καλημερα και μπραβο σε ολες σας!!!!! ειμαι κι εγω 85 και θελω να παω 56 και μπηκα σημερα και ειδα οτι ολες τα καταφερνετε τελεια!!!! μπραβο ρε κοριτσια μου αναπτερωσατε το ηθικο!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια σε ολες!!!!!
Printable View
καλημερα και μπραβο σε ολες σας!!!!! ειμαι κι εγω 85 και θελω να παω 56 και μπηκα σημερα και ειδα οτι ολες τα καταφερνετε τελεια!!!! μπραβο ρε κοριτσια μου αναπτερωσατε το ηθικο!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια σε ολες!!!!!
+700 σημερα μετα τη χθεσινη κρεπαλη.
Καλημέρα κοριτσάρες
σήμερα -600 αντε να δω το 116,..
Μην πτοειστε γιατι ειδα συν σημερα σε αρκετες η αυριανη μερα θα ειναι σιγουρα καλύτερη;)
karamelaki μια χαρα τα πας, σκιζεις.Δεν πτοουμαστε, ήταν επιλογη μας που βγηκαμε για φαγητο χθες ηταν επομενο σημερα να εχουμε παρει.Απο σημερα παλι σε προγραμμα.:)
ναι καλα παω κοστανς μου εχω παρει φορα :P
κι εσυ ομως εχει παει τελεια εισαι πολυ πολυ κοντα στον στοχο σου
Quote:
Originally posted by Constance
+700 σημερα μετα τη χθεσινη κρεπαλη.
+700 μονο? Γιατι Θεε μ?
Διαφορετικες θερμιδες συντηρησης.Επισης ζυγιστηκα 17 ωρες μετα γιατι τοτε ξυπνησα.:p
Ααααα! Ναι παιζει!
24/10 126
26/10 125,7
29/10 124,6
-1400 για την Πωλίνα!!!!!!!!!
Καλημερα και Καλο Σαββατοκυριακο!
-1.6 σημερα... Ξεφουσκωσα τελειως...
Καλημερα!-800 σημερα.:)
καλημέρα καλημέρα και μπράβο μπράβο........
Κοριτσια μια ερωτηση:
θελω και εγω να αρχισω να ζυγιζομαι μονη μου και μαλλον καθημερινα σε λιγο καιρο που μπαινω σε φαση συντηρησης γιατι πλεον δε θα μπορω να πηγαινω στη διαιτολογο μου.
Ξερετε καμια καλη ζυγαρια να αγορασω?Εσεις ποιες χρησιμοποιειτε?
Σορυ που ειμαι οφ τοπικ απλα εσεις ασχολειστε και λεω αν μπορειτε να με βοηθεισετε!
Καλημέεερα -200 σήμερα ελπίζω αυριο να δω 116,..
εγω εχω μια της philips εδω και 8 χρονια
Eγω εχω την Tefal Body up!