Originally Posted by
Macgyver
Οπως βλεπεις , αγαπητη μνιμονιο , δεν το αρνουμαι καθολου , στην #4607 , το λεω ξεκαθαρα , τωρα τι σχεση εχει το Κορντομπα , με το Μ3 των 110.000 ευρω..................................μαθε πρωτα απο αμαξια και μετα μιλα ..................δεν κατηγορησα τον νεκρο τοσο , οχι οτι ειναι αμοιρος ευθυνων , οσο τα ΜΜΕ , που το καναν θεμα , επιπεδου Βουγιουκλακη , αλλα και μεθυσμενος που οδηγουσα , εγκληματικο , δεν το αρνουμαι , παντα ημουν μονος στο αμαξι ................... ειχα απο 22 ετων bmw των 143 ιππων , 323i , στα 24 ειχα Μ3 των 215 ιππων , στα 32 Μ3 των 286 ιππων , τοτε δεν υπηρχαν μπατσοι στις εθνικες , και πηγαινα τερμα γκαζι , 270 χλμ /ωρα , χωρις ποτε να κινδυνευσω , και στα 41 πηρα το Μ3 που εχω τωρα , 350 ιππων ........................................ . εχειs την εντυπωση οτι μπορεις να συγκρινεις τον εαυτο σου μαζι μου , ως οδηγος ? οχι βεβαια , ασε το κορντομπα , που θα το συγκρινεις με Μ3 , αν θεωρεις οτι κανω φιγουρα , γιατι δεν αγορασα ποτε μια πορσε ? γιατι , αν και μετοχος ο πατερας μου στην Πορσε , απεχθανομαι την φιγουρα .................................αλλα σε ολη μου την ζωη , συναντουσα τον φθονο , αλλη μια φορα ακομη , δεν μενδιαφερει να τον συναντησω , δις Κορντομπα ............που στον ελευθερο χρονο μου , κανω σαιτες τα 500αρικα , και τα πεταω στο σαλονι μου , οπως εγραψες σε αλλο θρεντ , κακοηθεστατα .................................................. αφου σουχω πει τι δουλεια εκανα , αυτο σενοχλησε ,, μην δεις τον αλλον να εχει , τον εθαψες μονο και μονο επειδη εχει , και Φερραρι αν ηθελα θαχα , αλλα εχω μεγαλωσει στην Ελβετια , εκει δουλευε ο πατερας μου , και πηρα απο κει τις αρχες που εχω , και απο το σπιτι μου , ο πατερας μου εχει ενα ρενω μεγκαν του 98 , και η μανα μου , ενα χιουνται 1400 κυβικων 11.500 ευρω , εγω εχω απλα ενα παθος με την ταχυτητα , εξου και τα Μ3 .........................................