Originally Posted by
kobo
Λοιπον για να ξεκαθαρίσουμε κάτι μιλώντας εξ ονοματος του Ορέστη και ας μήν το ξέρω και ας μην με εβαλε ποτέ να μιλήσω εξ ονόματος του.
Ο Ορεστης δεν ζητάει συμβουλή για το τι σημαίνει δίαιτα και πως αυτή εφαρμόζεται πρακτικά με δοσομετρητές και ώρες.
Ζητεί συμβουλή για την αυτοτιθάσευση και την αυτοκυριαρχία που πρέπει δυστυχώς να έχεις για να μπορέσεις να εφαρμόσεις την δίαιτα.
Όποτε το πως θα σταματήσει να τρώει λόγω θυμού ή ανεξέλεγκτων συναισθημάτων αποτελεί μια συμπεριφορά και η αντιπρόταση θα πρεπει να είναι μία συμπεριφορά αντίστοιχα.
Πάνω κάτω ολοι ξέρουμε τι πρεπει να τρωμε και τι οχι.
@Ορέστη θελει θετικότητα και ψυχραιμία το ολο πράγμα! Αν εχεις αρνητικά συναισθήματα μέσα σου, απο εκει πρέπει να ξεκινήσεις.
Πρέπει να αλαφρύνεις ψυχολογικά για να μπορέσεις να στηρίξεις την οποιαδήποτε δίαιτα.
Επειδη και εγω τρώω βασει ψυχολογίας σχεδόν κατα αποκλειστικότητα σε νιώθω και σε καταλαβαίνω.
Σπασε τον φαύλο κύκλο της κακής ψυχολογίας.
Ξεκίνα να σκέφτεσαι την ώρα που θες να φάς τι σε θυμώνει, τι σε λυπεί. Αυτο πρέπει να αλλάξεις.
Η προταση που σου εχω εγώ ειναι ουσιαστικά να βάλεις την έννοια δίαιτα σίγα σιγά μεσα στην εβδομάδα σου. Χωρίς στόχους χωρίς κιλά χωρίς μετρήσεις.
Ξεκίνα απο μια ημέρα ορθής διατροφής την εβδομάδα. Κανε δώρο στον εαυτό σου ΜΙΑ ήμερα μόνο οχι παραπάνω. Ειναι 1 στις 7. Μπορείς να αντέξεις και θα το καταφέρεις.
Μετα σιγα σιγα προσπαθησε την αναλογία να την κάνεις 2 στα 7.
Εγω να ξέρεις ειμαι κατά μέσο όρο 5.5 στα 7. Το ξέρω δεν θα φτάσω ποτέ 7 στα 7. Έχω δρόμο αλλα εχω δει διαφορά.