Μέχρι τρεις είναι δεσμός! Από κει και πάνω θα υπάρξει πρόβλημα... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=qUlQxU-eKrM
Printable View
Μέχρι τρεις είναι δεσμός! Από κει και πάνω θα υπάρξει πρόβλημα... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=qUlQxU-eKrM
Δεν θα απαντήσω τίποτα άλλο για να μην καώ, αλλά θα συμφωνήσω με την ʼβα ότι μέχρι τρεις είναι δεσμός.
Αλλά εσύ για σένα δεν απαντάς πάλι έτσι?
Σε ποιον απευθύνεσαι lidal μου?
Αν ρωτάς για μένα, όχι. Η κακομοίρα θέλω έναν και καλό και μόνιμο. Δύο και τρεις και έξι και οκτώ, not my case.
Όχι, απευθυνόμουν στην Ναταλία.Quote:
Originally posted by Ava
Σε ποιον απευθύνεσαι lidal μου?
Αν ρωτάς για μένα, όχι. Η κακομοίρα θέλω έναν και καλό και μόνιμο. Δύο και τρεις και έξι και οκτώ, not my case.
Αλλά και συ βρε ʼβα, τον θέλεις και καλό και μόνιμο, γίνονται και τα δύο αυτά μαζί????
Εσείς πώς τα καταφέρατε? Και γάμο και παιδιά και χρόνια συνύπαρξης? Εντάξει, δεν υπογράφουμε και συμβόλαιο, αλλά για να μένετε μαζί επί χρόνια, κάτι καλό έχουν και οι σύζυγοι. Δεν είναι τα "αστροπελέκια" που τυχαίνουν σε μένα.
Στο ειπε η Λιντα.Ποσο πιο αναλυτικα το θες?
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό δεν είναι ρομαντικό, μάλλον για σύμβαση το κόβω..
Γι' αυτό θέλω ανάλυση.. Μπας και διαψευστώ.
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα κοριτσι μου κ σιγουρα καθολου φιλοτιμο .
σκεφτομαι οτι μεσα σε μια στιγμη μπορει να συμβει το μεγαλυτερο κακο... εκει που κανεις δε το περιμενει...
(δεν σας λεω κατι καινουριο το ξερω...)
Ρια μου, συνεβει κατι;
Συμφωνώ πολύ με τα παραπάνω αλλά δεν χρειάζεται να αποκλειστεί και τέταρτη φορά..ΓΕΛΑΩ ΤΌΟΟΣΟ μαζί της..είναι μόνο για γέλια!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Σκεφτομαι οτι πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα κοριτσι μου κ σιγουρα καθολου φιλοτιμο να μπαινεις αφου σε εχουν αποκλεισει τρεις φορες με αλλο ονομα τεταρτη φορα κ να προσπαθεις να προκαλεσεις παλι.
εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να χασω επιτελους τα 16 κιλα που εχω παρει....!!!και να φτασω παλι στα 60 πολυαγαπημενα μου κιλακια!!!!!!:):):)
ε οχι ελεος!!!!!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdow n:Σαικο ο τυπος!!!!!!!!!!!!Καντου κ συ μυνηση για τον ιδιο λογο!!!!!
lessing μου το εσβησα γιατι η υποθεση δε ξερω πως θα εξελιχθεί
1 χρόνος στο φόρουμ...... 7 μήνες και 14 μέρες σληβάτη.....32 κιλά ελαφρύτερη.... πολλούς νέους φίλους.....Αρχή του όνειρου με την δημιουργεία μικρής επιχείρησης τούρτων. Ολα οδεύουν προς την έξοδο από το τούνελ....