Κορίτσια της έστειλα μήνυμα και μόλις μου απάντησε. Δεν την έχουν πάρει στο χειρουργείο ακόμα! Περιμένει στο δωμάτιό της.
Printable View
Κορίτσια της έστειλα μήνυμα και μόλις μου απάντησε. Δεν την έχουν πάρει στο χειρουργείο ακόμα! Περιμένει στο δωμάτιό της.
μολις την ετοιμάζουνε τώρα μπαίνει η Γιώτα μας !!! Καλή της επιτυχία!!!!
Καλη επιτυχία στη Γιώτα μας! :bouncing:
Κατερινάκι μόλις είδα ότι έπιασες το στόχο σου! Πολλά πολλά μπράβο κοριτσάκι μου!
Πριν λίγο βγήκε το κορίτσι μας!Όλα πήγαν μια χαρά!Λίγο πονάει,αλλά είναι οκ.Τέλεια!Πάει κι αυτό!
Μπράβο το κορίτσι μας! Αύριο το πρωί θα έχει κίντερ έκπληξη χιχιχιχιχχι
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά. Κάτι που έγινε η επέμβαση λαπαροσκοπικά κάτι που είναι δυνατό κορίτσι είμαι σίγουρη ότι θα συνέλθει γρήγορα και θα είναι απλά άλλη μία "φτου κακά" ανάμνηση στη ζωή της.
Εγώ σιγά μην έβγαζα άκρη στον ΟΑΕΔ!! Δεν μου δίνουν βεβαίωση για να ασφαλιστώ στο ΙΚΑ γιατί πρέπει να είμαι γραμμένη άνεργη για 1 χρόνο συνεχόμενα. Εγώ ήμουνα αλλά το καλοκαίρι με το χειρουργείο δεν μπόρεσα να ανανεώσω την κάρτα μου, με διαγράψανε και ξαναγράφτηκα. Όταν το εξήγησα αυτό στην υπάλληλο λέγοντάς της ότι έχω και το εξιτήριο του νοσοκομείου όπου φαίνεται ότι ήταν αδύνατο να πάω χειρουργημένη να ανανεώσω την κάρτα μου μου είπε ότι δεν έχει σημασία γιατί ο νόμος λέει ότι αφού δεν μπόρεσες να ανανεώσεις δεν ήσουν άνεργη αλλά ήσουν ασθενής!!:puzzled::puzzled: Τη ρώτησα συγνώμη δεν γίνεται να είμαι και άνεργη και ασθενής ταυτόχρονα και μου είπε όχι γιατί αν σε έπαιρναν τηλ. για δουλειά πως θα πήγαινες; :puzzled::puzzled: Όση ώρα μου τα έλεγε αυτά σκεφτόμουν από μέσα μου μήπως αν της μιλούσα σε ξένη γλώσσα θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε καλύτερα!!! Το ρεζουμέ είναι ότι δεν με ασφαλίζουν οι παλιοοαέδες και θα βρω την άκρη μάλλον στην πρόνοια. Προς το παρόν κλείνω τα αυτιά μου στις σειρήνες που λένε ότι τα νοσοκομεία δεν παρέχουν όλες τις ινσουλίνες με αποτέλεσμα οι διαβητικοί να αλλάζουν την αγωγή τους σύμφωνα με το τι βρίσκουν κάθε φορά να πάρουν από το νοσοκομείο και να δημιουργούνται προβλήματα στη ρύθμισή τους!! Όσο ζω ελπίζω............
Τζινα γιατι δεν βρισκεις τον προισταμενο στον ΟΑΕΔ κ να παρακαμψεις τον μα@@κα υπαλληλο;Γιατι εχω καταλαβει οτι οι υπαλληλοι αλλα λενε στον ενα ΟΑΕΔ αλλα στον αλλο δεν ειναι πληροφορημενοι.Για ψαξτο λιγο.Ζητα κατευθειαν τον προισαμενο κ πες του οτι εχεις χαρτι νοσοκομειου.Δεν μπορει να μην υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση τοσοι ανθρωποι που ειναι κ αρρωστοι κ ανεργοι τι θα κανουν δηλαδη;
Lessing εφόσον δεν ανανέωσα την κάρτα και με διέγραψε το σύστημά τους και ξαναγράφτηκα δεν έχει σημασία για ποιό λόγο δεν ανανέωσα. Σου λένε αν είσαι ανασφάλιστος πήγαινε στην Πρόνοια.
ΑΑΑΑΑααααα εδώ τώρα κολλάει αυτό που βάζει η ʼβα
http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
Μα τι κράτος έχουμε ειλικρινά συγκλονίζομαι από τις παροχές που απολαμβάνουμε! Και εγώ πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ και έβγαλα κάρτα ανεργίας. Τουλάχιστον πλέον σου ζητάνε να την ανανεώνεις κάθε τρίμηνο και όχι κάθε μήνα, έλεος!!! Καλά από προγράμματα επιδοτούμενα και δουλειές π@π@ρια έχουν. το έκανα και αυτό, άλλο ένα νουμεράκι μπήκε στα ποσοστά της ανεργίας....
Μα βρε Έλλη, μου μίλαγε με τέτοιο τρόπο και μου παρουσίαζε τα παράλογα για λογικά που λέω κοίτα που θα με πείσει κι εμένα στο τέλος!!
Εδώ παίζει αυτό που έλεγε και η ʼννα65, ότι αν είσαι σε ένα πόστο στο δημόσιο για πολύ καιρό από ένα σημείο και μετά παθαίνεις μία αναισθητοποίηση... Εμ και εσύ θες να είσαι και άνεργη και άρρωστη!Ντροπή σου! Δεν συμφέρεις κοπελιά!
Αχ βρε Τζίνα μου ελπίζω να βρεις άκρη στην Πρόνεια. Μα και αυτή η κοπελιά στον ΟΑΕΔ τόση αναισθησία αλλά θα μου πεις αυτή τις κάνει τις ινσουλίνες;
:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν έχω ούτε τσίπα ούτε τίποτα που τόλμησα να χειρουργηθώ!
Καλησπέρα κορίτσια!
Πρώτα πρώτα εύχομαι περαστικά στο κορίτσι μας! Σιδερένια και να γίνει σύντομα εντελώς καλά!
Τι βλακείες είναι αυτές που ακούω! Όχι ότι ξαφνιάζομαι και ιδιαίτερα, αλλά το παρακάνουν. Νομίζω πως αυτό ταιριάζει περισσότερο: http://www.youtube.com/watch?v=gI6WiAoDqF0
Α μα πια!
Σε λίγο θα ετοιμάσω τα πραγματάκια μου, έχω ταξίδι αύριο!! Είμαι πολύ χαρούμενη, αν και η ψιλοασθένειά μου μου τα χαλάει λιγάκι. Η Ναταλία λέει πως θέλει να γυρίσουμε, να κάνουμε βόλτες, εγώ πάλι άρχισα να φταρνίζομαι περισσότερο και φοβάμαι πως όσο και αν χαπακωθώ, αυτό που έχω εξελίσσεται.. Δεν θέλω να της κάνω το σπιτάκι της Σπίνα Λόγκα. Αν δεν ερχόταν η Γλαύκη μας από μακρυά, ίσως και να μην πήγαινα. Θα νιώσω απίστευτες τύψεις αν τις κολλήσω.. Τέλος πάντων, δεύτερη μέρα σήμερα, νομίζω πως μετά την τρίτη δε μπορείς να το μεταδώσεις. Θα κουβαλήσω μαζί και τα φάρμακά μου και όλο και κάτι θα γίνει. Σκέφτομαι ένα πράγμα: Πώς θα κρατηθώ να μην αγκαλιάσω τη Ναταλία?
Φόρα μία αποστειρωμένη ολόσωμη σακούλα! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Σκέφτομαι ένα πράγμα: Πώς θα κρατηθώ να μην αγκαλιάσω τη Ναταλία?
Έτσι νομίζω πως θα την εντυπωσιάσω! :bigsmile:
Και μετά κι απ' αυτό, σκέφτομαι να ρίξω και ένα χορό με παντομίμα.. Το "έξαψης" έχω στο μυαλό μου... Θα μείνει με το στόμα ανοιχτό! :bigsmile:
ʼβα μη νομίζεις ότι άμα πάρεις πολλά φάρμακα η γρίπη θα φοβηθεί και θα φύγει τρέχοντας!! Πρέπει να κάνει τον κύκλο της. Γι'αυτό μην ζορίζεις τον οργανισμό σου.
Καλύτερα να μη μείνει με το στόμα ανοιχτό γιατί θα αρρωστήσει σίγουρα!!
Φαρμακαποθήκη έχω καταντήσει Τζίνα μου, άστα! Ίσως γι' αυτό να είμαι συνέχεια θολωμένη. Ειδικά αυτά τα ρημαδόχαπα που παίρνω φέρνουν νάρκη, σα φυτό γίνομαι. Ευτυχώς ότι έχω δεν είναι βαριάς μορφής. ʼλλες φορές έχω τέτοιο συνάχι, που η μύτη μου γίνεται πληγή και γενικά τις γρίππες μου τις βγάζω στο κρεβάτι. Αυτή τη φορά δεν έχω καθόλου συνάχι και είμαι στο πόδι, πάλι καλά. Τόση γκαντεμιά, όμως? Μια φορά είπα να πάω ένα ταξίδι και τώρα με έπιασε αυτό το πράγμα? :grind:
Σκέφτηκα κάτι: Αύριο θα πάρω από το φαρμακείο μία μάσκα και θα τη φοράω στο σπίτι. Έτσι δεν θα μπορώ και να καπνίζω! Χαρές που θα κάνει!!
Μπα μάλλον για ξερή στο πάτωμα λιπόθυμη την κόβω άμα δει μία τρελή με ολόσωμη σακούλα να της τραγουδάει και της χορεύει το έξαψης και θα αναρωτιέται αν ο ταξιτζής είναι ακόμη κάτω για να σε επιστρέψει πίσω ως ελαττωματικό εμπόρευμα :lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Έτσι νομίζω πως θα την εντυπωσιάσω! :bigsmile:
Και μετά κι απ' αυτό, σκέφτομαι να ρίξω και ένα χορό με παντομίμα.. Το "έξαψης" έχω στο μυαλό μου... Θα μείνει με το στόμα ανοιχτό! :bigsmile:
Έχεις δίκιο μωρέ ʼβα μου κι εγώ στενοχωρήθηκα όταν μας είπες ότι κρύωσες.
Μόνο μη μου κολλήσει κανένα χαρτί στην πλάτη!
http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8
'Αβα δεν αποτελείς εξαίρεση μάλλον τον κανόνα όλοι άρρωστοι είναι :crazy:
Ο Γιώργος είναι στο κρεβάτι ξερός και ψήνεται στον πυρετό ούτε δουλειά δεν πήγε σήμερα, ούτε και αύριο θα πάει. Η Κατερίνα γύρισε σπίτι νωρίτερα από τη δουλειά της και είναι χάλια δεν μπορεί να πάρει ανάσα από το μπούκωμα. Εγώ δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα κρατηθώ στο ύψος μου. Πάντως προς το παρόν κρατάω αντιστάσεις...
Αμάν, βρε κορίτσια! Περαστικά σε όλους τους ασθενείς και γρήγορα! Είναι καλό που ο Γιώργος ξεκουράζεται, αν και στην κατάστασή του, δε νομίζω ότι είναι σε θέση να το εκτιμήσει.. Όσο για σένα Eli μου, σου εύχομαι να κρατηθείς στο ύψος σου και να μην αρρωστήσεις, εκεί, στη Σπίνα Λόγκα που γυρνάς.. Κράτα γερά! Μωρέ, μήπως έπρεπε να επισκεφτώ εσάς τελικά? Θα ήμουν και εναρμονισμένη με το περιβάλλον :) Θα πιάναμε όλοι από ένα κρεβάτι, μούρλια θα περνούσαμε!!:bigsmile:
Με μεγάλη μας χαρά!!!! Θα σου δώσουμε και μία κουβερτούλα, εχω και μία έξτρα ζεστή φλις ρομπίτσα κόκκινη παρακαλώ, θα σας κάνω και τα τσαγάκια σας και τις σουπίτσες σας και θα περάσουμε χάρμα! :lol:
Βέβαια μετά ποιος ακούει τη Ναταλία;....
Υ.Γ. Ο Γιώργος με 38.5 και 39 πυρετό βασικά πλέον δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον του :lol: τουλάχιστον ξεκουράζεται :)
Πρώτα θα πάω μια βόλτα από κει, θα την αγκαλιάσω σφιχτά, θα τη φιλήσω πολύ πολύ και μετά θα έρθουμε κι οι δυο μας!
Φοβερή ιδέα? :eureka:
Υπέροχα κουτσοί στραβοί εδώ στην Αγιά Παρασκευή! :lol::lol::lol::lol:
Περίφημη ιδέα έχω πολλές κουβερτούλες και άνεση χώρου να σας βολέψω όλες τις κοκόνες!!!! Και κρεβατάκι με θέα και απ' όλα! Μέχρι και εντριβούλες παρέχουμε ;)
Τον καημένο το Γιώργο! Τον ταλαιπωρεί μία "έξαψης", έξαψης πυρετική!
Κορίτσια θα πάω εγώ στη Ναταλία που δεν είμαι άρρωστη!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τον καημένο το Γιώργο! Τον ταλαιπωρεί μία "έξαψης", έξαψης πυρετική!
Έλα κι εσύ Τζίνα μου και φέρε και το κουφό κοκεράκι! Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά αυτό το σκυλί το λάτρεψα! Μου φαίνεται ευγενική φυσιογνωμία, διακριτική παρουσία, κυρία με τα όλα της! ʼσε που κάθεται και σταυροπόδι! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε σκυλί!
Eli μόνο εντριβούλες κάνεις; Βεντούζες με ποτήρι και φωτιά δεν κάνεις;;;:lol::lol:
Όλα τα ζώα μου κάθονται σταυροπόδι, ακόμα και ο γάτος μου. Μήπως επειδή πήραν από μένα που είμαι κυρία Ναυάρχου;:lol::lol: Βέβαια σε σένα μόνο το κουφό σκυλί μου θα έδινα γιατί μόνο αυτό θα άντεχε τα τραγούδια σου, μη μου κουφάνεις και τα υπόλοιπα! :lol:
Eli, να τον ξυπνάς συχνά και να του δίνεις νερό, μην πάθει καμία αφυδάτωση. Μετά να τον κουκουλώνεις καλά και να του αλλάζεις συχνά φανέλες και πυζάμες. Πού θα πάει ο πυρετός, θα πέσει!
Ε όχι δεν κατέχω την παλιά τέχνη, εκτός και αν πειραματιστώ! Βέβαια αν σου αρπάξω λίγο το μαλλί το κοντοκουρεμένο δεν θα φταίω εγώ! :lol::lol:
Πάω να τον δω χαζά χαζά γιατί έχει πέσει ξερός εδώ και ώρα... Θα τα πούμε μετά πάω να συγυρίσω λίγο!
Σήμερα στο δρόμο με τυραννούσε ένα λυκοσκυλάκι. Μου έκανε χαρές, πηδούσε πάνω μου, με χτυπούσε στο πόδι με το ποδαράκι του και απομακρυνόταν. Μετά πάλι τα ίδια. Δεν με άφηνε να περπατήσω! "Κοίτα τι παθαίνω"! έλεγα και γελούσαν οι περαστικοί...
Τα ίδια είχα πάθει και με ένα μωρό γατάκι. Εκείνο το είχα πλησιάσει εγώ, ανέβηκε στο πόδι μου, γαντζώθηκε εκεί και δεν έφευγε με τίποτα! Περπατούσα με το γατί στο πόδι! Τέτοια τραβάω κι ας μην έχω ζώα!
Επίσης ʼβα μου δεν θα δίσταζα να σε συστήσω και στα δύο πρώτα μου ξαδέρφια Μιχάλη και Γιώργο που είναι και οι δύο κωφάλαλοι!! Θα κάναμε καλή παρέα χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο. :lol:
Μπορεί, Τζίνα μου, στην αρχή να κάναμε καλή παρέα. Αλλά, αν με έβλεπαν στη συνέχεια να ανεβαίνω στις καρέκλες, τότε θα έφευγαν και αυτοί τρέχοντας!:lol: