:lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol:
Α, ας πω στην Eli και ένα καταπότι: Eli, πρόκειται για αηδιαστικό παρασκεύασμα, αλλά κάνει δουλειά! Δοκιμασμένο και εγγυημένο. Κάνε τσάι του βουνού, ρίξε μέσα μέλι, μπόλικο κονιάκ και πιπέρι και δώστου το να το πιεί καυτό. Θα ανοίξει η μύτη του, θα τρέχουν τα μάτια του, αλλά θα βοηθηθεί στα σίγουρα.
Πάω να κάνω ένα καυτό μπάνιο. Σε λιγάκι επιστρέφω, αφού πρώτα κουκουλωθώ σαν τον Εσκιμώο....
Περίεργο ρόφημα αυτό ʼβα με το πιπέρι μέσα. Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να ανοίξει η μύτη του και να τρέχουν τα μάτια του, μου φαίνεται όμως ότι θα τρέχει μαζί και η Eli για να σωθεί από το ξύλο που θα θέλει να της ρίξει με αυτό που του έδωσε να πιει.:lol:
Έχω και πιπέρι καγιέν που καίει σα το διάολο!!! :lol::lol::lol:
Μπααα ζόρικο το γιατροσόφι και δεν τον βλέπω να το πίνει εκτός και αν του κάνω έκπληξη αλλά μετά τον βλέπω να παίρνει φωτιά ο κώλος του και να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι και να φωνάζει "άτιμη γυναίκα θα με πεθάνειιιιιις" :lol::lol:
Έχω και σεμινάριο σήμερα ουφ αλλά λέω να κάνω και ένα κουράγιο να πάω έστω και άνευ αφής... Θα είναι εκεί και μία φορουμίτσα - ζουμπανίτσα ακόμη και θέλω να την γνωρίσω. Δεν λέω όνομα γιατί δεν ξέρω αν θέλει να την αποκαλύψω.. χιχιχιχι μυστικοπάθειες μου αρέσουν :P
Προς το παρόν πήρε φωτιά ο δικός μου κώλος! Φουλάρισα το καλοριφέρ, έκανα καυτό μπάνιο, μπουκώθηκα στους υδρατμούς, στο καπάκι κουκουλώθηκα σαν κρεμμύδι και έκανα και καυτό καφέ! http://www.youtube.com/watch?v=058NWayA4ug
Αν το πιει ο Γιώργος αυτό, σίγουρα θα σηκωθεί από το κρεβάτι, έστω και για να κυνηγήσει τη γυναικούλα του!! Μωρέ, θα στον κάνω καλά εγώ στο άψε σβήσε!
Διορθώνω το τραγουδάκι, γιατί δεν είναι και τόσο καλό. Πιο πολύ ταιριάζει το παρακάτω. Μοιάζω με την κυρία αυτή:
http://www.youtube.com/watch?v=nF10YNYCTSI
Μη ξεχνιόμαστε κιόλας....
Ax σου στελνει μυνημα το συμπαν!!Να παρεις ενα κατοικιδιο να χουχουλιαζεις!Quote:
Originally posted by Ava
Σήμερα στο δρόμο με τυραννούσε ένα λυκοσκυλάκι. Μου έκανε χαρές, πηδούσε πάνω μου, με χτυπούσε στο πόδι με το ποδαράκι του και απομακρυνόταν. Μετά πάλι τα ίδια. Δεν με άφηνε να περπατήσω! "Κοίτα τι παθαίνω"! έλεγα και γελούσαν οι περαστικοί...
Τα ίδια είχα πάθει και με ένα μωρό γατάκι. Εκείνο το είχα πλησιάσει εγώ, ανέβηκε στο πόδι μου, γαντζώθηκε εκεί και δεν έφευγε με τίποτα! Περπατούσα με το γατί στο πόδι! Τέτοια τραβάω κι ας μην έχω ζώα!
Έλα να ανταλλάξετε γιατροσόφια και να καίγεστε παρέα και εγώ θα χορεύω στον ρυθμό της αφιέρωσης :lol::lol::lol:
Ελι μου σου εστειλα μυν.κ σε αλλο τοπικ ελπιζω να το ειδες γιατι δεν λειτουργει το u2u μου.Δυστυχως δεν θα ανεβω σημερα,θα το κανονισουμε την αλλη εβδομαδα ελπιζω!!!!
Μόνο το κατοικίδιο μου έλειπε τώρα! Όχι ότι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά μάλλον δεν κάνω για τέτοια. Η συμβουλή μου σε όσους θέλουν να αποκτήσουν κατοικίδιο είναι να το σκεφτούν πρώτα πάρα πολύ καλά. Δεν είναι παιχνίδι, ούτε έχει μόνο χαριτωμενιές. Είναι τεράστια ευθύνη. Αντιπαθώ όσους τα παίρνουν για λίγο και μετά τα βαριούνται και τα παρατάνε. Έτσι γεμίσαμε αδέσποτα.
Νομίζω ότι είναι καλό που σκάω τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα ξυπνήσω περδίκι! Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω...
Κρίμα Lessing μου, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό γιατί και εγώ έχω τον άντρα μου άρρωστο και έλεγα να μην πάω αλλά ήμουν σε δίλημμα λόγω της ευκαιρίας να γνωριστούμε :). Σου έστειλα και εγώ u2u και σε ρωτούσα αν θα τα πούμε :). Η αποκάλυψης έγινε χιχιχιχιχχι
Τι λύσσα είναι αυτή με την έξαψις! Την είδα αυτή πολύ πιο γερασμένη και σε άλλο βίντεο που λέει ότι είναι πρόεδρος των γυμνιστών Ελλάδος και βγάζει λόγο. Είπαμε, καλά που δεν υπάρχει αστυνόμευση στο you tube!
Α, γι' αυτό μου φάνηκε τσουλάρα... Έτσι εξηγείται...
Όσο για το έξαψΗς, εδώ ταίριαζε! Δεν είναι η κυρία μέσα στις φλόγες? Ε, μία από τα ίδια! Μόνο που αν γύριζα το ίδιο βίντεο με φόρμες, ρόμπα, χοντρές κάλτσες και λοιπό αισθησιακό εξοπλισμό, τότε θα ερχόταν η αστυνομία του u tube να με μαζέψει!
Τζίνα, μόλις είδα το βίντεο... Εξαθλίωσις και παρακμή!
Κάπου στο μπαρ, κάπου σε μια ντίσκο,
ψάχνω παντού, μα δε σε βρίσκω..
Απογειώθηκα, όταν ένας βλάκας ξάπλωσε στα πόδια της, την ώρα που τραγουδούσε με το μίνι! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
ρε σεις αυτή είναι μεγάλο νούμερο η τραγουδιάρα! Μόλις είδα ντουέτο με Φλωρινιώτη να χαριεντίζονται τα πουλάκια μου στο σουξέ "Δίχως Συμβιβασμούς" :lol::lol::lol::lol::lol: δεν τολμώ να βάλω λινκ ντρεπομαιιιιιιιι:blush:
"Κάτσε να φάω το παγάκι και θα σου πω" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Φλωρινιώτης είναι παντρεμένος, είπαμε? Βρέθηκε γυναίκα να ανέχεται τον τρόπο που φιλάει? Α πα πα πα πα!!!!
Θα την καταπιεί την κοπέλα!
Για τον πλαστικό αλιγάτορα, δεν το συζητώ! Το αποκορύφωμα της αισθητικής!
Για τα φιλιά δεν το συζητώ, Η αηδία!!! Αφού όλο το κλιπ δεν άντεξα να το δω από τα τόσα σάλια. Καλέ αυτή είναι φίρμα τι βίντεο κλιπ, τι ταινίες, τι ειρηνοδικεία, στα καλύτερα έχει γυρίσει! :lol::lol:
Δίνει και συμβουλές για το πως να κρατάς σε έξαψης το έτερον ήμισυ! :lol::lol::lol:
Δείχνει και στάσεις γ@μα σούτρα αααααααααααχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:
Κορίτσια αν κάνανε προβολή του εν λόγω βίντεο σε "κλινική απεξάρτησης από το σεξ" θα έκαναν χρυσές δουλειές!!! Η θεραπεία θα κρατούσε το πολύ μία μέρα, μη σας πω ότι θα γιάτρευε και βιαστές!!! :lol::lol:
Ακόμη κι εγώ έμεινα άφωνη!
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Την ξανθιά περούκα, τον πλαστικό αλιγάτορα, τα σιχαμερά φιλιά, τα χουφτώματα, τα κρεβάτια υπερπαραγωγή, τα μπουρνούζια που πέφτουν στα πατώματα, τον Κούρο.........!!!!
Αυτό το βιντεάκι μπορεί και να το αποθηκεύσω για μελλοντική χρήση.. Όταν θα βγαίνω ραντεβού με αμόρε και θα θέλω στην αρχή της σχέσης να το παίξω κυρία, δέκα μόλις λεπτά πριν το ραντεβού, θα το βλέπω! Εγγυημένα αποτελέσματα! Ούτε το χέρι δεν θα τον αφήνω να μου πιάσει! :lol: :lol:
Είδα μόνο λίγα δευτερόλεπτα από το βίντεο οπότε αυτά που περιγράφεις ευτυχώς δεν τα είδα!!!
ʼντεξα και το είδα όλο! Είπαμε, είμαι hard core της υποκουλτούρας!
Μόλις ήρθε το παρεάκι και θα του το δείξω! Δεν μου φταίει σε τίποτε ο άνθρωπος, αλλά θέλω να δω την αντίδρασή του..
Για να δεις την αντίδρασή του κοίτα προς τα κάτω γιατί θα σωριαστεί!
Κουβάδες, σφουγγαρίστρες και δε συμμαζεύεται, να μαζέψω τους εμετούς!
Αηδίασε, το χρυσούλι μου και σοκαρίστηκε... Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να βάλω φωτό τη φάτσα του, να γελάσετε!
Ε? Ρωτούσε συνέχεια..
Περίμενε, έλεγα εγώ, έχει και χειρότερα...
Χειρότερα από αυτό γίνεται?
Γίνεται, γίνεται...
Πες μου ότι τελείωσε και δεν έχει άλλο...
Τελείωσε, ναι..
Ευτυχώς!
"Δίχως συμβιβασμούς και όρια,
ζούμε τον έρωτά μας δίχως περιθώρια,
και για γάμο ούτε λέξη,
έτσι η αγάπη μας μόνο θα αντέξει"
Ενθουσιάστηκα, ε? ʼντε πάλι, βρήκα καινούρια βλακεία να ασχολούμαι!
Έχεις να φας σφαλιάρες από τη Ναταλία που θα βάλεις και στην τσέπη σου!!:lol:
Τρελή είμαι να της το βάλω? Με το που της το ανέφερα είπε αυστηρά, αλλά και γελαστά μαζί: Ελπίζω να μαζεύεις υλικό, ώστε να αντιμετωπίσεις τα στερητικά σου σύνδρομα εδώ! Όχι, δεν θέλω να το βασανίσω το κοριτσάκι μου, θέλω να περάσει όμορφα!!
Αλλοτρίωσα την 'ʼβα! :bigsmile:
όχι ότι ήθελε και πολύ προσπάθεια χιχιχιχιχι:bigsmile:
Συμβαίνει κάτι περίεργο: Ενώ απομνημονεύω πανεύκολα τα πάντα (ιδίως τις βλακείες) προσπάθησα να μάθω απ' έξω τόσο αυτό το "τραγούδι", όσο και το "έξαψης" και δεν τα κατάφερα.. Μήπως τα κορίτσια καταλαβαίνουν την πρόθεσή μου και μου κάνουν βουντού από μακρυά?
Eli μου, είσαι ταλεντάρα στην ανεύρεση σκουπιδιών! Σε συγχαίρω, σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στο έντσικτο και στο ταλέντο σου! Μου άνοιξες νέους ορίζοντες!
Ξεσαλώνω, πριν το αυριανό μου ταξίδι!
Και επειδή εγώ δε ντρέπομαι, ορίστε η νέα μου ανακάλυψη:
http://www.youtube.com/watch?v=QwtvJ3D--wU
Μόλις το είδε το παρεάκι μου είπε, εσύ είσαι σοβαρό κορίτσι, τι μα#$%ες είναι αυτές?
Έχω ξαφνιάσει ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό με το νέο μου ταλέντο χαχαχαχαχα :lol::lol:
δεν αντέχω στον πειρασμό θα το ρίξω το trush link μου! Αυτό το είδατε;;;;
http://www.youtube.com/watch?v=QwtvJ3D--wU
Sexy mood - Διάθεση ερωτική!!! To αγγλικό τους με σκοτώνει, τουλάχιστον το κλιπ είναι σεμνό. Δώστε έμφαση στον στοίχο:
I have very very sexy mood
you are fantastic and so so good
Ι want to make love with you!!!
me too! me too!
This night together me and you
me and you! me and you!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αααααα ʼβα μαζί το βάλαμε!!! :lol::lol::lol: Αρχίζουμε να ταυτιζόμαστε επικίνδυνα χαχαχαχα ωρέ τι ξυλιές έχουμε να φάμε από την Ναταλία :lol::lol:
Eli μου, όπως σίγουρα διαπιστώνεις, είμαι καλή μαθήτρια! Ξεπερνώ ακόμη και τη δασκάλα!! :lol: :lol: :lol:
Το παρεάκι ετοιμάζεται να την κάνει......... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον το παρεάκι σου δεν έχει γνωρίσει ακόμη την δεύτερη όψη της ʼβας, το βλέπω να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένο!
Το ξαναλέω ταυτιζόμαστε επικίνδυνα!!! Μέχρι και τα ίδια συνεχίζουμε να γράφουμε!!! :punk::lol::lol:
Εσύ τουλάχιστον μιλάς εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως... Εμένα θα ξεφωνήσει η Ναταλία!!! Ε, ρε, τι με περιμένει, αν πάω και της κάνω i am sexy woman, you are sexy man!! :shocked2: :shocked2: :shocked2:
Δίπλα μου είναι το παρεάκι και γελάμε παρέα!
Ωχ, μόλις είπε, μμμ, βάλε με στην κουλτούρα αυτή....!!!
Προς το παρόν τον κρατώ με το ζόρι, ταίζοντάς τον πορτοκάλια και ξηρούς καρπούς. Του έβαλα και ένα ουισκάκι, έτσι, για να αντέξει! Γιατί έπεται συνέχεια...
Η κατάρα της Ναταλίας έχει πέσει ήδη πάνω μας!!! :wow::wow:Quote:
Originally posted by Ava
Συμβαίνει κάτι περίεργο: Ενώ απομνημονεύω πανεύκολα τα πάντα (ιδίως τις βλακείες) προσπάθησα να μάθω απ' έξω τόσο αυτό το "τραγούδι", όσο και το "έξαψης" και δεν τα κατάφερα.. Μήπως τα κορίτσια καταλαβαίνουν την πρόθεσή μου και μου κάνουν βουντού από μακρυά?
Έχεις τον τρόπο σου....μήπως πήρες μαθήματα από την Κάλη και κάνεις και άλλα κόλπα για να μένουν τα παρεάκια σπίτι σου ;)Quote:
Originally posted by Ava
Δίπλα μου είναι το παρεάκι και γελάμε παρέα!
Ωχ, μόλις είπε, μμμ, βάλε με στην κουλτούρα αυτή....!!!
Προς το παρόν τον κρατώ με το ζόρι, ταίζοντάς τον πορτοκάλια και ξηρούς καρπούς. Του έβαλα και ένα ουισκάκι, έτσι, για να αντέξει! Γιατί έπεται συνέχεια...
:lol::lol::lol: