Δεν μου λες , μνιμονιο , εχει παρει το φορουμ την κατω βολτα , η ειναι εντυπωση μου ( εκτος ολιγων εξαιρεσεων ) ? Αγγελος .
Printable View
Μακ γιατι το λες αυτο ...
Σου απαντησα Αγγελε.. Καταλληλως!
Δεν κρινω μονο Με Βαση και θεση τον δικο μου χαρακτηρα.
Οποιος θελει μπορει να περιηγηθει στον ιστοτοπο και να βρει μελη με κοινους προβληματισμους.
Το Φορουμ για ενεργα μελη και με συστηματικη προσβαση παιρνει την μορφη μιας "οικογενειας"... δεν βγαζουμε ακρη με ολους, δεν εχουμε καθε μερα κεφια, μπαινουν οι διαφωνιες στο τραπεζι.
Ο καθενας εχει δικαιωμα στο να υπερασπιστει τον εαυτο του. Ο καθενας εκφραζει πτυχες του εαυτου του.
Σκέφτομαι ότι ευτυχώς πρόλαβα και διάβασα ότι τις pro-edited εκδόσεις του θέματος επίπεδο στο φόρουμ και κατάλαβα πολλά...
παρτε τηλ κλειδαρα να γραψουμε σε κανενα θεμα χαχαχαχαχαχα
Μια γιουτουμπερ απο ολεσ αυτεσ που καταδεχονται να βγαλουν λεφτα απο το ιντερνετ
Με κοροιδευει πρωσοπικα εχω να τισ πω χεστηκα τι κανει αμα θελει να βγαλει λεφτα ετσι
Ασ βγαλει. Εγω δουλεια εχω κ δεν κατεδεχομαι να κανω δουλεια με λεφτα στο ιντερνετ
Για μενα ειναι τραγικο μαζι με την τηλεοραση αλλα ειναι η μονη λυση παντωσ εγω γελασα
Αν κ ηταν στυλ μπουλινγκ κι οχι αστειο την αλλη φορα ασ το κανει αστειο ετσι κι αλλιωσ εκει που την ειχα γραμμενη
Εκει την εχω κ τωρα χορτασαμε μπουλινγκ καντε κατι αστειο τωρα γ να μη σασ παρει κ σασ σηκωσει κι αμα
Σασ ξανακατεβασει θα ειστε πολυ διαφορετικοι
Αμι γιαμι κ κατι παπαρια την κανω διαφημιση παντου να δω τι θα κανει ασ το κανει αστειο τουλαχιστον αυτο μονο
Μάγκα μου της μουρλής γίνεται από τα flame wars, παλιά με χαλούσε όταν τα έβλεπα..... Τώρα πλέον γελάω, σταθερή αξία πάντως
οτι μου λειπουν καποια παλια μελη