εγω lonely ειμαι αδερφε
Printable View
Εσεις που ειστε κοντα να κανετε συναντησεις..Δεν ειναι κακο!!
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι βασανίζεστε χωρίς λόγο.Έχετε κολλήσει στον ιστό της άρνησης και δεν ξεκολλάτε ούτε με regover.Και το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι/ες έχετε ως sig κάποια γνωμικά τα οποία τα πολεμάτε λυσσαλέα με την στάση σας.For fucks sake δηλαδή τι περιμένετε,να βρέξει μάνα να πάρετε το καλάθι?
Νιώθω χάλια, τελείως ηλίθια!!!! γιατί έβγαλα εισιτήριο το Φλεβάρη για να πάω σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο εξωτερικό τώρα το Σεπτέμβρη και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω γιατί ο "αγαπημένος ασφαλιστικός μου φορέας" δεν μου δίνει ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης (προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή)....
290 ευρώπουλα το εισιτήριο συν 100 η συμμετοχή στα μπάζα....
πόσο περισσότερο μαλάκω/ηλίθια/βλαμμένη μπορώ να γίνω?
Μουντζώστε με!
Μπορώ?????????
Ναι, έχει ανέβει, είναι στα 470 τώρα....
Λενα ψαξ το λιγο παραπανω , νομιζω οτι αν εισαι ασφαλισμενος σε καποιον δημοσιο φορεα οποιασδηποτε χωρα της Ε.Ε , ισχυει και στις υπολοιπες χωρες.
Την καρτα την δικαιουσε απο την στιγμη που εισαι ασφαλισμενη.
Αυτό είναι το πρόβλημα μου και κλαίγομαι... έχω κάνει ρύθμιση με δόσεις, αυτοί για να μου δώσουν την κάρτα θέλουν να μην χρωστάω τίποτα...
Μάστερ,
ετοιμαζόμουν να στο γράψω... ναι είναι ατομικα... ρώτησα και μου είπαν ότι μόνο οι φόροι επιστρέφονται...σιγά τα αβγά, 75 ευρώ στα 290....
Λενα την ρωτα καλυτερα ξανα , γιατι απο οσο ξερω αν εισαι ασφαλισμενος την δικαιουσαι την καρτα.
Εμενα μου ηρθε με ταχυδρομειο με το που ασφαλιστηκα.