Σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα να μν γινοτανε ολο αυτο σημερα......:barfy:
Printable View
Σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα να μν γινοτανε ολο αυτο σημερα......:barfy:
dark angel σου εχω στείλει u2u (πανω δεξιά)
Ξέρει κανείς αν γίνεται φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό?
Δηλαδή να κάνω φραγή σε ένα συγκεκριμένο αριθμό κ όχι σε όλες τις εισερχόμενες..
γίνεται?
κινητο η σταθερο?
να κανω φραγή σε κινητό(απο το κινητό μου)
δηλ να μη μπορει να με παρει τηλ ή να στειλει μηνυμα, γίνεται κάτι τετοιο?
θα τα καταφέρω αυτή τη φορά ή θα έχουμε πάλι τα ίδια????:fake sniffle:
Σκέφτομαι αν αυτά που έφαγα σήμερα είναι πολλά?? Βγήκαμε έξω και δεν άντεξα και πήρα μια πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο, ντομάτα κρεμμύδι, κέτσαπ και επειδή δεν χόρτασα έφαγα και 2 καλαμάκια χοιρινό με 3-4 πατάτες τηγανητές:sniffle: ΑΑ και μόλις γύρισα σπίτι έφαγα και ένα μπολάκι κρέμα καραμελέ sweet & balance!! Πόσες θερμίδες να έχουν αυτά? Το βράδυ ένα ποτήρι γάλα θα πιω 0% και ΤΕΡΜΑ!!
Ciciliana σου απαντησα:grin:
Οσο για αυτο που ρωτας με την φραγη, δεν ξερω τι κινητο εχεις αμα ειναι smartphone η απλο η οτιδηποτε, πανε αρχικα στις ρυθμισεις κλησεων κ δες αμα γινεται κατι απο κει αν κ δεν νομιζω, αυτο που ξερω ειναι οτι μπορεις να πας στην εταιρεια κ να ζητησεις να μπλοκαρει τον αριθμο αυτο νομιζω στο κανουνε τζαμπα η μπορει να πληρωσεις 2-3 ευρω, δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης να χρησιμοποιησω κατι τετοιο:smug:
Interloudio καταλαβαινω πως ειναι οταν βγαινεις εξω για φαγητο κ οσο να πεις επηρεαζεσαι το ιδιο προβλημα εχω κ εγω με την παρεα μου κ για ενα διαστημα σκεφτομουν να κλειστω σπιτι κ να τους αποφευγω γιατι ετρωγα παραπανω σε ταβερνες πιτσαριες κτλ που πηγαιναμε αλλα μετα ειδα οτι δεν αξιζει λογω του φαγητου να χανεις ατομα ειναι χαζος λογος απλα ξες τι κανεις τρως προσεχτικα κ λιγο μες στο σπιτι για να μπορεις αφοβα να τρως εξω με αλλους
Έχεις δίκαιο Dark_Angel.Όντως δεν αξίζει να χαλάμε τις πάρεες μας γιατί είμαστε επιρρεπείς στο φαγητό...είδικα αυτή την εποχή που είναι δύσκολο να βρείς καλούς φίλους...!! Χτες απογοητεύτηκα που δεν μπόρεσα να κρατηθώ, αλλά όλη την υπόλοιπη ημέρα δεν έφαγα τίποτα, μόνο ένα γάλα 0% το βράδυ και σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα!! Αγχώθηκα γιατί με το που είδα 7 στην ζυγαριά το έριξα στο φαί.... δεν θέλω να ξανάρθει το 8 με τίποτα!!!
σκεφτομαι οτι θα παρω mp3 σημερα απο το πλαίσιο ( το περιμένω όπου να ναι) και θα ξεκινήσω περπάτημα μετα μουσικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::boun cing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::boun cing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
όχι ότι η απουσία του ήχου ήταν η αιτία αλλά η δικαιολογία!!!!!!!!!!χιχιχιχιι χιχιχιχιχ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss:
Ποσο θελω να παρω το wii fit !!!
ότι πρεπει να ετοιμασω ενα αρθρο και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι
αχ και εγω .. αλλα ολο το αφηνω για αυριο :p κλασικα χαχα
Σκεφτομαι οτι αρχισαν τα πραγματα στην καθημερινοτητα μου να μπαινουν κ παλι σε μια ταξη, επανασυνδεθηκα γενικως, ευελπιστω να γινει το ιδιο κ με το θεμα του φαγητου που θα παει θα τα καταφερω
καλημερα σε ολους!!!!!! σκεφτομαι οτι ειμαι πολυ χαρουμενη που χθες πηγα για περπατημα!!!!!!!μια ολοκληρη ωρα περπατουσα.....καλα ειναι για αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλιαααααααα� �αααα:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup: