Καλημέρα -200 σήμερα αχ ρε κορίτσι θελω να πιστευω πως παραμονη Χριστουγέννων θα ειμαι κατω απο 110
Printable View
Καλημέρα -200 σήμερα αχ ρε κορίτσι θελω να πιστευω πως παραμονη Χριστουγέννων θα ειμαι κατω απο 110
68.5 σήμερα . Καινούρια αρχή!! Πάμε!!! :):)
Καλη αρχή vanvan;)
Ευχαριστώ πολύ καραμελίτσα μου!!! :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by karamela
Καλη αρχή vanvan;)
Γεια σας κι απο μενα... το εκανα παλι το θαυμα μου και ειμαι παλι 75,5... Αρχιζω παλι...
83,8 σημερα. δεν καταλαβα πως και γιατι, αφου μολις πριν ελαχιστες μερες εδειχνει απο 84,3 μεχρι 84,5
anyway, εφαγα ψωμακι με γαλοπουλα, τυρι, ντοματα, αβγο και πατατοκροκετες σημερα, να ανεβασω λιγο θερμιδες, μηπως ειχα κανει κανενα λαθος τωρα τελευταια...?!
Καλημέρα και Χρόνια Πολλα΄
+400 γρ
55.2
Kαλημερα, Χρονια πολλα, καλη ξεκουραση everybody!:cool2:
Σημερα +400 κι εγω μετα τη χθεσινοβραδυνη εξοδο.
Καλημέρα και χρονια πολλά -500 σήμερα είδα και το 117 αντε να παμε και στο 116 τωρα :yes:
Mπραβο Καραμελα!
Σε ευχαριστω πηνελοπη μου αλλα πιο μεγαλο μπραβο ειναι για εσενα που εχεις φτασει τον στοχο σου, εισαι παραδειγμα
Μετα απο αρκετες μερες κατα τις οποιες δεν ειχα χρονο να ζυγιστω ή να φαω αρκετα επειδη ετρεχα ολη την μερα απο το Πανεπιστημιο στο φροντιστηριο Αγγλικων και απο εκει στα club :P αποφασισα να ζυγιστω. Και... ειμαι ενθουσιασμενη. 52 κιλα σημερα το πρωι. Θα φροντισω να διατηρηθω σε αυτα τα κιλα.
Να'σαι καλα!Quote:
Originally posted by karamela
Σε ευχαριστω πηνελοπη μου αλλα πιο μεγαλο μπραβο ειναι για εσενα που εχεις φτασει τον στοχο σου, εισαι παραδειγμα
Λοιπον σημερα το πρωι ζυγιστηκα 6 φορες και εδειξε σε ολες διαφορετικα κιλα... Οποτε θα βαλω τον μεσο ορο...
56.5
+1.3
Καλημερα... σημερα 74,8... το φαινομενο γιο-γιο!!!