Quote:
Originally posted by Eli
Προσπάθησε αν σε βοηθάει, να κάνεις το εξής: Να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα σου διατροφικά από την προηγούμενη. Να έχεις ένα μπούσουλα, να ξέρεις τι έχεις πάνω κάτω να φας. Και ας μην τα τηρείς κατά γράμμα. Εϊναι μία λύση για να σε βοηθήσει να βάλεις το μυαλό σου στη λογική των τριάδων και στην οργάνωση της διατροφής σου. Ας μην την τηρείς κάθε μέρα δεν πειράζει, ωστόσο θα σε μάθει να σκέφτεσαι... Αν όμως η τελειομανία σου σε κάνει να απογοητεύεσαι κάθε φορά που ξεφεύγεις μην το κάνεις ακόμη, ασε την εξάσκηση για λίγο αργότερα.
κατάλαβα, ναι θα προγραμματίζω ολα τα γεύματα τα ενδιάμεσα (τα οποία όταν δουλεύω είναι ζωτικής σημασίας να τα έχω μαζί μου). Το μεσημεριανό δεν μπορώ να το προγραμματίζω πια γιατί με τη δουλειά συχνά δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, τις περισσότερες φορές πια τρώω από μαμά-πεθερά και όσο φτάνουμε στο καλοκαίρι αυτό θα ενταθεί. Το βραδυνό δε θέλω να το προγραμματίζω γιατί μου αρέσει να διαλέγω. Είμαι καλοπερασάκιας. Θέλω να τρώω αυτό που επιθυμώ και να αδυνατίζω. Άμα το καταφέρω να με βάλετε στο γκίνες :starhit: Ακόμα δε δουλεύω βράδυ και είναι ΟΚ, μετά θα είναι τα δύσκολα!