Μήπως είναι από το voucher;
Printable View
Μήπως είναι από το voucher;
http://img820.imageshack.us/img820/7065/resizeaspc.jpgQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για την ώρα τους ενδιέφερε να καταχωρώ τα voucher τα αποκόμματα δηλαδή των αποστολών και παραλαβών τα οποία μαζεύονται σε ντάνες και δεν προλαβαίνουν να τα καταχωρήσουν.
Ωραία, το κατάλαβα τελικά πριν μου το πεις. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζω σιγά σιγά να συντονίζομαι στη συχνότητά σου. Κατά το πιάσε Μελωδία, πιάσε Ναταλία!:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8Quote:
Κατά το πιάσε Μελωδία, πιάσε Ναταλία!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημερούδια παιδάκια μου, μου έστειλαν σήμερα email με αυτό το link που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον για όσους αγαπούν τον ελληνικο κινηματογράφο:
Δείτε όποτε θελήσετε μία από τις 2.307 Ελληνικές ταινίες, που προσφέρει το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ", εδώ:
http://www.ellinikoarxeio.com/2010/0...ek-movies.html
Ταξινομημένες ανά 10ετία, από το 1950 μέχρι και το 2010.
Επίσης να σας πω ότι εχασα 1 κιλό από την Τετάρτη που έβγαλα τη χολή.....
71,9?????????Κάποια προκλητική παίζει με το νευρικό μου σύστημα;
Καλημέρα. Ξύπνησα κι εγώ. Για την ακρίβεια με ξύπνησε η αδερφή μου που με πήρε τηλέφωνο στις 11. Μου λέει λοιπόν ακόμα κοιμάσαι; Επειδή βιάζομαι μήπως μπορείς να μου κάνεις την τιμή να ξυπνήσεις και να κατέβεις κάτω στην πολυκατοικία να σου δώσω αυτά που σου ψώνισα από το σούπερ μάρκετ και στα έφερα κιόλας;!! Μα είναι τρόπος αυτός να μιλάνε σε μία Βουτσερίνα; :lol:
Μάλλον θα σε πέρασε για τη γυναίκα του χασάπη...Δεν εξηγείται αλλιώς τόση αγένεια!
:lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ErWHO9gADTE
Ωωω, λυπάμαι μεγαλειοτάτη , δεν ήθελα να ταράξω το ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα πρωί πρωί κα να την πληρώσει μετά το Αβοκόριτσο! Αλλά νόμιζα ότι θα χαρείτε με τη χαρά μου, κλαψ κλαψ, άκαρδη παρότι ευαίσθητη..
Τζίνα, ω ρε Τζίνα, που από Δευτέρα δεν θα σε έχω online από το πρωί! ΤΡαλαλαλα, τρέλεια!
Μην ανησυχείς Γιώτα, θα με έχεις γιατί στη δουλειά θα πάω 15.30 - 19.30!! Ουφ, κουράζομαι μόνο που το σκέφτομαι! :lol:
Καλημερούδια ομορφιές μου!!!:love::love:
Τζινάκι ξεσαλώσαμε βλέπω χιιχιχχι να φέρω την σαμπάνια αύριο να την ανοίξουμε; Καλή φάση το ωράριο για αρχή. Ούτε το πρωινό σου θα ζορίζεσαι, σαν βόλτα θα είναι η δουλειά πίστεψε με. Και μετά από λίγο καιρό που θα έχεις μπει για τα καλά στο νόημα μετά τσουπ να σου κάτσει και full time ;). Ο Θεούλης ο καλός όλα στα έχει κανονίσει μια χαρά έννοια σου και θα πετάς μετά από λίγο καιρό! Πόσο χαίρομαι που μέσα στις δυσκολίες των καιρών μας έρχεται μία αναλαμπή χαράς και αισιοδοξίας!!! Παίρνω και εγώ κουράγιο και νιώθω ότι και για μένα την κατάλληλη στιγμή θα έρθει η λύση να με λυτρώσει από τις δυσκολίες που έρχονται ...
Αυτά προς το παρόν λέω σήμερα να γίνω λίγο η καλή νοικοκυρά και να ρίξω μία φασίνα γιατί τόσες μέρες με τον άντρα μου ασθενή στο σπίτι το έχω ρίξει στην τεμπελιά χιχιχιχι.
Καλημέρα Eli μου. Καλή φασίνα σου εύχομαι χιχιχι. Εγώ με αυτόν τον καιρό βαριέμαι να ανοιγοκλείσω και τα μάτια μου!
ʼστα Τζίνα μου μία από τα ίδια!!! Αλλά δεν γίνεται άλλο θέλω να βάλω μία τάξη γύρω μου! Να ξεκινήσω την βδομάδα μου τακτοποιημένη και όχι μέσα σε ένα χάος ααααααα! Προς το παρόν ακόμη να ξεκουνηθώ χιχιχιχι.
εγώ λόγω δυσκολίας στην κίνηση έχω συγχωροχάρτι για τις δουλειές του σπιτιού, αξεσκόνιστα παντού αλλά τι να κάνω, με συγχωρώ! αν αύριο νιώθω να με τσιμπάνε λιγότερα τα ραμματάκια, θα κάνω καμία τακτοποίηση...
monahoiot σε ευχαριστω για το αρχειο λατρευω τις παλιες ελληνικες ταινιες!!!!
παρακαλώ alma libre, σπιτικό ποπκορν και ελληνική ταινία, μια χαρά!Quote:
Originally posted by Alma libre
monahoiot σε ευχαριστω για το αρχειο λατρευω τις παλιες ελληνικες ταινιες!!!!
Μόλις μπήκα σπίτι. Πολύ κρύο κάνει, ξεπάγιασα. Φόρεσα δύο καλσόν μαζί και πάλι τα πόδια μου ήταν πάγος. Πήγα για περπάτημα και πέρασα από το σπίτι της μητέρας μου που ετοιμαζόταν να πάει σούπερ μάρκετ. Μου είπε αν θέλω να πάω μαζί της και φυσικά πήγα. Έτσι ψώνισα κι άλλα διάφορα που ήθελα εκτός από αυτά που μου έφερε η αδερφή μου και τώρα είμαι πλήρως ψωνισμένη!! :lol:
Γιώτα ξέχασα να σε συγχαρώ για το κιλό που έχασες (μη διαβάζεις εσύ Ναταλία). Του κούνησες το μαντήλι του κιλού όταν έφευγε;
Καλησπερα! Συγχαρητηρια τζινα μου για την δουλια!
Εγω σημερα ειδα τον χαμηλοτερο αριθμο που ειδα στην ζυγαρια μου μεχρι τωρα! Τοσο καιρο ημουνα μεταξυ 92,7 και 93,2 αλλα σημερα ειδα το υπεροχο 91,5!!!!!!!! Φυσικα δευτερα εχω ραντεβου στην διατροφολογο του νοσοκομειου και θα δω εκει τι γινετε με την ζυγαρια ακριβειας.
Ευχαριστώ πολύ Πωλίνα. Μπράβο για το κιλάκι που έχασες, σημαίνει ότι κάνεις σωστή διατροφή και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα ξεπεράσεις και τα κιλά που σου έχουν επιτρέψει να πάρεις με την εγκυμοσύνη.
Προσπαθω οσο μπορω καλη μου. Δεν θελω να παρω πολλα αλλα ταυτοχρονα θελω το μωρο μου να μεγαλωνει σωστα. Και θελω στο γαμο της αδελφης μου να ειμαι μοντελο!
Κορίτσια προσοχή με τα κιλά που εκσφενδονίζετε μην μας χτυπήσουν σε κάνα κεφάλι και έχουμε θύματα!!!:lol::lol::lol:
Το ντεζιροτόπικ από σήμερα είναι τουλάχιστον 2 κιλά ελαφρύτερο ωωωω τι ευτυχία!!!!
Μπράβο Πωλίνα μου για την προσπάθειά σου και για την απώλεια ;) με προσοχή όμως όπως λες και εσύ για να μεγαλώνει σωστά και το βλαστάρι σου! Πολλές γυναίκες που γνωρίζω έχουν καταφέρει εν καιρώ εγκυμοσύνης να χάσουν κιλά και να έχουν και μία κανονικότατη εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα και το παιδάκι τους γεννήθηκε υγιέστατο. Και εγώ θέλω να συζητήσω με τον διαιτολόγο μου τα περί κιλών μου και εγκυμοσύνης γιατί δεν σας κρύβω ότι στα κιλά που είμαι η σκέψη μίας επερχόμενης εγκυμοσύνης αν και θεμιτή με φοβίζει.... Δεν θέλω να επιβαρύνω με περισσότερα κιλά τον εαυτό μου, ήδη αυτά που κουβαλάω με ζορίζουν...
Πωλίνα, συγχαρητήρια :thumbup::thumbup: Τραβάμε μπροστά ολοταχώς, μωράκι έρχεται, κιλάκι φεύγει! Ο τέλειος συνδυασμός!
Έχω ξυπνήσει από τις 5 το πρωί, δεν έχω κοιμηθεί μεσημέρι, κι αν υποψιαστώ ότι ράμματα και ώμος δεν θα μου επιτρέψουν να βυθιστώ ήρεμα στην αγκαλιά του Μορφέα, θα σβουρλιστώ! :barfy:
Ήρθε και η θεία μου και έφερε σπανακόπιτα λες και ήταν βαλτή, τωρα που το σπανάκι απαγορεύεται δια ροπάλου! :lol:
'Ηρθε και η άλλη θεία μου και μου είπε ότι έγινα σκελετός μεν, κούκλα δε! χιχι, το Κρητικό σόι μου έχει πιασίματα όπως καταλαβαίνετε και κυρίως τα έχει σε εκτίμηση, όπως και εγώ άλλωστε! :smilegrin:
γιωτα δεν λες ευτυχως που οι θειες δεν ηρθαν παρεα με καμια σακουλα σπορακια????
:smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by eleni198621
γιωτα δεν λες ευτυχως που οι θειες δεν ηρθαν παρεα με καμια σακουλα σπορακια????
καλά δεν λες! να το δω και αυτό και τι άλλο! Τα ύστερα του κόσμου!
Γιώτα σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ άυπνη είμαι.... Σήμερα σηκώθηκα στις 11, ξανακοιμήθηκα στις 19.00 και ξύπνησα στις 22.00 από το κόκερ που έκλαιγε γιατί είχα αργήσει να τους βάλω φαγητό! Τέτοια ώρα που ξύπνησα αναρωτιέμαι αν αύριο θα έχω σηκωμό οέο!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα πολύ γέλιο η φωτογραφία!
Το καλό που σου θέλω να κοιμηθείς νωρίς απόψε!
Έχεις και δουλειά την Δευτέρα και πρέπει να μου είσαι φρέσκια χιχιχιχι εεε όχι και να κάνουμε τη νύχτα μέρα!
Ζήλεψα πάρε και από εμένα μία!
Εντάξει βρε, μέχρι τις 14.30 που πρέπει να φύγω από το σπίτι τη Δευτέρα θα έχω ξυπνήσει!!! Και για καλό και για κακό δεν θα πάω στην τουαλέτα πριν φύγω! :lol:
Γεια σας κοριτσια απο το Ναταλοσπιτο!Οι 3 χαριτες με πυζαμες....Η συνεχεια μετα....
Ουουυυυυυ πιτζάμα πάρτι γουστάρωωωωωωω :thumbup:
Μάκια μάκια στις τρεις χάριτες τις πυζαμοφορεμένες!!!
Πάω για νανάκια, αύριο έχει βόλτες και καφέδες η μέρα και θέλω να είμαι φρέσκια :bigsmile:
Φιλιά και όνειρα γλυκά Ντεζιρόκοσμε!!!!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση.
Μπυτζάμα πάρτυ με τρίδυμο Γλαυκόκαλτσο!Την καληνύχτα μας σε όσες γέρνουν να κοιμηθούν...Εμείς έχουμε ακόμα πολλά να πούμε και να φάμε...
http://img641.imageshack.us/img641/3468/p1200280.jpg
Ωραία καλλιτεχνική φωτογράφιση πατούσας. Θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση κάλτσας, οι κάλτσες και τα κεριά, μας φέρνουν πιο κοντά!
Αχ, λίγωσα βραδιάτικα!Μα επιτρέπεται να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο eating disorders; :lol: Μία που τα είδαμε και μία που θα τα εξαφανίσετε!
Αίσχος!Παρακαλώ να επέμβει ένας moderator ΠΑΡΑΥΤΑ!Quote:
Μα επιτρέπεται να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο eating disorders; :lol:
Αυτήν τη στιγμή τα μπρόκολα,τα καρότα,τα κουνουπίδια,τα κολοκυθάκια τα νερόβραστα βρίσκονται σε κατάσταση ημιεξαφάνισης προς ολοσχερή βεβαίως βεβαίως!Quote:
Μία που τα είδαμε και μία που θα τα εξαφανίσετε!