Μου τη δίνει ο ότινανισμος ......
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μου τη δίνει ο ότινανισμος ......
Βαρεθηκα τη ζωη μου
Και εγω φιλε εδω και χρονια!! Αλλα αυτη δεν με εχει βαρεθει ακομα και με αφηνει να καθομαι να γραφω εδω στην παρεα!
Νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια τοσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε στο μαράζι, στη μελαγχολία, με το παραμικρό.
Με έχει πιάσει πάλι ο φόβος μου ότι κάτι άσχημο θα γίνει και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.Δεν μπορώ το φόβο είναι χειρότερος από τη θλίψη.
Μπορεί και να είναι έτσι γιατί εμένα πάνε μαζί.
Ωνάσης, πως έκλεβε τις συζύγους άλλων (π.χ. Κάλλας), εξαπατώντας και παραπλανώντας τη νοημοσύνη τους και με τον πλούτο του. Τιμωρήθηκε. Όλα εδώ πληρώνονται. Που είναι τα παιδιά του σήμερα και που οι απόγονοι του?? Και πως όλοι αυτοί χάρηκαν τον πλούτο του??
Και όλο επιβεβαιώνομαι πως οποιος "το προσπαθεί" και λέει θα τα καταφερω και το παλεύω και όλη μέρα είναι στην πρίζα για να πιάσει το στόχο, στο τέλος είναι ο θεατής της επιτυχίας των άλλων στον εν λόγω τομέα (αισθηματικό ή επαγγελματικό ας πούμε) που τα καταφεραν με λιγότερο κόπο, κι αυτός στάσιμος για χρόνια ενώ άλλοι προσπερνούν.
αν θελουν να προσπερασουν ας προσπερασουν μονο που οταν γυρισει ο τροχος το αντικειμενο σχολιασμου που θα απασχολει τη δημοσιοτητα θα παραμεινει το ιδιο.
αρα η ζωη ειναι τροχος και καπια στιγμη γυρναει...
Θα ψάξω να βρω που δουλεύουν οι πελάτες που μου σκανε δέκα λεπτά πριν κλείσουμε να πηγαίνω κι εγώ τελευταία στιγμή να τους πρηζω τα αρχιδια.
ΠΕΣΤΑ βρε ftatl
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλά θα το πω με τραγούδι
https://youtu.be/rx0iW6UQXiQ
ξενυχταει κανεις?
Γεια χαρα !! Γεια σου Remedy , Keep , betel και σε ολα τα παλαια καλα μελη!
καλημέρα.. Εχθές πήρα το πρώτο μου χάπι και έκανα εμετό.. ο άντρας μου μου είπε ότι φοβάται μην κληρονομησουν τα παιδιά μας αυτό που έχω, με στεναχώρησε πολύ...και μου είπε ότι κακώς το άρχισα το φάρμακο και ότι το DMT έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα ... ελεος χριστέ μου τι βλακείες... τεσπα δεν του δίνω σημασία
Άμα σε χωρίσει θα του δώσεις
ο, τι να ναι κι εσυ.
ε ας πάρω ναρκωτικά για να γίνω καλα και ας νιώσω λίγες ακόμη τύψεις για τον εαυτό μου
Διάβαζα για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή ever,καθώς τα ξημερώματα έλαβε την τιμή που του αξίζει.
Και σκέφτηκα ότι στην χώρα μας δεν ξέρουμε να εκτιμάμε τους σπουδαίους.
Δε θα γινω ποτε καλα
Γτ να μην γεννιούμουν κι εγώ φυσιολογική?
Μην απογοητευεσαι και μενα μου λεγανε οτι θα παιρνω μια ζωη φαρμακα....εχω κανει 2-3 ψυχωτικα βαρβατα επερνα φαρμακα 3 χρονια καιτελικα τα κοψα εδω και 3 μηνες.....δεν εχω υποτροπιασει βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη αλλα εγω ρισκαρα....απο τη μια υπαρχει ο φοβος της υποτροπης απ την αλλη ομως δεν ειμαι ζομπι εχω γεμισει ενεργεια και εχω χασρι σχεδον ολα τα κιλα που ειχα βαλει......:p
είδα φως και μπήκα πάλι.τα ίδια χάλια είναι πάλι το μαγαζάκι...καλή υγεία και μόνο χαρές σε όλα τα παιδιά.Να είστε όλοι καλά.
Ναταλάκι εσύ είσαι ;που είναι το Ναταλάκι;
Ποια ναταλία βρε elis? το 1/10 να είχαμε από το μυαλό αυτής της κοπέλας θα είχαμε κάνει παπάδες..Αλλά που τέτοια τύχη...
Ποιος είσαι;έχω χάσει επεισόδια όντως για το μυαλό της Ναταλίας κι εγώ αυτό πιστεύω
Ειναι σωστο οτι η αιτια του κακου ειναι ο εγωισμος μας...και τι καταλαβα; καθε φορα τα ιδια
Αχ και να αλλαξει ο τροχος....
Ο λόγος πιστεύω αφορά στην έλλειψη αντικειμενικότητας από εμάς για εμάς. Κι οταν δεν εισαι αντικειμενικός με σενα είτε υποτιμάς είτε υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Άμα επιτυχεις να γινεις αντικειμενικός με σενα τους άλλους ας τους να χτυπιούνται κι εσύ προχώρα ακάθεκτα.
Κάπου πιο πάνω ειχε μια "τροποποίηση μηνύματος για παράβαση όρων χρήσης" αμέσως μετά από δικό μου διάλογο. ellis, δεν πιστεύω να πες τίποτα?
Και κοντά να ήμουν δεν πιστεύω να με θεωρούσατε ότι ανήκω σ αυτη την ομάδα αν και ειμαι "ιστορικό πλέον μέλος" του φορουμ.
Βεβαια και σε άλλους χωρους δικούς μου θα πρεπε να μουν στους προσεκλημένους αλλα δεν με καλούσαν. Και λέω δεν βαριέσαι ... έχω γίνει σχεδόν αναίσθητος σε τετοια, κι απλα συνειδητοποιώ αντικειμενικα σκεπτομενος πως και τότε που τους ηξερα (λόγω του κοινού παρονομαστη ο οποίος δημιουργούσε τη συνδεση) η σύνδεση προφανως δεν ηταν ουσιαστική (ψυχικής αλληλοσύνδεσης, ώραίας επικοινωνίας και φιλίας) και ουτε επαιρνα κατι αξιολογο για μενα από την εκει συναναστροφή.
ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
δεν ειναι καποια προσκληση καλων μελων η παλιων καλων μελων, η μελων που εκτιμουμε (που ειναι αρκετα, και για μενα εισαι ενα απο αυτα).
ειναι μια επικοινωνια 3-4 παλιων μελων, δλδ ουτε υποσυνολο του υποσυνολου δεν το λες.
απλα με το μνημονι , εχουμε φαει ψωμι κι αλατι σε προσωπικες συζητησεις, γι αυτο και τα πανηγυρια.
ωστοσο εισαι ευπροσδεκτος αν ποτε καταφερουμε να συντονιστουμε, γιατι προς το παρον, εχουμε σκορπιστει ο καθενας στον κοσμο του :)
υ.γ. το "κοντα" δεν ειναι προβλημα, το ραντεβου ειναι διαδικτυακο.