τελικα χθες τι προβλημα ειχαν τα αστρα??? να ξερουμε την επομενη τετοια φορα να ειμαστε προετοιμασμενες........ δεν εχουμε και την αστρολογα μας να μας πει....ας την αναπαυσει ο θεος.....καθε φορα που ακουω για αστρα και προβλεψεις τη θυμαμαι
Printable View
τελικα χθες τι προβλημα ειχαν τα αστρα??? να ξερουμε την επομενη τετοια φορα να ειμαστε προετοιμασμενες........ δεν εχουμε και την αστρολογα μας να μας πει....ας την αναπαυσει ο θεος.....καθε φορα που ακουω για αστρα και προβλεψεις τη θυμαμαι
Κύττα μπαρμπουνίτσα μου επειδή έτυχε εγώ κι έπεσα σε έναν καραγκιόζη που δεν εκτίμησε σωστά την εξέταση και το κυριώτερο βιαζόταν να τελειώσει δεν λέει κάτι..
εξάλλου και κάτι να δείξει η συγκεκριμένη εξέταση πρώτον δεν λέγεται έτσι, δεύτερο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κυστούλες...
καί τέλος πάντων για να πεις κάτι τόσο σοβαρό πρέπει να είσαι 100 % σίγουρος άσε που έχεις σίγουρα κλινικά συμπτώματα.. τέλος πάντων , να κάνεις την εξέταση και όλα θα σου πάνε super !!!!
Αλήθεια ρε μπαρμπουνίτσα πιστεύεις στα αστέρια και όλα τα συναφή εγώ πάντως έχω πλήρη άγνοια από αυτά μόνο το ζώδιο μου ξέρω άντε και τον ωροσκόπο μου παρθένος με ωροσκόπο τοξότη....
εγω ουτε ωροσκοπο δεν ξερω. οχι δεν τα πιστευω και δεν τα πιστευα ποτε αλλά απο τοτε που χασαμε την αστρολογα που της το ειχαν πει τα αστρα της και δεν τα ακουσε, το σκεφτομαι οταν ακουω για σχημες μερες
εχουμε το ίδιο ζωδιο και τον ίδιο ωροσκόπο.Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Αλήθεια ρε μπαρμπουνίτσα πιστεύεις στα αστέρια και όλα τα συναφή εγώ πάντως έχω πλήρη άγνοια από αυτά μόνο το ζώδιο μου ξέρω άντε και τον ωροσκόπο μου παρθένος με ωροσκόπο τοξότη....
Ημερ/νια γενεθλίων 09/09/1977. εσύ????
Εγω δεν ειμαι φανατική, αλλά κάποια πράγματα βλέπω να επιβεβαιώνονται.
Ας πούμε παρακολουθώ την Πατέρα και εχω παρατηρήσει οτι ό,τι λέει βγαίνει
τον ωροσκόπο μου τον έβγαλα σε ένα site sto internet και δεν ξέρω και αν ισχύει κατά τάλλα πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν θετική αύρα και κάποιοι όχι όσο για τα υπόλοιπα προβλέψεις κ.λ.π δεν έχω ιδέα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου και δεν πιστεύω κιόλας....
[quote]Originally posted by ANNEZINA
μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν εχθές κατάλαβα για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμη είναι η ζωή μας και πόσο λίγη και αποφάσισα να με αγαπήσω περισσότερο να με προσέξω περισσότερο κι εν κατακλείδι να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος...
ΑΥΤΑ!!!!!
Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα δεν θέλω να τα ξαναθυμηθώ ποτέ ξανά keep going κορίτσια
quote]
Αν και δύσκολη η χτεσινή μέρα, σου έδωσε ενα πολύ ωραίο δίδαγμα. Επομένως κράτα μονο αυτό.
keep going
Αννεζινέλι μου,λαχτάρα πέρασες κι εσύ χθες μεγάλη,ευτυχώς για το τίποτα!
Καλά κάνεις και δεν παραμελείς τον εαυτό σου,όπως μερικές μερικές φοβιτσιάρες!
Αυτό που μας μένει από τη χθεσινή μέρα είναι η υπενθύμηση όσων πολύτιμων
μη δεδομένων,πιθανώς υποτιμούμε και η συγκινητική σκέπη του καλού σου!
Τρυφερός ακόμα και στον επιθετικό τρόπο που ζήτησε τα ρέστα από τον γιατρό.
Στις λεπτομέρειες φαίνεται η αγάπη.Όχι στις βαρύγδουπες δηλώσεις,που εμείς
οι γυναίκες συχνά από ανασφάλεια κι εγωισμό εκβιάζουμε...Να είστε πάντα καλά!
Κι εγώ τη φέρνω στο μυαλό μου πολύ συχνά,μπαρμπουνέλι μου...Quote:
Originally posted by BARB3
... οχι δεν τα πιστευω και δεν τα πιστευα ποτε αλλά απο τοτε που χασαμε την αστρολογα που της το ειχαν πει τα αστρα της και δεν τα ακουσε, το σκεφτομαι οταν ακουω για σχημες μερες
Μια διευκρίνηση μόνο:τις προβλέψεις των άστρων,που πίστευε κυνήγησε.
Μια χαρά τα άκουσε...η δική της λαχτράρα για μια καλύτερη ζωή δυστυχώς δεν εισακούστηκε!
καλημέρα και απο εμένα, την τεμπέλα...έχω λίγο αντίθετο πρόγραμμα από το δικό σας αλλά "δεν μπορεί, δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε..." κατά το λαικό άσμα.
Να ξεκινήσω με τη Λίλη μας που επέστρεψε για να ξανακολυμπήσει στα βαθειά....βέβαια, βρίσκεσαι μέσα σε κυκεώνα προβλημάτων αλλά θα ήμουν υποκρίτρια αν δεν έλεγα ότι χάρηκα τρελά με το που είδα το κοριτσάκι που κάνει κούνια στο φεγγάρι να μου χαμογελάει από το τικεράκι σου...Η γιαγιά μου, λοιπόν, έλεγε ¨να μη σου δώσει ο θεός ό,τι μπορείς να αντέξεις...", πράγματι αληθινό!!!!Και στο εύχομαι, Λιλάκι μου, ολόψυχα...
Ναντίν μου, επιμένω ότι εμένα, σε μια δέυτερη ανάγνωση, με βοήθησε αυτό το θέμα που έγινε γιατί, έχοντας περάσε πλέον από το στάδιο που λέει πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με όλους, πιστεύω ακράδαντα πως εγώ ούτε μπορώ ούτε έχω την υπομονή..ίσως να πρόκειται για προσωπική αδυναμία, δεν ξέρω! Σου εύχομαι οι περίπατοι στους διαδρόμους των νοσοκομείων να τελειώσουν γρήγορα και αίσια..
ΑΝΝΕΖΙΝΑ, σε καταλαβαίνω απόλυτα...έχω περάσει κάτι αντίστοιχο που είχε τελικά μια δόση αλήθειας...εκτίμησα πολλά πράγματα έκτοτε... και επίσης προέκυψε το θετικό ότι έκοψα το τσιγάρο (αφού χ.......κα από το φόβο μου) και να σας πω και τι άλλο σπουδαίο και ανεκτίμητο προέκυψε στη ζωή μου από αυτό το λάθος;;
Δέκα χρόνια έλεγα στον άντρα μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι αλλά δεν ήθελε...ε,...μετά από αυτό που περάσαμε επαναπροσδιόρισε αξίες στη ζωή του (κατά δική του ομολογία) και δυο μήνες μετά ήρθε το Αρτέμι μου (=ʼρτεμις, το χαιδεμένο μικρό μας...) Ομολογώ ότι πιστεύω πως για κάποιο λόγο συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μας....
Να γιατί η Ναντίν μας λέει να αυτοπροσεχόμαστε.....γιατί είμαστε μοναδικές και πολύτιμες!
Αυτά!
καλα αννα εγω θα πηγαινα σημερα και θα τον ξεμαλιαζα το μαλ@κ@ τον γιατρο που βιαζοταν γιατι ειχε σχολασει, ημαρτον δηλαδη, αν ηταν σε χειρουργειο θα εκλεινε τον ασθενη για να σχολασει? του εχει πει κανεις οτι κανει λειτουργημα και δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος?
και μετα θελουμε να παει μπροστα αυτος ο τοπος, αντε με πιασανε τα κομμουνιστικα μου παλι.......
μπαρμ τι λες να το κανεις μερα παρα μερα το μισαωρο? τις υπολοιπες να πηγαινεις σπιτι νωριτερα για να κανεις διαδρομο.
λες ε? σημερα ας πουμε να μη παω πουθενα ε? αν και χρειαζομουν αυγα...και αυριο μερα ειναι δηλαδη....Quote:
Originally posted by basia
καλα αννα εγω θα πηγαινα σημερα και θα τον ξεμαλιαζα το μαλ@κ@ τον γιατρο που βιαζοταν γιατι ειχε σχολασει, ημαρτον δηλαδη, αν ηταν σε χειρουργειο θα εκλεινε τον ασθενη για να σχολασει? του εχει πει κανεις οτι κανει λειτουργημα και δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος?
και μετα θελουμε να παει μπροστα αυτος ο τοπος, αντε με πιασανε τα κομμουνιστικα μου παλι.......
μπαρμ τι λες να το κανεις μερα παρα μερα το μισαωρο? τις υπολοιπες να πηγαινεις σπιτι νωριτερα για να κανεις διαδρομο.
Παλίρροια μου κι εγώ πιστεύω ακράδαντα πως όλα γίνονται για κάποιον λόγοQuote:
Originally posted by tidekpe
ΑΝΝΕΖΙΝΑ, σε καταλαβαίνω απόλυτα...έχω περάσει κάτι αντίστοιχο που είχε τελικά μια δόση αλήθειας...εκτίμησα πολλά πράγματα έκτοτε... και επίσης προέκυψε το θετικό ότι έκοψα το τσιγάρο (αφού χ.......κα από το φόβο μου) και να σας πω και τι άλλο σπουδαίο και ανεκτίμητο προέκυψε στη ζωή μου από αυτό το λάθος;;
Δέκα χρόνια έλεγα στον άντρα μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι αλλά δεν ήθελε...ε,...μετά από αυτό που περάσαμε επαναπροσδιόρισε αξίες στη ζωή του (κατά δική του ομολογία) και δυο μήνες μετά ήρθε το Αρτέμι μου (=ʼρτεμις, το χαιδεμένο μικρό μας...) Ομολογώ ότι πιστεύω πως για κάποιο λόγο συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μας....
Να γιατί η Ναντίν μας λέει να αυτοπροσεχόμαστε.....γιατί είμαστε μοναδικές και πολύτιμες!
Αυτά!
κι επιπρόσθετα για το καλύτερο μας,ακόμα κι αν διαφαίνεται δυσδιάκριτο στο σήμερα!
Συγχαρητήρια για το κόψιμο του τσιγάρου!Να χαίρεσαι το στερνοπαίδι σου και τ'αδερφάκι(α) του φυσικά
μαζί και τον καλό σου!Να χαίρονται κι εκείνοι τον θησαυρό που έχουν,εσένα μοναδική μου!
Όλα καλώς γίνονται!Κι εμείς να είμαστε αρκετά δυνατοί ν'αντιμετωίζουμε το βάρος τους πάντα!
Kοριτσάκια μου καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση..
συμφωνώ κι εγώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγω ίσως αυτή η αναστάτωση που μου προκάλεσαν χωρίς λόγο ήταν για να συνειδητοποιήσω για άλλη μια φορά πόσο τυχερή είμαι που είμαι αυτό που είμαι που έχω αυτά που έχω και πάνω απόλα πόσο κοντά μου ειναι ο άντρας μου και πόσο τυχερή είμαι που υπάρχει στην ζωή μου..
πόσο δίκιο έχεις ναταλάκι η αγάπη δεν είναι βαρύγδουπες δηλώσεις είναι πράξεις
επίσης χαίρομαι που έχω κι εσάς κι ας μην έχουμε γνωριστεί ποτέ είστε εδώ κι αυτό μου φτάνει..
στεναχωρέθηκα με την απόφαση της λήδας μας να φύγει έστω και λίγο από την παρέα μας εκείνη βέβαια ξέρει καλύτερα ......
μπαρμπουνάκι μου για να ευθυμήσουμε και λίγο, συμφωνώ με το βασουλίνι..
μαγειρεύεις απίστευτα πολύ, ψωνίζεις επίσης απίστευτα πολύ ένα θα σου πω όσο υπάρχουν στο σπίτι βλακείες καταλήγουν στο στομάχι μας...
παρε παράδειγμα εμένα και τα γλυκα...μου φώναζαν...
εγώ μπαρμπουνάκι μου το σπορ σουπερ μαρκετ το έχω κόψει μία φορά την εβδομάδα και μόνο τα απαραίτητα δηλ. γάλα γιαούρτια απαχα τυράκια και άπαχο ζαμπόν και απορυπαντικά..
τα υπόλοιπα τηλεφωνικά σε μανάβη και χασάπη..σκουπίδια γιοκ στο σπίτι(σκουπίδια εστί γλυκάκια γαριδάκια κλπ) τον χρόνο του shopping τον αφιερώνω σε μένα διαβάζω, βλέπω ταινίες που μου αρέσουν πάω κομμωτήριο φτιάχνω νύχια , ασχολούμαι με το σπίτι μου όσο για τραπέζια ένα και μόνο στην γιορτή του άντρα μου άντε και την πρωτοχρονιά...προτειμώ να βγαίνουμε έξω με φίλους και όχι για φαγητό για καφεδάκι και ποτάκι ....