Φανταζομαι δεν ζητας συγνωμη απο την μπριζολα πριν την φας :)
Printable View
... υποθέτω πως νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις... ανώτερος... θα σε λυπήσω... κι όταν αρχίσεις να ξυπνάς στις 5 το πουρνό για να καλλιεργήσεις μόνος σου τη μελιτζάνα που θα φας - γιατί δε θα σε ταϊζουν οι γονείς σου ενδεχομένως - έλα να κάνουμε συζήτηση... μέχρι τότε, καλά κάνεις και απευθύνεσαι με αυτό το ύφος σε φιλόζωους που τρώνε κρέας... εδώ έκανες λάθος όμως, χτύπησες λάθος πόρτα... κάτσε τώρα στο 90% των... συνανθρώπων και συμπολιτών μου και καλό βόλι... και πάρε και όσους Πακιστανούς θέλεις για να "αναπνεύσουν' με όλους τους "πολιτισμένους" έλληνες... να γίνετε πολλοί οι πολιτισμένοι... σ' αφήνω φίλε, έχω και δουλειές. καλή θέωση να ευχηθώ...:)...
σιγα την καλιεργια της μελιτζανας που ειναι ο,τι πιο αγριο, την ποτιζεις μονο και βγαζει καρπους συνεχεια, δεν εισαι η μονη που εχει ασχοληθει με αγροτικα :Ρ
με ρέγουλα τη φύση παιδιά.. πόσο να αντέξει να μας ταΐσει; ..:)
κάντε κανένα εργοστάσιο καλύτερα να τρώμε κανένα απόβλητο!
κόψτε κάνα δεντράκι να κάψουμε, να χτίσουμε..
να βάλουμε και μια φωτιά...και τι σας έχω;
βουρ για τη νέα πετρελαιοκηλίδα που άνοιξε πρόσφατα..καλά χαμός!
είναι το Must το καλοκαιριού.. πάμε για βουτιές!!
οι οικολόγοι είναι η ράτσα για το "λόγο" μόνο.. δεν με αφορούν.. χιούμορ ήταν όλο αυτό για το τι χρειάζεται η φύση, μιας και χρειάζεται επεξήγηση..
πάντως δεν χρειάζεται να στερηθείς τα βασικά για να προστατεύσεις τη φύση...υπάρχει εναλλακτική πάντα.. όχι ότι έγραψες βασικές ανάγκες, δευτερεύουσες είναι.
και για όσους δεν τα έχουν υπ όψιν, τα βήματα της καθημερινότητας:
1. μείωση κατανάλωσης
2. επαναχρησιμοποίηση
3. ανακύκλωση
.............σκέφτομαι πως την έκανα πάλι τη @@ μου και τσουρουφλίστικα...:(
που τα λένε αυτά για να τα πιστέψουν οι ελαφρόμυαλοι; ή που κάνει έρευνα σε ομάδες "συμφέρον" πληθυσμού; ή που έχουν μαρκετινγκ από δω μέχρι το τέλος του κόσμου;
αξιόπιστο με την καμμία δεν είναι αυτό που μου λες, αν σε αυτές τις πηγές το στηρίζεις..
το 70% ποιας κατανάλωσης αναφέρεσαι;
υπάρχουν ειδών και ειδών.. στοχεύουμε σε κάποια συγκεκριμένη για κάποιο λόγο;
το ξεφλούδισμα παίζει αναλόγως το δέρμα.. αν είσαι αφυδατωμένη σίγουρα...
αυτά που κάνω εγώ είναι>>
πολύ πολύ νερό
πατσάλιμα με τζατζίκι με σκόρδο εννοείται..!χαχαχα πλάκα ήταν αυτό
επάλειψη με την γνωστή κρέμα εγκαυμάτων (Pep...) μη κάνω και διαφήμιση ..
εναλλακτικά γιαούρτι από προβατάκι
κομπρέσες με νερό στο δέρμα
άντε μια βόλτα στις καφετέριες να δεις ποιος καταναλώνει τι σε αλκοολ... :)
εφόσον δημιουργούν το δικό τους εισόδημα έχουν την ευχέρεια να το καταναλώσουν όπου θέλουν...
επίσης αν δεν έχεις δεν αγοράζεις.. και το κυριότερο.. οι άντρες δεν βγαίνουν για ψώνια ακόμη και για τα προσωπικά τους, οπότε που να τους πετύχεις;
α ναι είπαμε παραπάνω :)
τώρα ναι φαίνεται που και πόσο στοχευμένα το πας..
Χρόνια πολλά και καλά στα διδυμάκια που έχουν γενέθλια σήμερα!
Δεν πολυδίνω συνήθως σημασία σ' αυτά, αλλά έχω αγαπημένο πρόσωπο στην οικογένεια
εξού και η συμπάθεια στο ζώδιο!
καρι και βοιντ θενκς....:)
Ευτυχώς έχω άφθονη αλόη στο εξοχικο και θα πασαλειφθώ...:ΡΡΡ
τζοαν με παίρνουν και μένα οι ευχές...είχα χτες γενέθλια...:)
είναι καλό και "έξυπνο" που απαντάς και σχολιάζεις τα μερικά και μονομερώς...:)
με παραμύθια δεν ασχολούμαι..λυπάμαι απευθυνθείτε αλλού να ανταλλάξετε...
οι άντρες εξελίσσονται σε ανερχόμενο αγοραστικό κοινό σε προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς όσο και σε υπηρεσίες που τα παρέχουν..
οι πηγές σου σε εγκατέλειψαν και τώρα έχουμε προσωπικές γνώμες.. σε αντιπαράθεση φύλων επί προσωπικού δεν πρόκειται να μπω..
:):)
Θεοφανία, happy birthday!!! :)
Νόμιζα πως ήσουν 1/1...
αλλά μάλλον είναι πλάκα!
Χρονια πολλα και απο μενα, Θεοφανια :) (αν και δεν πιστευω να σε νοιαζει και πολυ :Ρ)
...τζοαν 1/1 είναι επέτειος.....:)
αξλ ευχαριστώ, οι ευχές και οι καλές κουβέντες δεν είναι ποτέ περιττές...
καρι....είμαστε τελείως αφιλόξενοι εδώ δεν το χεις καταλάβει ακόμη?...:ΡΡΡΡ
Ούτε ένα πάρτυ!!!!!
ok θεοφανια... ελπίζω ευχάριστη επέτειος...
Άσχετο, θέλω το "Μην τον ρωτάς τον ουρανό" διασκευασμένο στα τούρκικα και δεν το βρίσκω...
Kι άλλο άσχετο...
...αν κατά πώς τα λέει ο χρηστριούλης παίρνω ό,τι μου πλασάρουν
μήπως να γίνω πλασιέ;
Κι άλλο άσχετο που άκουσα
"Μη μου ψηφίσεις τον Τζίμερο
είναι σα μετεμψύχωση του Τζίμη Μακούλη"...
Χρονια πολλα θεοφανια....:)
Α, ωραια. Οταν κανω κοκτειλ-παρτυ στην πισινα θα σας καλεσω :)
αντε να σας φτιαξω το κεφι λιγο
Τρεις ξανθιές, εξετάζονται για να γίνουν αστυνομικίνες. Ο εξεταστής δίνει στην πρώτη κοπέλα μια φωτογραφία ενός υπόπτου και τη ρωτάει:
- «Τι έχεις να πεις γι` αυτή την φωτογραφία;»
- «Θα τον πιάσουμε εύκολα τον ύποπτο», λέει εκείνη. «Έχει μόνο ένα μάτι!»
- «Δεν έχει ένα μάτι ανόητη, η φωτογραφία είναι προφίλ! Αϊ χάσου από εδώ!», της απαντάει έξαλλος ο εξεταστής.
Μετά από λίγο, στο γραφείο μπαίνει η δεύτερη ξανθιά. Βλέπει την φωτογραφία και λέει:
- «Εύκολα θα τον βρούμε αυτόν. Πόσοι έχουν μόνο ένα αυτί;»
- «Αϊ στο διάολο!», της λέει έξαλλος ο εξεταστής. «Ηλίθια. Δεν έχει ένα αυτί. Η φωτογραφία είναι προφίλ!»
Μετά μπαίνει και η τρίτη ξανθιά και της λέει:
- «Πρόσεχε τι θα μου πεις για αυτή την φωτογραφία.»
Η ξανθιά σκέφτεται και έπειτα από λίγο λέει:
- «Το μόνο βέβαιο είναι, ότι ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής!»
Ο εξεταστής τρελαίνεται. Βάζει το όνομα του υπόπτου στο κομπιούτερ, και ύστερα από μισή ώρα διαβάζει στο φάκελο του, ότι πράγματι φοράει φακούς επαφής!
- «Φοβερό! Πώς το κατάλαβες; Eίναι αλήθεια.»
- «Είναι απλό. Πώς να φοράει γυαλιά, με ένα μάτι και ένα αυτί;», απαντάει η ξανθιά.