χαχαχαχαχαχαχα aXL..ωραίο!!
πουλ πάρτι! τα μαγιά επιτρέπονται; :P [αντίχειρας πάνω]!!!
Printable View
χαχαχαχαχαχαχα aXL..ωραίο!!
πουλ πάρτι! τα μαγιά επιτρέπονται; :P [αντίχειρας πάνω]!!!
...καρι μεσα είμαι...:Ρ
αξλ, ωραίο το ανέκδοτο, (αν και ρατσιστικό όπως θα έλεγε και η ρειν...:ΡΡΡΡ)
διαμαρτύρομαι για τα μαγιώ έχω να πω! πρέπει να φοράμε ε;;; χαχαχαχαχα οκ το κάψα αλλά δεν πειράζει :)
Θεοφανία ετοιμάσου όχι για τοπλες αλλά για ολλ-λεςς!!
Χρονια πολλα Θεοφανια!!
Εγω σημερα απεκτησα και αλλο ανηψακι! Τρια γεννητουρια μες στο σοι και τους φιλους φετος μεχρι στιγμης, επεται και τεταρτο τον Οκτωβρη!!
Υπογεννητικοτητα σου λεει μετα!!
Ευχαριστω!!
Οσο για τον ηλιο εγω καθε καλοκαιρι εδω και καποια χρονια δεν αγοραζω μονο αντηλιακα για να βγω στην παραλια, αγοραζω και after sun (εχω τρελα γενικα με τις ενυδατικες κρεμες). Εχω παρει οτι κυκλοφορει σχεδον στην αγορα και εχω καταληξει στο καλυτεροτερο, αν θες σου στελνω πιεμ να σου πω μαρκα, που αν και λιγο τσιμπημενο ειναι η πιο δροσερη after sun που εχω δοκιμασει, την απλωνεις και παιρνει τη φλογωση αμεσως και για λιγα λεπτα νιωθεις οτι σε φυσα δροσερο αερακι στην επιδερμιδα σου, με τεεεεεελειο αρωμα που διαρκει και βιολογικη. Επισης τα eau thermale ειναι τελεια και ψεκαζομαι στο κρεβατι τα βραδια του καυσωνα για να κοιμηθω! Αλλα βεβαια αν μιλαμε για μεγαλη επιφανεια τσουρουφλισματος, γιαουρτι και παλι γιαουρτι!! αν βαλεις και αγγουρι μεσα στυλ τζατζικι ακομα καλυτερα!
αχ θα γινει σουβλακι η Θεοφανια :)))))))))
εβαλα αλόη και πραγματικά ανακουφίστηκα....;)
εδώ που είμαι για να ψωνίσεις θέλει χλμ...η ειρωνία είναι πως έχω αφτερ σαν αλλά στην αθήνα....:ΡΡΡ
(δεν είμαι ξανθια αξλ).
Είχα βάλει αντηλιακό αλλά μπαινοβγαίναμε στη θαλασσα και δεν καταλαβα πως τσουρουφλίστηκα. Αύριο θα δω τα αποτελέσματα...
...αξλ το ξέρω....;Ρ
λιλι, προς το παρόν λέω να πιω ένα μπακάρντι..:) ...σκέφτομαι πως θα γυρίσω αθήνα αύριο και έχω χαλαστεί από τώρα...;(
.....ωραία...:)
Όλα τα είχα ένα έγκυος αδέσποτο στο σπίτι μου να βαριανασαινει και να φοβάμαι μήπως γεννήσει....μου έλειπε............
Πότε θα περάσει αυτή η φάση?
Και πότε θα με πάρει ο ύπνος?
Για πότε ήρθε το καλοκαίρι!!! Θέλω και φέτος να περάσω όμορφα και χαλαρά όπως και πέρσι...
Σκεφτομαι οτι εχω λαθος nick, το αγαπημενα μου λουλουδια ειναι αυτα:
http://flowerinfo.org/wp-content/gal...-flower-10.jpg
http://naturetime.files.wordpress.co...ange.jpg?w=658
Εχω μεγααααλη αγαπη στα λουλουδια, μπορω να πω μεχρι και... δεσιμο... Τα λατρευω, τα αγαπαω, και για αυτο τα βαζα μου ειναι και θα ειναι παντα αδεια, μου ειναι αδυνατον να τα κοψω. Προτιμω να τα βλεπω να γελανε στον κηπο και τις γλαστρες, παρα να χαμογελανε στα βαζα.. I love u guys!!
<3
σκεφτομαι,ποσο μεγαλο βαρος της γνωστης "κρισης" ειναι μονο ψυχολογικο κι οτι ειμαστε πολυ τυχεροι σε αυτη τη χωρα, με αυτο τον καιρο και αυτη την θαλασσα....
αρκει να βρεθεις μερικες μερες με καλη παρεα στην θαλασσα για να σου φανουν ολα τα προβληματα ανυπαρκτα...
Ρεμεντυ έχεις δίκιο! Σκέψου οτί άλλες χώρες για να φτάσουν κάποια παραλία πρέπει να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα και ώρες ενω εμείς όπου και να πάμε θάλασσα βλέπουμε...
σκεφτομαι οτι πρεπει να ξυριστω παλι αυριο, τα εχω φτιαξει πολυ ομορφα τωρα ετσι οπως ειναι, αλλα πρεπει γιατι εχουν μακρυνει κι εχουμε καλοκαιρι. ουφ μπελας κι αυτος, και να μη θες να κανεις τιποτα απολυτως στη ζωη σου, παλι θα πρεπει να κανεις και να φροντισεις τον εαυτο σου.
Εγώ σκέφτομαι ότι δεν την παλεύω. Πάλι.
Α Υ ΠΝΙ Α
Α Υ ΠΝΙ Α
Α Υ ΠΝΙ Α
Μετά από τρεις μερες απουσιας να μαι πάλι πίσω. Ένα προβληματακι υγείας που πάει και έρχεται εδω και 15 μέρες, ενόχληση κυρίως παρά πόνος.
Θέλω να απεξαρτητοποιηθώ από το χωρο αλλά δεν τα καταφέρνω. Μου καλύπτει το κενό, αυτά που θέλω να βγάλω από μέσα μου αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι δεν προσφέρονται για τέτοια. Πρεπει να μιλάω κάπου για τετοια και ο χωρος αυτός μου ειναι μόνο εδώ.
Και το προβληματακι πάω στοίχημα έχει σαν αιτία, την ένταση, η καθημερινότητα και το παρελθον που αναμοχλεύονται και γυροφερνουν στη σκέψη μου και η ψυχολογική φόρτιση μέσα μου ανάβει κόκκινο και δε διοχετευεται προς τα έξω. Σήμερα παρεξηγηθηκα με καποιον. Ίσως ήταν και σωστη η κίνηση μου, ίσως ήταν και αποτελεσμα αυτης της εντασης που οδηγει ακόμα στην παρερμηνεια και στην υπερβολή της πραγματικότητας. Το προβληματακι ειμαι σιγουρος εχει την πηγη του σίγουρα και σε όλα αυτα. Πολλες φορες νομίζουμε πως η σκέψη δεν ελέγχεται και αν ειναι και επιπόλαιη δεν ειναι αντικειμενικη και κάνει λάθη. Η υγεια και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι θεμα ψυχολογίας. Ήδη έχω απόδειξη από εμένα. Απόδειξη έχω και στο ότι η χαλια ψυχολογια με πολύ βαθιες ρίζες δεν αφηνει ευκολα το άτομο να ορθοποδήσει.
Γιαννάκη περαστικά σου :-)
Δε χρειάζεται να απεξαρτητοποιηθείς από το φόρουμ...αυτό θα χρειαζόταν μόνο στην περίπτωση που γινόσουν δυσλειτουργικός.
Καλά κάνεις και συζητάς αυτά που σε προβληματίζουν εδώ και που δεν μπορείς να συζητήσεις με κάποιον άλλον.
Κι εγώ σε μια παρόμοια φάση είμαι και κακώς που κάποιες φορές δεν τα αφήνω να ειπωθο΄θν ως έχουν αυτά που με προβληματίζουν.
να μπαίνεις στο φόρουμ και να μιλάς, να μιλάμε όλοι να τα λέμε και να βρίσκουμε λύσεις.
Θες να πεις τι έγινε και παρεξηγήθηκες? Και έχεις δίκιο ότι η χάλια ψυχολογία με βαθιές ρίζες δε σε αφήνει αν ορθοποδήσεις.
Αλλά η "χάλια ψυχολογία" δεν είναι χάλια πάντα με αντικειμενικά κριτήρια...
σκεφτομαι οτι δε περνα η ωρα να παω στη θαλασσα, και δε γουσταρω να τρεχω μεσημεριατικα με ολα τα τρεντονια και τον ηλιο να με χτυπαει κατακεφαλα.
Γεια σου ... void και όποιος άλλος συμφορουμίτης ήθελε απαντήσει. Δεν ειπα ότι το φορουμ μου έχει γινει εξάρτηση, απλά ειναι ενα μικρό κομμάτι της καθημερινότητας μου, μια από τις συνήθειες. Όντως όπως και πολλοί άλλοι, λέμε αυτα που δε συζηταμε στους καθημερινους μας χωρους γιατι καπου πρεπει να τα πουμε (το να τα λεμε εδω το θεωρω υποκαταστατο του να τα εκφρασεις σε ατομα στους δικους σου χωρους).
Για την παρεξήγηση> Αμα η συμπεριφορά του άλλου καποιες φορες παρουσιάζει ενδείξεις έλλειψης ειλικρίνειας και προσπάθειας να σε ξεγελάσει και κάποιες άλλες φορές λέει εμμέσως κουβεντες που θεωρούνται μειωτικές. Όταν όλα αυτα τα βάλεις στο δικό σου πλαίσιο σκέψης όπως αυτο έχει διαμορφωθεί μέσα από όλα τα δικα σου αρνητικά βιώματα του παρελθόντος και το οποίο μπορεί να απομονώνει ή να υπερβάλλει ή να θολώνει τη σκέψη ή να υποτιμά καποια πράγματα ή μπορεί να ειναι αυστηρό, συν μια συμπεριφορά έναντι του άλλου που να δείχνει κλειστό άτομο αλλά όλα αυτα τα βιωματα και τροπος σκέψης ίσως και εμφανεις διαφορες στο χαρακτηρα οδηγουν σ' αυτη τη σταση εναντι του. Τοτε και η ανάλογη αντίδραση μας. Αν εχεις παραπάνω απορίες πες μου γιατι γι αυτο το προβληματακι υγειας μου προκαλεί λίγο αδυναμια και έτσι δεν μπορω να αναπτυξω πολύ περισσότερο. Ακόμα και το Γιαννακη που έβαλες θεωρω ότι υποσυνείδητα κρυβει υποτίμηση, ότι απευθυνεσαι σε αδυναμο άνθρωπο που χρηζει βοήθειας.
Γιάννη έχεις σκεφτεί όμως μήπως κι αυτή η υπερνάλυση από τη μεριά σου οδηγεί σε μια έλλειψη χαλαρότητας?
π.χ. το παραδειγμα δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης...γιατί να θεωρήσεις κάτι τέτοιο? και μάλιστα όχι συνειδητή υποτίμηση αλλά υποσυνείδητη.
Βασικά όλοι ψαχνόμαστε πιο βαθιά ας το πούμε με την ψυχολογία μας και από τι αυτή επηρεάζεται ή διαμορφώνεται, πιστεύω κάπως πέφτουμε σε αυτή την παγίδα..κι εγώ το έκανα πιο πολύ στο παρελθόν και ενίοτε και τώρα..
Σίγουρα το κάθε τι φιλτράρεται μέσα από τη διάθεσή μας, τα αισθήματά μας, τις ανασφάλειες μας κ.ο.κ...
αλλά ξέρεις όμως σε τι έχω καταλήξει?
η χαλαρότητα είναι αυτή που μας κάνει ευτυχισμένους σε κθημερινή βάση.
Εσύ δηλαδή γιατί να αισθανθείς ΄τωρα ότι έστω και υποσυνείδητα εγώ σε υποτίμησα και να μην αισθανθείς ότι σε αποκάλεσα έτσι εεπιδή σε συμπαθώ, σε ξεχωρίζω από τους άλλους και γενικά να το πάρεις θετικά.
Εννοείται ότι όταν κάποιος σε υποτιμάει σθστηματικά θα του Γ..σεις ότι έχει και δεν έχει είτε με τα λόγια είτε με τα έργα (βλπ Κασιδιάρη).
Αλλά αυτό θέλει προσεχτική ματιά στα πράγματα..και σίγουρα να βγάλεις από τη μέση το κομμάτι της ανασφάλειας που μπορεί να το τροφοδοτεί.
Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τόσο πολύ! Πρέπει να χαλαρώνουμε και να αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας γιατί με τόσες σκέψεις τον εγκλωβίζουμε και τον φυλακίζουμε..
Αχ γιατι η καημενουλα..
Της μαμας μου αρεσουν οι ορτανσιες..
Εγω επαθα ερωτα με τις βιγονιες φετος εχω γεμισει τη βεραντα!! καθομαι και τους μιλαω καθε πρωι και τους φιλαω τα λουλουδακια.
Και τον Σεπτεμβρη θα παρω μια μεγαλη ζαρτινιερα και θα φυτεψω τουλιπες!! Τις χαιρεσαι για πολυ λιγο και περιμενεις πολυ για αυτο, αλλα αυτο δεν το κανει ακομα πιο πολυτιμο???? :)