δεν ξερω ποσα κιλα ειμαι. και δεν θελω να ζυγιστω. υποθετω οτι την Δευτερα (αυριο δηλαδη) θα ειμαι 53 κιλα. Και απο εκει θα κανω την νεα αρχη προσπαθωντας να φτασω τα 51. ^^ Αργα και υγειινα ομως αυτη τη φορα.
Printable View
δεν ξερω ποσα κιλα ειμαι. και δεν θελω να ζυγιστω. υποθετω οτι την Δευτερα (αυριο δηλαδη) θα ειμαι 53 κιλα. Και απο εκει θα κανω την νεα αρχη προσπαθωντας να φτασω τα 51. ^^ Αργα και υγειινα ομως αυτη τη φορα.
+1,1 κιλο σημερα.Ηπια πολυ αλκοολ χθες βραδυ.Απο σημερα συμμαζεμα και παλι.:)
Kαλημερα!
+300 σημερα...
54.5
καλημερες, 84.1
που εισαι ρε καραμελιτσα!! σε σκεφτόμουνα, κι εσένα και το λουκουμάκι και τη dew, έχετε πολύ καιρό να μπείτε !!Quote:
Originally posted by karamela
καλημεεερα μάλλον ειναι η εποχη Πηνελοπάκι ειχα παει διακοπες και δεν προσεχα καθολου και πηρα ΜΟΝΟ 1 κιλο και γυρισα σπιτι αρρωστησα και πηρα 3 :shocked2:
Σήμερα -1200 :smilegrin:
καλή επάνοδο, μια χαρά σε βρίσκω!
εγώ από φαί εντός του σ/κ δόξα τω Θεώ, μια χαρά απ'όλα έφαγα, και τι δεν έφαγα. οπότε μοιραία σήμερα είμαι 94,5, και πάλι καλά νομίζω........
Καλημερα!
-400γρ σημερα, 74,5
Καλημερα και καλη εβδομαδα. -800 σημερα.Ατιμο αλκοολ τι μου εκανες προχθες.:P
-500gr 79.8 Επιτέλους εμφανίστικε το 7
Quote:
Originally posted by nina76
που εισαι ρε καραμελιτσα!! σε σκεφτόμουνα, κι εσένα και το λουκουμάκι και τη dew, έχετε πολύ καιρό να μπείτε !!Quote:
Originally posted by karamela
καλημεεερα μάλλον ειναι η εποχη Πηνελοπάκι ειχα παει διακοπες και δεν προσεχα καθολου και πηρα ΜΟΝΟ 1 κιλο και γυρισα σπιτι αρρωστησα και πηρα 3 :shocked2:
Σήμερα -1200 :smilegrin:
καλή επάνοδο, μια χαρά σε βρίσκω!
εγώ από φαί εντός του σ/κ δόξα τω Θεώ, μια χαρά απ'όλα έφαγα, και τι δεν έφαγα. οπότε μοιραία σήμερα είμαι 94,5, και πάλι καλά νομίζω........
Καλημέρα Νινάκι, πώς εισαι? εχω γραψει γιατι χαθηκα στο θεμα μου "Νεο δυναμικό και ολοκληρωμένο ξεκίνημα"
κι εμενα μου λείψατε , πραγματικα και σας σκεφτομουν αλλα τωρα γυρισα και θα καθίσω :smilegrin: να τα λεμε καθε μερα
Σήμερα -600 και χθες βραδυ μου ηρθε και η περιοδος 4 μερες νωρίτερα, μια χαρα με βρίσκω:smilegrin:
Καλημερα!
Σημερα -500 γρ δεν ξερω πως...
54 ολα.
Εγω στα ιδια, 74,5 παλι αλλα δεν πτοουμαι. Εχω καταλαβει οτι καθε 3-4 μερες βλεπω διαφορα στη ζυγαρια. Οποτε εχουμε γινει φιλες τωρα πια με τη ζυγαρια μου και πολυ χαιρομαι...
καλημέρα 50,5 και πάλι!!!
πρέπει να πάω 49 μέχρι την Τετάρτη 27/10 γιατι απο Τετάρτη μέχρο Πέμπτη θα είμαι Παρίσι και καταλαβένεται τι θα γίνει ...
πρέπει να είμαι προετοιμασμένη!!
οπότε μέχρι Τρίτη θα πρέπει να είμαι πολύ συγκρατημένη!!
μέχρι ώρας το πρωι τρωω ένα τοστ μόνο τυρί , μεσημεριανό χωρίς ψωμιά και πολλά λάδια αλλά κανονικό,απογευματινό φρούτο η bar δημητριακών, και για βράδυ τρωω ένα γιαούρτι με φρούτο!!
ελπίζω να συγκινηθεί η ζυγαριά μου και να ελαφρύνει ...
Καλημέρα +300. μπορείτε να μου πείτε πως 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης, 1 καφές, 1 τσάι, 1 μερίδα κοτόπουλο, 1 μερίδα παντζάρι, 2 ποτήρια κρασί και 1 φρούτο να είναι +300? Θα τρελαθώ.
Καλημέρα σε όλες-ους! Μετά από ενα πρόβλημα υγείας που με καθήλωσε στο κρεββάτι σχεδόν ενα μήνα και μου φόρτωσε (δοξα τω θεω) 1 μόνο κιλό, ξαναξεκινάω σήμερα στα 65,9 με στόχο τα 56-58 μέχρι τις 18/12 που θα φύγω διακοπές... ελπίζω να τα καταφέρω!
Καλή συνέχεια!
fotoka κάνει κάτι τέτοια η ζυγαριά μην πτοήσαι...συνέχισε κανονικά μου τα έκανε και εμένα αυτά η ζυγαριά στην δίαιτα!!