Και που να ήξερα! Σας έχω νέα, πολύ ευχάριστα για όσες δεν πηγαίνουν σε διαιτολόγο τριάδων. (αν έχω καταλάβει καλά μόνο η πινκ και η Ελλη πηγαινουν στον κυριο Ζ? συγχωρέστε με είναι και περασμένη ώρα, Ελλη θυμάμαι μου τα είχες γράψει αλλά κατα λάθος τα έσβησα :dork: )
Λοιπόν στο ψητό: γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά (έχει 9μηνη άδεια από το δημόσιο και βρήκε μια βραδυνή δουλειά για μεροκάματο), μου έφερε ένα πακέτο, είχα παραγγείλει αυτό http://www.skroutz.gr/books/270190.%...%84%CE%B5.html
Ανοιξα το πακετο και διαβαζα χαλαρα και σε στυλ "αντε να παμε για υπνο κι αυριο παλι"
Και ξαφνικα βλεπω μεσα "τριαδολογικη"! Κοιτάω καλύτερα, συγγραφέας Ζουμπανέας, τί μου θυμίζει τί μου θυμίζει! Φυσικά το βρήκα μετά!
Ε λοιπόν μέσα έχει ένα ολόκληρο βιβλίο κυριολεκτικά με συνταγές!!! Εύκολες και γρήγορες λύσεις για πρωινό με τριάδες!! Το διάβαζα τώρα κι έτρεχαν τα σάλια μ και θα με βοηθήσει πολύ μόλις σφίξει η δουλειά και οι ζέστες! Πχ μπορώ να ετοιμάσω από τώρα το πρωινό μου! Εχει φοβερες ιδεες, έχω και το "τί θα μαγειρεψεις σημερα μαμα" αλλά δεν το είχα συνδιάσει με τις τριάδες, ενώ αυτο το λέει και ο ίδιος! Εχει και το μυστικό του Μαθουσαλα μέσα!
Μάλλον τώρα θα απορείτε γιατί τόσος εξστασιασμός, αν δε το καταλάβατε...λόγω σύμπτωσης! Μα να παραγγείλω βιβλίο και να λέει για τριάδες χωρίς να το γνωρίζω? :crazy:
Στο εξής πρωινό και κολατσιό θα τα έχω ετοιμάσει από πρίν να τα έχω σιγουράκι, γιατί το πρωί με τη δουλειά ξεχνιέμαι. Αν σας αρέσει κάτι να μου πείτε να σας μεταφέρω τη συνταγή/κόλπο από το βιβλίο. Καληνύχτα! Ωρα να κοιμηθώ, ελπίζω :smirk: Ελλη εύχομαι σύντομα κι συ...αυπνίες! :wink2: