Έκανα μια βολτα τις προάλλες στους εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και μέτρησα 6-7 ενεχυροδανειστήρια/"αγοράζω χρυσό"... δε ξέρω, σα να μου'χει κάτσει μια πέτρα στο στομάχι, δεν είχα αντιληφθεί οτι τόσος κόσμος έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο...
Printable View
Έκανα μια βολτα τις προάλλες στους εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου και μέτρησα 6-7 ενεχυροδανειστήρια/"αγοράζω χρυσό"... δε ξέρω, σα να μου'χει κάτσει μια πέτρα στο στομάχι, δεν είχα αντιληφθεί οτι τόσος κόσμος έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο...
οτι υπάρχει τόση μοναξιά εκεί εξω...
όπως και μέσα...
τι στο καλο να παρω δωρο σε εναν ανθρωπο που εχει οτι χρειαζεται και εκτιμαει πρακτικα δωρα, παρα διακοσμητικα...
Σκέφτομαι τη χτεσινή μέρα που περπατώντας προς τη δουλειά η ματιά μου πήγε στις βιτρίνες των μαγαζιών δίπλα μου και ο αντικατοπτρισμός του εαυτού μου εκεί με έκανε αυθόρμητα να κλάψω από συγκίνηση και χαρά..Κρατάω αυτή τη στιγμή σα θησαυρό μέσα μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια έκλαιγα με την εικόνα μου αλλά για τον αντίθετο λόγο..
Αυτό ακριβώς παρατηρούσα κι εγώ τις προάλλες,κινούμενη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κι ήταν εξίσου θλιβερή δεικτική διαπίστωση!Quote:
Originally posted by filipparas
:thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
Σκέφτομαι τη χτεσινή μέρα που περπατώντας προς τη δουλειά η ματιά μου πήγε στις βιτρίνες των μαγαζιών δίπλα μου και ο αντικατοπτρισμός του εαυτού μου εκεί με έκανε αυθόρμητα να κλάψω από συγκίνηση και χαρά..Κρατάω αυτή τη στιγμή σα θησαυρό μέσα μου γιατί εδώ και πολλά χρόνια έκλαιγα με την εικόνα μου αλλά για τον αντίθετο λόγο..
Τέλεια αίσθηση!Κράτα την ως πρωτόγνωρη μετά από καιρό,αλλά όχι σαν σπάνια καθώς θ'αναγκαστείς να τη συνηθίσεις!
ανυπομονω να σας γνωρισω απο κοντα!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
...;οτι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο ..... και μην φοβάστε ... δεν παχαίνει ..... το αντίθετο αδυνατίζει
οσο σκεφτομαι οτι τοσο καιρο επαιζε μαζι μου ..τρελενομαι ...
νομιζα πως κατι ενοιωθε αλλα τελικα ηταν απλα μια τονωση του εγωισμου του ...
αλλα επιτελους ορκιστηκα! οποτε ειναι καιρος να αλλαξω σελιδα και να βαλω νεους στοχους ..
και το κυριοτερο να μην αφησω κανεναν ποτε ξανα να με πληγωσει!
Ζωή ξεκίνησες να κάνεις ντουκάν?
ζωη,πηρεςτο πτυχιο σου?
ΟΥΑΟΥ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
οσο για το αλλο..... θα περασει :)
σκεφτομαι οτι ωρες ωρες νιωθω τοσο εξαντλημενη που μερικες φορες, πραγματικα ομως, φοβαμαιπωςδεναργει ηστιγμη που θα χασω οποιονδηποτε ενδοιασμο κ θα κοιμηθω επιτοπου μπροστα σε κοσμο!!!
πραγματικα το φοβαμαι ομως!!!
το μονο που θελω ειναι να κλεισω τα ματια μου κ να χαθω.... (οχι για παντα ε? )
σκεφτομαι οτι χρειαζομαι δουλεια, και για τα λεφτα αλλα και για να νιωθω οτι κατι κανω. Ωραια τα ταξιδια και οι εξοδοι, αλλα αυτα ειναι καλοπεραση και εμπειρια, νιωθω οτι χρειαζομαι να δημιουργω κατι, να προκαλω καποια παραγωγικοτητα, ειτε σε στυλ να'μαι μαγειρισσα, ειτε να ειμαι βοηθος καποιου/σε κατι....
μηπως να γραψω ενα βιβλιο και εγω να δημιουργω ψυχαγωγια;
Αχ Merry κ εγώ βαρέθηκα μέσα στο σπίτι συνέχεια!!!!!!!!!!
να γραψουμε μαζι ενα βιβλιο! η ενα σιριαλ! και να το πουλησουμε καπου να βγαλουμε λεφτα για να'χουμε για τα χριστουγγενα για δωρα!!! Με τις τιμες που ειδα στα μαγαζια φετος... νεφρο πρεπει να πουλησουμε.. οχι βιβλια...Quote:
Originally posted by break
Αχ Merry κ εγώ βαρέθηκα μέσα στο σπίτι συνέχεια!!!!!!!!!!