάκι μου στον ώμο, αύριο θα κινήσω για το νοσοκομείο... Ίσα ίσα να ξυρίσω τα πόδια μου θα προλάβω!
Αύριο που θα χειρουργηθώ θα είναι 25 Ιανουαρίου και του Αγ. Γρηγορίου, τέτοια μέρα πριν τέσσερα χρόνια πέθανε ο μπαμπάς μου, λέτε να με φυλάξει από εκεί ψηλά?
Με το καλό Γιωτάκι μου, να πάνε όλα καλά και με το καλό πίσω στο καφέ σπίτι για ανάρρωση!!! ʼντε να τελειώνεις και με αυτό. Ο μπαμπάκας σου σίγουρα θα έχει του νου του... δεν μου φαίνεται τυχαία η μέρα ;).
Καλά πάνε καλά αυτοί στο Ιπποκράτειο;;; Τι τελευταίας στιγμής ενημέρωση ήταν αυτή; Με το σχολείο δεν έχεις πρόβλημα; Απ' ότι φαίνεται ευτυχώς όχι. Πόσες μέρες είναι η νοσηλεία Γιωτάκι μου; Πότε θα γυρίσεις σπιτάκι σου;
Γιώτα μου από όταν μου το είπες όλο σχέδια κάνω πως θα μπορέσω να έρθω την Πεμπτη να σε δω. Επιτέλους όμως θα γίνει και αυτό να τελείωνει για να παίρνει το σημαντικό σειρά.... το στηθος!!!! Στην σκέψη μου θα εισαι συνέχεια και η αδελφή σου το κινητό σου και τα μάτια της γιατί θα έχουμε και αγωνία.
Όσο για την σύμπτωση τι να πω .... έχω μείνει άφωνη, σίγουρα θα σε φυλάξει και θα προσέξει. Αλλωστε έχω εμπιστοσύνη και στον γιατρό που θα σε χειρουργήσει.
Να πάνε όλα καλά εύχομαι , μην ξεχάσεις να τους πεις για το αναισθητικό να σου βάλουν κατι καλό να ονειρευτείς όμορφα πραγματα αλλα και να ξυπνησεις χωρίς αναγούλες.
Γιώτα μου εύχομαι καλή επιτυχία στην επέμβασή σου αύριο. ʼντε να το κάνεις κι αυτό να ξεμπερδεύεις. Όλα θα πάνε κατ'ευχήν και είμαι σίγουρη ότι ο μπαμπάς σου είναι συνέχεια δίπλα σου οπότε θα είναι και αύριο εκεί να σου δίνει δύναμη.
Το σχολείο δεν εχει κανένα πρόβλημα, τι χαρά που θα κάνουν τα παιδιά που θα έχουν κενό στην ώρα μου , δε λέγεται! Η διευθύντρια είναι πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος σε κάτι τέτοια και μου έδωσε την ευχή της να λείψω όσο χρειαστεί. Λογικά, και αν κρίνω και από τις άλλες δυο λαπαροσκοπήσεις που έχω κάνει , θα μείνω μέσα δυο μέρες, οπότε, πρώτα ο θεός, την Παρασκευή θα είμαι στο σπιτάκι μου. Δεν έχω ιδέα πόση άδεια θα μου γράψει ο γιατρός.
Kαλησπέρες!Μια χαρά ηταν το ταξίδι,σας μερσώ,πρώτη μου φορά μόνη,χωρίς προορισμό νοσοκομείο ή κλινική!
Ως και μουσική άκουγα!Καββαδία στην εθνική και ζεμπεκιές στην πόλη,άρχισα να τραγουδώ και να κάνω δαχτυλοχτυπηματάκια,
πώς λέγονται,ώσπου μου βάζει και τη θειολαλαγγίνα κι αρχίζω να φωνάζω "ε,ρε Τζίνααααααααααα!"Ευτυχώς βρήκαμε
και να παρκάρουμε!Ούτε του παπά!Τζάμπα το πλύσιμο βέβαια λόγω βροχής...Κι από μέσα άστα να πάνε καθάρισμα...Τέλος πάντων...
Το κορίτσι μας ξεχολιάζεται αύριο με το καλό,Αγίου πατεραγγέλου κι όλα θα πάνε μια χαρά!Το μόνο που με λυπεί
είναι που δεν μπορώ να το επισκεπτώ,σε αντίθεση με τη μεγάλη αντίζηλο,που αμέσως έσπευσε να μου το τρίψει στη μούρη
πως θα πάει!Δεν πειράζει,κοπελιά,μπορεί εσύ να πας επί τόπου όσο θα είναι αβοήθητη σ'ένα κρεβάτι,ανήμπορη να πάρει θέση
για το ποιόν θέλει να δει,η αυτόβουλη σκέψη της ωστόσο είναι δική μου για την Κυριακή!Και αυτό είναι που προέχει!
Φιλιά στο Πωλινάκι!Εγώ δε στέλνω καμία φωτογραφία σε καμία...Μάλλον μόνο στη Γιώτα είχα στείλει κάποιες για να είμαι ειλικρινής...
Όταν κάποτε τις αρχειοθετήσω κι έχω χρόνο,οκ,θα το κάνω...Είναι μεγάλα τα αρχεία μου και μόνο στο msn βολεύομαι.
Κύπρο θέλω να έρθω,αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε.Τώρα έχω την Καλαμάτα,Πάσχα και καλοκαίρι έρχονται τα μωρά από Φρανκφούρτη,
στα γενέθλια μου μάλιστα παίζει να έρθει κι η Λούλου...Οπότε πάμε για φθινόπωρο τώρα στην καλύτερη!Να δροσίσετε λίγο κιόλας.
Πότε είπαμε πως γεννάς;Παραπονιάρικο Πωλινάκι μου εσύ!Εχω όντως καιρό να σου τηλεφωνήσω,αλλά είμαι ακόμα στο τρέξιμο...
Και μια που λέτε για τρίχες,τα μαλλιά της Έλις είναι από τα ωραιότερα που έχω δει!Πυκνά,στιλπνά,φοβερά φυλαρισμένα...Τέλεια!
Πού και να έστρωναν όπως θα τα ήθελε δηλαδή!Αντιραπουνζελίνα,μη μου πτοείσαι!Με αυτά που μας συμβαίνουν τόσο που θα αναγκάζεσαι
να τραβάς τα μαλλιά σου ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα γίνουν όπως παλιά,μακριά!Από συγχίσεις ουου!Εσύ να είσαι καλά!
Και μ'αυτά και μ'αυτά απογευμάτιασε σιγά σιγά...Πάω να ανάψω καφετιέρα,λίγα λεπτά ακόμα να χαζοφέρω να χωνέψω και ξεκινώ δουλειές!
Απόψε βράδυ,τι λέτε,να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο τσατάκι στο Μακγιωτχολάκι μας;Αλλά νωρίς γιατί σίγουρα θα θέλει να κοιμηθεί
με τις κολλητές της τις κότες πάλι!Κι όχι για πολύ,εγώ τουλάχιστον,γιατί έχω κι ένα βουνό για σίδερο.Εννιά είναι καλά,Μακ;Θέλεις νωρίτερα;
9 είναι υπέροχα!
Ναταλία μου φαίνεται απίστευτο που έπεσες πάνω σ'αυτό το τραγούδι, γιατί δεν παίζει πολύ συχνά. Είναι και 42 ετών τραγούδι!!! Όσο είμαι εγώ δηλαδή. Καλά που βρήκες να παρκάρεις και δεν ταλαιπωρήθηκες. Η αδερφή μου έχει τον......ʼγιο Παρκάριο και κάθε φορά του ζητάει μία θέση για παρκάρισμα και αυτός της βρίσκει!!! χιχιχιχι Ανυπομονώ για το βραδυνό chat για να αναδείξω πάλι τη χαζομάρα μου προσπαθώντας να καταλάβω τι λέτε! :lol:
Τ' ακούσατε όλες;; Για σήμερα είμαι μία αντιραπουνζελίνα! Yeaaaaah!
Πώς φαίνεται η καθηγήτρια αγγλικών ε;Απαντά ελληνικά,σκεπτόμενη και μεταφράζοντας αγγλικά!Quote:
Originally posted by monahoiot
9 είναι υπέροχα!
Αφού συμφώνησε και η αυτού εξοχότητα επίτημη καλεσμένη Χολή,έκλεισε!
Ραντεβού λοιπόν όχι στου Διαμαντή,αλλά στις 9 στο τσατοδωμάτιο!Φιλάκιααααα!
Λίγες ώρες έλειψα και ορίστε, χαμός έγινε πάλι!
Γιώτα μου, αυτό που είναι να γίνει, ας γίνει να ξεμπερδέψεις. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Μη φοβάσαι, έχεις προστάτες, τόσο στον ουρανό, όσο και επί της γης! Σήμερα στο τσατ θα ξεδώσεις, θα κοιμηθείς μετά όμορφα όμορφα και αύριο πρωί πας να τακτοποιήσεις και αυτό το θέμα. Μετά δεν θα έχεις καμία δικαιολογία! Δε θα μπορείς πια να λες εκφράσεις του τύπου "μου πρήξατε τη χολή", λίγο το'χεις?
Ναταλία μου, στην οδήγηση διαφέρουμε. Όχι ότι έχω οδηγήσει πάνω από είκοσι χιλιόμετρα, αλλά οι μουσικές μας προτιμήσεις στο τιμόνι (και όχι μόνο) είναι η μέρα με τη νύχτα! Όσο ήρεμη είμαι στη ζωή μου, στο τιμόνι μεταμορφώνομαι. Ακούω δυνατά κομμάτια, επιθετικά θα έλεγα, κάνω χειρονομίες, αναπτύσσω ταχύτητα, είμαι άκρως επικίνδυνη. Γι' αυτό και κάθομαι στ' αυγά μου. Μια φορά, θυμάμαι, μάθαινα ακόμη να οδηγώ, μου είχε κολλήσει ένας σε στενό δρόμο, διπλής κατεύθυνσης. Τα φώτα του με θάμπωναν επικίνδυνα. Δίπλα είχα το δάσκαλο. Είχα εκνευριστεί με την κατάσταση, σχεδόν με έσπρωχνε από πίσω ο γελοίος και βγάζω το χέρι από το παράθυρο και του κάνω νόημα, πέρνα, να δούμε τι θα καταλάβεις! Μετά, αφού το διόρθωσε ο δάσκαλος, πρόσεξα ότι στο αντίθετο ρεύμα ερχόταν νταλίκα! Τον έστελνα να σκοτωθεί τον άνθρωπο! Δε φτάνει που δεν ξέρω την τύφλα μου, κάνω και το μάγκα! Γι'αυτό μια χαρά είναι και το λεωφορείο και το ταξί, για άτομα σαν και του λόγου μου.
Στο θέμα μαλλί τώρα... Κι εγώ παθούσα, κορίτσια. Είχα καταφέρει και τα είχα φτάσει σχεδόν ως τη μέση μου. Κουρεύτηκα και η κομμώτριά μου ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε ψαλιδοχέρη! Με κουτσούρεψε σε τέτοιο βαθμό, που φαινόμουν σα σκοροφαγωμένη.. Αναγκάστηκα και τα ξαναέκοψα, σε άλλη κομμώτρια, στο ύψος του ώμου.. :grind:
Θα είμαι και εγώ εκεί να ξεσαλώσουμε πάλι! Τέτοιες π@ρτούζες δεν τις χάνω! Όχι που θα τις έχανα η κουτσομπολίτσα :lol::lol:
Ναταλακι μου 21 αυγουστου εχω ημερομηνια, που λογικα πρωτα ο θεος γιρω στις 10 αυγουστου θα γεννησω αν τελικα παω για κεσαρικη. Οκτωβριο παντρευουμε την αδελφη μου. Εσυ παρε την αποφαση να ρθεις και θα βρουμε το ποτε! Το που θα μενεις το εχουμε ηδη, το μωβ δωματιο ειναι στρομενο, μοσχομυριστο και σε περιμενει!
Ειμαι παραπονιαρα επειδη σαγαπαω και μου λειπεις.....
Δεν θα το πιστεψετε αλλα καθημερινα περναω πανω απο τι φωτογραφιες μας που εχω και κλεινω τα ματια μου και σας φανταζομαι ολες κοντα μου.....
Καλη επιτυχια και ταχεια αναρρωση γιωτουλα μου για αυριο.
Φιλακια σε ολες.