Εσενα δε σου μιλαω διπροσωπε.. Σου χω θυμωσει..
(Δεν μπορω τωρα.. Λινκιζω το διμετρο κορμι μου..)
Printable View
Η Σεμελη ειναι πολυεργαλειο. Ξεκινησε απο τα ρεμπετικα αλλα τραγουδαει ο,τι θες..
Αντε καληνυχτααα..
https://youtu.be/yqC_iUOFo8c
“Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!”
― Rocky Balboa
Σεισμός και πανικός..
η Σεμέλη έχει συνεργαστεί με εισβολέα;
Σκέφτομαι ότι σε λίγο έρχεται Πάσχα ύστερα καλοκαίρι όπου θα κλείσω και τα 39 και τι έχω κάνει στην ζωή μου τίποτα μια τρύπα στο νερό.
Σκέφτηκα να σας ρωτήσω το εξής: Είχατε ποτέ κάποια επιθυμία/απωθημένο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ; Και το σκέφτεστε ακόμα και τώρα; Μπορεί να είναι κάποιο επάγγελμα, χόμπι, ένας άνθρωπος, κτλ.
Απωθημένο να γίνω ποδοσφαιριστής είχα, γιατί ενώ είχα δοκιμαστεί από μεγάλη ομάδα στους νέους και ήθελαν να με πάρουν, ο πατέρας μου δεν δέχτηκε να με πηγαίνει μέχρι εκεί που ήταν οι ακαδημίες με το αμάξι καθημερινά.
Τι άλλο απωθημένο;χμμμ μια καθηγήτρια στο λύκειο, κάνα δυο κοπέλες από το λύκειο που ήμουν μου άρεσαν ακόμη και τώρα που τις είχα δει.
Βέβαια έχουν παιδιά τώρα και οικογένεια οπότε θα μείνουν για πάντα απωθημένο και η καθηγήτρια χάθηκε ούτε ξέρω που είναι.
Απωθημένο είναι επίσης ένα ταξίδι με τους κολλητούς μου σε όλη την Ευρώπη. Βέβαια πλέον μεγαλώσαμε , δεν υπάρχει χρόνος, λεφτά κ.λ.π.
Και αρκετά άλλα. Δεν μου έρχονται τώρα.
Νομίζω όλοι έχουμε απωθημένα.