Originally Posted by
Αιωρούμενη Σκιά
Σκόπιμα μου έδωσα αυτήν την ταυτότητα στο forum Αιωρούμενη Σκιά....Έτσι νιώθω, σαν αιωρούμενη σκιά.....από 12 χρονών παλεύω με τα γ. . .ωαντικαταθλιπτικά και τα ηρεμιστικά.. Κουράστηκαααααααααααααααα αα.........Είμαι ένας άνθρωπος-Κενό...Δε ξέρω ποιά είμαι.. στην προσπάθεια να εξηγήσω ποιά είμαι.. η προσέγγιση της αναγνώρισής μου με αηδιάζει...δε με γουστάρω καθόλου....νιώθω οτι με πονάω και πονάω και τους γύρω μου...βαρέθηκα να ζω με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία και ό,τι έχει σχέση με φοβία....έχω καταφέρει πολλά παρέα με αυτά τελείωσα τη σχολή μου, έκανα το μεταπτυχιακό μου, πήρα το lower, ζωγραφίζω, χορεύω, παντρεύτηκα και τώρα θέλω και παιδί...που πας ρε κακομοίραααααα θες και παιδί...με τι κότσια....όχι αυτή τη φορά δε θα κάνεις άλλο βήμα στη ζωή σου παρέα με καταθλίψεις, κρίσεις πανικού,αγοραφοβία,νοσοφοβ ία.Ή ψυχικά υγιείς με παιδί ή μια αιωρούμενη σκιά, σκιά που θα βλέπει από ψηλά όλο το γολγοθά που τράβηξε από τα 12 χρόνια ως τα 30....Έλεος....δεν υπαρχει θεός...Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;Θέλω να είμαι φυσιολογική να ζω φυσιολογικά...δε θέλω άλλο αυτή την διαταραγμένη προσωπικότητα,τα ασταθή συναισθήματα...ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ.........