Γιώτα σ'ευχαριστώ. Για cross τα fingers σου κι εσύ μήπως και πάρω καμιά ανάσα γιατί τη βλέπω την ασφυξία νά'ρχεται! :lol:
Printable View
Γιώτα σ'ευχαριστώ. Για cross τα fingers σου κι εσύ μήπως και πάρω καμιά ανάσα γιατί τη βλέπω την ασφυξία νά'ρχεται! :lol:
Oops, τι έχει το κορίτσι μας? Γιατί ασφυκτιάς καλέ?
:lol: :lol: Κατερίνα περαστικά σου. Την άρπαξες για τα καλά. Η ίωση φυσικά και δε συγκρίνεται με το χειρουργείο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σε ταλαιπωρεί και πολύ μάλιστα. Τι να πει κι ο γαμπρός σου που έκανε υπνοθεραπεία χθες όλη μέρα!Quote:
Originally posted by *Katie
Πάλι πυρετό ανέβασα σήμερα το απόγευμα και έχω και το χρώμα το πεθαμενατζι στη μουρη μου άστα μια ομορφιά . Ξεφτίλα εσύ έκανες κοτζαμ χειρουργείο και έγω με μια ιωσούλα πιο πολύ κλαίγομαι . Ντροπή και Αίσχος ας μαζευτω!!!
ΤΖΙΝΑ καλη επιτυχια.Πηγαινε κ κανα λαλακι στη διευθυντρια.Λαλακι η λαλαγκι τα λεγαν εκεινα που εφτιαχνες;:eureka:
Α μια και περί λαλαγγίων ο λόγος, παρατήρησα στο φούρνο που προμηθεύομαι τα υπέροχα κριτσίνια σπανακιού, ότι πουλούσαν λαλάγγια , δεν μου θύμισαν σε τίποτα τα δικά σου τα απαράμιλλα!
Για τα ανύπαρκτα οικονομικά μου!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Oops, τι έχει το κορίτσι μας? Γιατί ασφυκτιάς καλέ?
Σ'ευχαριστώ Lessing. Λαλάγγια λέγονται και είναι καλή η ιδέα σου αλλά τα έφαγα. Αν όμως με προσλάβει θα της φτιάξω και θα της πάω πολλά λαλάγγια, όλα Νο 4!! :lol:Quote:
Originally posted by lessing
ΤΖΙΝΑ καλη επιτυχια.Πηγαινε κ κανα λαλακι στη διευθυντρια.Λαλακι η λαλαγκι τα λεγαν εκεινα που εφτιαχνες;:eureka:
Καλά, φαντάζεσαι να πουλούσε τα δικά μας τα λαλάγγια;; Χρυσές δουλειές θα έκανε!! Μήπως να τα κάναμε franchise! :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Α μια και περί λαλαγγίων ο λόγος, παρατήρησα στο φούρνο που προμηθεύομαι τα υπέροχα κριτσίνια σπανακιού, ότι πουλούσαν λαλάγγια , δεν μου θύμισαν σε τίποτα τα δικά σου τα απαράμιλλα!
Κορίτσια καλή σας νύχτα και καλή ξεκούραση. Γιώτα παρακάλεσε τον πόνο σου να φύγει για να κοιμηθείς ήρεμα το βράδυ, κι αύριο μέρα είναι χιχιχι.
Τζίνα Τζινάκι ησυχία έπεσε βλέπω χιχιχι. Και εγώ έβλεπα ταινία και μόλις τελείωσε και λέω να ξαπλώσω σιγά σιγά :)
Καληνυχτίζω όλο το παρεάκι :), όνειρα γλυκά να έχουμε :kiss:
Αχ βρε Γιωτα μου!ασπρος σιφουνας εγινες!2 μερες δεν μπηκα κ εσυ εκανες το χειρουργειο κ βγηκες κιολας!Καλη αναρρωση.Αντε να φυγει κ ο παλιοπονοςνα ηρεμησεις κ να κοιμηθεις.
Κατερινα περαστικα σου...οιτουρτες της Μαριλους πολυ ιδιαιτερες.Με τη δευτερη θα ξετρελαθηκαν τα πιτσιρικια!κ του χρονου με πιο ωραιες!
Τζινακι μου!καλη καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου.Να την παρεις την δουλεια!Αν κ αν εκανες λαλαγγοοργανα κ μαλιστα νο 4 νομιζω οτι θα το ειχες λυσει το οικονομικο σου!Θα παω λαλαγγια στην Ναταλια κ θα της πω να τα φωτογραφισει για να δουν τη διαφορα.
Στα κοριτσια μου που τρωνε ποκοτινοπατακιοβλακιουλες ......να περνατε καλα,αλλα να μην τα πειτε ολα αποψε κ αυριο.Αφηστε κ για μεθαυριο!
Σας φιλω γλυκα ολες.Μου ε΄λειψε η παρεα σας αλλα δεν ειμαι κ πολυ στα καλα μου αυτο τον καιρο.
καλά, πόσο απίστευτη μπορεί να είσαι?Quote:
Originally posted by NADINE
Μακ,μόλις έπεσα πάνω στο φύλακα άγγελο του Πετράκη!
Μόνο εσύ θα έχεις τον μπαμπά σου να σε φυλά στα χειρουργεία;
Λογικά, τώρα η Αβα και η Ναταλία θα πίνουν πρωινό καφέ με μπουγάτσα με τυρί, η Γλαύκη θα ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το αυριανό ταξίδι, καλοτάξιδη γλυκούλα!, η Τζίνα θα ψάχνει τη ντουλάπα μέχρι να αποφασίσει πιο ρούχο θα την αναδείξει για να πάει στη συνέντευξη και να κάνει καλή εντύπωση (τα δάκτυλα μου έχουν στραβώσει από το πολύ cross!), η Πωλίνα θα ακουμπάει την κοιλίτσα της και θα ονειρεύεται το μωρουδάκι, το Ελάκι θα δίνει το αντιπυρετικό στο Γιώργο της και θα τρώει την τριάδα της, το Κατερινάκι θα πίνει το ντεπονάκι να φύγει το πυρετάκι ή τυχόν έφυγε ήδη και είναι στη δουλειά το κορίτσι μου? , η Ιωάννα θα βολτάρει στην Αθήνα και εγώ, στον καφέ μου καναπέ, σερφάρω, παίζω χαζοπαίχνιδα στο φέις να περάσει ώρα και διαβάσω και τα "Ανεμώλια" του Ισίδωρου Ζουργού. Καλημέρες σας!
Kαλημερα Γιωτουλα!Πως εισαι σημερα?Πονας ?Οντως εφτιαξα βαλιτσα το πρωι κ ειμαι στο μαγαζι του γιου κ μην χασω ευκαιρια μπηκα!παντως τον καλυτερο καιρο αποφασισαν να σε χειρουργησουν κ να μην κανει να βγεις εξω.Μιλαμε για πολυ κρυο φιλεναδα!παρε αγκαλια κουβερτες κ βιβλιο κ χορτασε χουζουρι.Καλο το βιβλιο?το πρωτο του μου αρεσε,το δευτερο οχι τοσο.Αν ειναι καλο πες μου να το παρω.Πολλα φιλακια.Τωρα ποσο υπεροχη μπορει να ειναι η μερα σου που λεει η φωτο τι να σου πω......καμμια καλη επισκεψη δεν παιζει?
Καλημέρα. Γιώτα έχει υποχωρήσει καθόλου πόνος; Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς το βράδυ; Εγώ λέω να μην περιποιηθώ πολύ τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να τους θαμπώσω με την απέραντη ομορφιά μου, θέλω να εκτιμήσουν και τα άλλα προσόντα μου! :lol::lol: Γλαύκη σου εύχομαι καλό ταξίδι και θα τα πούμε σύντομα.
Καλη επιτυχια Τζινακι μου κ παλι!Καλα ξεληγωθηκα στα γελια που διαβασα σε καποιο αλλο τοπικ για την στρουφογλωσσιτσα σου!Να'σαι καλα κοριτσι μου!Ευχαριστω για το καλοταξιδο.Ευχηθειτε να μην κανει πολυ κρυο εκει στα βορεια γιατι εμεις οι νοτιοι δεν ειμαστε συνηθισμενοι.
Λαλα λαλαλαλα. Ευχαριστώ πολύ Γλαύκη μου. Εδώ στην Αθήνα κάνει πολύ κρύο οπότε μάλλον και στα βόρεια θα είναι κρύος ο καιρός. Καλύτερα να πάρεις ζεστά ρούχα μαζί σου.
Καλημέρα όμορφες!
Γιωτάκι μου απόλαυσε στιγμές ηρεμίας και χουζουριού! Εύχομαι να μην έχεις πολλά πονάκια και να μπορείς να χαλαρώνεις στον καφέ καναπέ σου για την ακρίβεια να βουλιάζεις μέσα στα μαλακά μαξιλάρια :D
Γλαύκη μου με το καλό να πας να συναντήσεις τις χαρές σου! Να ξεσκάσεις και εσύ λίγο και να ξεχάσεις έστω και για λίγο όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Πότε ταξιδεύεις;
Τζινάκι να τους θαμπώσεις σήμερα με την υπέροχη χαρούμενη προσωπικότητα σου και το λαμπερό σου χαμόγελο! Μην τοιχόν και το ξεχάσεις στο σπίτι σου! Να το πάρεις μαζί σου το χαμόγελο σου είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ σου ;).
Εμείς εδώ στην Σπίνα Λόγκα όλα καλά. Ο αντρούλης μου αναρρώνει και επιτέλους δεν έχει πυρετό. Είναι βέβαια αδύναμος ακόμη αλλά πιο ευδιάθετος. Χθες του άνοιξε και η όρεξη και μου παράγγελνε πατάτες τηγανιτές με τα μπιφτεκάκια του και χωριάτικη σαλάτα για βουτιές γκρρρρ. Και δεν άγγιξα τις πατάτες τρομάρα μου και μετά πλάκωσα την κουβερτούρα... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τι να πω! Πάει το προσπερνάμε και αυτό και προχωράμε. Απόψε ελπίζω η αφή να είναι αρκετά δυνατή ώστε να πάμε να ζουμπιαστούμε γιατί έχω να πάω γυμναστήριο από την Κυριακή. Ναι ναι τεμπέλιασα και εγώ χιχιχιχι.
Γλαύκη μου πάρε ζεστά ρούχα... χθες το βράδυ το πολύ 1 βαθμό είχε στην συμπρωτεύουσα. Μίλησα και με φίλους μου που μόλις είχαν γυρίσει από έξω και ήταν παγάκια χιχιχι. Εδώ στην Αθήνα χθες είχε 7-5 βαθμούς!
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1
Καλημέρα Έλλη. Χαίρομαι που συνήλθε ο αντρούλης σου. Σας χαιρετώ προς το παρόν και θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.
Καλησπέρα κορίτσια!
Γράφω από τον υπολογιστή της Ναταλίας (του γλυκύτερου πλάσματος στον κόσμο)!
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για μία έξοδο στην παγωμένη Συμπρωτεύουσα!
Χαρά μου, πάρε μαζί σου πουλόβερ, πάρε κασκόλ, πάρε φλοκάτες, ό,τι σου βρίσκεται τέλος πάντων, μιλάμε για το κρύο της αρκούδας!
Χθες κατακουράστηκα, λίγο η ασθένεια, λίγο η μετακίνηση, αλλά κάποτε τελείωσε η ταλαιπωρία. Έφτασα στο Ναταλόσπιτο!
Αααααααααααααα, υποδοχή να δείτε εσείς! Ομορφιά, γαλήνη, χαρά! Η πριγκήπισσα με περίμενε στο παραμυθένιο της κάστρο! Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το κορίτσι μας στο να με διώξει... Αλλά όχι, δεν το σκέφτομαι αυτό ακόμη, έχουμε ακόμη δύο μέρες!
Τώρα γελάω, γιατί όσο η Ναταλία ετοιμάζεται κι εγώ γράφω, έχουμε το ραδιόφωνο να παίζει.. Ακούγεται ένας στίχος από άγνωστο τραγούδι, που λέει "ανησυχώ για όσα βλέπω" και τότε ακούγεται η φωνή της Ναταλίας από μέσα "κι εγώ για όσα ακούω"!! :lol: Όχι που θα μου γλίτωνε!!
Επιτέλους έχουμε νέα από το Ναταλόσπιτο χιχιχιχι. ʼντε κοριτσάκια να χαρείτε την συντροφιά η μία της άλλης και να περάσετε υπέροχα! Καλώς να δεχτείτε και την τρίτη της παρέας :)!
Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ. Πριν λίγο γύρισα. Δεν ξέρω ακόμα αν την πήρα τη δουλειά γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο. Όλα πήγαν καλά. Για την ώρα τους ενδιέφερε να καταχωρώ τα voucher τα αποκόμματα δηλαδή των αποστολών και παραλαβών τα οποία μαζεύονται σε ντάνες και δεν προλαβαίνουν να τα καταχωρήσουν. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν δεν το γνωρίζω αλλά μοιάζει λίγο με την access που γνωρίζω και σε συνδυασμό με το τυφλό σύστημα μπόρεσα να το δουλέψω. Μου έδειξε μία ευγενέστατη κοπέλα, συνονόματή μου, η οποία, άκου τώρα, έκανε διαμερισματοποίηση στομάχου πριν 1 χρόνο και έχει χάσει 60 κιλά! Μου λέει η αδερφή μου δεν παίζεσαι, η διευθύντρια διαβητική, η κοπέλα που σε ενημέρωσε με βαριατρικό χειρουργείο, όλη σου τη ζωή εκεί μέσα τη συνάντησες; :lol: Κρατούσα σημειώσεις σε ότι μου έλεγε κι έτσι δε χρειαζόταν να μου επαναλαμβάνει τα ίδια. Με άφησε για μία ώρα περίπου και καταχώρησα και μόνη μου. Αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι πίσω από το γραφείο που καθόμουν είχε ένα μεγάλο τζάμι και έβλεπα έναν μεγάλο χώρο στον οποίο συγκέντρωναν όλα τα δέματα οι κούριερ. Λαοθάλασσα! 10-15 άντρες κούριερ, μερικοί ήταν μανάρια, να πηγαινοέρχονται. Οπότε στην κυριολεξία μου άρεσε το περιβάλλον εργασίας!:lol: Νομίζω ότι τα πήγα καλά και τώρα περιμένουμε....
Γιούπιιιιιι, Τζίνα! Και σου άρεσε το περιβάλλον και τα πήγες καλά στο crash test! ʼντε να τηλεφωνήσουν κιόλας να δέσει το γλυκό!
Thanks dear. :lol: Εσύ πως τα πας; Έφυγε καθόλου ο πόνος;
ναι, Τζινάκι , είναι σε ανεκτά επίπεδα ο πόνος, ήρεμα θα κοιμηθώ μάλλον και πολύ χαίρομαι!
Κορίτσιαααααααααααααααα!!!! !!!! Τι να πω; I'm simply irresistible!!! :lol: Μόλις με πήραν τηλέφωνο και την πήρα τη δουλειά!!!!! Ξεκινάω τη Δευτέρα part time για αρχή και απ'ότι μου είπαν μάλλον θα γίνει full time!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! !!!!! :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
Αν και για να είμαι ειλικρηνής ένιωθα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την χάσεις αυτή τη δουλειά χαρά μου! Στο είπα ο Θεός δεν ξεχνάει τους καλούς και χαρούμενους ανθρώπους! Είδες Τζίνα μου τώρα που ήρθαν τα δύσκολα, τώρα που θα είχες πρόβλημα με την ασφάλεια σου που έλειγε και με τις ινσουλίνες σου, τώρα βρέθηκε και η δουλειά σαν από μηχανής Θεός!!! Και τι δουλειά! Με διευθύντρια διαβητική και συνάδερφο με βαριατρικό! Μα πραγματικά αυτό δεν είναι τύχη είναι πεπρωμένο ;)
Και όμορφα αγόρια ακούω.,.... χμμμμ άντε να βρεις και ένα καλό και άξιο παλικάρι να σε τακτοποιήσουμε εντελώς χιχιχιχι.
Εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον και σύντομα όταν θα έχεις πάρει και εσύ το κολάι να σου βγει και το full time!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κορίτσιαααααααααααααααα!!!! !!!! Τι να πω; I'm simply irresistible!!! :lol: Μόλις με πήραν τηλέφωνο και την πήρα τη δουλειά!!!!! Ξεκινάω τη Δευτέρα part time για αρχή και απ'ότι μου είπαν μάλλον θα γίνει full time!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Συγχαρητήρια κ καλή αρχή!!!!!!!!!!
Tζινα μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!πολυ χαιρομαι!το πιο ωραιο ειναι οτι το γραφειο εχει ωραια θεα....Καλη τυχη σε ολα τα επιπεδα!κ φουλ ταιμ,με μαναρι κ οτι αλλο....
Γιωτα κ εσυ καλα εισαι απο οτι διαβαζω,ειδα κ φαγακι κ οχι νεροβραστα.
Ελι μου που τι του κανεις συνεχεια του κακομοιρη του αντρα σου...τον εψησες τον ελιωσες....Ευτυχως περαστικα....
Μαλλον προβλεπω να φαω μεγαλη πικρα στη Σαλονικη...Εγω δεν εχω πολυ χοντρα ρουχα.....θα βαζω 5 ενα πανω στο αλλο κ ας μην εχω ξαναφορεσει 2 ρουχα μαζι...πολυ κρυο παντως δειχνει,θα δουμε.Πολυ πολυ δεν θα βγουμε απο το σπιτι!Ντελιβερι πιστευω να κανουν!
Γλαύκη αύριο θα ταξιδέψεις;
ΧΑ ΧΑ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ. Πριν λίγο γύρισα. Δεν ξέρω ακόμα αν την πήρα τη δουλειά γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο. Όλα πήγαν καλά. Για την ώρα τους ενδιέφερε να καταχωρώ τα voucher τα αποκόμματα δηλαδή των αποστολών και παραλαβών τα οποία μαζεύονται σε ντάνες και δεν προλαβαίνουν να τα καταχωρήσουν. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν δεν το γνωρίζω αλλά μοιάζει λίγο με την access που γνωρίζω και σε συνδυασμό με το τυφλό σύστημα μπόρεσα να το δουλέψω. Μου έδειξε μία ευγενέστατη κοπέλα, συνονόματή μου, η οποία, άκου τώρα, έκανε διαμερισματοποίηση στομάχου πριν 1 χρόνο και έχει χάσει 60 κιλά! Μου λέει η αδερφή μου δεν παίζεσαι, η διευθύντρια διαβητική, η κοπέλα που σε ενημέρωσε με βαριατρικό χειρουργείο, όλη σου τη ζωή εκεί μέσα τη συνάντησες; :lol: Κρατούσα σημειώσεις σε ότι μου έλεγε κι έτσι δε χρειαζόταν να μου επαναλαμβάνει τα ίδια. Με άφησε για μία ώρα περίπου και καταχώρησα και μόνη μου. Αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι πίσω από το γραφείο που καθόμουν είχε ένα μεγάλο τζάμι και έβλεπα έναν μεγάλο χώρο στον οποίο συγκέντρωναν όλα τα δέματα οι κούριερ. Λαοθάλασσα! 10-15 άντρες κούριερ, μερικοί ήταν μανάρια, να πηγαινοέρχονται. Οπότε στην κυριολεξία μου άρεσε το περιβάλλον εργασίας!:lol: Νομίζω ότι τα πήγα καλά και τώρα περιμένουμε....
Break, Γλαύκη και Lessing σας ευχαριστώ πολύ. Βρε κορίτσια θέλω να κοιμηθώ κι η χαρά δε με αφήνει!! :lol::lol:
Συγχαρητήρια και από τις δυο μας! ʼφησέ την εσύ.... :eureka:
Ευχαριστώ. ʼβα μου παρόλο που κάνει νύστα δεν μπορώ να κοιμηθώ! :lol:
Τζίνα συγχαρητήρια για τη δουλειά! ;)
Γιωτούλα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!
ʼβα και Γλαύκη απ'ότι κατάλαβα επισκέπτεστε τη Ναταλία. Καλά να περάσετε κορίτσια!
Και σε όλες καληνύχτα και καλό ξημέρωμα! :love:
Welldah σ'ευχαριστώ. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Έκανε νύχτα τελικά Βουτσερίνα ε;
Καληνύχτα με χαμόγελα πλατιά!:roll:
Τρέχω όσο μπορώ Ναταλία μου αλλά δε γίνεται να σε φτάσω! Μ'αρέσει το Βουτσερίνα αλλά δεν το καταλαβαίνω, αν μπορείς κατέβα λίγο προς τα μένα για να μου το εξηγήσεις. :lol: