Καλημέρα
καλε πως ερημωνει ετσι το φορουμ τα σαββατοκυριακα? :P
Σήμερα -400 με νεο αριθμό μπροστα το 118 :smilegrin:
Printable View
Καλημέρα
καλε πως ερημωνει ετσι το φορουμ τα σαββατοκυριακα? :P
Σήμερα -400 με νεο αριθμό μπροστα το 118 :smilegrin:
Για πρώτη φορά έχω απελπιστεί. Χωρίς βουλιμικά, με καθημερινή άσκηση 1 ώρα περπάτημα και λίγα βάρη, από διατροφή πρωτείνες, υδατάνθρακες ολικής και σαλάτες, και δεν έχασα ούτε πόντο... από κιλά δεν ξέρω, δε ζυγίζομαι γτ αποφάσισα να μην ξαναζυγιστώ αφού έχω χρόνιο πρόβλημα με την τουαλέτα και συχνά έζω φοβερές κατακρατήσεις. Αλλά να μην χάνω ούτε πόντο....1 μήνα σχεδόν, όλα στην εντέλεια και απώλεια καμιά....στην τελική αν έτρωγα πίτσα κάθε πρωί και παγωτό για σνακ θα ήταν το ίδιο κάτι σαν συντήρηση χωρίς να στερούμε! αχ
γιατι δεν συμβουλευεσαι καποιον διαιτολόγο??:wink2:
Σημερα μετα απο χθεσινοβραδυνη κρεπαλη σε μπυραρια +500.
ξεκολλησα απο το 54 :P 54.5 :P
Kαλημερα!
Σημερα +1.5 κιλο
56.1
Μια βδομαδα νηστεια τωρα...
-100 σημερα.Αν δεν ειχα πιει και τα παυσιπονα χθες παιζει να ειχα χασει κι αλλο.Τελικα οντως κανουν κατακρατηση.
Τουλαχιστον αδιαθετησα! Κατι ειναι και αυτο... με ενα μηνα καθυστερηση...
καλησπέρα -200 σήμερα.......αντε να δω 117,..:smilegrin:
Καλημερα και καλη βδομαδα!
-1 κιλο σημερα
55.1
Καλημερα και καλη εβδομαδα!Καραμελα μου ποσο καιρο ειχα να σε πετυχω, συνεχιζεις ακαθεκτη ετσι!
Πηνελοπη ξεφουσκωσες.;)
Ξεφουσκωσα κι εγω κι εχει πλακα γιατι τις τελευταιες Δευτερες ειμαι τα ιδια κιλα, 67.9!:P -500 δηλαδη παρολη τη μηλοπιτα(ευτυχως την εφαγα νωρις και δεν εφαγα βραδυνο).:)
καλημέρα
μετά απο σκ με παιδάκια, λουκάνικα, ψωμιά, γλυκά και τσίπουρα ανεξαρτήτων ωρών και συνθηκών +2,5 52,5...
την πέμπτη φέυγω γαι παρίσι...περιμένω να αδιαθετήσω κιόλας
μέχρι τετάρτη με γιαούρτυι και τοστ θα την βγάλω...
σκατά τα έκανα!!!
αλλά όμως ζυγίστηκα οπότε κάτι είναι και αυτό άλλαξα κατα κάποια έννοια συνήθειες!!
επόμενο ζύγισμα πέμπτη πρωί!!
και ο θεός βοηθός
θα τρώω μέχρι 900 θερμίδες για το 3 μερο και μέσα στον νοέβρη θέλω να δω το 49!!!
και τέλος ..
Καλημέρα -300, 78,8. Τα νέυρα μου 100-100 θα κατευαίνω τα γραμμάρια. Σήμερα αρχίζω γυμναστική άντε να δούμε πως θα πάει. Μακάρι άυριο να γράψω -200,-300.
εγώ πάλι νιώθω σαν φοράδα...ελπίζω τα +2,0 να είναι πλασματικό απο το υπερ-ξέσκισμα του σκ!!!
αχχ α΄'υριο θα δείξει αν και προ περιόδου είναι πιο σφιχτά τα πράγματα!!
καλημέρα!
μετα απο αρκετό καιρό αποχής απο διατροφή (πρεπει να ναι απο τελη Αυγούστου που δεν έκανα κατι με εξαίρεση μια δυο μέρες συνολικά) σήμερα ξαναξεκινάω.
Χτες ήπια και εφαγα αρκετά οποτε ξεκινάω σήμερα 61.7 ελπίζοντας εστω τα 500γρ να ναι απο το φούσκωμα!
εβαλα στόχο μέχρι 10 δεκέμβριου να χάσω 6.5 κιλά!ελπίζω να τα καταφέρω..
κ επειδή ανακάλυψα οτι εχω αναιμία ελπίζω να κάνω οτι χρειάζεται και για αυτό.