αναφερομαι σε παλαιοτερες εποχες , τωρα δεν ξερω πως ειναι.....εχω πλεον αποσυρθει απ την κυκλοφορια , λογω κτθλψης .....
Printable View
Εννοείται υπάρχουν και καλοί γι αυτό είπα είναι θέμα χαρακτήρα. Πριν κάτι μέρες πάλι μας σταμάτησαν και μας λέει ο ένας Που πάτε?
Λέμε Στο πάρκο Καισαριανής.
Και λέει Έλα ρε παιδιά, για πάρκα είμαστε τώρα? Και μετά έπιασε τη κουβέντα με την κόρη μου του τύπου τι τάξη πας κτλ. Και μας λέει καλά να περάσετε. Αυτό. Ούτε ειρωνείες ούτε τίποτα. Θα μπορούσε να μας βάλει πρόστιμο σίγουρα γιατί την βόλτα μπορούσαμε να την κάνουμε χωρίς να βγούμε εκτός δήμου.
Να σου πω κάτι mind εγώ στεναχωρήθηκα τώρα, αλήθεια, και ξέρεις γιατί?
Γιατί ο ανεγκεφαλος ανέβασε αυτό το βίντεο και μπορεί να το δει ο κάθε κακοπροεραιτος που έχει αποθημενα και να το δείξει στην υπηρεσία της και να βρεθεί εκτεθημενη η κοπέλα ..
Βλέπεις την κίνηση που κάνει πριν του πει φεύγεις βιαστικά?
Αν τον έγραφε δεν θα την έκανε κακό άνθρωπο ,θα το έκανε γιατί αυτή την εντολή είχε και δεν μπορούσε να κανει αλλιώς δυστηχως ....
Παιδιά δεν είναι αστεία αυτά τα βίντεο ..πραγματικά αυτό θέλω να πω ..
Καλυστα μπορεί να χάσει την δουλειά της με αυτό που έκανε και να σου πω και κάτι εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει κάποιος που είναι παράνομος να φάει κλήση και να πει ότι θέλει ...
εγώ και εσύ γιατί είμαστε τυπικοί και αυτοί όχι?
Όταν έχεις άδικο θα την φας ,αυτή είναι η δουλειά της ..
Πιστεύω να καταλαβαίνεις και εγώ πλέον τι θέλω να πω ...
Εύχομαι να κατέβει γρήγορα αυτό το βίντεο ειλικρινά ..
Eγώ το είδα τυχαία όταν το πρωτοανέβασε που ο βλάκας είχε βάλει και την ημερομηνια και αφού έφαγε κραξιμο την εβγαλε. Την δουλειά της δεν θα την χάσει, αν φάει θα φάει επίπληξη και φυσικά δεν πρόκειται να χαριστεί ξανά ποτέ μα ποτε σε κανέναν ούτε στο ελάχιστο. Σε πιάνει για δακτύλιο, θα σε γράφει για δακτύλιο γιατί κάποιος βλάκας ανέβασε αυτό. Εν τω μεταξύ αν το παρατηρήσεις καλά, θα δεις πως του λέει με τρόπο φυγε γρήγορα παρακαλώ γιατί από πίσω είναι ο αστυνόμος Β και φοβάται μην καταλάβει τι έγινε. Και αυτός την αλήθεια είπε ξέρεις για αυτό του την χάρισε. Απλώς έκανε ανοησία που το ανέβασε....
Αυτό λέω και ελπίζω να είναι δόκιμος ακόμα ή τουλάχιστον να είναι νέα στην υπηρεσία η κοπέλα γιατί σου λέω αν ένα γεγονός πάρει δημοσιότητα είναι υποχρεωμένος μετά ο διοικητής της να ακολουθήσει ότι λέει η νομοθεσία, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και αυτοί εντολές ανωτερων ακολουθούν και παίζεται το δικό τους κεφάλι μετά ...
Ας ελπίσουμε να μην έπαθε τίποτα γιατί κρίμα από κάτι τέτοιους να πηγαίνουν χαμένες θυσιες τόσων χρόνων ..
Πάλι καλά την γλύτωσε και ο πεζός στις διαβάσεις και δεν τον κλαδέψε και αυτών τον άνθρωπο ..Ειλικρινά τι μυαλά κουβαλάνε...
Τώρα θέλω να σου πω και κάτι ακομα. Παλιά όταν είχα μία μηχανή όποτε με έβλεπε Ζητάς στο δρόμο ήθελε ντε και καλά να με κυνηγήσει γιατί είχα κρυμένη την πινακίδα και ενώ ήξερε πως αφενός ρε φίλε παιδί θα είναι που για να έχει κρυμένη την πινακίδα πάει να πει πως θα το φτάσει μέχρι τέλους για να καταφέρει να σου ξεφύγει, που πας με μία μηχανή 750 κυβικών που ζυγίζει 350 κιλά; Αφού ποτέ δεν θα τον πιάσεις έχει δίχρονο που πιάνει 205 χιλιόμετρα για πλάκα σε 10 δευτερόλεπτα, είναι ποτέ δυνατόν να σου σταματήσει και να σου πει κανε μου έλεγχο όταν ξέρει πως θα του κάνεις κατάσχεση τη μηχανή; Αν ήθελε να σταματήσει θα είχε την πινακίδα κανονικά και όχι κρυμένη και πάλι δεν θα σταματήσει γιατί σε φοβάται και για να μην του πας στο σπίτι του την κρύβει τελείως και τελειώνει η ιστορία. Δηλαδή η όλη ιστορία είναι να βάλεις τον πιτσιρικά να σε πάει από Δάφνη πχ μέχρι Λιμανάκια ή όσο αντέξεις, περνώντας πχ και 4 κόκκινα στη διαδρομή.... Γιατί; Για να δεις πόσο πιλότος είναι; πόσο διατεθειμένος είναι να παίξει τη ζωή του κορώνα-γράμματα στα 18 του; Πιάσε ρε μαλακα ζητά κανά εγκληματία, βρήκες τώρα να κυνηγήσεις τον πιτσιρικά, ε κυνήγα τι να σου πω, αφού τόσο σου κόβει κυνήγα....
Είπαμε υπάρχουν και οι εξαιρεσεις όπως άλλωστε σε όλα τα επαγγέλματα ...ετσι και στους αστυνομικούς ,στους λιμενικούς και γενικά σε όποιον φοράει στολή και νομίζει ότι μπορεί να κάνει κατάχρηση εξουσίας και όχι απλώς το καθήκον του ...
Αλεξία πες ρε συ ,είναι όντως ανέκδοτο η περίπτωση σου και θέλω όμως να παραδεχτείς ότι του το έκανες επίτηδες ;)
Πέρσι είχα βγει με την φίλη μου στις απόκριες και με τα παιδιά μας. Βγήκαμε με το δικό μου αυτοκίνητο. Ο γιος της όταν τους άφησα σπίτι ξέχασε στο παρ μπριζ μου το πιστόλι του (είχε ντυθεί πειρατής, δεν ξέρω γιατί είχε πάρει και πιστόλι, δεν ξέρω πώς βρέθηκε στο παρ μπριζ αφού τα παιδιά κάθονταν πίσω, ούτε το πρόσεξα). Και το βράδυ που θα πήγαινε δουλειά ο άντρας μου παίρνει το αυτοκίνητο μου γιατί είχε το δικό του στο συνεργείο. Δεν ήμασταν και καλά τότε, ούτε το συζητήσαμε.
Τον σταματάνε στο δρόμο η αστυνομία ωραία και καλά. Με το που ανοίγει το τζάμι αρχίζουν και τον σημαδευουν με όπλο φωνάζοντας "έχει όπλο! Έχει όπλο! Βγες από το αυτοκίνητο με αργές κινήσεις! Ψηλά τα χέρια! Να βλέπω τα χέρια σου! "
Αυτος τα χάνει. Λέει Τι έγινε τώρα, έχω όπλο και δεν το ξέρω?
Βγαίνει σιγά σιγά. Τον πιάνουν να του βάλουν χειροπέδες, τα παίρνει στο κρανίο, λέει Ρε πάτε καλά, τι κάνετε?
Τον πιάνουν με τη βία, τον ξαπλωνουν κάτω μπρούμυτα, του βάζουν χειροπέδες..
Με τα πολλά, κατάλαβαν ότι είναι ψεύτικο το όπλο στο παρ μπριζ, μαθαίνουν για ποιον δουλεύει και του ζήτησαν 1000 συγνώμη.
Εντάξει, εγώ ακόμα γελάω. Εν τω μεταξύ το όπλο εντελώς παιχνίδι, με αυτό το πορτοκαλί κομμάτι στην κάννη
Υ.Γ Με την φάση που περνούσαμε τότε θα μπορούσα να το κάνω επίτηδες αλλά όχι. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε ειλικρινά.
Eξαίρεση είναι όταν ο ένας στους 10 ζητάδες σε κυνηγάει, όχι όταν κάθε φορά που σε βλέπει ζητάς να ανοίγει το φάρο και μερικές φορές να κάνει επιτόπου κιόλας στην παραλιακή για να σε πάρει στο κυνήγι. Κοίτα αυτοί τα παλιά χρόνια (για αυτό και δεν μπορούσαν γυναίκες να γίνουν ζητάδες παλιά) έπρεπε να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο. Επρεπε να μπούνε στην Κηφισίας στο αντίθετο ρεύμα το οποίο ήταν σκληρή δοκιμασία, για να βγούνε στους δρόμους, τους καταλάβαινα αν και 18 χρονών, αλλά αφού είμαι 18 χρονών παιδί υπάρχει περίπτωση να πήγαινα σε καφετέρια με τα πόδια και να έλεγα α οι κακούργοι με σταματήσανε και μου πήρανε την νεράιδα μου; Ποτέ 100 φορές να πεθάνω προσπαθώντας να μην συμβεί αυτό. Αν δεν το καταλαβαίνετε ζητάδες μου εσείς, που καθε φορά που βλεπατε ένα nsr το παίρνατε για να τσιτώσετε ένα πιτσιρικά, τι να πω... ειλικρινα...
Σε οτι αφορα την αστυνομια,ειναι αναλογως τον ανθρωπο.Μερικοι λειτουργουν σαν ρομποτ,δεν καταλαβαινουν τιποτα.Αλλοι ειναι σωστοι ανθρωποι.Ειναι και θεμα λειτουργιας του κρατους...ουσιαστικα τους χρησιμοποιουν σαν εισπρακτικα οργανα πλεον,και εκει που πρεπει να προστατεψουν τον πολιτη απο κακοποιους απλα δεν υπαρχουν...και σου λενε κανε οτι κοιμασαι...ειναι λοιπον γενικοτερο το προβλημα.Αν λειτουργουσε το κωλοκρατος οπως πρεπει θα λειτουργουσε και η αστυνομια.Παντα βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,ανθρωπων με νοοτροπια καταχρησης εξουσιας.
Καλημερα Κυκνε...η μανα μου επαθε πριν 3.5 περιπου χρονια 1 βαρυτατο εγκεφαλικο,της προκαλεσε παραλυση στην αριστερη πλευρα και βαρυτατη ανοια επιθετικου τυπου.(δεν συνεργαζεται,φωναζει συνεχεια).Και τωρα πιθανον να εχει μια ασθενεια που λεγεται ανοια με σωματια λεβι. Ειναι το προσωπικο μου μαρτυριο που περναω...Το als ειναι η αρρωστια που ειχε ο αστροφυσικος Στιβεν Χοκινγκ.Το ειχε ενας γνωστος μου...ειναι απαισια ασθενεια.
Είμαι απο τους πολύ λιγους που δεν τους πείραξαν καθόλου τα περιοριστικά μέτρα.
Επειδή υπο τις ομαλές συνθήκες δεν έχω παρέα ή κατάλληλη παρεα για να βγω εξω να πάω κάπου, κι έτσι ο περιορισμος λειτουργει ως η καλη δικαιολογία που με κάνει και νιωθω ευχαριστα.
Καλημέρα παιδιά! :) Τι κάνετε;
Σήμερα έπεσαν μέσα οι μετεωρολογικές προβλέψεις και χιονίζει... :D
Κατάλαβα... Δύσκολη κατάσταση...
Αυτή την αρρώστια που λες για την άνοια διάβασα ότι την είχε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς που αυτοκτόνησε πριν κάποια χρόνια...
Για το als κατάλαβα, έχω δει την ταινία για τη ζωή του Στίβεν Χόκινγκ, "Η θεωρία των πάντων"... Όντως πολύ άσχημη αρρώστια...
καλημερα κυκνε, εδω αθηνα απλα κανει κρυο, ουτε βλεπω να χιονιζει......
Καλημέρα σας!
Στην Αθήνα κρύο, συννεφιά και χιονόνερο :)
Για χιόνι πάντως δεν το βλέπω
Σε εμάς εδώ πάντως δεν υπάρχει αδέσποτο που τέτοιο καιρό δεν βρίσκει ζεστασιά ..
Δεν ξέρω ειδικά αυτά που είναι κέντρο είτε τα καταστήματα είτε κάποιος περαστικός που δουν αδέσποτο να είναι κουρνιασμενο είτε το πάνε κούτες και μπαίνουν μέσα είτε κουβέρτες ..
Φυσικά μόνο σε τέτοιες θερμοκρασίες ,αλλιώς δεν έχουν θέμα .
Δεν έχω δει κανένα προς το παρόν να κρυώνει ..όπως και σε εμάς εδώ αν έρθεις και παρατηρήσεις πολλά μαγαζιά ή και σπίτια ακόμα, έχουν έξω στα πεζοδρόμια πάντα νερό και τροφή ...
Η αλήθεια είναι ο δήμος μας σε συνεργασία με την φιλοζωική κανουν εξερετικη δουλειά σε αυτό το θέμα .
Άσε που πλέον έχει αλλάξει πολύ η στάση μας με τα αδέσποτα ..
αισθάνομαι ότι δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι αυτές τις αναμνήσεις.... θα ήθελα με έναν μαγικό τρόπο να φύγουν από το μυαλό μου αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να γίνει.....
Είναι θέμα νοοτροπίας πλέον ..
Νομίζω η δική μας η γενια και οι νεότερες έχουμε τρόπο αντιμετώπισης πλέον απέναντι στα ζωάκια ...
Είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι ..εντάξει υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αλλά εκεί μιλάμε για καθαρά ψυχιατρικές παθήσεις ...
Εγώ πλέον βλέπω όλα μα όλα τα παιδιά με το που βλέπουν αδέσποτο να τρέξουν να το χαϊδεύουν να νοιαστουν αν τρώνε ..
Αν συνεχιστεί όλο αυτό είναι βέβαιο πως σε λίγα χρόνια τα αδέσποτα πλέον θα έχουν πολύ καλύτερη μοίρα απ' ότι παλιά ..
Το γατάκι στο γραφείο μου υιοθετήθηκε ..στεναχωρέθηκα βέβαια αλλά πήγε σε σπίτι και θα είναι πολύ πιο καλά και το καλό είναι ότι θα μπορώ να πηγαίνω να το βλέπω ;)
βρε κυκνε, υπαρχουν ακομη αδεσποτα ζωα , δλδ. σκυλια ? εχω να δω αδεσποτο απο τελη των 80s αρχες 90s , τοτε ειχα χτυπησει με ταυτοκινητο δυο, χωρις να πηγαινω γρηγορα , και ενα σε κεντρικο δρομο η μανα μου , εκτοτε δεν εχω δει κανενα , στην αθηνα τουλαχιστον.....στην επαρχια εχω δει......στην στυλιδα που πηγαινα καποτε .....δεν ξερω τι γινεται στην θεσσαλονικη βεβαια .....
Καλημερες σε ολους,βροχη πειραια με 4 βαθμους,ισως εχουμε μια ευκαιρια για χιονι μεχρι θαλασσα δευτερα πρωι...καποια μοντελα το δινουν καποια οχι...θα δουμε ...δυστυχως εχουμε αστεγους εδω στις γειτονιες,λογικα θα εχει μεριμνησει ο δημος να βρουν καταφυγιο.Εχουμε και κατι γατια που εχουν βρεικαταφυγιο σε ενα παλιο σπιτι,τους εχουμε φταιξει σπιτακια με χσρτοκουτες,και τα ντυσαμε με φλις κουβερτουλες που πεταει ο κοσμος στα σκουπιδια και ετσι ζεσταινονται κ αυτα.
Εδώ υπάρχουν και σκυλιά και γάτες... Αλλά σήμερα δεν χιονίζει οπότε όλα καλά, επανήλθαμε στα φυσιολογικά μας... Αν και λένε ότι ίσως χιονίσει πάλι αύριο, ελπίζω πως όχι... Εντάξει, το είδα λίγο και χάρηκα αλλά φτάνει... Να μην ταλαιπωρούνται άλλα πλάσματα και άνθρωποι...
Καλημέρα με -3 από εμάς ...
Αρκετό χιόνι αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή το γύρισε σε βροχή και έλιωσε το περισσότερο ..
Σε άλλα νέα οποίος βγαίνει από το σπίτι του μόνο με πέδιλα του πατινάζ είναι όλα παγωμένα στην κυριολεξία ..
Καλημέρα!
Όντως εδώ στην Αθήνα μόνο γάτες βλέπεις πλέον..
καλημερα , βλεπω καποιες γατες , αλλα καμμια σχεση με παλαιοτερα .....
Το γυμνό σου κορμί θα πρέπει να ανήκει μόνο σ' εκείνους που ερωτεύονται τη γυμνή σου ψυχή.
Charlie Chaplin
Αν υπολογισεις οτι τα προγραμματα στειρωση των αδεσποτων ζωων ξεκινησαν στους ολυμπιακους αγωνες, ειναι λογικο πλεον να μην υπαρχουν τοσο πολλα αδεσποτα .Οσο για το οτι βλεπεις γατες, οπως ξερεις οι γατες ειναι πιο αναρχα ζωα, δυσκολα περιοριζωντε σε αντιθεση με τα σκυλια οπου ευκολα μπορουν να μεταβιβαστουν στις δημοτικες εγκαταστασεις, οι γατες ολο και καποιο τροπο θα βρουν κι θα ξεφυγουν. Ολα αυτα νομιζω δικαιολογουν οτι πεον δεν υπαρχουν πολλα αδεσποτα, ειδικα το τελευταιο χρονο το προγραμμα με τα αδεσποτα και την δωρεαν αποκτηση τους απο ανθρωπους ολης της ευρωπης εχει βοηθησει παρα πολυ.
Ομως, οπως σωστα ενδιαφερομαστε για τα ζωα νομιζω θα επρεπε και για τους ανθρωπους τους αστεγους, οπου μεσα σε αυτο το κρυο ζουν εξω στους δρομους της Αθηνας, οπου ειδη υπηρξαν νεκροι απο το υπερβολικο κρυο. Το λεω αυτο διοτις υπηρξε το 2019 μια ερευνα κοινωνικη με φανατικους φυλοζωους οπου κατεληξε στο οτι πρωτιμουν να σωθουν τα σκυλια απο αστεγους αρρωστους που δεν εχουν ουτος η αλλος ελπιδα.
Αληθεια, ρωταω, κι οποις θελει ας απαντησει. Σε ποιες απο τις δυο περιπτωσεις εαν ειχατε την δυνατοτητα να προσφερετε καταφυγιο θα το κανατε, σε μια σκυλα με 2-3 κουταβακια? η σε ενα ζευγαρι ηλικιας γυρο τα 25 αστεγων , τοξικομανων ,με ΕΙΤΖ , οπου μπορει να ειναι και αλλοδαποι? σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις θα προσφερατε ? εαν ξερατε οτι οποιος μεινει εκτος κινδυνευει με την ζωη του?