Quote:
Originally posted by Eli
Πινκ μου ίσως όχι τόσο έντονα αλλά έχω περάσει και εγώ από ακριβώς ίδιες καταστάσεις και το μόνο που κατάφερνα είναι να ξαναβάζω βάρος και μάλιστα περισσότερο...
Είσαι τυχερή που συνειδητοποιείς τα λάθη σου και πλέον η γνώση γύρω από τις διαρτοφικές διαταραχές είναι πολύ πιο αναπτυγμένη από τι ήταν 10 και 15 χρόνια νωτίτερα, όπου εγώ έκανα τα ίδια τραγικά λάθη... :(
Για μια ακόμη φορά θα σου πω ότι σκέφτεσαι πολύ ώριμα και ολοκληρωμένα για το νεαρό της ηλικίας σου. Ζεις και σε μια πόλη που προσωπικά ενώ την έχω αγαπήσει πολύ, δεν θα μπορέσω ποτέ να συγχωρήσω το γεγονός ότι ο κόσμος εκεί δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην εξωτερική εικόνα. Έχω ζήσει μεγάλες απογοητεύσεις με το βάρος μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί ήμουν πολύ κοινωνική και ήθελα να είμαι συνεχώς έξω και λάμβανα μεγάλη απογοήτευση γιατί δεν "πληρούσα" τα πρότυπα τους. Όταν τελικά τα κατάφερα και εγώ με ένα φρούτο και ένα γιαούρτι να φτάσω 65 κιλα και όλοι μου έλεγαν μπράβο, εγώ ένιωθα ακόμη ότι πρέπει να χάσω βάρος ενώ πετούσαν κόκαλα. Κοιτούσα την κοιλιά μου, το στομάχι μου και έλεγα έχω μπάκα, δεν ένιωθα ικανοποίηση! Και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες και ακόμη απορώ πως έφτασα να ήμουν τόσο αδύνατη και να μην το είχα καταλάβει πόσο. Μόνο που εγώ για να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα μου πήρε πολλά χρόνια...
Φοβερό...δεν είχα ιδέα τί έχεις περάσει. Κι έχεις τόση δύναμη και για να μοιράσεις. Σε ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωω που υπάρχεις